Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ:

10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ-ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ;) ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΞ!!! ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ B) !!!

ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ "ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΞ.

ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ" ΚΛΠ, ΚΛΠ!!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ :ohmy: ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΡΕΛΑΣ ΜΟΥ!!!:angry:

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ(1ο ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΞ, ΜΕΤΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5 ΜΕΡΕΣ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΕΚΑΤΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!! ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ;;;ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ;;;

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ;;; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ;;;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ!!!

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!

ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ "ΑΚΟΥΣΑΤΕ"!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ λέω όχι, κι ο άντρας μου λέει όχι άμα δεν έχει όρεξη, δεν έγινε και τίποτα. Δε θα το κάνουμε χωρίς να το θέλουμε, γιατί μετά καταντάει αγγαρεία!

Καλά έκανες που του μίλησες, να ξέρει πώς σκέφτεσαι και νιώθεις. Και εξήγησέ του ότι, όσο σε πρήζει και σε πιέζει, τόσο πιο πολύ σε απωθεί. Τουλάχιστον εγώ έτσι θα ένιωθα... :kiss:

Δημοσίευση

εγώ κάθε φορά που είχα όρεξη για σεξ,

παρακαλούσα να μη κοιμηθεί ο άντρας μου με το που θα πέσει στο

κρεββάτι, γιατί το ωράριό του στη δουλειά ήταν εξαντλητικό, συν το πρωινό ξύπνημα.

πολλές φορές μου έλεγε "η ψυχή θέλει, αλλά το σώμα μου δεν έχει αντοχές"

δε χάλασε ο κόσμος, και αύριο μέρα είναι.

Κι εκείνος όποτε με έβλεπε και δεν ήμουν καλά, δεν με πίεζε.

τώρα που έχουμε να έρθουμε σε επαφή 7 μήνες,

λείπει και στους δυο μας το σεξ,

αλλά... φοβάται πολύ, δε μ άγγίζει σεξουαλικά.

του έχω πει, πως δεν υπάρχει κίνδυνος, έχω μιλήσει σχετικά

και με το γιατρό μου, αλλά... και πάλι δε θέλει...

όλο αύριο και αύριο μου λέει... και κάτι γίνεται στο αύριο και πάλι δε γίνεται :S

Θα πω κι εγώ το ίδιο με τη θέλω να γίνω μαμά, με τη πίεση

δε γίνεται τίποτα...

ίσα ίσα... κρυώνεις και απομακρύνεσαι...

ότι καλύτερο ήταν αυτό που του μίλησες ανοιχτά.

Δημοσίευση

Πάτησα enter κατά λάθος...

Όχι οτι είναι κακό, αλλά ο "έρωτας" είναι πιο ρομαντικό :)

Στον έρωτα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε εγωιστικά.

Θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχει η επιθυμία και από τους 2...

Απλώς, όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο... άλλοι το επιζητούν καθημερινά και άλλοι προτιμούν να περάσουν κάποιες μέρες για να υπάρχει περισσότερο πάθος!

Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζει το ζευγάρι, στην επιθυμία για έρωτα...

Εννοείται οτι είμαι μαζί σου!!!

Απλώς τον είχες καλομάθει εσύ η ίδια :)

Βαλ' τον να κάνει δουλειές για να κουράζεται κι αυτός :)

Δημοσίευση

Να συμπληρώσω ότι εμείς, σε 11 χρόνια σχέσης-γάμου, περάσαμε περιόδους μεγάλης κρίσης. Είχαμε συμπληρώσει μέχρι και τρίμηνο χωρίς επαφές, κι αυτή ήταν και η κυριότερη πηγή άγχους για το θέμα της τεκνοποίησης, καθώς φοβόμουν ότι αν οι επαφές μας θα ήταν στη χάση και στη φέξη, δε θα καταφέρναμε ποτέ να κάνουμε παιδί. Τώρα, σαν από θαύμα, όλα βελτιώθηκαν, και η συχνότητα και η ποιότητα!

Είναι λογικό να περνάς φάσης άρνησης, ακόμα και βαρεμάρας! Εγώ είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι ακόμα και το χωρισμό! Τελικά όλα τα ξεπερνάμε!!! :kiss:

Δημοσίευση

happy mammy σε καταλαβαίνω απόλυτα.. και εγω αν μια μέρα του πω οχι, αρχίζει τα σεναρια."Εχασα το ενδιαφερον μου , δεν με τραβαει πια" και τετοια..

Βεβαια εμείς τον τελευταιο ενάμιση χρόνο που προσπαθουμε για μπεμπέ, του δίνουμε κ καταλαβαίνει, αλλά δεν το θελω πάντα:blush:

Τον αγαπάω , τον λατρεύω αλλά κ εγω κουράζομαι βρε κορίτσια!

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.:)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΛΕΞΗ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΑ!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ......ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΣΤΟΥ ;) :laugh: :cheer: !!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ B) !!!

ΝΑΝΟΥΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ :blush: ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ :angry: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ :( ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ :laugh: :laugh: :laugh: !!!

gioulaki ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ......ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙ ΕΦΕΥΓΕ :lol::lol::lol: ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ :P !!!

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!B)

Δημοσίευση

Happy ομοιοπαθουσα κι εγω...Εμενα βεβαια δε το απαιτει ουτε το ζηταει ολη την ωρα αλλα βλεπω οτι στεναχωριεται και νιωθω ασχημα....Εμενα το προβλημα ειναι οτι εκτως τη κουραση απο τις δουλειες το μωρο και γενικα την ελειψη χρονου,ειναι και οτι με ξενερωνει απιστευτα με το ποσο υπερβολικος εχει γινει ειδικα μετα το παιδι!Βλεπει παντου κινδυνους!!! Πλυνε,αποστειρωσε,μικροβια παντου,κλειδωσε,ασφαλησε,μη καθεσε ετσι θα πονεσει η μεση σου,μην εχεις το λαπτοπ πανω σου εχει ακτινοβολια,ποναω εδω,ποναω εκει,ειμαι αρρωστος,τρεχει συνεχεια στους γιατρους,τι εχει το παιδι,γιατι κλαιει,ειναι ζεστο,ειναι κρυο...:blink:Για να μην αναφερω οτι ακουει οτι μα...κια του πει η μανα του και μου λεει να την εφαρμοσουμε ή την εφαρμοζει ο ιδιος!!:S ΕΛΕΟΣ!!! :ohmy: Ενας Κατακουζινος(απο την ομονυμη σειρα..)!!!!!Ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι παντρεμενη με μια γρια 70 χρονων!!!:blink: Δε λεω βεβαια ειναι πολυ γλυκος,τρυφερος,εχει χιουμορ,σχιζεται για μας αλλα εγω ειμαι γενικα "οτι βρεξει ας κατεβασει"μ'αρεσει το ρισκο(σε λογικα πλαισια..;) )και βαζω και τη λογικη να δουλευει ποτε ποτε πριν ανοιξω το στομα μου..πχ εχθες μου λεει να βαλω ταινια στη καμερα του pc μη τυχων παραβιασει κανεις το συστημα και με βγαλουν στο internet!:huh::blink::S Βρε χριστιανε μου μεσα σε 4 δις κοσμο στη δικη μου καμερα θα μπουν;;;!!!!και πες οτι μπαινουν τι να με κανουν;;;;!!!!!να δειξουν τα γυαλακια μου ή τη πιτζαμα μου;;;;!:S ε δε μπορω!!!τον αγαπαω πολυ αλλα ολα αυτα ριχνουν τη λιμπιντο μου υπο του μηδενος!!!

Αυτα! σας κουρασα παλι....:blush:

Δημοσίευση

tonia28 έγραψε:

Happy ομοιοπαθουσα κι εγω...Εμενα βεβαια δε το απαιτει ουτε το ζηταει ολη την ωρα αλλα βλεπω οτι στεναχωριεται και νιωθω ασχημα....Εμενα το προβλημα ειναι οτι εκτως τη κουραση απο τις δουλειες το μωρο και γενικα την ελειψη χρονου,ειναι και οτι με ξενερωνει απιστευτα με το ποσο υπερβολικος εχει γινει ειδικα μετα το παιδι!Βλεπει παντου κινδυνους!!! Πλυνε,αποστειρωσε,μικροβια παντου,κλειδωσε,ασφαλησε,μη καθεσε ετσι θα πονεσει η μεση σου,μην εχεις το λαπτοπ πανω σου εχει ακτινοβολια,ποναω εδω,ποναω εκει,ειμαι αρρωστος,τρεχει συνεχεια στους γιατρους,τι εχει το παιδι,γιατι κλαιει,ειναι ζεστο,ειναι κρυο...:blink:Για να μην αναφερω οτι ακουει οτι μα...κια του πει η μανα του και μου λεει να την εφαρμοσουμε ή την εφαρμοζει ο ιδιος!!:S ΕΛΕΟΣ!!! :ohmy: Ενας Κατακουζινος(απο την ομονυμη σειρα..)!!!!!Ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι παντρεμενη με μια γρια 70 χρονων!!!:blink: Δε λεω βεβαια ειναι πολυ γλυκος,τρυφερος,εχει χιουμορ,σχιζεται για μας αλλα εγω ειμαι γενικα "οτι βρεξει ας κατεβασει"μ'αρεσει το ρισκο(σε λογικα πλαισια..;) )και βαζω και τη λογικη να δουλευει ποτε ποτε πριν ανοιξω το στομα μου..πχ εχθες μου λεει να βαλω ταινια στη καμερα του pc μη τυχων παραβιασει κανεις το συστημα και με βγαλουν στο internet!:huh::blink::S Βρε χριστιανε μου μεσα σε 4 δις κοσμο στη δικη μου καμερα θα μπουν;;;!!!!και πες οτι μπαινουν τι να με κανουν;;;;!!!!!να δειξουν τα γυαλακια μου ή τη πιτζαμα μου;;;;!:S ε δε μπορω!!!τον αγαπαω πολυ αλλα ολα αυτα ριχνουν τη λιμπιντο μου υπο του μηδενος!!!

Αυτα! σας κουρασα παλι....:blush:

:laugh: :laugh: :laugh:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΟΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ;;; Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ Α' Ή Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ Β';;; :lol::lol::lol:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ, ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΥΦΙΟ ή ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΧΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!:lol::lol::lol:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: και οι δυο μαζι Happy!!!!:laugh: :laugh:

Η γκαρσονα Α γιατι εχω την ιδια τρελα και η Β επειδη παντα ειχα το ψωνιο να γινω ηθοποιος!!:P

Μωρε του το λεω αλλα αυτος εκει....αφου λεω τα Χριστουγεννα να του παρω ενα πεντολιτρο μπενταντιν!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tonia28 :lol::lol::lol: ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ...........................ΣΕΞ ΜΕ ΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;;;ΜΠΛΙΑΧ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

:lol::lol::lol: ΤΙ ΛΕΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΟ!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΤΟΛ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΡΩΤΑ...ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥΧΑ ΖΟΡΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΑΝ.... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ....ΚΑΙ ;) ;) ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑΤΙ ......ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ....ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ:( :(

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ ΤΟΝΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ...ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!:blink:

ΤΙ ΣΙΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΥΓΕΣ????????ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ!!!!!!

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΠΟΡ....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ

ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑ;) ;) ;) ;) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ...ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ!ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΩ

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ,ΗΤΑΝ

ΣΚΕΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ!ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΘΕΛΩ Η ΟΧΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ:dry: ΕΥΤΥΧΩΣ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ!!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑΣ!

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΩ ΤΩΡΑ?????ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ?????-ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧ

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ B) ΗΗΗΡΕΜΑΑΑ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ!!!;)

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ........ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥΧΑ ΖΟΡΙ ΠΑΛΙ ΚΥΝΗΓΙΟΜΑΣΤΑΝ.... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ....ΚΑΙ ;) ;) ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑΤΙ ......ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ....ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ:( :(

Μια απο τα ιδια!!!!!!:S

:(

Δημοσίευση

Αντρουλα μου ναι χαλαρωσε λιγακι γιατι ειναι τρομερο ξενερωμα...:kiss:

ασε που στατιστικα οταν υπαρχει τοση αποστειρωση τα παιδια αρρωσταινουν πολυ πιο ευκολα!!;) ειχα ενα παιδακι στο σταθμο που ακριβως επειδη η μαμα του ηταν τοσο υπερβολικη(χωρις παρεξηγηση..;) )μολις εμπαινε στο παιδικο αρρωσταινε το καημενο....:(

Ελενιτσα+Purple φεεεεεετα! θα γυρισει ο τροχος θα γ....ει κι ο φτωχος!:laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...