Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

αχ βουλιτσα για κανα 3ωρο καπως αντεχετε εμενα αρχιζε απο το πρωι ως το βραδυ μαρτυριο καλα που ηρεμησαμε τωρα γιατι ειχα κλαταρη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω πολυ Mariandaki μου κ η δικια σου απ'οτι βλεπω στη φωτο δεν παει πισω απο μαλλι... κ απο ομορφια εννοειτε!!!!

Κανενα μηνα αν διαρκουν καλα ειναι εχω ακουσει για 3μηνο κ τα'χω παιξει!!! Χτες ο καημενουλης μου ξυπνησε κατα της 3 τα ξημερωματα κ ουρλιαζε απο τον πονο ... κ εγω βεβαια ειμαι στο ποδι απο εκεινη την ωρα, τωρα που ηρεμησε παω να ξεραθω!!!!!

Αχχχχ αυτοι οι παλιο κολικοι που ταλαιπωρουν τα μωρακια μας.... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Voula ευχαριστουμε πολυ.... κ κατι που θελω να σου πω εδω κ πολυ καιρο η φωτο του προφιλ σου ειναι τελειαααααααααααααααααα.... κ η μπουμπου σου μαγουλου φανταστικη!!!!!!

Αχχχχχ να Marianda το 3μηνο που σου ελεγα... για κανα 3ωρο ο.κ αυτος ομως υποφερει ολη μερα, εκει που ηρεμει κ χαιρομαι μπας κ κοιμηθω κ εγω λιγακι, εκει τον πιανουν κ πριτ πριτ πριτ ανακουφιζετε!!!

:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Γιατι μωρε τοσο δα μικρουλια να ταλαιπωριουντε ετσι?????

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

FOLYMPIA MOY Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ.....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.....ΑΑΑΑΧ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....

Ολυμπια μου κουκλος ο γιος σου και πολυ μαλλι!! :)

Εμας οι κολικοι αρχιζουν βραδυ κατα τις 10 μεχρι τις 2-3 το πρωι μπορει και 5 το πρωι καμοια φορα!

τωρα ειναι ξυπνιος και κοβει βολτες με το μπαμπα στο σπιτι...

σε λιγο θα πρεπει να φαι... και για να δουμε θα κοιμηθει?? :dry:

Παντως και εμας μας επιασαν νωρις οι κολικοι απο το μαιευτηριο και συνεχιζοντε μεχρι σημερα :blink:

Αληθεια να σας ρωτησω καθε ποσο τρωνε εσας τα μωρα σας?? εμενα θελει καθε 3 ωρες φαγητο... και σε καθε γευμα πινει περιπου 100ml γαλα.

μονο τις πρωινες ωρες αφου ηρεμησει απο το κλαμα μπορει να κοιμηθει 4.5 ωρες.

ΤΟΜΑ δεν το ελεγες νωριτερα βρε κοριτσι μου οτι σας πιασαν και εσας απο το μαιευτηριο να ηρεμουσα και εγω που μου φαινοταν παραξενο να την πιασουν τοσο νωρις και αναρωτιομουν μηπως ειχε τιποτα τον πρωτο καιρο το μωρακι μου!!! σε καταλαβαινω απολυτα τι παιρνας ομοιοπαθουσες!!!

γεια σας κοριτσαρες μου! σημερα ηρθε ο παιδιατρος και ειδε το καμαρι μου, ειμαστε μια χαρα, 4430 βαρος απο 2700 που βγηκαμε απο το μαιευτηριο και 56 ποντους, γαλα θα συνεχισουμε με αυτο που της εδινα το υποαλεργικο αφου τα κανονικα της κανουν αερια και ποναει, καλα που το ειχα καταλαβει απο μονη μου και της εδινα τετοιο γιατι αν περιμενα να μου το πει αυτος ακομα θα σκουζαμε χαχα!! ΕΛΕΝΑ καλα ελεγα οτι ειναι τσαμπουκαλου η μικρη, ο γιατρος ειπε οτι τοσο ζορικο μωρο σε τετοια ηλικια με τοσο δυναμη δεν εχει ξαναδει χαχα, κοριτσια πως τον ειχε γραπωσει οταν την σηκωσε απο τα χερια δεν φανταζεστε, εγω ειχα παρει μια γευση οταν μια μερα εκλαιγε και απο το κλαμα με ειχε γραπωσει και μου ειχε χωσει μια τσιμπια οπως με ζουλαγε ακομα την θυμαμαι χαχα μας βλεπω να δερνουμε αγορακια οταν μεγαλωσουμε :laugh: και φυσικα σαν κουκουβαγια μανα οπως ειμαι θα πω οτι μας ειπε οτι ειναι πολυ ομορφο μωρο :P φερτε μου παλι πανες!!!!!!! αχ οταν μου γελαει και λεει αουυ τρελενομαι παθαινω μεγαλη ζημια!!! ΜΑΖΕΥΤΕ ΜΕ!!!!!!!!! :woohoo:

Μαριαντα μου πιο γαλα της δινεις για τα αερια?

Σε ρωταω διοτι εχουμε και εμεις μπολικα και μαζι με τους κολικους η κατασταση ειναι χειροτερη. Εγω δινω το Novalac IT 1 που κανει για τη δισκοιλιοτητα αλλα παλι τιποτα δεν κανει... :dry:

εγω σωθηκα με το aptamil digestive comfort με αυτο σωθηκα αφου αλαξα 3 γαλατα, τωρα μου ειπε να της δινω 3 κουταλιες απο το aptamil extra care που ειναι για τους κολικους και 1 κουτ απο αυτο επειδη του ειπα οτι της ανεβαινει γαλα οχι για τιποτα αλλο, τομα οταν κανει κακα του κλαιει το μωρακι σου; εμενα εκλαιγε και με αυτο το γαλα σταματησε να κλαιει και τα κανει μια χαρα μια φορα την μερα βεβαια, εμενα τομα μου της προκαλουσε αερια το κανονικο γαλα και εσκουζε η μικρη μου.

το aptamil digestive comfort για την δυσκοιλιοτητα ειναι αλλα εμενα η μικρη ηρεμησε με αυτο για τους καθαρα κολικους ειναι το extra care αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα για να σου πω εξαλου εμενα πια οι πολυ κολικοι της περασαν και μονο λογο αναγωγης για να ειναι πιο πηκτο μου ειπε να της το δινω ετσι. παντως θελει μια εβδομαδα απο καθε γαλα για να δεις αν εχεις αποτελεσμα, εμενα τσιριζε συνεχεια μιλαμε και μολις της εδωσα αυτο μετα απο δυο τρεις μερες ειδα διαφορα γκρινιαζε μπορει να τσιριζε και λιγο αλλα για καποιο πιο μικρο διαστημα οχι συνεχεια μεχρι που μετα αρχισαμε να γκρινιαζουμε μονο, και οταν πηγαινα να της ξαναδωσω κανονικο γαλα παλι τα ιδια γινοντουσαν τσιριδα ολη μερα οποτε καταλαβα οτι το γαλα εφταιγε που ταλαιπωριοταν τοσο, γιατι αλλοα ο κολικος που θα πονεσει το παιδι 2, 3 ωρες και αλλο ολη μερα και μονο για κανα 3ωρο να ησυχαζει.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ?ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αν την θηλαζεις το θεωρει φυσιολογικο ο γιατρος και παραπανω μερες, αν της δινεις ετοιμο και παλι οι γιατροι δεν ανυσηχουνε στο τριημερο, αν δεν ποναει και ολας που τα κανει μετα απο τοσες μερες δεν εχεις κανενα προβλημα

ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΠΙΑ????????????????????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

marianda έγραψε:

τομα οταν κανει κακα του κλαιει το μωρακι σου; εμενα εκλαιγε και με αυτο το γαλα σταματησε να κλαιει και τα κανει μια χαρα μια φορα την μερα βεβαια, εμενα τομα μου της προκαλουσε αερια το κανονικο γαλα και εσκουζε η μικρη μου.

Μαριαντα μου ναι κλαιει και τσιριζει παρα πολυ οταν θελει να κανει κακακια του αλλα μονος του δεν μπορει τον βοηθαω, του βαζω λαδακι στο ποπουδακι του με το λεπτο θερμομετρο και τοτε κανει μονο ετσι...

το γαλα αυτο το δινω τωρα και μια εβδομαδα η μονη διαφορα ειναι οτι τα κακακια ειναι πιο μαλακα. Μου εχει δωσει και κατι σταγονες για τους κολικους αλλα παλι δεν βοηθανε. Μου εχουν πει και για υποθετα. Αυριο θα παμε στην παιδιατρο και θα την ρωτησω. Παντως τις τελευταιες 2-3 μερες η κατασταση εχει καπως βελτιωθει. :)

Κιντερ μου η παιδιατρς μου ειπε οτι τα μωρακια που θηλαζουν μπορει να κανουν και 5 μερες χωρις να κανουν κακα. Ειναι φυσιολογικο να λες παλι καλα που κανει καθε 3 μερες η μπουμπου σου το μωρακι μου δεν μπορει να κανει καθολου...

Οσο για το θηλασμο ρωτα το γιατρο σου αν υπαρχει αλλη λυση. Και εγω μονο για τα χαπια ξερω.

FOLYMPIA Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ.ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟ APTAMIL DIGESTIVE COMFORT ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝDΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΣΤΟΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ).ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΛΙΚΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

DALIA ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ GILI DIET :unsure: . OI ΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Τι κανουν οι τρελλομανουίτσες μου?

εμεις ειμαστε καλυτερα , φυγανε τα εκζεματακια μας και ατονισανε τα σπυρακια μας.Το αιματακι μας κανει ακομη τις παρουσιες αλλα σε πιο αραιους ρυθμόυς και οχι καθε μερα.

Τα τεστ ,μας...δηχνουν οτι οι τιμες ειναι αντιμετωπισιμες και συνεχιζω να μη τρωω γαλακτομικα αλλα μου ειπε οκ για το μοσχαρι.

Ολα εινA

ι πολυ καλυτερα ακι εχω την εντυπωση οτι το διαμαντακι μου εχει ηρεμησειΚοιμαται και τη μερα και νυχτα κσι γενικα κλαιει μονο με τπυς κολικους και αυτο ενα μισαωρακι το πρωι και ενα το απογευμα,βοηθαει πολυ να του πιανω τα ποδαρρακια και να του τα λυγιζω προς την κοιλιτσα και ετσι ΠΡΟΥΜ ΠΡΟΥΤΣ ΠΙΦ ΑΧ!....ηρεμια.και ξανα..ΠΡΟΥΤΣ ΠΡΑΤΣ...ΠΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ,ΑΧ!ΓΛΟΥΠ!..και γελακι!και ξανα κλαμματακι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ..?

φουλιμπια..ρe ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΡΕ...και εγω ελεγα για τη δικη μου...μας φαγατε λαχανο...

yuki μου πολυ ωραιο μαγουλακι το πουρικακι σου!

ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ Το μωρακιμου που θηλαζει μονο κανει κακα καθε μερα και πολλε φορες τη μερα..

ΑΥΤΑ κοριτσακαι μου φχαριστω γιa τις ευχες και ειμαι θετικη οτι με λιγο προσοχη απο μενα θα πανε ολα καλα...

δεν τη χορταινω ρε παιδια..ειναι θεα και γω λιωνω για παρτη της!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...ΜΑΡΙΜΑΡΑΚΙ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,HAPPYMOM,MARIANTAKI , ANNOYLA,ZOYZOYNA, :P:kiss:

Μαρίτσα μου.. αυτή είναι η βαφτηστήρα μου!! Ζόρικη, τσαμπουκαλού και δεν σηκώνει και πολλά πολλά!! :P Αλλά είναι και πολύ ευαίσθητη!! Θα το δεις στην πορεία!! Να μου την φιλήσεις.. και να μου φιλήσεις και το αντράκι σου τον Σωκράτη!

Kider, εμένα έκανε κάπου 5 με 6 μέρες να κάνει κακάκια! Κι εγώ θηλάζω και τότε δεν έδινα συμπλήρωμα! Τώρα που ξεκίνησα να δίνω διότι δεν αντέχω πολύ το στήθος μου.. κάνει κάθε μέρα!! Και μπόλικη ποσότητα! Βέβαια ο γιατρός μας είπε και 10 μέρες να περάσουν και να μην κάνει κακά δεν υπάρχει πρόβλημα!! Μην αγχώνεσαι λοιπόν! Εμένα με βοήθησε πολύ που του έβαζα μερικούς κόκκους χαμομηλάκι της milupa, παρόλο που ο γιατρός μου δεν μου το είχε πει! Μπορείς να βράσεις και κανονικό χαμομηλάκι και να του βάλεις 30 μλ χαμομήλι, 30 μλ νεράκι και 2 μεζούρες γάλα! Θα το βοηθήσει!

Foulinaki, πολύ χαίρομαι που είστε ήδη καλύτερα! Εύχομαι να συνεχίσετε θηλασμό και να πάνε όλα καλά!!

Yuki .. ο παλαιστής Μητσάρας;; :woohoo: Μα με τέτοια φατσουλίνα... αλήθεια σου λέω!! Μια χαρά είναι το παιδάκι σου στα κιλάκια του!!

Κορίτσια μου... φιλάκια στα πιο όμορφα μωράκια!!!

Καλησπερουδια μανουλιτσες μου ... τι κανετε?Εμεις γενικώς καλυτερα. :cheer:

Νταλλακι μου το παλευουμε με την αποφυγη γαλακτομικων και μοσχαριου και προσευχομενοινα πηγαινει καλα ο θηλασμος γαι να μην αρχισω να ψαχνομαι με τα υποαλλεργικα και τα συναφη του. :ohmy:

Το μονο που με στεναχωρει αυτη τη στιγμη και ας ειπε η γιατρος οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας ειναι οι εμετοι.Θα μου κανει αμεσως ή και κατα τη διαρκεια του φαγητου ενω δηλαδη θηλαζει και θα τα βγαλει σχεδόν όλα. :(:huh:

στεναχωριεμαι..δε φαινεται να μην ειναι καλα αλλα όσο να ναι με ανησυχει..ετσι χωρις λογο να κανει εμετο?

Το ψυχουλινι μου σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερα,όλο χαμογελακια και φατσουλες κλαιμε μονο οταν ειναιη ωρα του φαγητου και η μαμακα αργει γιατι ολο κατι θυμαται εκεινη την ωρα,και την ώρα που κλεινει η βρυση, και σταματαει το νερακι να μας πλενει το πωπουδακι και οτι αλλο βρεχεται...σπαραγμος μεχρι να μπει στο στηθος και σηνηδητοποιησει οτι ολα για καποιο λογο γινονται... :P :laugh:

Εχω παθει ερωτα ρε κοριτσια,ειμαι τοσο ευτυχισμενη που την εχω..τι σας λεω τωρα ε? :) :laugh:

Την αλλη Τεταρτη γινομαστε 2 μηνων και παμε και μεις για το πρωτο εμβολιακι μας,!!αχ παλι θα τρεχουν ποταμια τα ματακια της μανουλας???

Αληθεια Μαριαντακι και τι γινεται αν τοσες μερες κανουν να κανουνα κακα??εννοω...δε πονανε?Εμενα πονακια εχει καποιες τιγμες που χ.ζ.ι αλλα γενικα...κανει κακακια..δυο και τρεις και τεσσερις φορες τη μερα.

Σημερα βεβαια εβγαλε παλι μια ινα αιματακι..στο καλο ποτε θα περασει??παντως τα θπυρακια φυγανε..

Τομα μου πολυ σε σκεφτομαι ..τραβας και συ ταλαιπωρια!!

Αχ κοριτσουδαι μου να περαστικα και ολα θα τα αντεχουμε..!

αληθεια ετσι απο περιεργεια ,κυριως οι παλιες μαμαδες ισως! ξερουν..ποτε αργησουν οι τροφες-κρεμες?.,ενω θηλαζεις..εννοω!

α καλε με τα μαλλακια σας τι κανετε??Τα βαφετε???εγω δυο φορες πηγα για να ααααααακλεισω ραντεβου και τις δυο το ακυρωσα! :dry: :woohoo:

Φοβαμαι ρε γαμωτο..αν και μου λενε οτι οι ανταυγεις ειδικα δεν πηραζουν..δε ξερω..ζωντανη δεν ειναι η τριχα..αχ..και χρειαζομαι τοσο μια τονωση...η ριζα εχει φτασει στο γονατο...και που σε 2 μηνες που θελω να τα κανω εγω...

Ζηλευω που δε μπορω να βαλω κια γω τικερακι...δε ξερω τι εχι γινει και δε τα καταφα σε ολες ..

Σας λατρευω...Μαριμαρακι μου ομορφο τι κανει ο πριγκηπας?

Αναστασουκο εσενα?Η εξαρτηση μεγαλωνει?Γιατι εγω τρελλενομαι!!

Ζοζουνιτσα σματς!στο πωπυδακι της ζοζουνας σου!

ΧΑπι μομ...εσυ τι εχεις να μου πεις με την εμπειρια σου ...εννοω για τους εμετους?θα σκασω!!

Και ειναι εμετοι ΟΧΙ γουλιτσες...

Φιλακια σε ολες...

B)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! :kiss:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????????????????

DALLIA ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ.....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΛΑ????

FOULINAKI ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ,6 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ(ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ)...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ....

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! :kiss:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????????????????

DALLIA ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ.....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΛΑ????

FOULINAKI ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ,6 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ(ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ)...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΟΥ....

Αχ Βουλιτσα....πες μου πως?Για το τικερ εννοω..

αληθεια για τα μαλλια??δεν περνανε μεσα απο την τριχα τα φαρμακα.

Σε ευχαριστω για ολες σου τις ενημερωσεις

ΛΟΙΠΟΝ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ(ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ)ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ,ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η' COPY K META ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ Κ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ Η' PASTE.

Kαλησπερα σας!!!

Βουλιτσα μου τι κανεις?μερες εχω να σου μιλησω!φιλακια!!!

Λινακι μου σαν να βλεπω τον εαυτο μου!!!!!!

κ ολοι να μου λενε πως δεν τρεχει τπτ κ ολα καλα κ φυσιολογικα...εγω παλι αναρωτιεμαι....γτ αυτο γτ εκεινο....!!!!!!!!!

κ το ενα περναει το αλλο ερχεται!!!!!!

αχχχχχχχχ μανα κουραγιο!!!!!!!!

η εξαρτηση...καλα κρατει!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ????????ΣΕ ΕΧΑΣΑ....ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ....

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ????

ΚΑΛΑ....ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ!!!!!!!

Βουλακι δεν προλαβαινω να σας διαβασω οποτε μου φαινεται χαζο να λεω απλα μια καλησπερα κ να φευγω... :dry:

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Θα βαλω μερικες ακομη τωρα!Μπες αργοτερα να την δεις!!!

Φιλακια κ χαδακια στην κουκλαρα σου!!!

Κοριτσιαααααααααα καλησπερα!!!!!!

Τι κανετε μανουλες κ ζουζουνια?????

Εμεις ξεραθηκαμε στον υπνο, αφου καναμε μπανακι κ φαγαμε....!!!!

Yuki μου ευχαριστω πολυυυυυ, κ ο δικος σου ο τζουτζουκος ειναι τελειοοοοοοςςς!!!!

Να ρωτησω τις λιγο πιο παλιες απο μενα μανουλες, το προγραμα του μωρου σας στο φαγητο ποτε εστρωσε???

Εμενα ο μικρος μου τρωει ανα 3 ωρες αλλα καθε μερα ξεκιναει αναλογα με το τι ωρα θα ξυπνησει το πρωι... ξερενετε στον υπνο κατα τις 8-9 το βραδυ (αναλογα τι ωρα θα κανουμε μπανιο κ θα φαει) κ σταματαω να τον ξυπανω στο 3ωρο, τον αφηνω. Χτες π.χ. κοιμηθηκε 20:40-1:30 κ η μερα μας ξεκινησε απο τις 7:30.... αυριο μπορει να ξυπνησει απο τις 6:30 κ να εχουμε αλλο ωραριο, θα στρωσει??? Μηπως κανω εγω κατι λαθος?

Ααααααααα κ αλλη μια ερωτηση εχω να κανω, τα μωρακια σας κατα την διαρκεια της ημερας κοιμουντε??? Εμενα ο μικρουλης μου κοιμαται κανενα μισαωρακι μετα απο καθε γευμα, οχι παραπανω!!!!

Φιλακια πολλα πολλα πολλα στα μπεμπακια σας τα υπεροχα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...