Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

VOYLA έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ)ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ,ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η' COPY K META ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ Κ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ Η' PASTE.

VOYLITSA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ , ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ...

ΑΣΤΑ!ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ..ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ...ΑΧ ΘΑ ΤΗ ΖΟΥΛΙΞΩ,ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Bρε βρε ολος ο καλος ο κοσμος εδω!!!τετοιες ωρες μου φαινεται θα συναντιωμαστε!!

φουλινακι..εχω ριξει ΤΟ κλαμα στον πρωτο μου γιο..με τους εμετους...

ειχε γεννηθει κ μικρουλης-2400-οποτε το παλευα..Εβγαζα με το θηλαστρο κ εκανα φοβερη προσπαθεια με υπομονη να πιει κ την τελευταια γουλιτσα...κ μολις τελειωνε.........γλουππππ ολα εξω...κ γω..κλαμααα :(

ξερεις τι ειναι να βλεπεις το γαλα σου..την προσπαθεια που εκανες ,τη χαρα που πηρες που εφαγε να χανονται ολα??αχχχ

δυστυχως ο γιος μου εκανε εμετο ευκολα μεχρι μεγαλος..Λιγο παραπανω,μια κουταλιτσα κρεμα να του εδινα.... :blink::S

απλα υπομονη...ειχε χαλαρο πυλωρο...σφιχτηρα οποτε....θελει λιγο φαγακι κ πιο συχνα! ολα θα πανε καλα!! ο γιατρος σου ειπε κατι αλλο?

ολυμπια ο γιος σου φοβερη φατσουλα!! πανεμορφος!!!εμενα κοιμαται αρκετα τη μερα...ειναι ησυχο παιδακι..ενω ο πρωτος μου ηταν εντελως διαφορετικος!!

μαριαντουλα δεν κουκουβαγιζουμε σημερα? αντεεεε καλεεε!!!τι επαθες?ανεβααα

αναστασακι ποιες φωτο καλε? που ειναι?πηρες αδεια απο εμενα την κακια πεθερα? σε αγαπαω!αλλα απαιτω σεβασμο! :P

βουλιτσα με τη μαγουλιτσα χαιρομαστε που σε ξαναβλεπουμε!!

Τομα μου χαιρομαι που ολα πανε καλυτερα!

οι υπολοιπες σαν να χαθηκαν ή μου φαινεται?

μαρακι γυριστρουλικο γκουχ γκουχ ..σε χασαμε!! νταλλια κ ζουζουνιτσα απουσιες..αλλα δικαιολογημενες!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΑΡΡΥ ΜΟΜ!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΤΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ????

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΝΥΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ!!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ!!!!

ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΞΑ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

αχχχ το αγαπαω το συμπεθερακι μου...κ τη συγχωρω που δε με ρωτησε!!!! B)

ευτυχως δεν εβαλε την ολογυμνη...........αυτη την εχουμε στο λικνο μας ..γιαυτο δεν κλαιει ο μπεμπης μου!! :)

βουλιτσα κ γω νυσταξα...αλλα θα φαει μετα τη μια οποτε... :P

φιλια στη μαγουλιτσα!!!

happy mom προσπαθω να πετυχω την κορη μου οταν γελαει να την βγαλω φωτο αλλα δεν μου καθεται χαχα μολις μου κατσει θα σας πρηξω παλι η μανα κουκουβαγια χαχαχα

τι φωτο καλε? βιντεακια πρεπει να ανεβαζουμε!!

παντως δεν σε ηξερα τι εκανες με το γιο...αλλα με την κορη εχεις..λαλησει!!!!! κι επειτα λενε οτι με τις κορες τρελλαινονται οι μπαμπαδες!!!!!!!! :laugh: :laugh:

αντε παω να ετοιμαστω σαν καλη αγελαδιτσα!!! φιλακια :kiss::kiss:

marianda έγραψε:

μπα στο γιο ημουν πιο ψυχραιμη με την κορη εχω παθει μεγαλη ζημια

Με τέτοια κοράκλα κι εγώ θα είχα πάθει ζημιά!! Είναι μια κούκλα!! Αλήθεια!! Από τα πιο όμορφα μωράκια που έχω δει! Δεν ξέρω βέβαια ο Σωκράτης πως ήταν βρεφάκι .. όχι ότι τώρα είναι μεγάλος.. μωρό είναι ακόμα και κούκλος!!

Εφάκι.. εδώ είμαι!! Αλλά ακτάστατες ώρες με το Μιτσάκι!! Είναι που μ'έχει τρελάνει την κουκουβαγιομαμά!! :laugh:

Αναστασία μου... κουκλάρα η τσαχπινούλα!! Πανέμορφη σαν την μαμά της!!!

ΚΟριτσάρες πάω για νάνι.. Δεν θα μπορώ να ξυπνήσω πάλι... μετά!! ;)

Καλημερα κοπελιες!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την μπεμπουλα μου που δυστυχως δε μου μοιαζει καθολου! :P:P

Το λεω κ το ξαναλεω μπας και καποιος καπου βρει ομοιοτητα! :P:P :laugh:

Λινακι θελω να δω κ εγω την κουκλιτσα σου!!!Θελωωωωωωωωωω!!!

Εφουλα-γλυκοσυμπεθερακι...Μονο στο προφιλ μου την εχω!!!

Και....ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΤΣΙΔΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ??????????χαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχχχα

Εμμμμ!Πεστο χρυση μου!!!!!!!!!Γιαυτο δε θελει να κοιμηθει εκει ο γαμπρουλης!!!!Τον αναβει κ τον ξεσηκωνει η τσαχπινα!!!!!!χαχαχαχαχαχα :silly: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΒΟΥΛΙΤΣΑ , ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ , ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΚΟΥΚΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!!! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥΛΕΣ ΕΝΕΚΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ!!!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Χ.......ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ;;;;

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Εχθές κάναμε και τα πρώτα μας δύο εμβόλια, ανέβασε το βράδυ 37,8 πυρετό, αλλά ευτυχώς δεν είχε γκρίνια, κοιμόταν όλη την ώρα ( ο μεγάλος μου τότε, δεν είχε σταματήσει να κλαίει !!!!!!).

Ο μικρός Θεμιστοκλής μου είναι καλά, είναι 58,5 cm και 5950kg, του δίνω μόνο δικό μου γαλατάκι από το στήθος και πείρε και τον προηγούμενο και αυτόν τον μήνα από 1,5 κιλό τον μήνα.

Έχουμε ακόμα κολικούς και δυστυχώς δεν έχουμε συγκεκριμένες ώρες. Μέσα στην ημέρα μπορεί να είναι πολλές φορές από λίγο και το μεγάλο δράμα μας είναι το βράδυ, περίπου στις 5 το πρωί και κρατάνε για 3ώρες. Το αντράκι ώμος είναι δυνατό, και δεν κλαίει, απλά σφίγγεται και κοκκινίζει.

Τα μωράκια σας είναι κουκλάκια, να τα έχει καλά πάντα ο θεούλης

ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΙ 4 ΩΡΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ!!!!!ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 4 ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 8 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΡΕΥΤΗΚΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 4 ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ!!!!!

Α!!!ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΒΟΥΛΙΤΣΑ , ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ , ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΚΟΥΚΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!!! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥΛΕΣ ΕΝΕΚΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ!!!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Χ.......ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ;;;;

Φιλια κ απο μας!!!!!!

Γτ καλε να ειναι κακο??????????Το καλυτερο ειναι!!!Οπως λεγαν κ οι παλιοι...το χε..ο κ οι κλα...τσες ειναι...υγεια!!!!!(ε Εφακι?ζχαχαχαχχαχα)

Κι εμεις ετσι Εβινα μου(φτου φτου!).Με αποκλειστικο θηλασμο κακα απο 4-8 φορες τη μερα...κ κατι λιγα στα ενδιαμεσα!χαχαχαχαχα

Και τωρα που ξυπναει σιγα σιγα εχουμε ρεσιταλ κλανουμπιτσας!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Eldo κουκλια τα αγορακια σου!Ελπιζω τωρα να ειναι οκ ο μικρουλης!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΜΠΕΡΣ!!!!ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΕΧ......, ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΕΧ..... !!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!!ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ!!! :woohoo:

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΝΑΣΤΑΣΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΜΠΕΡΣ!!!!ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΕΧ......, ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΕΧ..... !!ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!!ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ!!! :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :P:P:P

εσενα τουλαχιστον κοιμαται....

φαντασου εμενα 3-6πμ να ταιζω,να αλλαζω,να νανουριζω επι 3-4 φορες!

κ να με κΑΤουραει κ στα μουτρα!!!!!κ νομιζα πως μονο τα αγορακια κανουν...συντριβανι!!!!!!!!!!!! :P:P:P :laugh: :laugh:

Κοριτσια ευχαριστουμε πολυ για τα κοπλιμεντα σας!!!!!!

Xaxaxaxaxxaaaa κοριτσια εχουν πολυ πλακα τα μπεμπακια μας... κ ο δικος μου οταν τον αλλαζω τοτε θα τα κανει ολα. Ξεκιναει με κατουρημα (συντριβανι) σαν τρελη οτι προλαβω να σωσω ... κ εν συνεχεια ερχοντε οι πορδουλες ( ευτυχως με προειδοποιει ) κ αρχιζει κ τις δινει!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τωρα τα λεω κ γελαω, οταν το κανει ομως τρελενομαι, δεν τον προλαβαινω κ μια ωρα μετα να καθαριζω...!!!!!

Εγω ειπα του αντρα μου, αυτα πρεπει να γραφουμε την καμερα, αυριο μεθαυριο οταν μεγαλωσει να του τα διχνω " να βρε τι τραβουσε η μανουλα σου... απο μωρο την εχεζες πατοκορφα"

Παρ'ολα αυτα οταν κοιμουνται τα αγγελουδια σας δεν τα κοιτατε με καμαρι??? Δεν ειναι τα καλυτερα πλασματακια του κοσμου??? Ωρες ωρες τον φτυνω μην τον ματιαξω εγω η ιδια!!!!!

Χτες διαμαρτυρηθηκα οτι ολη μερα δεν κοιμαται κ σημερα μετα απο καθε του γευμα πεφτει ξερος...αφου αρχισα να ανυσηχω μπας κ εχει τιποτα!!! Του εβαλα θερμομετρο ΟΚ απο ορεξη ειμασετ ΟΚ πονακια σημερα δεν ειχαμε αρκετα... οποτε μαλλον δεν πρεπει να ανυσηχω εεεε???

Φιλακια πολλα πολλα στα μωρουλια σας κ σε εσας κουκλιτσες μανουλες!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Eldo τι τελεια πλασματακια ειναι αυτα???? Και οι δυο ειναι υπεροχοι!!!!!

Αντε κοριτσια βαλτε κ αλλες φωτο απο τα μπεμπουλια σας... δεν χωρταινω να βλεπω μωρουδοφατσες!!!!!!!

Ανακεφαλαιώνουμε...

Τα κακάκια δεν μας πειράζουν!! Είναι υγεία! Ανησυχητικό είναι όταν δεν παίρνει βάρος το μωρό!! Εμένα πλέον έστρωσε και κάνει μια φορά την μέρα!! Και συγκεκριμένα μετά το γεύμα των 11 το πρωί!! Σφίγκεται.. μου κάνει και αα οο αα οο, με κοιτάει ύπουλα.. σαν να λέει από τώρα χασμένη σ'έχω και κοκκινίζει την μουρίτσα του!! :P

Αναστασία μου.. τι πήγε στραβά με μας;; Κι εμένα ο μπέμπης είναι σκέτο αντίγραφο του άντρα μου! Δίπλα δίπλα να τους βάλεις σαν φωτοτυπίες είναι! Το πρότυπο κι ή μικρογραφία! :P Γερά να'ναι κι ας μοιάζουν όπου θέλουν! Στις πεθερές μόνο μη μοιάζουν... :ohmy: :laugh:

Εβινάκι... Σας ευχαριστούμε πολύ για το καρμάκι!! Ανταποδίδουμε έτσι γι ατο καλό!!! Και να μου φιλήσεις την ζουζουνίτσα σου την μικρή!!

Ολυμπία μου να μην στενοχωριέσαι που κοιμάται!! Να τον ξυπνάς όταν είναι να φάει! Κι εγώ το ίδιο κάνω!Μόνο την ημέρα! Την νύχτα μην κάνει το λάθος και τον ξυπνάς! Εμένα έφτασε σ'ένα σημείο να κοιμάται 7ωρο ασαράντιστο ακόμα! Μου κοιμάται συνέχεια!! Δεν έχω παράπονο!! Είναι σε γενικές γραμμές ένα ήσυχο μωράκι και καλόβολο! Κι από κολικούς έκανε μερικούς αλλά σε ήπια μορφή!Σφιγκόταν κι άφηνε κλανίτσες!! Έχεις δίκιο! Όταν κοιμούνται είναι τέλεια!! Αγγελάκια!! Τον κοιτάω σαν χαζομαμά που είμαι!

καλημερα ομορφομανούλες...τι μου καντε??Τρεχετε και δε φτανετε???Εγω ναι και μου αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! :laugh:

το αστερακι μου καθε μερα γινεται και πιο λαμπερο και με κανει και πεταω στα σύννεφα..

Δυστυχως το αιματακι δεν έχει καθαρίσει ακόμη εντελώς και αυτο όσο να ειναι με ανυσηχει οτι και να μου λενε.Το μονο που με κανει και νιώθω ότι οαλ πανε καλα είανι οτι εχει ηρεμησει πολυ και κοιμαται πεισσοτερο, δεν γκρινιαζει παρα μονο για να φαει και μου χαμογελαει.Αν δεν ειχαμε και τις αναγωγές..ε θα ημουν καλυτερα.

Αντε λιγο ακομη και να αχισω να ασχολούμαι και με τον εαυτο μου εννοω να αρχισω να περιποιούμε τα μαλλακια τη φατσούλα μου τα νυχακια μου,και για μενα και για τον αντρα μου αλλα και για την μπεμπα , να βλεπει τη μαμα της-ομορφη και να χαιρεται...(ψωνιο!!!!!!!!) :silly:

Ανασατσακο οπως θα εχεις καταλαβει με την τεχνολογια δε τα παω και πολυ καλα,οποτε εστω μια φωτο που ειχα στν υπολογιστη την περασα στο πρφιλ μου αλλα δεν φαινεται οπως οι δικες σου..ειναι βεβαια και πολυ μικρη μολις 2 ημερων,αλλα ετσι γαι να παρεις μια ιδεα!

Καλα αποθεωση η μικρη σου,συντριβινακι???εμενα μονο αποτομους καταρακτες...και λιμνες...τις περισσοτερες φορες την ωρα που παω να της βαλω το καινουριο παμπερς... :laugh: :P

Νταλλακι να σαι καλα που μας ενθαρυνεις γαιτις καλυτερες μερες που ρχονται! B)

Ολυμπια εννοειται να μη στεναχωριεσαι για τιον υπνο,απο τη στιγμη που ολα φαινονται τουλαχιστον οπτικα στο παιδι καλα,ακομη προσπαθουν να στρωσουν προγραμμτακι τα κακομοιρα...εμενα στις αρχες ζητημα να κοιμοταν στο συνολο της μερας 4 ωρες και ηταν ολο γκρινια και ηθελε το βυζακι για πιπιλα.Βεβαια δικαιολογημενα το αμοιρο αφου το ενοχλουσε η ατοπικη δερματιτιδα γιατι=ην οποια η μαμ ειχε αγνοια.

Ζουζουνιτσα οπως λεει και η φιλεναδα αναστασια ... χ...ο=ΥΓΕΙΑ !! :P

Εφακι μου γλυκο πονηρο μπεμπακι μπανιστηρτζη εχεις βρε..αλλα τουλαχιστον θα την αποκαταστησει τη Γοργονα...!

Κοριτσακια ομορφα Μαριμαρακι ζωηρο που σαι να σε φιλησω και σενα και τον παληκαρο σου???

Τομα Μαριαντακι φιλακια!!!Και αγκαλιτσες στα ζουζουνια σας! :cheer::lol:

Αννουλα πιου χαθηκες μικρη μου...?Μας λειπεις!!

...Αχ κοριτσια εχω σιδερο ...το μονο που πργαματικα βαριεμαι !!!αλλα...!!Η αποστειρωση...ας οψεται!

Δε μου λετε αν το μωρακι σας κανει γευματα αν αμεγαλα διαστηματα πχ το βραδυ καιτο στηθος γινεται τουμπανο τι κανεται?

Εννοω για να το προλαβετε,η δε πηραζει?εγω το αφηνω και οταν ξυπναει το μωρο το ταιζω και μετα το αλλο στηθος το βγαζω (οχι μεχρι τελικης πτωσης)με το θηλαστρο γαιτι αλλιως μενει με το γαλα αλλο ενα 4ωρο και το φοαβαμαι..τι λετε ηπως κανω λαθος?

Εδω θα μαι ανοιχτα αλλα στηνω και τη σιδερωστρα!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημερα ομορφομανούλες...τι μου καντε??Τρεχετε και δε φτανετε???Εγω ναι και μου αρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! :laugh:

το αστερακι μου καθε μερα γινεται και πιο λαμπερο και με κανει και πεταω στα σύννεφα..

Δυστυχως το αιματακι δεν έχει καθαρίσει ακόμη εντελώς και αυτο όσο να ειναι με ανυσηχει οτι και να μου λενε.Το μονο που με κανει και νιώθω ότι οαλ πανε καλα είανι οτι εχει ηρεμησει πολυ και κοιμαται πεισσοτερο, δεν γκρινιαζει παρα μονο για να φαει και μου χαμογελαει.Αν δεν ειχαμε και τις αναγωγές..ε θα ημουν καλυτερα.

Αντε λιγο ακομη και να αχισω να ασχολούμαι και με τον εαυτο μου εννοω να αρχισω να περιποιούμε τα μαλλακια τη φατσούλα μου τα νυχακια μου,και για μενα και για τον αντρα μου αλλα και για την μπεμπα , να βλεπει τη μαμα της-ομορφη και να χαιρεται...(ψωνιο!!!!!!!!) :silly:

Ανασατσακο οπως θα εχεις καταλαβει με την τεχνολογια δε τα παω και πολυ καλα,οποτε εστω μια φωτο που ειχα στν υπολογιστη την περασα στο πρφιλ μου αλλα δεν φαινεται οπως οι δικες σου..ειναι βεβαια και πολυ μικρη μολις 2 ημερων,αλλα ετσι γαι να παρεις μια ιδεα!

Καλα αποθεωση η μικρη σου,συντριβινακι???εμενα μονο αποτομους καταρακτες...και λιμνες...τις περισσοτερες φορες την ωρα που παω να της βαλω το καινουριο παμπερς... :laugh: :P

Νταλλακι να σαι καλα που μας ενθαρυνεις γαιτις καλυτερες μερες που ρχονται! B)

Ολυμπια εννοειται να μη στεναχωριεσαι για τιον υπνο,απο τη στιγμη που ολα φαινονται τουλαχιστον οπτικα στο παιδι καλα,ακομη προσπαθουν να στρωσουν προγραμμτακι τα κακομοιρα...εμενα στις αρχες ζητημα να κοιμοταν στο συνολο της μερας 4 ωρες και ηταν ολο γκρινια και ηθελε το βυζακι για πιπιλα.Βεβαια δικαιολογημενα το αμοιρο αφου το ενοχλουσε η ατοπικη δερματιτιδα γιατι=ην οποια η μαμ ειχε αγνοια.

Ζουζουνιτσα οπως λεει και η φιλεναδα αναστασια ... χ...ο=ΥΓΕΙΑ !! :P

Εφακι μου γλυκο πονηρο μπεμπακι μπανιστηρτζη εχεις βρε..αλλα τουλαχιστον θα την αποκαταστησει τη Γοργονα...!

Κοριτσακια ομορφα Μαριμαρακι ζωηρο που σαι να σε φιλησω και σενα και τον παληκαρο σου???

Τομα Μαριαντακι φιλακια!!!Και αγκαλιτσες στα ζουζουνια σας! :cheer::lol:

Αννουλα πιου χαθηκες μικρη μου...?Μας λειπεις!!

...Αχ κοριτσια εχω σιδερο ...το μονο που πργαματικα βαριεμαι !!!αλλα...!!Η αποστειρωση...ας οψεται!

Δε μου λετε αν το μωρακι σας κανει γευματα αν αμεγαλα διαστηματα πχ το βραδυ καιτο στηθος γινεται τουμπανο τι κανεται?

Εννοω για να το προλαβετε,η δε πηραζει?εγω το αφηνω και οταν ξυπναει το μωρο το ταιζω και μετα το αλλο στηθος το βγαζω (οχι μεχρι τελικης πτωσης)με το θηλαστρο γαιτι αλλιως μενει με το γαλα αλλο ενα 4ωρο και το φοαβαμαι..τι λετε ηπως κανω λαθος?

Εδω θα μαι ανοιχτα αλλα στηνω και τη σιδερωστρα!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημερααα!! :)

Και ρωτω εμενα ποτε θα κοιμηθει ολο το βραδυ οεοοοο??

Κοριτσακια μου ψες δεν ειχαμε κολικους! μονο κανα μισαωρο κρινια αλλα.... αφου ξυπνησε στις 10 και εφαγε δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει γελαγε συνεχεια και ηθελε κουβεντουλα. Κοιμηθηκε επιτελους στις 4! το πρωι. Τι να κανω ρε κοριτσακια πειτε καμοια ιδεα.

Και αφου ψες μας ξεχασε ο παλιοκολικος μας θυμηθηκε σημερα το πρωι και ως συνηθως χασαμε ενα γευμα. Πολυ στεναχωριεμαι οταν χανει γευματα μπορει και 2 την ημερα τα οποια ειναι πολυ σημαντικα. Βαρος περνει αλλα οχι το μαξιμουμ σε δυο εβδομαδες πηρε 450γραμμαρια.

Τωρα κοιματε... εχει απο τις 7 το πρωι να φαι!!

Αααααααα κανουμε κακακια μας επιτελους μια φορα την ημερα! :woohoo:

Παω να φαω διοτι σε λιγο θα ξυπμησει και θα θελει γαλατακι!

Φιλουρες :kiss::kiss:

Τόμα μου ακόμα είναι πολύ μικρούλια για να κοιμηθούν ολόκληρο βράδυ! Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε! Εμένα μέχρι και 40 ημερών ξύπναγε ανά 4 ώρες!! Ρολόι! Ούτε λεπτό παραπάνω!! :laugh: Από τις 40 μέρες έκοψε το γεύμα των 1 το βράδυ και των 4 το έκανε σταδιακά 6 με 7! Υπάρχουν φορές που ξυπνάει και στις 5 ακόμα και τώρα!! Σε γενικές γραμμές είναι εύκολο μωράκι!! Μωρέ καμιά φορά που είμαι πτώμα κι εκνευρίζομαι που πρέπει να σηκωθώ πάλι σκέφτομαι ότι το καημένο δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο!!Είτε πεινάει από μένα εξαρτιέται! Είτε πονάει.. εμένα έχει ανάγκη, μια αγκαλιά μια ζεστασιά!! Τώρα έχει αρχίσει κι επικοινωνεί με κάτι ααα , ουουου, γκου, κ.ο.κ. γελάει... σε μας τα κάνει!! Σε ποιον να τα κάνει;; Εμάς έχει !!

Κορίτσια.. σας το έχω ξαναπει το ξέρω!! Τρελένομαι με τον κανακάρη μου!! Λιώνωωωωωωωωωω!!!!

Καλή συνέχεια κοριτσάρες!

Εβινάκι είχα ξεχάσει να δώσω το καρμάκι που υποσχέθηκα! Το δίνω τώρα!! Πολλά φιλάκιαααα..

dallia μου κανω υπομονη...τουλαχιστον προσπαθω :laugh: !

Περιμενω να περασουν οι 40 μερες που ειναι την αλλη εβδομαδα μηπως δω τη μεγαλη διαφορα! :) Ηδη ειμαι καλυτερα και εγω και το μωρο. Ελπιζω συντομα και καλυτερα!

Φιλακια στο μωρουλινι σου :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...