Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φουλινάκι με κάνεις και νιώθω καλύτερα!!! Εγώ να δεις πόσες τύψεις έχω ώρες ώρες! Σε κάθε γεύμα τον βάζω στο στήθος όσο αντέξω, και κάθε φορά λέω ότι στο επόμενο δεν θα τον βάλω για να ηρεμήσει λίγο το στήθος! Κι όταν έρχεται το επόμενο γεύμα αρνούμε να μην τον βάλω! Δεν αισθάνομαι όμορφα! Γι'αυτό λέω, έστω καμιά φορά να δίνω με θήλαστρο το γαλατάκι μου! Τι πιο καλό απ'το δικό μου γάλα για το μωρό μου;; Αλλά είναι κι αυτό που λες! Με στρεσάρει και στρεσάρω και το μωρό!Δεν το θέλω που το κάνω! Μακάρι να μην μ'ενοχλούσε και να θήλαζα αποκλειστικά!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χαθηκα..αλλα με ξαναβρηκαν..Ημουν στον κοσμο μου..αλλα ξαναγυρισα!! :)

Αναστασια...σε ειδα!!! εδω εισαι παλιοκοριτσο!!!τρωω κ γω ολα τα φαγακια!!και τα + 5 δεν θα φυγουν ποτε.. :(

Φουλινακι επαθα πλακα!! αυτη δεν ειναι μπεμπα...αλλα μπεμπαρα!!Οι τρεις τεραστιες μπεμπες του σαιτ..τσαχπινα-ζουζουνιτσομπεμπα-φουλινομπεμπα... πωωω πωω ..διμετρες!!!Ναναι γερες οι κοριτσαρες σας!!

Ελενη μαλλον πρεπει να μπουκωσουμε λιγο παραπανω τους δικους μας..γιατι..δεν θα χουμε το πανω χερι..Οχι οτι θα το χουμε ποτε..αλλα αν γινουμε βαρυτεροι να μπορουμε να τις ..κουμανταρουμε λιγακι!!

κι εμεις βαλαμε το πρωτο μας εμβολιο..δεν κλαψαμε κ κοιμομαστε αρκετα απο χθες...Μονο που ειχε λιγα πονακια το βραδυ μεχρι τις 1.30 κ μου εκλαιγε ο καημενουλης μου..Τα σωματικα μας στοιχεια ειναι λοιπον ..κιλα 5.500 κεφαλα 38 υψος 57..κ μηκος πουλιου 5 εκατοστα :laugh: πλακα κανω ε? B) μην λιποθυματε!! :laugh:

Και εγω θηλαζω αν κ ειναι λιγο χρονοβορο ..μονο αυτο με ενοχλει..Οτι μερικες φορες κραταει πολυ ωρα κ η σιτιση ειναι συχνοτερη !φυσικα τρωμε κανονικα το βραδυ..δεν κανουμε διακριση μερας νυχτας!!Φανταστειτε με τρεξιμο σχολεια διαβασμα με μεγαλο..μαγειρεμα..δουλειες ..ξενυχτι...Και ολοι οι δικοι μας να μενουν μακρια..οποτε βοηθεια..χερια μηδεν!!

Αλλά κοριτσια δεν θηλασα τον πρωτο κ εχω πολλες τυψεις για αυτο...Τοτε ημουν 25...εκανε εμετο,δεν επιανε θηλη,γεννηθηκε 2400 κ φοβομουν οτι δεν παχαινει... επισης δεν αισθανομουν οτι θελω να το κανω :dry: !

Τωρα ειμαι 39 κ θελω να κανω το καλυτερο...ολα ειναι διαφορετικα!!Το θελω!! Το θελει κιεκεινος...αισθανομαι εντελως διαφορετικα!!φοβερο ε? ο ιδιος ανθρωπος...

επομενως σας σεβομαι κ σας καταλαβαινω ολες!!!Χαιρομαι τρελα που η αναστασια ειναι τοσο δυνατη κ τη θαυμαζω ειλικρινα!

εγω δινω ενα γευμα ξενο κ καμια φορα συμπληρωμα..Δεν ντρεπομαι να το λεω!Μακαρι να μπορουσα να το εκοβα..αλλά το βραδυ νυσταζω κ θελω να κοιμηθει ενα τριωρο χωρις να ξυπνησει για γαλα..Το συμπληρωμα επισης μου δινει τη λανθασμενη σιγουρια οτι χορτασε..οτι γεμισε το στομαχακι του..Ισως κανω λαθος..αλλα αφου ετσι βολευομαι? :) αφου ετσι νιωθω καλα? τι ειναι προτιμοτερο? μια μαμα αγχωμενη..ή μια μαμα χαρουμενη?

ελενιτσα μου σε καταλαβαινω ..η ψυχικη υγεια της μανουλας ειναι οτι σημαντικοτερο...για ολους στο σπιτι οχι μονο για το μωρο..αλλά φροντιζε να βγαζεις περισσοτερα γευματακια με το θηλαστρο..να του δωσεις οσα περισσοτερο αντισωματακια μπορεις!!Ειναι δυσκολος ο χειμωνας κ με αυτη την παλιογριππη!! Εκτος απο το να αποφευγουμε τον πολυ κοσμο μπορουμε κ να τα προστατευσουμε κ οχι μονο να τα μεγαλωσουμε κ με το γαλατακι μας!!

Δυσκολο να εισαι μαμα...Δυσκολο να μαστε αλανθαστες μανουλες..Ολες ομως λατρευουμε τα μωρακια μας κ θελουμε το καλυτερο για αυτα!!

καλη δυναμη κοριτσια !! σας σκεφτομαι ολες σας κ στελνω φιλακια στα μωρακια μας

στελνω πολλα φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλησπερααα!!

Φουλινακι σου εδωσα το καρμακι που σου χρωστουσα με αγαπη!!

:)

happy mom φιλακι και να μας ερχεσε πιο συχνα ;)

dallia μου θα κανεις οτι νοιωθεις οπως νοιωθεις πανω απ ολα να εισαι εσυ καλα :) Εγω δεν καταφερα να δωσω το γαλατακι μου παρα μονο τις πρωτες 40 μερες :blush:

Αναστασια,Ζουζουνιτσα, Μαριαντα, Κιντερακι και σε ολες σας μακια πολλα :kiss::kiss:

Σας αφηνω διοτι αρχισαν τα οργανα (κλεμε παλιιιι...)...

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσάκια μου με αυτό το kwlosite που κολλάει συνέχεια χάνω επεισόδια!! Εχω μείνει στην 16 σελίδα!!! εχθές ξεκίνησα έγραψα 1 κατεβατό & με πέταξε έξω !!!

Τουλάχιστον βρήκα την zouzounitsa στο facebook & τα είπαμε λιγάκι!

θα σας διαβάσω & μετά θα ξαναγράψω.

Δημοσίευση

Μαζι με την Happy Mom (συμπτωματικά!)

κ μαζί με την Madojohn,

επέστρεψα κ εγώ!!!

Κάπου εδώ γύρω «τριγυρνούσα»

κ μυρίστηκα θέμα: θηλασμός κ μπήκα!

Αγαπημένη συνήθεια!!! Λατρεία!!!

Έρωτας από την πρώτη ρουφηξιά....!

Θηλάζω τον σποράκο μου αποκλειστικά

κ μου είναι μόνο ΑΠΟΛΑΥΣΗ...!

Συμφωνώ με όλες σας όμως πως: αν δεν το νιώθετε,

αν δεν σας είναι ευχάριστο κ ιδιαίτερα απολαυστικό

ας μην το κάνετε....... και δεν τείθετε θέμα ...τύψεων!

Όπως νιώθει η καθεμία, πράττει!

Κουβέντα γίνεται κ κανείς δεν κρίνει κανέναν...

Διαφορετικές μανούλες, διαφορετικά μωράκια,

διαφορετικές απόψεις!!!

Εγώ πάντως θέλω να θηλάσω τον μπέμπη μου

μέχρι να τον γράψω ...δημοτικό!!! χαχαχαχαχα.....

.....μην σας πω μέχρι να παει φαντάρος!!! Ξανά χαχαχαχαχα....

Παρεπιπτώντος τρώμε κ πιπιλίτσα κάποιες στιγμές

μες την μέρα κ την απολαμβάνουμε κιόλας...!

Συγνώμη που δεν σας γράφω-σχολιάζω περισσότερα

αλλά ...αύριο ξανά εδώ!

Καλό σας βράδυ!!!

Δημοσίευση

το θεμα..σεξ το ξεχασατε ε? :laugh: Πριν γεννησετε μου εισασταν ολες τρελαμμενες!!! :laugh: :laugh:

τωρα απ το πολυ τρεξιμο...βλεπω μενει ασχολιαστο!!!

αραχνες επιασε το... θεμα!!

μαντω μαυρα ματια καναμε να σε δουμε !! ολα καλα?το μπεμπακι σου?

μαρακι μου γλυκο σε παω με χιλια!!εισαι αψογη!! η ..κουμπαρα σου κοιμαται τετοιες ωρες!!!γιαυτο τα πρωινα κελαηδαει!!! τι κανει ο γλυκος μου ο σπορακος?

Δημοσίευση

foulinaki μοσχαρι δεν κανει να φαω δηλ; αχ εγω δεν τρωω ουτε κατσικι ουτε κουνελι ουτε ψαρια ειμαι φαν εκτος απο γαριδες και καλαμαρακια, μπορω να παρω τα χαπακια ασβεστιο που περναμε στην εγκυμοσυνη ετσι; θελω να της δωσω και δικο μου γιατι ειναι λιγο απαισιο το υποαλεργικο και δεν μου το πινει ολο, θα προσπαθησω να της δωσω σαν συμπληρωμα και δικο μου, το πολυ πολυ οταν πεθανω της πεινας να τρωω για καμια μερα και να μην τις δινω τοτε θα δουμε, φιλια πολλα

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

το θεμα..σεξ το ξεχασατε ε? :laugh: Πριν γεννησετε μου εισασταν ολες τρελαμμενες!!! :laugh: :laugh:

τωρα απ το πολυ τρεξιμο...βλεπω μενει ασχολιαστο!!!

αραχνες επιασε το... θεμα!!

:laugh: :laugh: εμεις μια φορα το ευχαριστηθηκαμε σαν φυσιολογικοι ανθρωποι την δευτερη ριξαμε πολυ γελιο αλλα τα καταφεραμε γιατι το σκηνικο ηταν η μικρη στο ριλαξ γυρισμενη στον τοιχο να κοιταει ενα καδρο χιονατης που της ειχα ξεκρεμαση και εμεις να προσπαθουμε να σταματαμε γιατι εκλαιγε να βαζουμε πιπιλα να ξαναπροσπαθουμε να κλαιει να σταματαμε να πατησουμε το μομπιλο να ξαναβαλουμε πιπιλα αλλα.. τα καταφεραμε μετα βεβαια ριξαμε πολυ γελιο με ολο το σκηνικο χαχα :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

:laugh: :laugh: εμεις μια φορα το ευχαριστηθηκαμε σαν φυσιολογικοι ανθρωποι την δευτερη ριξαμε πολυ γελιο αλλα τα καταφεραμε γιατι το σκηνικο ηταν η μικρη στο ριλαξ γυρισμενη στον τοιχο να κοιταει ενα καδρο χιονατης που της ειχα ξεκρεμαση και εμεις να προσπαθουμε να σταματαμε γιατι εκλαιγε να βαζουμε πιπιλα να ξαναπροσπαθουμε να κλαιει να σταματαμε να πατησουμε το μομπιλο να ξαναβαλουμε πιπιλα αλλα.. τα καταφεραμε μετα βεβαια ριξαμε πολυ γελιο με ολο το σκηνικο χαχα :laugh: :laugh:

Καλά δεν παίζεται η βαφτήστηρα μου!! Απίθανο παιδί είναι!! Από τώρα φαίνεται.. γυναίκα ντεμπερτέρισσα!! Έχει να κάψει καρδιές και άντρες.. Ουουουου τους λυπάμαι από τώρα!! Λιονταρίνα και τσαμπουκαλού!!

Εμείς.. 2 φορές όλες κι όλες! Θέλει το μυαλό αλλά το σώμα δεν μπορεί βρε κορίτσια!! Έχω αρχίσει και ξεχνάω!! Σήμερα, κατεβήκαμε στο λιμάνι των Νέων Στυρών να πάρω γάλα για τον μπέμπη! Ποδαράτοι! Δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι! Μόλις φτάσαμε στο σπίτι .. θυμήθηκα ότι ξέχασα την τσάντα μου στο φαρμακείο και πήρα τα μπρος πίσω! :laugh:

Σήμερα είδαμε ταινία.. Αράξαμε.. ο μπέμπης κοιμόταν δίπλα μας στο ριλαξάκι.. μια χαρά!! Αντί να κάνουμε σεξ... Που θα πάει;; Θα έρθει πάλι η αναγέννηση μετά την περίοδο της ξηρασίας!! :laugh:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

foulinaki μοσχαρι δεν κανει να φαω δηλ; αχ εγω δεν τρωω ουτε κατσικι ουτε κουνελι ουτε ψαρια ειμαι φαν εκτος απο γαριδες και καλαμαρακια, μπορω να παρω τα χαπακια ασβεστιο που περναμε στην εγκυμοσυνη ετσι; θελω να της δωσω και δικο μου γιατι ειναι λιγο απαισιο το υποαλεργικο και δεν μου το πινει ολο, θα προσπαθησω να της δωσω σαν συμπληρωμα και δικο μου, το πολυ πολυ οταν πεθανω της πεινας να τρωω για καμια μερα και να μην τις δινω τοτε θα δουμε, φιλια πολλα

Μαριαντακι μου το μοσχαρι ο αλλεργιολογος μου ειπε να το τρωω και η παιδιατρος να μην οποτε και γω επελεξα για σιγουρα το μην.δεν εχω φαει εδω και τρεις εβδομαδες και η παιδιατ. μου ειπε οταν συμπληρωσω μηνα να το ξαναβαλω στη διατροφη μου για να κανω τεστ αν ξαναεμφανηστουν , αλλα να σου πω δεν τολμαω. ισως λιγο πιο αργα σε κανα δυο βδομαδες και αν.Φοβαμαι μωρε τωρα που ηρεμησε...

τωρα εσυ που δεν τρως κατσικακι και κουνελακι δοκιμασε χοιρινο και κοτοπουλο υπαρχουν πολυ ωραια κομματια χοιρηνο οπως το ψαρονεφρι και επιπλεον τα ορτικια,μην φοβασαι οχι κυνηγι ,αυτα τα εκτρεφουν οπως τις κοτουλες.

Και ψαρι καθολου???κριμα γιατι εχει πολυ πρωτεινη.

ασβεστιο οτι θες εγω περνω το καλσιοραλ.

Υπομονη κουκλιτσα μου κανε μια προσπαθεια να δεις και αν δεν τα καταφερεις τοτε οκ.Το λεω επειδη το θες πολυ! :huh:

Κουραγιο και πολυ ψωμακι!!χορταινει!!

Που ειστε ολα τα ομορφα κοριτσουδια??

Χαπι μομ γαι πιο σεξ λες???αχαχαχαχ :lol: καλο και τουτο!

Δημοσίευση

ευχαριστω φουλινακι,,οσο για τα ορτυκια χαχα φερνανε στην μανα μου κυνηγι μικρη και δεν ανοιγα την καταψηξη τραυματικη εμπειρια τα ορτυκια χαχα, ελπιζω να καταφερω να της δωσω εχω αρχισει και βγαζω με το χερι μπας και αυξηθει λιγο γιατι ειναι πολυ λιγο αυτο που εχει μεινει, θα δουμε το καλο ειναι οτι σηνυθησε καπως το γαλατακι και τωρα δεν το αφηνει στο τελος, εκανε και κακα της που φοβομουν μην στουμπωσει και εχτες κοιμηθηκε το βραδυ εξι ωρες σερι και τωρα το απογευμα ενα 5ωρο ηρεμησε το μαναρακι μου, φιλια πολλα σε ολες!!

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου πολύ χάρηκα που ηρέμησε η μικρή!! Και πολύ καλό το 6ωρο!! Εύχομαι σύντομα να σας το κάνει 8ωρο... !! Εμένα μέχρι στιγμής το στανταράκι του το βράδυ είναι 7ωρο και μπορεί να γίνει και 8ωρο!! :woohoo:

Δημοσίευση

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα και την κουρασαμε πολυ και κοιμαται απο τις 7 ..λυπηθηκα να την ξυπνησω ειπα θα ξυπνησει απο μονη της αλλα που...και δεν ξερω τινα κανω.Να την ξυπνησω ή χαζομαρα...εννοω για το βραδυνο υπνο.Μαλλον θα τη ξυπνηω αν δεν ξυπνησει απο μονη της ως τις 12 και μετα ο θεος βοηθος.Τι λετε εσεις?

Τομα ευχαριστω γιατο καρμακι!

Δημοσίευση

κοιτα αν ειναι μια χαρα στα κιλα της μεγαλο μωρακι λενε να μην τα ξυπναμε το βραδυ, τωρα αν ομως σου περασει το 6ωρο τοτε ξυπνα την να την ταισεις αν και οταν πεινασει θα ξυπνησει σιγα μη και δεν το καταλαβει χαχα

Δημοσίευση

Λινάκι εμένα από μόνος του έτρωγε κατά τις 7:30 με 8 και μετά κατά τις 11 το βράδυ και ξύπναγε πάλι μετά τις 7 το πρωί! Μια μέρα χαλάσαμε λίγο την σειρά και έφαγε στις 9:30 και δεν τον ξύπνησα, τον λυπήθηκα και ξύπνησε από μονος του στις 5! Εχθές τον σήκωσα στις 1:30 γιατί δεν ξύπναγε με την καμία! Μου κοιμήθηκε αμέσως και ξύπνησε στις 8:30! Τώρα περιμένω να δω τι ώρα θα ξυπνήσει! Αν δεν ξυπνήσει μέσα σε 3 τέταρτα θα τον αλλάξω πάμπερς γιατί τα λυσσάει στο κατρουλιό και θα τον ταίσω λιγάκι! Εύχομαι να σου κοιμηθεί! Εμένα σήμερα κοιμάται σχεδόν όλη μέρα!! Αλλά δεν ανησυχώ! Για να το κάνει θα το έχει ανάγκη! Εύχομαι να σου κοιμηθεί αμέσως... και να ξυπνήσει μετά τις 6 ώρες!!! ;)

Δημοσίευση

Λινάκι κουράγιο!! Εγώ τώρα θα πάω να δω τι προθέσεις έχει!! Κι εμένα έτσι μου έκανε στην αρχή! Καμιά φορά και τώρα το κάνει, αλλά πιο σπάνια πλέον! Φτιάχνουν σιγά σιγά τα στομαχάκια τους! Θα δεις!! Κάθε μέρα είναι και καλύτερα!! Καλή συνέχεια.. Κι εμείς μαζί σου στον αγώνα του ξενυχτιού!!

Δημοσίευση

φτου φτου εφαγε ξανα και κοιμηθηκε αμεσως...δε ξερω για ποσο..αλλα τρεχω και γω να κερδισω λιγο υπνο!καλη τυχη σε σας και πολυ καλο βραδυ!νταλλακι μαριαντακι οι ευχες σας μαλλον πιασαν..το καμαρι μου!

Δημοσίευση

Πολύ καλά!!! Άντε γρήγορα νάνι... Κι εμένα μόλις έφαγε και ξεράθηκε πάλι!! Πάω κι εγώ για νάνι γιατί δεν την παλεύω άλλο!! Είμαι από τις 8 στο πόδι.. και δεν έχω κάτσει καθόλου σήμερα!! Καληνύχτα Λινάκι !! Καληνύχτα κουμπαρούλα!! Πολλά φιλάκια στα όμορφα μωράκια!! ;)

Δημοσίευση

φιλεναδιτσες καλησπερουδια...

Νταλλακι και μαριαντακι,κοιμηθηκα χθες δεν μπορω να πω.Ξυπνησε γυρω στις εξι παρα και εφαγε και αμεσως ξανακοιμηθηκε,το μωρουλινι μου δεν ηθελε να με ταλαιπωρησει ειδατε?

Το πρωι το επαιζε και ο μπαμπας της και ετσι σηκωθηκα κατα τις 8 και μισυ για να ξαναφαει.

Ευτυχως δεν ταραχτηκε με το χθεσινο προγραμμα!!

Εσεις πως τα πηγατε??

τα υπολοιπα μανουλαμανουλια τι κανουν????????????

Δημοσίευση

α και κατι αλλο .Μπορειται να μου πει τε πως να βαλω φωτογραφίες και στο φωτο αλμπουμ μου αλλα και να τις δημοσιευσω...το προβλημα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι μου λει οτι ειναι πολυ μεγαλες..δηλαδη τι να κανω για να βγουν μικρες??ειναι φωτο από καμερα.Μηπως για αυτο?

Ξερει καμια πι οσχετικη από μενα με την τεχνολογια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...