Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 167
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φανούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη χωρίς άγχος!!! και σε 9 μήνες να κρατήσεις ένα υγιέστατο μπεμπάκι κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!! Και αγοράκι να είναι θα το αγαπάμε αλλά το λέω γιατί ξέρω πόσο πολύ θέλεις ένα κορτιτσάκι!!!!!!!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοο ζήτωωωωωωωωωωωωωω γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

φιλάκια πολλά κουκλίτσα!!!!

χχχ

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια..:)!!!! Γιουλη μου σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν με πειράζει πια τι θα είναι!!:) Σίγουρα περιμένω την μπουμπου, αλλά και ένα 2ο τσουτσουνάκι δε θα με χαλάσει!!:) γερό να είναι πάνω από όλα και τίποτε άλλο!!Αφου σκέφτομαι να του πω του γιατρού να μην μου πει φύλο!!Να μου το κάνει έκλπηξη στο τέλος!!!χεχεχε Αντε βρε Γιουλη μου..κι απο τα δικά σου κορίτσι μου!!!:) Εύχομαι να σε κολλήσω!!χαχαχαχα

Γιουλάκι και Ελπι σας ευχαριστώ πολύ..έχω βέβαια μια αγωνια μήπς έγινε λάθος καθως ειναι αχνουτσικο αλλά δεν μπορώ να μη χαρώ..βλέπω ένα +..πόσο λάθος να εγινε ακόμη και αχνό να είναι;;;

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω πολυ καλη μου ανυπομονω κι εγω :) να σαι καλα και απολαυσε το να σκεφτεσαι μονο θετικα!!!Να εισαι ηρεμη και γεματη μιας και που και παλι θα γεμισει το σπιτι σας φωνουλα απο νινακι!!!Να χαιρεσε την οικογενεια σου!!!Χαρηκα πολυ!:kiss:

Δημοσίευση

Φανη μου τι ωραια νεα ειναι αυτα!!Μου εφτιαξες την μερα!Μπραβο κουκλα μου!Ευχομαι ολα να πανε κατευχην!Να χαρησεις ενα υγιες αδερφακι στον Δημητρακη σου!Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου και ηρεμα τωρα ε;!

Δημοσίευση

POLLA POLLA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ

μην στεναχωριεσαι κ μην αγχωνεσαι θα δεις οοοοοοοοοοοοολα θα πανε τελεια

ευχομαι να εχεις μια Τ Ε Λ Ε Ι Α Κ Η Ρ Ε Μ Η

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

πολυ χαρικα με τα νεα σου κοιτα να την απολαυσεις χωρις αγχως

σε φιλω :D

Δημοσίευση

΄Λεμον μου σε ευχαριστώ πολύ!!:) Μακάρι..μακαρι!! Αντε με το καλό να γεννήσεις το 2ο ζουζουνι!!:)

Αριστίνα μου σε ευχαριστώ και πάλι!:) Εύχομαι όλα κι εσένα να σου πάνε κατ ευχήν!!

Φραουλίτσα..βρήκες τώρα σίγουρο άτομο να σου πει..εδώ εγώ με το δικό μου + και αναρωτιέμαι...νομίζω όμως ότι είσαι!!:) Γιατί προφανώς η ορμονη είναι λίγη ακόμη και δεν φάνηκε στο 2ο. Εγώ θα κάνω το 2ο αυριο κι έχω έναν φόβο ότι θα διαψεύσει το 1ο...γι αυτό τη Δευτέρα μάλλον θα κάνω την χοριακή να είμαι ΄σίγουρη. Νομίζω ότι κι εσύ καλύτερα θα ήταν να κάνεις μια χοριακή από τη στιγμή που υπάρχει θετικό τεστ..:) αν και για μένα είσαι έγκυος!:)

Δημοσίευση

ελα βρε φανουλα τι ωραια να ειναι αυτα καλε?

πωπω τελεια!!!

μπραβο κοπελα μου και να σκεφτεσαι θετικα ακους?

μην ανυσηχεις εχεις εμας να στο θυμιζουμε συνεχεια και να σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια....

γιουπι!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Φανή μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!για να δείξει έστω και αχνό θετικό σημαίνει οτι είσαι κοπέλα μου!!!!θα κάνεις και τη χοριακή τη Δευτέρα και τότε τπτ δεν θα στο διαψεύσει...

με το καλό λοιπόν να χαρίσεις στον γιο σου ένα γερό αδερφάκι!!!

φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Φανούλα μου συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!! :)

Και με το καλό σε μερικούς μήνες να κρατήσεις την αδελφούλα ή τον αδελφούλη του Δημητράκη στην αγκαλιά σου! :)

Φιλάκια πολλά πολλά!! :):kiss:

Δημοσίευση

ΦΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΝΕΑΑΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ -ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..ναστε καλά!!! Με έχετε γεμίσει αισιοδοξία πραγματικά!!:) Ευτυχώς που υπάρχει το μάμμυ και εσείς!!:) Κορίτσια σας εύχομαι όσες δεν είστε εγκυούλες να γίνεται γρήγορα!!:)

Φραουλίτσα πέτα το αρνητικό και κράτα το θετικό!!! Αυτό να κοιτάς και θα σου θυμίζει ότι περιμένεις μωράκι!!:)

Δημοσίευση

Εχω παλαβωσει..δεν μπορώ να κάνω καμια δουλειά!!Τίποτα!! ¨Όλη την ώρα κρατάω το τεστ και περιφέρομαι στο σπίτι σαν την παλαβή !!χεχεχε:) Αν με έβλεπε κανενας θα έλεγε ότι τα έχασα!!Το κοιτάω το ξανακοιτάω και λέω δεν μπορεί να κάνω λάθος..είναι συν!!!Να το βγάλω μια φωτό να σας τ βάλω να μου πείτε;;;;;; :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...