Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολύ ωραία Foulinaki!! Είδες το μπεμπάκι σου;; Σκέφτεται την μανούλα του!! Κι εμένα δεν μπορώ να πω.. Μου κοιμάται την νύχτα σερί !! Ξύπνησε στις 8:30!! Αλλά δεν τον θήλασα γιατί από εχθές μ'έπιασε διάρροια :blink: !! Τώρα θα βγάλω με θήλαστρο και θα το φυλάξω για μετά που θα τον θηλάσω να του το δώσω αντί για συμπλήρωμα σκόνη! Τον τάισε ο μπαμπάς του το πρωί γιατί ήμουν κομμάτια!! Είχα υποθερμία 35.4, ψιλοανακατευόμουν.. Φοβήθηκα για ίωση!! Τώρα είμαι καλύτερα όμως!! Κοιμήθηκα παραπάνω και ευτυχώς συνήλθα!!

Τι κάνετε εσείς;;; Όλα καλά;; Πολλά φιλάκια σε σας και τα νινάκια σας!!

Δημοσίευση

foylinaki θα πρεπει να πας στο προγραμμα ζωγραφικη και να αλλαξεις τις διαστασεις λεπτομερειες δεν ξερω γιατι εγω τις μικραινω στο photoshop, εμενα κοιμηθηκε απο τις 11,30 μεχρι τις 5.40 μετα εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 που ξαναπεινασε ευτιχως αρχισαμε και φτιαχνουμε και εμεις, ΕΛΕΝΑ περαστικα μαλλον κατι εφαγες και σε πειραξε αλλα κυκλοφορει και γαστρεντεριτιδα,φιλιααααα

Δημοσίευση

Foulinaki έγραψε:

α και κατι αλλο .Μπορειται να μου πει τε πως να βαλω φωτογραφίες και στο φωτο αλμπουμ μου αλλα και να τις δημοσιευσω...το προβλημα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι μου λει οτι ειναι πολυ μεγαλες..δηλαδη τι να κανω για να βγουν μικρες??ειναι φωτο από καμερα.Μηπως για αυτο?

Ξερει καμια πι οσχετικη από μενα με την τεχνολογια?

Σου έστειλα pm!!! Δες το και πες μου!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

ΕΛΕΝΑ περαστικα μαλλον κατι εφαγες και σε πειραξε αλλα κυκλοφορει και γαστρεντεριτιδα,φιλιααααα

Σ'ευχαριστώ πολύ!Πιστεύω επειδή ξύπνησα νωρίς εχθές και δεν είχα κοιμηθεί και πολλές ώρες.. κι είχα τρελή υπερένταση εχθές και έφτιαξα γιουβαρλάκια, τρουφάκια, ρυζόγαλο... το ξέχεσα το θέμα!! Αφού το βράδυ .. το σώμα μου με το ζόρι το κράταγα! Σερνόμουνα!! Και πιστεύω πως με βρήκε αδύναμη και με χτύπησε εκεί!! Θα δω!! Ήδη νιώθω μια χαρά! Θα δω πως θα εξελιχθεί η μέρα! Μου είπαν ότι είναι μια μικροιωσούλα που κρατάει μια μέρα!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

ναι μια μερα κραταει το εχω ακουσει και εγω, κοιτα να ξεκουραζεσαι που μου το επαιξες μαμαλακης χαχα!!!

Άστα!!! Μια συνταγή μπεσαμέλ έψαχνα και βρήκα αυτό το site!!

http://www.sintagespareas.gr/

Έχει φοβερές συνταγές κι είναι τύπου φόρουμ που κάνεις και σχόλια! Κάτι γλυκά, όλα ήθελα να τα φτιάξω!! :laugh: Κι η πλάκα είναι ότι δεν τα τρώω εγώ, τα τρώει ο Βασίλης και μετά γκρινιάζει ότι έχει παχύνει!!! :laugh: Αλλά μου αρέσει να τα φτιάχνω!! Θα σας βάλω μια φώτο από τα τρουφάκια!! Το ένα πιάτο.. !! Έφτιαξα και για έναν στόλο!! :P

Δημοσίευση

περαστικα σας βουλα μου αχ αρχισαν οι ιωσεις αλαξε και ο καιρος και ολα θα αρχισουν να αρρωσταινουν τωρα, να μου φιλησεις την μαγουλιτσα την κουκλιτσα και να περασει γρηγορα το παλιοκρυωμα!

Δημοσίευση

Βουλάκι μου περαστικά στην μαγουλίτσα σου!! Είναι τώρα κι ο καιρός... Μια έχει ζέστη, ιδρώνουν, τα φυσάει ένα ρεύμα και πλευριτώνονται τα καημένα!! Κι εγώ πως φοβάμαι.. Δεν ξέρω τι πρέπει να του φοράω! Δεν μπορεί και να μου πει αν ζεστένεται ή κρυώνει... Άστα!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι μου κανετε??

Ελενακι περαστηκα!! Βουλα περαστηκα και στη μαγουλιτσα σου!

Εμεις χτες καναμε στον μπεμπη εμβολιο για την γαστρεντεριτιδα ευτυχως το βραδυ δεν γκρινιαζε πολυ :)

Κατα τα αλλα τα ιδια. Παλι σημερα χασαμε ενα γευμα δεν το ηθελε με τιποτα εφαγε στις 3.30 το πρωι και μετα ξανα στις 12 το μεσημερι... πειτε μου τωρα αυτο ειναι νορμαλ για μωρο 1μιση μηνου??

Μαριαντα, Φουλινακι, Αναστασια, Ζουζουνιτσα και οπια αλλη κψεχασα φιλακια πολλα μακια :kiss:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ DALLIA ΜΟΥ!!!!!!!

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????

Καλά είναι αυτός ο μούργος!! Μια χαρά!! Μεγαλώνει και με τρελαίνει!! Όσο πάει και πιο πολύ!! :laugh: Έχω καταντήσει και πολύ χαζομαμά!! Μα πολύ όμως!!! :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;ΒΟΥΛΑΚΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΔΕ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Η ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΚΣΙ ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ !!!!!ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ !!!!ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!!! :P

Δημοσίευση

καλα ειμαστε ζουζουνιτσα μου χτες η μικρη ειχε χορτασει υπνο και στις 4 που ξυπνησε να φαι κοιμηθηκε κανα 20 λεπτο και μετα εμεινε ξυπνια μεχρι τις 7 ακομα κουτουλαω χαχα!! την εβαλα και στο στηθος απο εχτες την βαζω για να μου αυξηθει η παραγωγη και το σκατο γελαει ελπιζω να μου αυξηθει γιατι προστοπαρων βγαζω ελαχιστο ζητημα να ειναι 20ml και απο τα δυο στηθη, θα δουμε!!

Δημοσίευση

Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!!! :side: Θα αναπληρώσω το κενό ένα μεγάλο κείμενο!!

Αρχικά να σας πω κάτι πρωτότυπο...

Εχω το παιδί φαινόμενο-παιδί θαύμα!!! κου κουβα... :silly: :silly:

Να σας πω γιατί & πείτε μου αν έχω άδικο..

&όσοι το έχουν δει αυτό λένε & η γιατρός..

1ον το κεφάλι του το σηκώνει από την 1η μέρα της ζωής του & το κρατάει πολύ ώρα & γυρνάει αριστερά-δεξιά!! εχει φοβερη δύναμη γενικά.. :P

2ον γυρίζει από μπρούμυτα-γυρνάει ανάσκελα!!! :P

& Μας γελάει συνειδητα...! :P

& όταν είναι ανήσυχο ηρεμεί με την ηλεκτρική σκούπα!!*(όλα μας τα λεφτά θα τα φάει η ΔΕΗ :silly: ) Εκλαιγε μια μέρα & τον είχε ο άντρας μου στο σαλόνι & εγώ σκούπιζα στο δωμάτιο μας & τον έφερε μέσα & σταμάτησε αμέσως!! Από τότε όταν κλαίει χωρίς λόγο βάζουμε σκούπα –έτσι έχουμε ένα ήσυχο μωρο & ένα σπίτι καθαρό! :laugh: :laugh:

Ξεκινάω με εσάς: (& ελπίζω να έχω κρατήσει σωστές σημειώσεις & να μην γράφω λάθος ονόματα-σχόλια)

Marianda-Toma-folympia-yuki & εγώ δυστυχώς στο club των κολικών...όχι κάθε μέρα από 8 ημέρων ξεκίνησε & ακόμα έχει...Το extra care γάλα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από το άλλο που δοκίμασα το digestive comfort δεν του αρέσει & δεν έχω δει & ιδιαίτερη διαφορά.. εκτός αν πρέπει να το δώσω συστηματικά για να δω διαφορά..γιατί βασικά θηλάζω..

Κακάκια ενώ μέχρι 25 ημερών έκανε σε κάθε γεύμα... τώρα κάνει 1-2 φορές τη μέρα.. Αλλά πολύ κλανιά!!! & τον βλέπω ότι ταλαιπωρείτε με τα κακάκια του..πονάει.. 3 φορές δεν έκανε 1 μέρα .. αλλά μετά από προσπάθεια τα κατάφερε. ;)

foulinaki ατοπική δερματίτιδα εε ?? & εμένα έχει πολύ μικρά σπυράκια σαν ιδρωτσίλα .. να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό? Γιατί έχω διαβάσει ότι σχεδόν όλα τα μωρά έχουν νεογνική ακμή - τοξικό ερίθημα-

Επίσης εγώ πάντα έπινα γάλα δεν το έχω κόψει ποτέ & τώρα θέλω να πίνω συνέχεια!! Το λίτρο το πίνω για πλάκα .. πλέον πίνω το delta advance με λιγότερη λακτόζη.& πίνω πάρα πολύ νερό!!

& εμένα 3 φορές μου το έχουν τρυπήσει .. & νόμιζα ότι θα μείνει από το κλάμα, δεν έπαιρνε ανάσα δεν το είχα ξαναδεί έτσι ,ήταν μωβ & εκείνη τη στιγμή δεν άντεχα καθόλου!! Κλαψ-κλαψ.. :( Εμάς ακόμα & τώρα έχει λιγάκι ίκτερο.. μου είπαν ότι φταίει το μητρικό ,έτσι κάναμε δοκιμή.. 2 μέρες του δίναμε μόνο σκόνη & υποχώρησε..αλλά δεν μπορώ να μην του δίνω μητρικό ..έτσι απλά τον παρακολουθούμε..

Οσο για τα μαλλιά & εμένα η ρίζα έχει βγει & θέλω πολύ μια ανανέωση μαλλιά-νύχια ..

Πάντα είχα μια μανία με τα καλλυντικά ..έχω πάρα πολλά & πολλά αρώματα.. Στην εγκυμοσύνη με έπιασε extra μανία & πήρα άλλες 7 & τώρα άλλες 6 -εκτός από αυτά που είχα ήδη- δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τις βάλω γιατί το μωρό θα πάθει αναπνευστικό..γενικώς δεν κάνει να μυρίζουν έντονα αρώματα..

Το δίπλωμα να το βγάλεις άμεσα !! Θα σου χρειαστεί ειδικά με το παιδί.. Είναι σωτήριο & δεν έχεις ανάγκη κανένα..

Anastacia η τσαχπίνα σου θηριάκι & πολύ μαλλάκι!! Εχουμε & το ίδιο ριλάξ αν & δεν πολυκάθεται σε αυτό ,προτιμάει το άλλο της fishrprice με τη δόνηση!

Marianda αν είναι να τελειώσουν οι κολικοί & να μου αρχίσουν από τώρα τα δόντια θα κλατάρω!! Που να τα έχω & τα 2 ταυτόχρονα...!!

Αυτή η αλλέργια στο γάλα θα την έχει μια ζωή ? Θα είναι κρίμα..Να μην μπορεί να τρώει γαλακτομικά.. γιατί πολλά είδη της καθημερινότητας έχουν γάλα.. Πως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε?

Kider αρχικά φτιάξε το tickeraki σου να θυμόμαστε πόσο είναι το ζουζούνι σου..& περαστικούλια σου!! & εγώ έχω πρόβλημα με τη μέση δισκοπάθεια-οσφυισχυαλγία.. Ευτυχώς στην εγκυμοσύνη με έπιασε μόνο 2 φορές αλλά με 2 voltaren πέρασε.. Μετά τη γέννα όμως ..με έχει ταράξει..

Marimari εσύ τι του κάνεις & κοιμάται τόσο πολύ από τόσο νωρίς ??? Να το κάνω & εγώ!! :blush:

Ξέρετε κάπου διάβασα ότι η μαμά για να ηρεμεί το μωρό του βάζει στο γάλα ρακί & κοιμάται λέει σαν πουλάκι.. :S:S

Dalia Μου περαστικά με τον φρονιμήτη .. Εγώ για καλή μου τύχη τους έβγαλα πριν 2 χρόνια .... Ηταν έγκλειστη πλάγιοι( μέσα στα ούλα & δεν μπορούσαν να βγουν γιατί ήταν στραβοί ,έσπρωχναν τα υπόλοιπα δόντια..) Πέρασα τρελό μαρτύριο & πολύ πόνο. Οι γναθοχειρούργοι έσκαβαν 45 λεπτά .. Αφού όταν έβγαλα τον 1ο δεν ήθελα να βγάλω τον άλλο & πέρασαν 8 μήνες & πρηξίματα για να το πάρω απόφαση..

Πάντως μην είσαι σίγουρη ότι θα σου μοιασει το επόμενο.. Μπορεί ο αντρούλης πάλι να κάνει μόνος του τη δουλειά...!! :lol:

Folympia & εμείς δυστυχώς ακόμα το ίδιο πρόγραμμα περίπου.. Μας έχει κάνει συνολικά δύο 5ωρα – τρία 4ώρα & όλα τα άλλα 3ωρα.. & δυστυχώς τα βράδια πάντα είναι 3ωρα!! Την ημέρα μπορεί να μείνει ξυπνιος όλη μέρα!! καλέ τι μαλλί είναι αυτό?? B) ΣΑν περούκα!! Πολύ μαλλί.Αλήθεια είχατε καούρες που λένε & καλά μαλλιαρά θα βγει???

-Anna-Οταν όμως είναι για βόλτα είναι κύριος!! Δεν μιλάει & κοιμάται συνέχεια.. Μέσα στο αμάξι κοιμάται ,όταν σταματάει το αμάξι στο φανάρι ή στην κίνηση ξυπνάει!!!!! Του αρέσει πολύ το έξω .. μάλλον βαριέται το σπίτι!!

Zouzounitsa όπως διάβασες & εμάς το παιδί φαινόμενο γυρνάει ανάσκελα & τους αρέσει το ίδιο ριλάξ!

Τόμα & εγώ κουτουλάω το βράδυ & ξέρετε τι φοβία έχω.. Από την νύστα Μην σκάσω σε κανα τοίχο –πόρτα την ώρα που σηκώνομαι να τον αλλάξω –ταίσω..

Τεστ Παπ?? Εμένα μου είπε σε κανά 4μηνο..

Το μπανάκι το λατρεύει!! ¨οταν το βγάζω από το νερό γκρινιάζει..Το πρωτο που θα τον πάω είναι κολυμβητήριο..

Αλήθεια είμαι πολύ υπερβολική που έχω σκεφτεί από τώρα τι θα ήθελα να κάνει ο γιοκας μου??

Κολυμβητήριο- κιθάρα- Kickboxing & καποιο αγώνισμα,μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι δεν θα το πιέσω αλλά θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα είναι πολύ χρήσιμα.. ;)

Σταματάω γιατί όπως πάω θα γεμίσω όλη τη σελιδα...

Δημοσίευση

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΚΑΤΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ!!!ΠΕΡΝΑΩ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΙ ΕΓΙΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!!!!!ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΕ!!!! :P

Δημοσίευση

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΖΑΜΕ ΦΟΥΣΙΝΤΙΝ ΚΣΙ ΤΡΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!ΑΠΟ ΓΑΛΑ;;;ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!ΤΟ ΚΟΥΚΑΚΗ Η ΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ!!!ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΑΝΤΒΑΝΣΝΤ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ!

Δημοσίευση

ΜΑΝΤΩ δεν εχει ακριβως αλεργεια δυσανεξια εχει πιο πολυ γιατι δεν εχει την αμεση αλεργεια η μικρη μου, οποτε θα το ξεπερασει δεν θα της μεινει για μια ζωη σαν προβλημα και ο αντρας μου τρωει ολα τα γαλακτοκομικα αλλα οταν πιει γαλα αεριζεται πολυ και βαραινει χαχα αλλα δεν του ειναι προβλημα, εγω παλι οταν πιω γαλα θελω να το βγαλω δεν το αντεχω οποτε απο καπου θα επαιρνε αυτο το παιδι χαχα ειχε να μοιασει, παντως πιστευω οτι ολα θα μπορει να τα τρωει σε λιγο καιρο σταδιακα τα ξαναεντασεις στην διατροφη του, ζουζουνιτσα ευχαριστω για το καρμακι παρε και εσυ ενα!!

Δημοσίευση

marianda δοκιμαστε γαλατα ..με 80 % λιγοτερη λΑΚΤΟΖΗ.Αυτη η κακια λακτόζη συνηθως προκαλει δυσανεξια!!!..to delta advance με λιγοτερη λακτοζη ειναι γλυκο & ειναι πολυ ωραιο.

εμας μιλαει::: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λεει αγκου,γου & διαφορα αλλα τετοια!!! αλλα το πιο φοβερο που εχει πει ειναι γκαου!!!! λυθηκα στα γελια.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ.ΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ :( ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ :( .ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΙΚΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ. :laugh: ΟΛΟ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ FACEBOOK KΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΜΙ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...