Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Γλυκα μου κοριτσακια σας εχω πεθυμησει!!!!!! Σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα δεν εχω καταφερει να σας γραψω τα νεα μας.

Ειμαστε πολυ χαρουμενες γιατι εχθες σαραντισαμε και μετα πηγαμε για καφεδακι στη Γλυφαδα οπως της ειχα υποσχεθει και ηταν μια κυρια σωστη η μπεμπελινα μου. Σημερα ηταν η ωραιοτερη ημερα της ζωης μου γιατι ειναι τα γενεθλια μου και ηταν τα πρωτα που γιορτασα με την κορακλα μου. Πηγαμε για ψωνια στο Mall και το καταευχαριστηθηκαμε και το απογευμα σβησαμε τα κερακια παρεουλα.

ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αγαπω πολυ και θελω να μου φιλησετε τα γλυκα σας αυγουστιατικα ζουζουνια!!!!!! (Σας αφηνω να παω να συμμαζεψω το χαμο απο το σπιτι γιατι πριν λιγο φυγαν οι καλεσμενοι μας και σε λιγο θα ξυπνησει και η πριγκηπισσα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αντε βρε αννουλα μαυρα ματια καναμε να σε δουμε!!!αφου εισαι ..ευτυχισμενη ομως.. χαλαλι σου!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ τετραευτυχισμενα!!!

φιλια στη μπουμπουκα σου!

κοριτσακια χαιρομαι που ειστε καλα..Εγω ειμαι μια απ τα ιδια με..ολες σας!!

Βαριεμαι σημερα να γραφω ομως...συγχωρειστε με...παω να φαω ενα προφυτερολ!!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

πολλες ευχες....να βρειτε κ σεις ..προφυτερολ!!!! :woohoo:

Καλημερααα!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!! :)

Χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε ΟΛΟΙ μια χαρουλα :woohoo:

Το μωρουλινι μου κοιμηθηκε στις 10 μετα απο λιγη γρινια (λογικο αυτο) ξυπνησε στις 2 εφαγε και ξανακοιμηθηκε αμεσως :woohoo: :woohoo: και ξαναξυπνησε στις 6 το πρωι παιξαμε λιγο διοτι ηθελε κουβεντουλα ξαναεφαε και ολα μια χαρα!! Μακαρι να συνεχισει ετσι! :):)

Αννουλα μου φιλακια περιμενω και εγω να στρωσει ακομη λιγο ο μικρος μου και να αρχισω τις βολτες!!

Θελω και εγω προφιτερολ!! :lol::lol:

Φιλουρες σε ολες!! :kiss::kiss:

Καλημερα κοπελιες!

Νομιζα πως ξυπναει η μπεμπα αλλα...αποφασισε να μου δωσει λιγο χρονο να σας γραψω κ να μη σας ξανα "γραψω"!!!! :P

Λινακι μου ρωτησες για το πρησμενο στηθος κ το θηλαστρο...

Θα σου πω την γνωμη μου,η οποια δεν ξερω αν ειναι σωστη κ σιγουρα δεν ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενη!!!!! :laugh: :P

Λοιπον...Εγω θηλαστρο δεν αγορασα συνειδητα!Αφου τα περισσοτερα εκτος των νοσοκομειακων ειναι ακαταλληλα πριν την εδραιωση της γαλουχιας κι ας γραφουν πανω οτι ειναι οκ!!!Οχι οτι θα σε βλαψουν αν τα χρησιμοποιεις λιγες φορες!

Οποτε δεν ξερω κ τη χρηση του...Το γραφω αυτο γτ λες πως βγαζεις με το θηλαστρο κ οχι ολο το γαλατακι(αποτι καταλαβα) αλλα αρκετο ωστε να ανακουφιζεσαι!

Το "στηθος τουμπανο" το εχω νιωσει 3-4 νυχτες τις οποιες ετυχε να κοιμηθει λιγο παραπανω η μπεμπα...Δεν ανησυχησα ομως...Εκανα λιγη υπομονη κ οταν ξυπνησε το αδειασε εκεινη!Εγινε χθες αυτο ομως ουτε κ οταν ξυπνησε μου το αδειασε εντελως!Δεν ειχε ορεξη αλλα μετα απο καμια ωρα το ξεζουμισε!!!! :P;)

Επισης να σου πω πως η παραγωγη προσαρμοζεται στη ζητηση!

Αν το μωρακι σου θελει τα βραδια ανα 4 ωρες γαλα,σιγα σιγα το στηθος θα προσαρμοστει ωστε να παραγει τοσο μονο! Αν εσυ ομως το βγαζεις με το θηλαστρο(εννοω το περιεχομενο του μεμε νο2!) ο οργανισμος σου καταλαβαινει πως το παιδι χρειαζεται 2πλασια ποσοτητα οποτε πιθανον να οδηγηθεις σε υπερπαραγωγη!

Προσεξε το!Η δικη μου συμβουλη ειναι να κανεις υπομονη μερικες μερες ωστε να ρυθμιστει το θεμα απο μονο του!Αν πονας τοσο πολυ απο το πρησμενο στηθος ριξε πανω λιγο ζεστο νερακι(στο νηπτιρα!) κ βγαλε λιγο κανοντας ελαφρυ μασαζ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!

Ασε που μπορει τωρα η κορακλα σου να κοιμαται τοσο κ αυριο να της ερθει(χτυπαω ξυλο!) κ να ξυπναει ανα 2ωρο!Ασε τα μεμε σου να "μαγειρευουν" το μενου που ζηταει εκεινη!!!! :):)

Αννουλα μου μετεδωσες τη χαρα σου!!!Χρονια σου πολλα να σε χαιρεται ο αντρουλης κ η κουκλαρα σου!!!!!

Τομακι μου μου ελειψες καλεεεε!!!Τα φιλια μου!

Μην απελπιζεσαι αλλα ουτε να "καλομαθαινεις" αν ο μπεμπουλης κοιμηθηκε "καλα" μια νυχτα!

Καααααααποια στιγμη θα στρωσει το ωραριο αλλα ειναι πολυυυυυ νωρις ακομα!Και ουτε μετα το 40ημερο στρωνουν απαραιτητα!Τη μια μερα ειναι ετσι την αλλη αλλιως! ;);):):)

Νταλλια τα λες πολυ καλα!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!! Εμας εχουν!!!!Αν δεν τα ταισουμε,κοιμισουμε,αλλαξουμε,μιλησουμε κλπ εμεις θα καθονται αβοηθητα εκει!Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!Ποναει η καρδια μου!Κι αν διανοηθω πως ενιωσε εστω κ μια στιγμη παραπονεμενη απτη μανουλα...Θα πεθανω!!!!!!!!

Υπομονη σε ολες μας!!!Τα πρωτα 20 χρονια ειναι δυσκολα!!!!Μετα...Συνηθιζεις!!!!!!! :P:P:P

ΥΓ Καλη μου συμπεθερα πετα προφιτερολ κ κατα δω!!!Κι ας με πετυχεις κ στα μουτρα!χαχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα ομορφιες μου, τι μου κανετε μανουλομανουλιτσες?

Εμενα λες και το ξερες Αναστασουκο,με εχει ξεζουμισει,ηταν βεβαια αναστατωμενη χωρις γκρινια αλλα ενω νυσταζε με το που την εβαζα για νανι,το ματι γαριδα,και μετα από λιγη ώρα...κλαμμα για βυζακι,και κοντα στην παρηγορια,ρουφουσε κιολας...μετα μολις το αφηνε..γλουκ εμετουλι...και ξανα μανα νυστα, νανι,κρεββατακι,ξυπνημα, χαμογελο , γκρινιολα,κλαμμα,μαμ,και τουμπαλιν! :silly: :blink:

Εχασα το μετρημα...αφου δεν κοιταζα ώρα πια.Ασε που ηταν το πρωτο βραδυ που μετα από καιρο κοιμηθηκε ενα 4ωρο καιμετα αρχισε 3ωρα...!

Εχεις δικιο με οσα γραφεις οσον αφορα το θηλαστρο,και γω μετη μαια μου ειπαμε να μη χρησημοπιησουμε ακομη,αλλα επειδη στην αρχη του θηλάσμου και γιατην ακριβεια την τριτη εβδομαδα επαθα μαστιτιδα , μου ειπε η γιατρος μετα απο καθε γευμα αδειασμα του στηθους..ηταν ομως δυσκολο με το χερι και πηρα το mini electrick της mendela,οπου εκανα οτι και με το χερι και με μια ελαφρια αγωγη 4 ημερων την περασα ελαφρια.Όσο να ναι ομως φοβαμαι μηντο ξαναπαθω,αλλα εχεις δικιο.Ασε που ειναι σπαστικο να αρμεγεις 4 τα ξημερωματα.Το αδειασμα - χερι, παντως ειναι αφοβο.Για να δουμε ομως θα μου αφησει κανα χυμο μεσα το ρουφηχτηρι μου-λαιμαργο μαγουλοκοριτσο??? :P

Εφακι μου τυχερο...προφιτερολ???? :woohoo: :silly:

Φαε μωρε και γαι μενα λιγο που δεν μου επιτρεπεται...θα παω ομως αυριο ν απαρω απο το Χατζη συροπιαστα...δεν αντεχω ...τη βγαζω μονο με λουκουμια και υποβρυχιο μαστιχα χιου...

Αννουλα να σε χαιρουμαστε...και η μπεμπα σου το ίδιο..τι ομορφο δωρο φανταζομαι ενα της χαμογελο ε?

Τομα μου ετσι ειναι μια ετσι μαι αλλιως και οπως ειπαν Νταλια και Αναστασουκο..μονο εμας εχουν και το στηθος ειναι για αυτα παρηγορια..ειδικα η δικη μου που τη πιπιλα την εχει χρηση ως εχθρο της...(με το που τη πλησιαζω στο στομα της βγαζει τη γλωσσα εξω και γουρλωνει τα ματια)

Αχ μωρε τα μικρακια μας νομιζω πως πραγματικα αυτερς τις στιγμες αλληλοεξαρτησης δεν τις αλλαζω με τιποτα...

ΦΙΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2 ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 58 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΑ 4400 ΚΙΛΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑΒ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΥΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΥΛΑΝΤΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ!!!!!!ΕΧΩ Χ........... Ε ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ... ΜΗΝ ΠΩ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ!!!ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ :angry:

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! :kiss::kiss::kiss:

Πια γαιδουρα βρε στο κατεβασε Ζουζουνιτσα..πια κλωσσα σε ζηλευει???θα στο ανεβασω εγω παλι κοκλα μου.Μην νοιαζεσαι!

Ασε και μενα κανει κατι τιναγματα αφου γυρναει κεφαλι δεξια αριστερα και το τεντωνει με δυναμη προς τα πισω..αχ και τα γελακια τους..τωρα ειδκαι που εχουν και ηχο .χα χα

φουλινακι μου γλυκο σευχαριστω φιλεναδιτσα μου!!!!!μακια στο νινι σουουουουουουουουουου!!!!!ειναι τελεια τα μωρακια μααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααας!!!!

βουλιτα μου σευχαριστω!!!!μακια στην μαγουλιτσ σου και σε σενα φυσικα!!!!το κανετε; εμεισ θα κανουμε μπανακι τωρα!!!αρχισε να τησ αρεσει!!!

χαχα!! ζουζουνιτσα, το κανετε που εγραψες καλο χαχα, δεν ειναι τιποτα τα παιδια μας μας εχουν χαζεψει!! αναστασια κουκλα η μπεμπα, εγω νομιζω οτι σου μοιαζει και εσενα, ζουζουνιτσα ποια στο κατεβαζει; και την αλλη φορα το ιδιο ειχε συμβει αν θυμαμαι καλα, μα δεν εχεις πειραξει κανεναν ποσο ηλιθια πρεπει να ειναι! :angry: θα προσπαθησω να βαλω ενα βιντεακι γιατι στο facebook δεν μου μπαινει να δω αν θα μπει εδω, δεν θα το εδειχνα θα τραβουσα καλυτερο αλλα θελω να δω αν θα παιξε ι!

για να δουμε τωρα, δεν ειμαστε σε τρελα κεφια βεβαια!

http://www.youtube.com/watch?v=lo9dEydiBc4

ειναι με φωτογραφικη μηχανη και δεν ειναι καλο το βιντεο.

Βρε κορίτσια που είναι οι φωτογραφίες του μπέμπη μου;; Εχθές σας τον έβαλα να τον καμαρώσετε.. και σήμερα δεν υπάρχουν!! :( Θα σας τις ξαναβάλω... Μαριαντάκι ..πάω να καμαρώσω την βαφτηστηρούλα μου!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DALLIA ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ F/B!!!!!

ZOYZOYNITSA MOY KAΛA EIMAΣTE!!!Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΖΩΗΡΕΥΕΙ.....Κ ΕΓΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΧΑΖΕΥΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!!!

dallia έγραψε:

Βρε κορίτσια που είναι οι φωτογραφίες του μπέμπη μου;; Εχθές σας τον έβαλα να τον καμαρώσετε.. και σήμερα δεν υπάρχουν!! :( Θα σας τις ξαναβάλω... Μαριαντάκι ..πάω να καμαρώσω την βαφτηστηρούλα μου!!

Ελενακι μου τις εχω δει τις φωτο του μπεμπη σου ειχα κανει και σχολιο και οντως τωρα δεν φαινοντε ουτε οι φωτο ουτε αυτο που εγραψα εγω μετα... νομιζω οτι και απο αλλα ποστ εχουν χαθει δημοσιευσεις διοτι κανουν αναβαθμιση στο σαιτ!

Μαριαντα κουκλα η μπεμπα :cheer:

Μαρίτσα μου είναι απίθανη!Κούκλα!!! Ψυχούλαααα μου!! Έπαθα την πλάκα μου!!

Αφροδιτάκι μου(Τόμα), το είδα το σχόλιο σου και σ'ευχαριστώ!! Ήθελα να στο γράψω αλλά με πέταγε έξω το πρωί!!

Βουλάκι.. είσαι τρελή;; Τιμή μου να σ'έχω φιλενάδα και στο fb!!Αν και δεν το πολυχρησιμοποιώ θα σχολιάζουμε και εκεί!! :laugh:

Το μπανάκι εδώ.. που το λατρεύει!! Όπως έγραψε κι η Τόμα μας.. κι ο δικός της λατρεύει το μπανάκι!! Τα περισσότερα μωράκια νομίζω!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...