Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

DALLIA MOY ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΕΜΠΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FB....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

VOYLA έγραψε:

DALLIA MOY ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΕΜΠΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΜΜΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FB....

Βασικά το θεωρώ πιο απρόσωπο! Καλό είναι γιατί βρήκα συμμαθητές από το δημοτικό να φανταστείς.. κάνα παιχνιδάκι να παίζεις από τα χαζά που έχει.. και κανα κουτσομπολιό!! :P

DALLIA MOY MEΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ...SORRY........

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!

Είδες Μαρίτσα μου το σκατούλι;; Μεγάλωσε!!Έχει γίνει σαν λουκουμάς!! Βάρυνε και πολύ!! Τώρα πιάνεται το χέρι μου! Όταν θηλάζω παλεύουμε μέχρι να πιάσει καλά! Στο μπουκαλάκι κύριος ο δικός σου!! Αλλά ζωή να'χει.. βαρύς!! Βουλάκι μην ζητάς συγνώμη καρδιά μου!! Και στραβή να ήμουνα πάλι θα το έβλεπα!! :laugh: Δεν πειράζει! Κι ο άντρας μου όμορφος είναι!! :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ !!!ΧΘΕΣ ΞΕΡΑΘΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!αΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!! ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ , ΕΧΕΙΣ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ!!!!! ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΜΟΥ ;;;;ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Γεια σας κοριτσια!

Εχω γριππη..και ειμαι με αντιβιωση... δεν μπορω να κρατησω αγκαλια το μωρακι μου ουτε να το φιλησω χωρις να φοραω μασκα... :blink:

Χτες εκλεγε απο τις 10.30 μεχρι τις 2 το πρωι!! Δεν ηξερα τι να τον κανω... τεσπα μετα ξυπνησε στις 6.30!! το πιο πολυ που εχει κοιμηθει μεχρι τωρα 4.5 ωρες....εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10.30!!

Αχ Ζουζουνιτσα μου σας ζηλευω πολυ που ειστε τοσο ησυχα και υπναρουλικα μωρακια...εγω κουτουλαω τους τοιχους... :silly:

Ελενακι (dallia) μου σου το εχω ξαναπει κουκλι το μωρακι σου!!

Φιλουρες :kiss::kiss:

περαστικα ΤΟΜΑ μου, μασκουλα και να αεριζεις καλα το σπιτι για να μην κολησει το νινακι!!! μεγαλο πακετο βρε κοπελα μου να εισαι αρρωστη και να ξενυχτας και ολας να ταιζεις το μωρο, κουραγιο, υπομονη κα σε 4 μερουλες θα εχει περασει!! φιλιαααααα

marianda έγραψε:

περαστικα ΤΟΜΑ μου, μασκουλα και να αεριζεις καλα το σπιτι για να μην κολησει το νινακι!!! μεγαλο πακετο βρε κοπελα μου να εισαι αρρωστη και να ξενυχτας και ολας να ταιζεις το μωρο, κουραγιο, υπομονη κα σε 4 μερουλες θα εχει περασει!! φιλιαααααα

Να σαι καλα Μαριαντα μου ηδη αρχια και νοιωθω καλυτερα.

Χτες παλι μας ζορισαν οι κολικοι... κοιμηθηκε στις 2 ξυπνησε στις 4 ξαναγρινιαξε καμοια ωρα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7. ΥΠΟΜΟΝΗ!! :)

Φιλακια σε ολα τα νινια!

Αααα αυριο θα παω στο γιατρο για το τεστ Παπ αφου σαραντιζουε αυριο :silly: και επισης θα εκκλησιαστουμε με το μωρο.

Κοπελιες μου κοριτσαρες μου καλησπέρα ...τι κανετε μανουλιτσες?

εμεις αρκετα καλυτερα,υστερα από 2 και κατι εβδ. αποχης απο τα γαλακτοκομικα τα σπυρακια μας μειωθηκαν εως και εξαφανιστηκαν και εδω και τρεις μερες τα παμπερς δεν εχουν ιχνη από αιματακι. :laugh:

Οπως καταλβαινετε χαρηκα και με το παραπανω..καθε μερα ομως ανοιγω το παμπερς και προσευχομαι δευτερολεπτα πριν να μην δω κατι. ;)

Βρε φιλεναδες και ειδικοτερα απευθυνομαι σε οσες τα διαμαντακι τους δεν θελει με τιποτα πιπιλα , πως παρηγοριεται εκτος απο στηθος,το οποιο το δινω και με το παραπανω??Γιατι εμενα πιπιλαει χερι, μιλαμε αν μπορούσε να το φαει ολοκληρο θα το ετρωγε.

Σας ρωταω μπας και παρω καμια ιδεα μη της μεινει συνηθειο.

Ακομη αρκουδακια και τετοια δεν δηχνει να τα προτιμαει αλλα οταν της βαζω τη μπλουζα μου τριβεται λιγο πανω της.

Ζουζουνιτσα μου και γω πολυ θα θελα να παμε για καφε με τα μωρουδακια μας αλλα πως?Βλεπεις εγω η σουπερ αχρηστη 31 χρονων γυναικα ανεξαρτητη και μορφωμεη :P :silly: ,δεν εχω αξιωθει,να πιασω στα χερια μου τιμονι,εκτος απο τα συγκρουομενα..οποτε ριξε ιδεα και συναντιομαστε.Αν θες παντως απεναντι απο το σπιτι μου εχει το παρκο της Ν ελβετιας το οποιο ειναι εκπληκτικο.Αν θες και σου ειναι ευκολο πινουμε καφεδακι,γιατι οχι και στο σπιτι μου και παμε και βολτιτσα τα μπεμπουδια μας.Το λεω ειδικα αν εσυ οδηγας και εισαι πιο αξια απο μενα που να δω πως θα τα βγαλω περα που εξαρτιεμαι απο ολους τους αλλους....

Αναστασουλινι το ιδιο ισχυει και για σενα,ερχεστε και εχουμε και την ευχερια να τα θηλασουμε σπιτι μου να παμε και βολτιτσα στο παρκο,αν μας αφησει ο καιρός και να τα πουμε και απο κοντα επιτελους...Μακαρι αν μπορουσα και γω να ερθω εκει που εισαι εσυ αλλα ας οψεται η χαζομαρα μου.. :blush:

Ανυπομονω παρα πολυ να παω στη γιατρο τη Πεμπτη να δω το καμαρι μου ποσο ειναι,γιατι με αυτες τις αναγωγες που κανει πολυ με αγχωνει..μιλαμε οτι βγαζει ποσοτητα.. :blink: και οχι οτι τρωει πιο συχνα επειδη τα βγαζει..ουτε τρωει περισσοτερη ωρα..τι να πω! :(

Μαριαμαρακι που χαθηκες?Τρελομανουλα μοιρασου με μας τον ερωτα σου...σε πεθυμησαμε!

Εφουλα , Αννα , φιλουρες !

Τομα μου υπομονη και περαστικουλια , φανταζομαι πως νιωθεις που δε μπορεις να ζουλξεις το καμαρι σου!

Νταλλακι μου και γω μαι απο τα ιδια το μαναρακι μου ιδιο ο Αντρας μου,θα προσπαθγησω να ανεβασω και καμια φωτο σημερα!παντως ο δικος σου ειναι κουκλι!Κριμα που τον εταξες..μας αρεσειιιιιιιιιιιιιι!

Βουλιτσα τρελλενομαι για τη φωτο που εχεις στο προφιλα σου,ολο αγαπη ολο τρυφεροτητα!

Μαριαντακι μου τι κανει το μανεκεν σου?φιλακια να της δωσεις ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΛΑΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕΟΣΕΣ ΞΕΧΝΑΩ!

γεια σας κορίτσια!!ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί..

την Πέμπτη που πήγαμε για το πρώτο μας εμβόλιο τον εξέτασε για να δει κατα πόσο σηκώνει το κεφαλάκι του όταν τον κραταει(τον είχε ανάσκελα κ τον τραβούσε απο τα χέρια) κ το κεφάλι του ήταν χαλαρό.Μας είπε να τον βάζουμε μπρούμυτα για να δυναμώσει.Μας το είχε πει κ την προηγούμενη φορά αλλα να πω την αλήθεια δεν τον πολυβάζαμε ανάσκελα...Υπάρχει κίνδυνος να έχει κάτι??Εσάς πως είναι το μωράκι σας??

Εμένα είναι 2 μηνών κ 5,500 κιλά.

ειναι η καλσικη μεθοδος που κανουν στα μωρα, δεν νομιζω να εχει κατι απλα δεν εχουν δυναμωσει ακομα οι μυς στον αυχενα για να μπορει να κραταει το κεφαλακι του, πρεπει να τον βαζεις μπρουμυτα για να κανει την γυμναστικουλα του και να δυναμωσει σιγα σιγα, δεν νομιζω οτι συντρεχει λογος ανυσηχιας

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..Απο την Πέμπτη που μας το είπε η γιατρός του κάνουμε εντατικά μαθήματα !!Ελπίζω σε ένα μήνα που θα ξαναπάμε να είναι εντάξει..

Κοριτσαρες μου τι κανετε?????

Εμεις περναμε τελεια με το κοριτσακι μας το οποιο το εχουμε τρελανει στις βολτες μιας και ειχε καλοκαιρινες ημερες. Ε σημερα που εβρεχε την κρατησαμε μεσα και κοντευει να μας φαειιιιιιιιι!!!!!!! Εμαθε το σκατουλι μου στο εξω και δεν κρατιεται χιχιχι...

Dallaki μου ο γαμπρουλης μου οσο παει γινεται ακομα πιο κουκλος!!!!! Που θα φτασει πια???? Απο τωρα κανε αιτηση για να τον κανουμε μοντελο. Το δε χαμογελο του ειναι οοοοοολα τα λεφτα. Σε καταλαβαινω τι ερωτα τι καψουρα ζεις. Φιλησε μου τον παρακαλω πολυ. Θα βαλω και εγω φωτο να δεις την εξελιξη της νυφουλας σου μεχρι να συναντηθουμε.

Τομα μου περαστικουλια και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην κολλησει το μωρο γιατι εμεις οταν ηταν 2 εβδομαδων την κολλησαμε και ακομα εχουμε ρουθουνισματα. Φιλακια

Foulinaki μου, σουπερ που περασε η δυσκολια. Εγω μπορω καφεδακι στο παρκο απεναντι, αν μπορει και αλλη κοπελα το κανονιζουμε οποτε θελετε.

Αναστασια μου, μαριαντακι, ζουζουνιτσα , happy mom, marimaraki ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ και σε οποια κοριτσουνα τωρα μου διαφευγει (ξερετε... απο τη νυστα!!!!!)

εεεεεεε ποτε θα συναντηθουμε βρε κοριτσια? Θα γινει καμμια μανουλοσυναντηση στην Αθήνα ή θα κανονισουμε Αυγουστομανουλοσυναντηση?

_Anna_ έγραψε:

Και εδω γιορταζουμε τα καλυτερα γενεθλια της μανουλας (της κουκουβαγιας μανουλας) DSC01424-a8c5dc75c77b0e0b6b8299bf3456b81f.JPG

Δεν το συζητώ!!! Κούκλα!! Θέα!! Και ίδια η μαμά της!! ;)

Όχι σαν εμένα που πιάστηκα στον ύπνο!! Ούτε καν!! Μια δανεική μήτρα νιώθω!! Αλλά έχε χάρη που είναι όμορφος ο άντρας μου και μου βγήκε κι ο μπόμπιρας!! :P

καλα τι κουκλαρα ειανι αυτη βρε???ειναι σκετη γλυκα πωπω!!φτου φτου,μη τη ματιασω ειναι πργματικα πολυ ομορφο μωρο,σα τη μανουλα της!Αννουλσ και συ σαλονικια εισαι βρε πως το ξεχασα??Να συννενοηθουμε και παμε να βρεθουμε, μονο που το παρκο εο βλεπω χλωμο λγω καιρου προς το παρον,αλλα θα το δουμε!ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ!

Νταλλακι μου και γω την βλεπω τη κουκλιτσα μου και λεω..σιγουρα εγω τη γεννησα,αρα ναι ειναι και δικη μου!..φιλκη συμμετοχη ..ειπαμε!

Αννουλα μου δεν το συζητω κουκλες μαμα και κορη!! :)

Ελενακι μου (dallia μου) μια απο τα ιδια...και εγω μια φιλικη συμμετοχη ημουν...τεσπα καλα να ειναι τα μωρακια μας :)

Foulinaki μου φιλακια!! :kiss:

ANNA πολυ ωραιες φωτο κουκλιτσες και οι δυο!! καλε με μπερδεψατε τελικα η αννα θεσσαλονικη μενει η αθηνα, γιατι τωρα που την ειδα στη φωτο μου θυμηζει μια κοπελα που ειχε ερθει στη συναντηση στο παρκο στο φλοισβο αλλα δεν προλαβα να της μιλησω ειχα παει τον μικρο στις κουνιες!

αυριο παω την μικρη σε γαστρεντερολογο να της πω οτι οποιο κανονικο γαλα πιει και το δικο μου αρχιζει και κλαιει και κανει αερια και ποναει να δουμε τι θα μου πει, γιατι τωρα της δινω υποαλεργικο και να δουμε και την παλινδρομηση της, για να δουμε τι θα πει θα παμε στο παιδων με απογευματινο ραντεβου ελπιζω να μας προσεξει. Στο γιο και εγω φιλικη συμετοχη ημουν μαλλον στην κορη ομως ολα τα εβαλα εγωωωω χαχα τον επιασα στον υπνο τον αντρα μου!!!

marianda έγραψε:

αυριο παω την μικρη σε γαστρεντερολογο να της πω οτι οποιο κανονικο γαλα πιει και το δικο μου αρχιζει και κλαιει και κανει αερια και ποναει να δουμε τι θα μου πει, γιατι τωρα της δινω υποαλεργικο και να δουμε και την παλινδρομηση της, για να δουμε τι θα πει θα παμε στο παιδων με απογευματινο ραντεβου ελπιζω να μας προσεξει. Στο γιο και εγω φιλικη συμετοχη ημουν μαλλον στην κορη ομως ολα τα εβαλα εγωωωω χαχα τον επιασα στον υπνο τον αντρα μου!!!

Πρώτα απ'όλα εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα για την μπουμπούκα!! Να μας ενημερώσεις άμεσα! Τι ώρα το έχεις το ραντεβού;

Ο Σωκράτης νομίζω ότι έχει και δικά σου χαρακτηριστικά! Όπως και να 'χει είναι πολύ κουκλί!! Η μικρή δεν το συζητώ!! Μορφή σκέτη!! Πανέμορφη!! Κούκλα!! Για φίλημα!!

Κορίτσια μου η Αννούλα μας Αθήνα μένει! Δεν ξέρω αν καταγωγή έχει από Σαλόνικα.. αλλά εδώ Αργυρούπολη μένει!! Κι είναι και εκτός από κούκλα.. ένας υπέροχος άνθρωπος!!

Λινάκι και Αφροδιτη... δεν μασάμε!! Πάμε για τα 2α!! Που θα πάει; Κάποιο θα μας μοιάσει!! Το καλό είναι ότι δεν μοιάζουν στο γείτονα!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...