-
Απαντήσεις
-
Από athrain · Δημοσίευση
Όταν έκανα το 3ο δε ζορίστηκα σχεδόν καθόλου καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές δε ξέρω ίσως επειδή τα αγόρια είχαν πλέον μεγαλώσει? ίσως επειδή έτυχε το 3ο να ήταν κορίτσι και ήταν πιο "ξεκούραστα" τα πράγματα; θέλω να πω ότι ήταν πολύ ήσυχη και δεν με παίδεψε καθόλου μα καθόλου!! Αφού έλεγα σαν αυτήν να είχα άλλα 10! Στα αγόρια ήταν άλλη φάση άσε!! Εσένα τα άλλα δυο τι είναι κοριτσάκι αγοράκι; Τι περιμένεις τώρα θυμισε μου..? -
Από athrain · Δημοσίευση
Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Σήμερα αισθάνθηκα λίγο καλύτερα.. δε ξέρω αν ήταν ίωση ή κρύωμα. Είχα ανεβάσει μεχρι 38 την έβγαλα με μερικά ντεπόν και μετά είχα δέκατα.. κράτησε δύο μέρες. Αλλά πονούσε πολύ όλο μου το σώμα! απίστευτες μυαλγίες λες και είχα να κάνω γυμναστική 10 χρόνια και ξαφνικά έκανα απότομη και πιάστηκα παντού!! Σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες έχω πολύ τη μέση μου. Μιλάμε στο κρεβάτι όλη μέρα και ξεκούραση. -
Από athrain · Δημοσίευση
Περαστικά σου! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να έχω στα καλά καθούμενα βουλωμένη μύτη αν και νομίζω ισχύει στην εγκυμοσύνη και είναι ένα σύμπτωμα. Δεν έχεις άλλα συμπτώματα που να παραπέμπει σε κρύωμα; -
Από Demy93 · Δημοσίευση
Καλησπέρα κορίτσια!!!και του χρόνου με υγεία...εμείς ξεκινήσαμε τα φρούτα και ευτυχώς τα πάμε πολύ πολύ καλά..ενθουσιάζεται και με το νερό,έχει πολλή πλάκα... -
Από marinamanoulitsa · Δημοσίευση
Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους μας !!🙏 Εύχομαι όλες να είμαστε έγκυες με γερά έμβρυα σύντομα!!!!το 2025 όλες να έχουμε ένα μωρό ακόμα στην αγκαλιά μας 🙏🙏🙏 και όσες προσπαθούν για το πρώτο όλες να γίνουν μανούλες το 2025!!!! Εγώ είμαι στην 3η ημέρα περιόδου και με έχει τρελάνει στο πονοκέφαλο!!!πολύ με ζοριζει η περίοδος τελευταία...ούτε έφηβη τέτοιο ζόρι!!!!!
-
-
Νέες συζητήσεις