Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Madojohn καλώς μας ήρθατε πίσω! Εύχομαι να περάσατε τέλεια!! Σου στέλνω ένα καρμάκι + για το καλό.. και για το ωραίο και πολύχρωμο μηνυματάκι σου!! Με τον φρονημίτη όλα καλά! Το καλό είναι ότι ήταν έξω ο δικός μου κι απλά τον τραβήξαμε! Δεν έκανα ούτε ράμματα και δεν πήρε παραπάνω από 20 λεπτάκια! Αν εξαιρέσεις μετά αυτή την απαίσια γεύση που είχα δυό μέρες μετά από την ένεση και την αιματίλα.. όλα καλά!! Ούτε πυρετό είχα ούτε καμιά δυσάρεστη παρενέργεια!! Και φαγητό κανονικότατα έτρωγα!! Το έβγαλα κι ησύχασα!! :P Καλά αυτό το γκάου με πέθανε!! Κι εμένα όταν το σκατούλι ακούει σκούπα, μπιστολάκι μαλλιών ή απορροφητήρα.. χύνεται στον ύπνο!! :laugh:

Μαρίτσα μου.. υπομονή!! Τα πρώτα 100 χρόνια λένε είναι δύσκολα!! :laugh: Με το γάλα κι εγώ είμαι με τις μέρες μου!! Ενώ μικρή το έπινα και τρελενόμουν πάρα πολύ.. τώρα αραιά και που!! Και καμιά φορά με πειράζει κι εμένα!

Όσον αφορά την λακτόζη... όταν έχεις δυσανεξία που το έχεις για μια ζωή είναι επειδή λείπει ένα ένζυμο από τον οργανισμό η λακτάση η οποία διασπάει την λακτόζη ώστε να μπορεί να χωνευτεί! Αν σ λείπει αυτό.. :blink::blink: δεν μπορείς να φας κανένα παράγωγο γάλακτος όπως τυριά, γιαούρτια κι ούτε να πιείς γάλα!! Ευτυχώς αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο! Απλά πολλούς τους πέφτει βαριά η λακτόζη κι έτσι το γάλα με λιγότερη λακτόζη είναι πιο ιδανικό!!

Ζουζουνίτσα.. το επόμενο καρμάκι.. δικό σου!!

Εμένα ο δικός μου κράταγε το κεφάλι του από τις πρώτες ώρες στο μιευτήριο και τώρα αλλάζει και πλευρό όταν τον βάζουμε να κάνει γκρρρρ!! :P Κοιμάται ανάσκελα με τα χέρια σε στάση τροχονόμου!! :laugh: :laugh: Βρε τι πλάι τον βάζω.. γυρνά αυτός!! Μπρούμητα δεν μου έχει γυρίσει!! Και καμιά φορά που τον βάζω σηκώνει το κεφάλι του σαν σκουληκάκι!! :P

Πολλά πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

μαντω μου δεν εχει στην λακτοζη αλεργεια αλλα στο αγελαδινο γαλα, γιατι μας ειχε πει ο παιδιατρος να της βαζουμε μια κουταλια απο αλλο γαλα για να γινεται πιο πηκτο το γαλα της το οποιο ειχε χαμηλη λακτοζη αλλα αποβουτυρωμενο γαλα, με αποτελεσμα η μικρη παλι να τσιριζει, οποτε καταλαβαμε οτι δεν εχει θεμα με την λακτοζη αλλα με το αγελαδινο γαλα απλα επειδη δεν εχει σοβαρη αλεργεια να παθαινει αναφυλαξια να εχει αιμα στα κακα της κ.α παρα μονο γεμιζει αερια και την πιανει εντονος κολικος αυτη ηταν και η διαγνωση της γαστρεντερολογου, αλεργεια με εντονους κολικους γιαυτο λεω οτι ειναι κατι που θα το ξεπερασει αργοτερα εχω ακουσει οτι απο 1 χρονων αρχιζουν και το ξεπερνανε

Δημοσίευση

καλημέρα σας.

marianda σας ευχομαι να είναι περαστικά.

kider είμαι & εγώ fb.είμαι φίλη & με τη zouzounitsa & dalia.

dalia τυχερή ήσουν με το φρονιμήτη ;) ..εμένα με πεθαίνανε & οι 2 κάτω φρονιμήτες..& το πρόβλημα ποιο ήταν: Εγώ δεν το είχα πάρει είδηση ότι έχω τέτοιο πρόβλημα & μου έκανε αποστήματα-πρηξίματα χωρίς εμφανή αιτία.. (οι οδοντίατροι που πήγαινα μου έλεγαν ότι τα δόντια μου είναι τέλεια! & πράγματικα τα φροντίζω πάρα πολύ)..νόμιζα ότι απλά προσπαθούσαν να βγουν τα δοντια,δεν φανταζόμουν τέτοιο πράγμα.. αφού από την ασχετοσύνη μου έβαζα την αλοιφή με γεύση ούζου -που βάζουμε στα μωρά- για να μην πονάνε!!! :silly: Ετσι κάποιος ευτυχώς γιατρός του έκοψε & με έστειλε για πανοραμική ..εκεί είδαμε τι είχε γίνει!! ενώ τα δόντια μας αναπτύσσονται προς τα πάνω,κάθετα αυτά -επειδή δεν είχαν χώρο- μεγάλωσαν μέσα πλάγια-οριζόντια!!!Με αποτέλεσμα να σπρώχνουν τα υπολοιπα ..& να ψιλοστραβώσουν.. :S καλά την επέμβαση δεν θες να στην περιγράψω.. απαίσια!!! & πολλά ράμματα..& εννοείται ότι μόνο υγρά για πολλές μέρες,ούτε να μιλήσω μπορούσα,ανοίξω γενικά το στόμα!

Δημοσίευση

Καλημεα καλημερα ολη μερα !!!

Τι :laugh: όμορφη μερα η σημερινη ,ηλιολουστη και χαρουμενη !

Ξυπνησαμε ηρεμα γιατι ο καλος μας μπαμπας την ακουσε πρωτος που γκρινιαζε γιατι ηθελε κλανιτσες και δεν της βγαινανε,την σηκωσε κατα τις εξι μισυ και την ηρεμησε και αμεσως κοιμηθηκε για καμια ωρα ,που σημαινει παραταθηκε και ο δικος μου υπνος!!

Ετσι ξυπησαμε και οι δυο ξανα χαρουμενες και ηρεμες και ηπιαμε το γαλατακι μας γκλουκου γκουλουκου!!! :lol:

Μαντω μου καλως τη και μας ελειψες,συγχαρητηρια και γρηγορα στη ΝΑSA το καμαρι σου!! :P

Που λες μην αγχωνεσαι εμενα δεν ηταν μονο τα σπυρακια τα οποια δεν ηταν απλα σπυρακια ηταν πολυ εντονα και κατακκοκινα και πολλες φορες με πυον και μετα απο λιγο καιρο εγιναν σαν εκζεματακι,και περα από αυτο ειχε και στο σωμα καιο φαινοταν οτι ειχε φαγουρα το μωρο.

Για αυτο μην σε ανησυχει, αν επιμηνουν και αυξηθουν ή σου δινουν την εντυπωση οτι ενοχλουν το μωρο τοτε ψαξτο.

Εμενα παντως με ανησυχησαν ολοκληρωτικα οταν συνοδευτηκαν απο το αιματακι ,οπως γραφει και η Μαριαντα ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γαλα που τρωω εγω και στην πρωτεινη του μοσχαριου! :blush::blink:

Μαριαντακι γιατι δεν δοκιμαζεις να την βαζεις πιο συχνα ακομη και σαν παιχνιδι στο στηθος και παρε για ενιχυση χαπακια μαγιας, από το φαρμακειο.Μπορεις να πιεις εως και 12 τη μερα αλλα εσυ ξεκινησε το με 4 τη μερα.Αν θες για σιγουρα ρωτα και τη παιδιατρο σου ,μονο καλο κανουν.Δεν πηραζουν καθολου το γαλα και το μωρο.Εμενα μου το πε και η μαια μου και παιδιατρος.

Επισης πινω και πολυ τηλιο που ενισχυει την ενυδατωση χωρις να φερνει υπερενταταση στο μωρο.

Α και το θηλαστρο μην σε απασχολει που βγαζει μονο τοσο,το μωρο μπορει να ερεθισει αλλιως τους αδενες και να παραγει μεγαλυτερη ποσοτητα.Αφου το γουσταρεις παλεψετο λιγο ακομη.Απλα ακομη και για παιχνιδι ...βαζε το μωρο στο στηθος!!!

Νταλλακι ακομη δεν τα καταφερα με τη φωτο το παλευω παντως.α θελω και γω καρμακι δωστε και σε μενα το ζητιανακι!!εχω λιγο .................

:dry::(

Κιντερακι χαιρομαι που σαι καλυτερα.Μην στεναχωριεσαι και μην νιωθεις τυψεις,δεν φταις εσυ για το σταματημα του θηλασμου!!Σημσια εχει να παιρνει βαρος το μωρακι εστο και το ελαχιστο,μην νιωθεις οτι φταις,δειξε του ποσο το αγαπας με χαδια και αγκαλιες μιλα του γλυκα οταν το ταιζεις,η αγαπη σου θα το ζεστανει και ετσι. :kiss::lol:

αναστασουκο Μαρακι Εφακι Τομα μουυυυυυυυυυυ φιλακια πολλα !!

Αννουλα που σαι???? B)

Δημοσίευση

foulinaki μου την βαζω στο στηθος συστηματικα ελπιζω να δω σιγα σιγα αποτελεσματα της αρεσει και μου αρεσει πολυ τωρα αν δεν μας βγει ενταξει δεν θα τα βαψω και μαυρα θα εχω προσπαθησει τουλαχιστον δινω δυο εβδομαδες στον εαυτο μου να δω αν θα καταφερω να αυξησω την παραγωγη τωρα αν δεν τι να κανουμε..

Δημοσίευση

Foulinaki... Σου έστειλα ένα καρμάκι... !!

Kideraki σου έστειλα pm πως θα με βρεις στο facebook!!

Μαρίτσα μου... καλή σας τύχη!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον θηλασμό και να συνεχίσετε για πολύ!! ;)

madojohn, τι πέρασες με τους φρονημίτες;; Α πα πα!! Εγώ ευτυχώς αυτή τη φορά στάθηκα τυχερή! Δεν με πόνεσε! Δεν ήταν εσώκλειστος!

Δημοσίευση

Μαριαντα μου κουκλα η κορουλα σου ΦΤΟΥ της!! :kiss:

Επιστημη μου για το τικερακι σου θα πας στο προφιλ σου μετα επεξεργασια προφιλ και θα βαλεις το τικερακι σου στο κουτακι που λεει υπογραφη!

Κουκλες σας φιλω ολες :kiss:

Δημοσίευση

Επιστημη έγραψε:

marianda το μωρό σου είναι σκέτη γλύκα. Να την χαίρεσαι.

Ορίστε μια φώτο και απ'την δική μου κουκλίτσα.

HPIM2166___.JPG

Επιστημη μου τι μαλλι ειναι αυτο? Κοτσιδακια θα κανετε σε λιγο!

Πολυ γλυκια η κουκλιτσα σου!! :)

Δημοσίευση

Marianda sou to exw xana pei i mikri sou einai sketi glikaaaaaa!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Epistimi....plaka kaneis...kaleeeeeee ti malli einai auto???? Mou aresei koritsia pou legate ton diko mou oti exei poli malli... edw deite tin mikroula!!! Mas efage olous laxano!!! Aaaaaaxxxxx zouzouna, tis euxomai se oli tis tin zoi na exei etsi mpoliko mallaki!!!! Na tin xereste einai foveri!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Επιστημη έγραψε:

marianda το μωρό σου είναι σκέτη γλύκα. Να την χαίρεσαι.

Ορίστε μια φώτο και απ'την δική μου κουκλίτσα.

HPIM2166___.JPG

!!! :laugh: :laugh: :laugh:

καλε μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω ξαναδει τετοιο μαλι σε μωρο!!!! και εμενα ειχε αλλα αυτο ειναι κομμωση κανονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μεχρι και φραντζα κοβεις!!!!!!υπεροχη ειναι μωρε μεγαλο κοριτσακι!!!!!!

κουκλα!! μαριαντα τι φατσουλαι ειναι μωρε αυτη!!!!!!!!! πιο πριν κοριστσια δεν εχω δει και διαβαζει... :blush: δεν προλαβαινω!!!!!!! ο μικρος ταρζαν τα ριχνει ολα κατω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ολυμπια ο μικρος????????????? δουσκωσε και αλλο>????????? :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μπηκα να πω μια καληνυχτα σε ολες ...

Νταλλακι ευχαριστω γαι το καρμακι εισαι γλυκα κοριτσακι με ενα τελοιο αντρακι!(καλο το ποιηματακι??)

Ακομη δεν τα καταφερα με τις φωτο....σουπερ αχρηστη λεμεεεεεεεεεε

Επιστημη σε λιγο βλεπω κουρεματα αλα Βικτορια Μπεκαμ...

Εβινακι μου τι κανετε κουκλαρες???

Αναστασουκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σε πεθυμησα!

Τομακι,αννουλα Κιντερακι,Εφακι ,Μαριαντακι,Μαριαμρακι...

και σε ολες οσες ξεχνωωωωωωωωωω.ΦΙΛΟΥΡΕΣ

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Τι ωραια νινακια ειναι αυτα!!!Να σας/μας ζησουν κοριτσια μου!

Λινακι τι κανει η καρα-κουκλαρα σου?

Εσυ με τη διατροφη την παλευεις?

Εβινακι που χαθηκες καλε??ή εγω χαθηκα? :P:blush:

Κανατε βρουμ βρουμ?συνεχιζετε το τελειο "μαμ,κακα,νανι"???

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!ΒΥΖΙ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΑΚΟΜΑ!!ΕΣΕΙΣ; ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!! ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;; :woohoo:

Δημοσίευση

ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ!!ΧΙΧΙΧ!!ΚΟΥΚΟΥΒΑ!!!!ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΟ ΧΑΖΕΥΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!ΑΧ ΤΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!! ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΚΟΥΚΛΟΙ ΣΑΣ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εβινακι μου κ εμεις συνεχιζουμε μαμ,κακα κ οχι πολυ νανι!!!!!! :P

Ποτε να παμε???Πρεπει να στρωσει μωρε λιγακι το ωραριο μας...ειναι κ η αποσταση....ακομα δεν νομιζω πως θα τα καταφερω σε τοσο μεγαλη βολτα!!!

που θα παει?θα παιξουνε καποια στιγμη τα κοριτσακια μας παρεα!!!!!!

φιλακια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...