Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 167
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φανούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη χωρίς άγχος!!! και σε 9 μήνες να κρατήσεις ένα υγιέστατο μπεμπάκι κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!! Και αγοράκι να είναι θα το αγαπάμε αλλά το λέω γιατί ξέρω πόσο πολύ θέλεις ένα κορτιτσάκι!!!!!!!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοο ζήτωωωωωωωωωωωωωω γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

φιλάκια πολλά κουκλίτσα!!!!

χχχ

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια..:)!!!! Γιουλη μου σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν με πειράζει πια τι θα είναι!!:) Σίγουρα περιμένω την μπουμπου, αλλά και ένα 2ο τσουτσουνάκι δε θα με χαλάσει!!:) γερό να είναι πάνω από όλα και τίποτε άλλο!!Αφου σκέφτομαι να του πω του γιατρού να μην μου πει φύλο!!Να μου το κάνει έκλπηξη στο τέλος!!!χεχεχε Αντε βρε Γιουλη μου..κι απο τα δικά σου κορίτσι μου!!!:) Εύχομαι να σε κολλήσω!!χαχαχαχα

Γιουλάκι και Ελπι σας ευχαριστώ πολύ..έχω βέβαια μια αγωνια μήπς έγινε λάθος καθως ειναι αχνουτσικο αλλά δεν μπορώ να μη χαρώ..βλέπω ένα +..πόσο λάθος να εγινε ακόμη και αχνό να είναι;;;

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω πολυ καλη μου ανυπομονω κι εγω :) να σαι καλα και απολαυσε το να σκεφτεσαι μονο θετικα!!!Να εισαι ηρεμη και γεματη μιας και που και παλι θα γεμισει το σπιτι σας φωνουλα απο νινακι!!!Να χαιρεσε την οικογενεια σου!!!Χαρηκα πολυ!:kiss:

Δημοσίευση

Φανη μου τι ωραια νεα ειναι αυτα!!Μου εφτιαξες την μερα!Μπραβο κουκλα μου!Ευχομαι ολα να πανε κατευχην!Να χαρησεις ενα υγιες αδερφακι στον Δημητρακη σου!Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου και ηρεμα τωρα ε;!

Δημοσίευση

POLLA POLLA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ

μην στεναχωριεσαι κ μην αγχωνεσαι θα δεις οοοοοοοοοοοοολα θα πανε τελεια

ευχομαι να εχεις μια Τ Ε Λ Ε Ι Α Κ Η Ρ Ε Μ Η

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

πολυ χαρικα με τα νεα σου κοιτα να την απολαυσεις χωρις αγχως

σε φιλω :D

Δημοσίευση

΄Λεμον μου σε ευχαριστώ πολύ!!:) Μακάρι..μακαρι!! Αντε με το καλό να γεννήσεις το 2ο ζουζουνι!!:)

Αριστίνα μου σε ευχαριστώ και πάλι!:) Εύχομαι όλα κι εσένα να σου πάνε κατ ευχήν!!

Φραουλίτσα..βρήκες τώρα σίγουρο άτομο να σου πει..εδώ εγώ με το δικό μου + και αναρωτιέμαι...νομίζω όμως ότι είσαι!!:) Γιατί προφανώς η ορμονη είναι λίγη ακόμη και δεν φάνηκε στο 2ο. Εγώ θα κάνω το 2ο αυριο κι έχω έναν φόβο ότι θα διαψεύσει το 1ο...γι αυτό τη Δευτέρα μάλλον θα κάνω την χοριακή να είμαι ΄σίγουρη. Νομίζω ότι κι εσύ καλύτερα θα ήταν να κάνεις μια χοριακή από τη στιγμή που υπάρχει θετικό τεστ..:) αν και για μένα είσαι έγκυος!:)

Δημοσίευση

ελα βρε φανουλα τι ωραια να ειναι αυτα καλε?

πωπω τελεια!!!

μπραβο κοπελα μου και να σκεφτεσαι θετικα ακους?

μην ανυσηχεις εχεις εμας να στο θυμιζουμε συνεχεια και να σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια....

γιουπι!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Φανή μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!για να δείξει έστω και αχνό θετικό σημαίνει οτι είσαι κοπέλα μου!!!!θα κάνεις και τη χοριακή τη Δευτέρα και τότε τπτ δεν θα στο διαψεύσει...

με το καλό λοιπόν να χαρίσεις στον γιο σου ένα γερό αδερφάκι!!!

φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Φανούλα μου συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!! :)

Και με το καλό σε μερικούς μήνες να κρατήσεις την αδελφούλα ή τον αδελφούλη του Δημητράκη στην αγκαλιά σου! :)

Φιλάκια πολλά πολλά!! :):kiss:

Δημοσίευση

ΦΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΝΕΑΑΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ -ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια..ναστε καλά!!! Με έχετε γεμίσει αισιοδοξία πραγματικά!!:) Ευτυχώς που υπάρχει το μάμμυ και εσείς!!:) Κορίτσια σας εύχομαι όσες δεν είστε εγκυούλες να γίνεται γρήγορα!!:)

Φραουλίτσα πέτα το αρνητικό και κράτα το θετικό!!! Αυτό να κοιτάς και θα σου θυμίζει ότι περιμένεις μωράκι!!:)

Δημοσίευση

Εχω παλαβωσει..δεν μπορώ να κάνω καμια δουλειά!!Τίποτα!! ¨Όλη την ώρα κρατάω το τεστ και περιφέρομαι στο σπίτι σαν την παλαβή !!χεχεχε:) Αν με έβλεπε κανενας θα έλεγε ότι τα έχασα!!Το κοιτάω το ξανακοιτάω και λέω δεν μπορεί να κάνω λάθος..είναι συν!!!Να το βγάλω μια φωτό να σας τ βάλω να μου πείτε;;;;;; :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...