Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Foulinaki μου νομιζα Ν.Ελβετια εδω στην Αθηνα στο Βυρωνα. Δεν ηξερα οτι εχει και στη Θεσσαλονικη. Εγω μενω Αθηνα αλλα εχω λατρεια με τη Θεσσαλονικη. Ο παππους μου ειχε το θεατρο Χατζωκου εκει που ειναι τωρα το θεατρο Ολυμπιον στην πλατεια Αριστοτελους.

Οπως εχω πει και με την Αναστασια οταν με το καλο ανεβω (συντομα θα ειναι) θα τα πουμε οπωσδηποτε απο κοντα.

Συμπεθερουλα μου τι καλα λογια ειναι αυτα. ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ τι ωραιες συμπεθερες που θα γινουμε χιχιχιχι. Αν εισαι Αθηνα παρε τηλ. να παμε για καφεδακι

Φιλακια κοριτσακια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια , τι κανετε ολες οι γλυκυτατες μανουλιτσες?

Εμεις σημερα γινομαστε 2 μηνων,πωπω...πως περασε ο καιρος...τετοια ωρα πριν δυο μηνες ακομη ανρωτιομουν τι να κανω...να παρω τηλεφωνο τη γιατρο ή τσαμπα θα την ενοχλησω...που να ξερα οτι 10μ ωρες μετα θα ειχα αγκΑλια την ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!! :):lol: :laugh:

Αννούλα μου γλυκεια μπερδεψαμε τις ελβετιες...αχ και να μασταν στην κανονικη ελβετια.... :laugh:

Παντως οταν ειναι να ανεβεις...θα κανονησουμε σιγουρα να βρεθούμε!

Νταλλακι λες τα δευτερα πρωτα ο θεος γερα ,να μας μοιαζουν??Μακαρι αλλα να σου πω χλωμο το βλεπω! ;) ειναι πιο ιχυροι οι ανδρες μας...

Αχ κοριτσια μου αυριο παμε για το εμβολιακι μας και για το τσεκ του μηνα..αγωνια και για τα δυο..θα σας ενημερωσω!

Μαριαντακι πως καταλαβες οτι εχει παλινδρομηση και γιατι το υποαλλεργικο γαλα?ειναι δηλαδη θεμα αλλεργιας η παλλιδρομηση?Και να ναι σε τι και δε βοηθαει το μητρικο?Σε ρωταω γιατι και αλλεργιες εχουμε και εμετους κανουμε και μια αγωνια την περναμε!

Τομα μου φιλακια και απο μενα και παρε και ενα καρμακι...ετσι γιατι μου ρθε!

Αχ παιδια εχει πολυ γελιο το γελιο της...πεθαινωωωωωωωωωωωω βγαζει και φωνουλα..με τρελλαινει....ειμαι ερωτευμενη!!!

Αυγουστοκαλοκαιτινομωρακια ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ!!!

αΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; να σας ρωτήσω βρε φιλενάδες μια απορία που έχω. θηλάζετε αποκλειστικά ή δίνετε και συμπλήρωμα; εμένα η μικρή μου έδειχνε να μην χορταίνει και στα 5 λεπτάκια να κλαίει στο στήθος και αναγκάστικα να της δοκιμάσω ξένο το βράδυ, και τώρα στα 5 λεπτάκια ναριέται στο στήθος και κλαίει. δεν ξέρω τι να την κάνω, να την επιμείνω στο θηλασμό; και το ξένο θέλω να δω αν της αρέσει γιατί ψιλοκλαίει μετά από λιγο που θα φάει. θα προσπαθήσω να κατεβάσω γάλα και σιγά σιγά να της μειώσω το ξένο. πως θα το κάνω τι λέτε; εσείς δίνετε καθόλου ξένο;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΜΟΥ!!ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ;;;; ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ !!ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 4750 ΚΑΙ 58 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!!!ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ , ΧΑΠΙ ΜΑΜΑ, ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ (ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ) ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

Γεια σας και χαρα σας!!!

Πως ειστε???Μαζεψτε τα μεμε σας καλεεεεεεεε!!!!!!

χαχαχαχαχχαχααα

Αληθεια...Απορια σταθμος-ακολουθει!!!Ετοιμες???Την ριχνω!!!

"Τωρα που κρυωσε ο καιρος.... Πως θα προστετεψουμε τα μεμε μας?????????"

:P:P:P :silly: :silly: :silly:

Μη γελατε!!!Χθες πραγματικα παγωσα!!!Μιλκ σεικ το ταιζα το παιδι μου!!!

Αντεεεεε τελειωνεεεεεε-παγωωωωωωσαμεεεε λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Θα παρω 2 σκουφους θα ανοιξω τρυπες κ θα ντυσω τα στηθη!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχχααχαχαχχαχα

Τομα περαστικαααα!Εγινες καλα???ή εστω καλυτερα απτο...καλυτερα!!!?????Το ευχομαι!

Λινακι μου γλυκο κ αγαπημενο απανταω στις αποριες σου γτ σε γραφουν τα κοριτσια... :huh:

Πιπιλα!Ουτε η δικια μου την θελει...Δινω μεμε οποτε θελει κ το δεχεται!Οταν δεν μπορω(πχ οταν την αλλαζω) τραγουδαω κ χορευω για να ξεχαστει ή σε δυσκολες περιπτωσεις της βαζω μπροστα της κατι....για λιγο!Πχ εναν γιακα!!!ή το χερακι της με γαντακι!!!!ή το χερακι(!!!!) του μπαμπα της!!!!!και συνηθως...τρεχω ορθια με το στηθος εξω κ αυτη ισα ισα φοραει την πανα!!!!

Κατα τ'αλλα....Γτ να παρηγορηθει με κατι αλλο???

Αν κλαιει ας πουμε στο αμαξι...μεχρι να περασουν 5 λεπτα κ να την παρει ο υπνος κραταω κοντα στο στομα την πιπιλα κ χαζογλυφει!!!Τι να κανω...???ακροβατικα με το βυζι εξω???(σε καλυψα ή μπα???)

Χαιρομαι που ειστε καλα πλεον κ μεγαλωνετε κ ειστε κουκλαρες!!!!

Θυμισε μου που ειναι το παρκο αυτο...

Οχι βεβαια ακομη αλλα σε 1-2 μηνες(με τα χειμωνιατικα μας) μπορουμε να κανουμε βολτα-καφε(λεμε τωρα!) κ στηθοπαρτυ!!!!!!!!!!Κ μακαρι να συμπεσει να ανεβει κ η Αννουλα μας!!!

Με το καλο το εμβολιακι!!!ανωδυνα παρακαλωωωω!!!

Αννουλαειστε ιδιες!!!!!!!!φτου φτου!!!!!Κοριτσαρες ομορφες!!!

Και.....τι φοραει η μπεμπα????σαν μπαλαρινουλα ειναι!!!!Αυτο...βγαινει σε xxl????????γτ η τσαχπινα ειναι λιγο μπουλουκα!χαχααχαχχαχα :P:P:P

Μαριανταολα να ειναι τελεια κ να αρχισετε ξανα θηλασμο!!!

Ζουζουνιτσαευχαριστωωω!!!Εβα,ες εσυ φωτο της δικιας σου???Να μου πεις να την δω την ξανθουλα σου!!!

Φιλιααααα πολλααααα σε ολες!!!! :):)

geia sas κοριτσακια μου!!!μαριαντακι μου ευχομαι ολα να πανε με την μπουμπουκα σου !!!!!μακια πολλα πολλα!!!λινακι εμενα μια χαρα παιρνει και την πιπιλα και ευτυχως την ξεχωριζει αο το μεμε!!αλλο πιπιλα αλλλο μεμε για μαμ!!!!!!χιχιχι!!!εδω και λιγες μερες την παμε και βολτεσ με το αμαξι , ξεραθηκε στον υπνο!!!καλο σημαδι αυτο!!!!

αναστασια μου οταν βαλω θα σε πω!!!ακομα ψαχνω το καλωδιο να συνδεσω κινητο και υπολογιστη το βλημα!!!!

αλλα νεα;;; λενακι μου τι κανεις ;;πως τα πατε με το νινι;

αννουλα μου τωρα ειδα τις φωτο!!!!φτου φτου ειστε δυο κουκλιτσες ζωγραφιστες!!!! :kiss:

ααααα φουλινακι ξεχασα να σε πω οτι ο παιδιατρος μας ειχε πει στην κλινικη οτι συνηθως τα μωρακια που θηλαζουν πιανουν πιο ευκολα δαχτυλο απο την πιπιλα !!!!τωρα εμενα ειναι εξαιρεση αλλα συνηθως την πιπιλα δεν τη θελουν !!!!! :P;)

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ειμαστε καλα εχουμε αλεργεια στο αγελαδινο γαλα που μας κανει αερια και ποναμε δηλ εντονους κολικους και γιαυτο θα παρουμε ειδικο υποαλεργικο γαλα να πεινουμε για 6 μηνες και μετα θα μας ξαναδει η γιατρος ειναι λεει και πηκτο και κανει και για την παλινδρομηση που εχουμε, μου ειπε οτι και το δικο μου γαλα ειναι λογικο να την πειραζει, λογικα για να την θηλαζω θα πρεπει να κανω ειδικη διατροφη δηλ να μην τρωω καθολου γαλακτοκομικα αλλα ειναι δυσκολο αυτο,οποτε μαλλον θα τον αφησω τον θηλασμο καλυτερα να βρει την υγεια της η μικρη και ας μην θηλασω αρκετα ταλαιπωρηθηκε τοσο καιρο χωρις λογο αν της εδινα αυτο το γαλα το ειδικο θα ειχαμε αποφυγει τοσο πονο και τσιριδες

Καλα μου κοριτσακια τι κανετε?

Καλα ακομα γελαω με την Αναστασια και τουσ σκουφους της χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ευτυχως εγω τη γλιτωσα γιατι βγαζω με το θηλαστρο το γαλα οποτε τελειωνουμε γρηγορα. Αλλωστε εδω δεν κανει ακομα κρυο και γλιτωνουμε το κρυοπαγημα. Αναστασακι μου το φορεματακι ειναι απο τη Disney στη Ρωμη και μου το εφερε η θεια μου. Το ωραιο ειναι οτι απο πανω εχει και γουνινο λευκο μπολερο με ροζ φιογκο αλλα δεν της το εχω φορεσει ακομα. Οταν το βαλουμε θα ανεβασω φωτο σιγουρα.

Βαλε φωτο της τσαχπινουλας να τη δω.... τρελαινομαι με τα πατουσακια της.

Λενακι εχεις σκεφτει να το βγαζεις με το θηλαστρο και να της το δινεις οποτε και την ποσοτητα θα ξερεις και δεν θα ταλαιπωρηστε.

Ζουζουνιτσα μου ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ βαλε καμια φωτο της ξανθομαλλουσας!!!! Ανυπομονουμε!!!!!

Τομα μου περαστικουλια γρηγορα για να ξαναδωσεις γρηγορα φιλακια στο ζουζουνι

Μαριαντακι μου σιδερενια να ειναι η κουκλιτσα. Ευχομαι τωρα με αυτο το γαλατακι να ηρεμησει η μπουμπου και να ειναι παντα χαμογελαστη!!!!!

Foulinaki εμενα επειδη πινει μονο απο το μπιμπερο τρελαινεται για πιπιλα!!!!!! Εκστασιαζεται με την πιπιλα

Σημερα κοριτσακια την ειχαμε στο κρεββατι με τον αντρα μου και καναμε παιχνιδακια και καποια στιγμη επειδη ηταν κοντα στο στηθος μου αρχισε να ψαχνει να φαει. Ετσι της εδωσα το στηθος για να παιξει και πραγματικα συγκινηθηκα γιατι ενω εχει να φαει απο το στηθος απο 1 εβδομαδας μωρο το αρπαξε αμεσως και αρχισε να ρουφαει με χαρα. Αλλα επειδη η παλιοθηλη μου δεν ειναι καλη δεν καταφερε για πολλη ωρα να κατσει. Και στεναχωρηθηκα πολυ γιατι εδειχνε να το χαιρεται αλλα δεν μπορουσε να φαει και την εβγαλα. Τι κριμα...

Καλε που ειναι το κιντερακι, η χαπι μαμ, το μαριμαρακι εεεεεε????

ΛΕΝΑΚΙ έγραψε:

κοριτσάκια μου τι μου κάνετε; να σας ρωτήσω βρε φιλενάδες μια απορία που έχω. θηλάζετε αποκλειστικά ή δίνετε και συμπλήρωμα; εμένα η μικρή μου έδειχνε να μην χορταίνει και στα 5 λεπτάκια να κλαίει στο στήθος και αναγκάστικα να της δοκιμάσω ξένο το βράδυ, και τώρα στα 5 λεπτάκια ναριέται στο στήθος και κλαίει. δεν ξέρω τι να την κάνω, να την επιμείνω στο θηλασμό; και το ξένο θέλω να δω αν της αρέσει γιατί ψιλοκλαίει μετά από λιγο που θα φάει. θα προσπαθήσω να κατεβάσω γάλα και σιγά σιγά να της μειώσω το ξένο. πως θα το κάνω τι λέτε; εσείς δίνετε καθόλου ξένο;

Τον πρώτο καιρό, αν και πόναγα οικτρά από τις πληγές στις θηλές μου, έβαζα το μωρό κι ας έκλαιγα από τον πόνο! Εγώ γενικά με το στήθος έχω κι ένα θέμα και δεν αντέχω και πολλά! Κάποια στιγμή, ξύπναγε το μωράκι μου και μ'ενοχλούσε φοβερά να βγάλω στήθος! Λίγο οι ορμόνες, λίγο το ξενύχτι.. Ξεκίνησα πριν μια βδομάδα περίπου και το συμπλήρωμα γιατί έχουν αρχίσει τα νεύρα μου και γίνονται τσατάλια! Πολύ καλός ο θηλασμός.. αλλά δεν είναι για πολύ.. για μένα πάντα μιλάω! Βέβαια δεν θέλω και να μην του προσφέρω το γαλατάκι μου εφόσον είναι ότι καλύτερο! Τον βάζω σε κάθε γεύμα στο στήθος, κι όταν έχω ώρα αντλώ με θήλαστρο και του δίνω και από μπουκάλι όταν έχω κόσμο σπίτι ή πάω κάπου επίσκεψη ή όταν λείπω εγώ και το δίνει κάποιος άλλος! Αλλά επειδή ο δικός μου ... είναι και λίγο τροφαντούλης... Δικό μου πίνει 200 μλ στάνταρ όταν πίνει μπουκάλι! Όταν θηλάζω του δίνω και 120 μλ συμπλήρωμα! Μέχρι στιγμής τον καλύπτει! Όταν πίνει μόνο σκόνη γάλα του έχω δώσει και 180 μλ! Σκέφτομαι πάντως να του δίνω γι'αρκετό καιρό μητρικό κι ας είναι 2 ή 3 γεύματα μές στην μέρα και το υπόλοιπο ξένο! Τουλάχιστον για 2 μήνες μπορώ να πω... Ότι θήλασα μόνο και ξένο του έδωσα μόνο 3 φορές!

Άννα μου πόσο πίνετε εσείς;; Σου φτάνει το γαλατάκι σου;; Εμένα ούτε γι'αστείο αν το βγάζω με θήλαστρο! Το πρωί βγάζω κάπου στα 150 μλ κι αν έχω να θηλάσω ώρα! Το βράδυ μπορεί να βγάλω 100 μλ μπορεί και 60 με το ζόρι! Αντλείς κάθε 3 ώρες; Γιατί εγώ όποτε κάτσω και χαλαρώσω! Γενικά επειδή μ'ενδιαφέρει γιατί το στήθος μου πονάει τώρα ξανά να μου πεις πως το κάνεις! Βγάζεις π.χ. μισή ώρα πριν φάει και το δίνεις απευθείας;

DALLIA μου στον γιο μου που εδινα με το θηλαστρο γιατι δεν επιανε θηλη ηταν μικρουλης ετσι εκανα 10 λεπτα πριν φαι εβγαζα τοτε το γαλα και του το εδινα κατευθειαν.

κοριτσια καλημερα!!!! δε θελω να φανω "καπως" αλλα...οταν διαφωνω με κατι το λεω!!!!!

Οσο(αν) βαζετε τα μωρα στο στηθος τοσο περισσοτερο γαλα θα εχετε!

Μην ακουω λοιπον ερωτησεις τυπου "εχεις γαλα" ή "του φτανει του μωρου το γαλα σου"...

Αυτα ειναι βλακειουλες που ρωτανε οι γιαγιαδες,μαμαδες,πεθερες(γκρρρρρ) μας γτ εχουν πληρη αγνοια του θεματος!

Ειμαι καθετη!Αν εχεις διαθεση κ χρονο να ασχοληθεις αποκλειστικα με το μωρο τοτε θα θηλασεις αποκλειστικα κ θα το απολαμβανεις οσο τπτ στον κοσμο!

Οσο φαγανο κι αν ειναι το μωρο το γαλατακι της μαμας ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΦΑΓΑΝΟ ΜΩΡΟ ΑΠΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΑ! και σ'αυτο ειμαι καθετη!και ειμαι σιγουρη πως πινει κ δεν παιζει!Αν θελετε μπορω να σας....πιτσιλισω για να σας πεισω!!!!!! :P:P Μπορει τα δικα σας να ειναι πιο εξυπνα,ομορφα,να βγαζουν δοντια,να...περπατανε αλλα....Το δικο μου τα "παλευει" στο φαγητο!!!!Και φυσικα το γαλα υπαρχει!!!!

Αννουλα μου θα σε κανω αιτηση για φιλη μου!Εχω φωτο της στο προφιλ μου!!!Και αυτο με τις θηλες σου...Το εχεις ψαξει???Νομιζω πως ειναι πολυ ευκολο να αντιμετωπιστει!Στο λεω γτ καταλαβα τη χαρα κ τη λαχταρα σου να θηλασεις κανονικα!Αν θες το συζηταμε παραπανω κ με πμ!!!

Φιλια σε ολες κ.....χωρις παρεξηγηση αυτα που γραφω!!!!! :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΟΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ.

Περαστικα σου κιντερ μου....ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

μη στενοχωριεσαι βρε κοπελα μου!η υγεια μας πανω απ'ολα!

φιλια στο κοριτσακι σου!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!

Αναστασακι μου ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΣΑΧΠΙΝΑ!!!!!!! Δωσε της παρακαλω πολυ ενα φιλακι στα μαγουλακια της.

Δυστυχως με τις θηλες μου δοκιμασα τα παντα γιατι ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ η μαια μου ειναι μια καταπληκτικη κοπελα με πολλλλλλλλη υπομονή και ειναι υπερ του αποκλειστικου θηλασμου. Ετσι δοκιμασαμε και κρεμες και θηλες σιλικονης και θηλες καουτσουκ ΤΙΠΟΤΑ. Και στεναχωριεμαι πολυ γιατι η ροζαλια μου ειναι πολυ καλο παιδι και πραγματικα εκανε τεραστιες προσπαθειες να φαει με πολυ λαχταρα καθε φορα και χωρις γκρινιες και τρελλαινομουνα που την ταλαιπωρουσα γιατι ουτε μετα απο μιση ωρα δεν καταφερνε να φαει ενα κανονικο γευματακι. ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ (Η παραγωγη της Δελτα). Δεν ξερετε τι τυψεις εχω που δεν τη βαζω στο στηθος :(

Ετσι λοιπον Dallaki μου βγαζω ανα 3-4 ωρες γαλα περιπου 180ml και εκεινη τρωει 120ml. Ετσι καθε φορα περισσευει μπαινει στο ψυγειο και παντα εχω γαλα ακομα και αν καποια στιγμη δεν βγαλω τοοσο πολυ. Εχ δημιουργησει μια μικρη τραπεζα γαλακτος στο ψυγειο μου (διπλα στις μπυρες του μπαμπα χιχιχι)

Παντως και εγω πιστευω οτι οσο τρωνε τοσο παραγει το σωμα μας γαλα. Αν και μου ειπε η μαια μου οτι μεγαλο ρολο παιζει και η ξεκουραση. Ετσι και εγω πλεον προσπαθω και ξεκλεβω χρονο και κοιμαμαι λιγο παραπανω. Πραγματικα εχω δει μεγαλη διαφορα.

:(

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΝΑ ΜΗ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Γραφω γραφω γραφω παταω υποβολη και με πεαει εξω :angry: !

Καλημερααα :)

Εχω ανοιξη θεμα 'Χανει γευματα' διτι εχω ενα προβλημα με τον μπεμπη αν θελετε δειτε το και πειτε μου την γνωμη σας.

Αναστασια μου ειμαι καλυτερα τουλαχιστον στεκομαι στα ποδια σου. Οσο για το φαι της τσαχπινουλας χαλαλι της εμενα δεν τρωει καλα και ειναι μια πονεμενη ιστορια...

Μαριαντα μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την μπουμπου να ησυχασει και αυτη απο τους παλιοκολικους.

Νταλια και Λενακι και εγω εβγαζα το γαλα και το εδινα στον μπεμπη επειδη δεν εχω θηλες και εδω και 3 μερες κοπηκε γι αυτο αν καθετε το μωρο στο στηθος νομιζω δεν χρειαζετε το θηλαστρο.

Κιντερ μου περαστηκα ολα θα πανε καλα και συντομα θα κανετε και παλι πολλες αγκαλιες με το μωρακι σου.

Ζουζουνιτσα φιλια στην μπουμπου και σε σενα φυσικα :kiss:

Φουλινακι σε ευχαριστω για το καρματακι θα στο χρωσταω :)

Αννουλα μου σευχαριστω για την μπεμπουλα μου!

πραγματικα μου κινησες την περιεργια βρε γλυκια μου με τις θηλες σου!

τι στο καλο εχουν επιτελους???!!! :P:)

κ παλι λεω πως βρισκω το θαρρος να ρωτησω επειδη αντιλαμβανομαι τη λαχταρα σου!

κιντερακο μη μου στενοχωριεσαι!

οκ...πρεπει να γινει!!!!!τι να κανουμε!!!!!!εσυ θελεις πολυ...δεν της το κοβεις γτ βαρεθηκες!!!!!!

καπου ακουσα πως αν μια μανουλα δε θηλαζει για καποιους λογους καλο ειναι να μιλαει κ να χαιδευει 10 φορες παραπανω το παιδι την ωρα που το ταιζει!

καντο λοιπον κ μην ξεχνας πως τα νινακια μας μας λατρευουν!!!!

κ εγω κανω κατι τετοιες τρελλες σκεψεις καμια φορα....αλλα επανερχομαι στην πραγματικοτητα γρηγορα!!!!! :):):)

Τομα μου το διαβαζω κ αν γνωριζω κατι σου γραφω εκει!

Εγώ το μωρό βάζω πάντα στο στήθος! Σε κάθε γεύμα και απλά δίνω και συμπλήρωμα γιατί δεν μπορώ να θηλάζω πολύ ώρα! Δεν είπα ότι δεν έχω γάλα ή δεν του φτάνει! Είπα ότι δεν το απολαμβάνω ιδιαίτερα! Γι'αυτό, επειδή έχω γάλα και θέλω να το δώσω στο παιδάκι μου είπα μπας και βγάζω κάνα γεύμα με θήλαστρο!! Είμαι της άποψης ότι είναι προτιμότερο να είμαι ήρεμη εγώ κι ας δίνω φόρμουλα στο παιδάκι μου παρά να είμαι στην τσίτα και μες στα νεύρα μόνο και μόνο για να θηλάσω! Δεν μου αρέσει! Με ενοχλεί στο στήθος! Με πονάει! Και το μωρό μια χαρά το τοποθετώ! Το ξέρω γιατί τουλάχιστον τις πρώτες 40 μέρες τον θήλαζα μόνο! Αλλά αν κάτι σε χαλάει, δεν σου αρέσει δεν υπάρχει κι απόλαυση! :dry: Μακάρι να ένιωθα αυτή την απόλαυση! Ο λόγος που ρώτησα για το θήλαστρο ήταν επειδή θέλω για κάνα εξάμηνο να δίνω έστω και λίγο από το δικό μου γάλα από το να το κόψω τελείως! Δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα κι αμέσως ανάβουν φωτιές όταν ρωτάμε κάτι περί θηλασμού και δεν θα το ήθελα αυτό! Το σκέφτηκα, το πάλεψα, αλλά δεν είμαι του αποκλειστικού θηλασμού! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν λατεύω το παιδάκι μου! ;)

Νταλλια μου...θυμωσες???Ειπα εγω κατι τετοιο????Ειδικα η τελευταια σου ερωτηση....Οχι απλα δεν το συζητω...δεν το σκεφτομαι καν πως υπαρχει μανουλα που δεν λατρευει το παιδακι της!Κ εμεις "γνωριζομαστε" κ μηνες!!!!Θα τολμουσα να σκεφτω πως δεν ειναι η ζωη,η ανασα,η λατρεια σου!!!!????????

Το ξερω πως ειχες θεματακι με το στηθος σου!Κ δεν κατηγορω καμια που δινει συμπληρωμα ή ακομα κι αν δε θηλαζει!Φυσικα κ δεν ειναι για ολες απολαυση!Φυσικα κ δεν ερχονται σε ολες ευκολα τα πραγματα!!!!

Δεν ειμαι κανενα χαζο κ με παρωπιδες ατομο!!!

Απλα εχει αναφερθει κ σε πιο πισω σελιδα για....μειωση κ θηλαστρο κ "δεν του φτανει" κλπ!!!

Κι εσυ το ξερεις πως αν ηθελες κ σ'αρεσε η διαδικασια θα του εφτανε...ετσι δεν ειναι???

μην "τα παιρνεις"! :)

Αναστασία μου απλά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα!! Προς Θεού δεν θύμωσα ούτε τα βάζω μαζί σου!! Ούτε και να τσακωθώ θέλω! Απλά ανέφερα πιο πάνω, πως αν βγάλω με το θήλαστρο και μόνο δεν του φτάνει ούτε για πλάκα! Έχει τύχει να βγάλω 200 μλ κι έχει τύχει να βγάλω κι 60 μλ!! Που να τον φτάσει όταν πίνει 120 μλ μαζί με 2 δεκάλεπτα θηλασμου; Και φυσικά κι εμένα τρώει! Το νιώθω! Αφού τον βγάζω και συνεχίζει να ρουφάει και γκρινιάζει αν δεν τον τοποθετήσω κατευθείαν στο άλλο στήθος ή δεν του βάλω το μπουκάλι! Φυσικά και κανένα θήλαστρο δεν μπορεί να βγάλει τόσο γάλα όσο βγάζει το μωράκι! Αν ήθελα άνετα θα τον έφτανε το γαλατάκι μου! Αλλά δεν θέλω!! Δεν μου βγαίνει!! Προσπαθώ αλλά δεν ... Κι επειδή ξέρω πόσο καλό είναι το δικό μου γάλα, είπα να του δώσω παράλληλα με το συμπλήρωμα! Το βάζω το μωρό κάθε φορά που είναι να φάει στο στήθος απλά τον αφήνω λίγη ώρα! Καλή συνέχεια.. Πραγματικά σε θαυμάζω για την υπομονή και την επιμονή σου!! Καλά κάνεις!! Αν κι εμένα μου άρεσε τα ίδια θα έλεγα!

Κι όταν με ρωτάνε τι τρώει το μωρό και τους λέω θηλασμό και ξένο μου λένε την κλασσική ατάκα: Ααα δεν έχεις γάλα ε; Δεν του φτάνει!! Κι εγώ απαντάω πως αυτό δεν ισχύει κι αν μπορούσα να αφήνω το μωρό παραπάνω θα του έφτανε και θα του παράφτανε!! Δεν πρόκειται να συμβουλέψω λανθασμένα κάποια κοπέλα!! Τόσα έμαθα εδώ!! Άσχετο αν εγώ δεν τα πράττω κατά γράμμα! :)

Τα λες πολυ καλα! ;)

Οποτε...δε διαφωνουμε καπου!οπως ειπα πιο πανω...σε προηγουμενη σελιδα...κλπ κλπ!

ολα γκουντ,που λεει κ ο αδερφος μου! ;)

ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ περαστικα σου κοπελα μου, εγω ειχα γαλα και στο γιο μου και ας το εβγαλα με θηλαστρο, την μικρη θελω τοσο πολυ να την θηλασω αλλα φοβαμαι μην της κανω κακο γιατι κατι στην διατροφη θα μου ξεφυγει, οταν επειδη εχει θεμα με τους κολικους δεν κανει να φαω κρεμμυδια σκορδο σαλτσες μπαχαρικα συν και ολα τα παραγωγα γαλακτοκομικα ειλικρινα δεν θα ξερω τι να φαω ολο και καποιο λαθος θα κανω και εχει ταλαιπωρηθει τοσο πολυ να ποναει που δεν θελω με τιποτα να την ταλαιπωρησω, παντως υποσυνειδητα δεν το εχω χωνεψει ακομα χαπακια δεν εχω παρει να κοψω το γαλα, σκεφτομαι καποια μερα που θα τυχει να μην φαω κατι απο ολα αυτα να μπορω να την βαλω στο στηθος.ετσω και μια μερα χαρα θα μου δωσει. φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια σας

Καλημερα μανουλες...

Καταρχας καλο μας χειμωνα...και πρωτο χειμωνα των καλοκαιρινων μας ηλιολουστων μωρών!! :laugh:

Εχθες καναμε το πρωτο μας εμβολιακι και προς το παρον δεν ειχαμε καμια μυστηριώδη αντιδραση...η νεραιδα μου ειναι σκηρο καρυδι!!

Εχθες βεβαια του δωσε και καταλαβε στο ιατρειο..γιατι η κακια μανα δεν καταλαβε οτι το θηριακι της πεινασε (ΞΑΝΑ) και νομισε οτι γκρινιαζε οποτε πεταξα και γω το βυζακι και γλουκουγκλουκου μεσα στο ιατρειο ηρεμησε η κωκωνα μου!

Κοριτσια το θηριακι μου μεγαλωσε οπως ειπε η γιατρος για 2 μηνες!!!!

Κιλα 6.220,υψος 59 εκ.,Και περιμετρος κεφαλης 39,8 ,το καταφχαριδτηθηκε η γιατρος ειπε οτι πηδηξε τις καμπυλες αναπτυξης και επιασε τα ανωτερα φυσιολογικα ορια!!!Ειμαι μια περηφανη μανουλα και ευχομαι το γαλατακι μου να συνεχισει να την θρεφει ετσι! :P;)

Μαριανται μου σε καταλαβαινω ποσο δυσκολευεσαι,και μενα ειναι αλλεργικη στα γαλακτομικα και τα εχω κοψει ολα ΜΑ ΟΛΑ και το μοσχσρι και γενικα καποια αλλα αλλεργιογονα οπως ξηροι καρποι .Τα οσπρια και γω πολυ ελαχιστα και σπανια ,οπως και σκορδο και κρεμυδια ,δεν ετρωγα και η ιδια λογω προβληματος που εχω στο στομαχι..οποτε τη βγαζω με πολυ ψωμι (πολυ ψωμι μιλαμε...)σαλατες αλαλντικα γαλοπουλας και χοιρινου,μαρμελαδες με μαργαρινη και αντι για μοσχαρι κουνελακι (το καυμενουλι) και κατσικακι ,πολυ κοτοπουλο και ψαρι...δυσκολευομαι πολυ ειδικα στο μαγειρεμα και στην προμηθεια τους και δεν μπορω να φχαριστηθω ακομη την πεινα μου.....γιατι τετοια πεινα!!Α..και για γλυκα τρωω συροπιαστα και του κουταλιου!

Ειδα σοβαρη βελτιωση και στα σπυρακια της και στο αιματακι στα κακα και στους κολικους !!Αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω οχι για μενα αλλα μην επηρεαστει το γαλα μου...παντως πολλους χυμους πολλα φρουτα τηλιο και χαμομηλακι και ταμπλετες ασβεστιου! ;)

Σε καταλβαινω και πανω απο ολα εχει σημασια το μωρακι μας να μπορει να τρεφεται και να μην πεινα ,και γω οσο δηχνουν ολα (κιλα και αντιδραση μωρου οτι πανε καλα) θα συνεχισω με μητρικο ,αν ομως σταματησει να παιρνει βαρος...(εχουμε και τους εμετους βλεπεις)θα το ψαξω ,,,προς το παρον η διαιτα απεδωσε...εχω χασει και ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης,(μονο μη χασω παραπανω)!Παντως υπομονη κουραγιο και μην παιρνεις ακομη χαπια προσπαθησε λιγο με τη διαιατα και αν δεν δεις βελτιωση τοτε καντο!

Εννοειτε οτι ολες οι μανουλες αγαπανε τα μπεμπακια τους και αυτο φαινεται με χιλιους τροπους , ο θηλασμος ειναι κατι το τελειο ακι μοναδικο και πιστευω οτι ολες οι μαμαδες εστω και για λιγο θα πρεπε να το κανουν αλλα απο κει και περα ειναι πολλα που δενουν μανα και παιδι.Εμεις ειαμστε εδω η μια για την αλλη και θα αλληλοστηριχουμε οπως τοσο καιρο κανουμε,σ εοτι χρειαστει.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ σε ευχαριστω που απαντησες στο πως παριγοριεται το μωρο που αηδιαζει με πιπιλα,αυτο κανω και γω με το στηθος βρισκει την υγεια του ΠΑΝΤΑ,απλα ελεγα μηπως δεν πρεπει ,τωρα ομως με βοηθησες πολυ και χαιρομαι που σε εχω σε ολες μου τις αποριες ...και αναζητω τις απαντησεις σου!φιλακια απο τη κορουλα μου στη ομορφη Τσαχπινα!

Νταλλακι μου ο φαγανας σου σε ξεζουμιζει εντελως!!Παντως και η κουμπαρα μου , δεν την εκανε να νιωθει καθολου καλα ο θηλασμος..το θυμαμαι που μου ελεγε οτι νιωθει τυψεις ,αλλα δεν τον θελει καθολου,την εκανε και πονουσε και της ερχοταν πολυ εκνευρισμος και προκειμενου να τον βγαλει στο μωρο ..του δινε ξενο και κανα τριμηνο εβγαζε και απο το δικο της αλλα μονο για μπιμπερο,δεν αντεξε καθολου το θηλασμο!

ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΙΕ ΚΑΙ ΟΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ!

Κιντερακι !!ψηλα το κεφαλι !ολα θα πανε καλα,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!ΜΑΚΙΑ!!ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!ΑΧ!

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Η ΕΦΟΥΛΑ , Η ΜΑΡΙ ΜΑΡΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Αννουλα και και γω αν κατεβω Αθηνα ειναι το μισο μου σοι εκει θα φροντισω να σε δω!

ΣΑΣΑ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΜΟΥ!!

:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...