Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια??

Επιστρέψαμε κι εμείς μετά από ένα μήνα απουσίας!!

Είχαμε πάει στο μέρος του μπαμπά μου να δούμε τους συγγενείς μας και να γνωρίσουν και αυτοί τα δίδυμα!!

Περάσαμε ωραία και ιδιαίτερα τα παιδιά!! Τρέξανε στην αυλή του παππού μου, κυνηγήσανε κοτούλες, χαιδέψανε κουνελάκια και φυσικά κάναμε πολλές, πολλές βόλτες....οι παιδικές χαρές έγιναν το δεύτερο σπίτι μας και χαλάσαμε όλα μας τα λεφτά στα παιχνίδια που τους βάζεις πενηντάλεπτα και λειτουργούν! Μόνο μπάνια που δε κάναμε γιατί η θάλασσα ήταν μακριά :(

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε και εσείς ωραία:)

Άντε και καλό χειμώνα να' χουμε...!!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες κυριακη μου ευχομαι .....

καλο χειμωνα να εχετε κ εσεις

αντε κ του χρονου .....να ξαναπατε χεχεεχε

τι ωραια που τα ειπες εβαλα αυτην την εικονα στο μυαλο μου κ μου αρεσε πολυ χεχεχε

μπορω να πω πως ζηλεψα κιολας :P:D

Δημοσίευση

καλο χειμωνα μετα απο ενα πολυ ομορφο καλοκαιρι χαρηκαν παιχνιδι τα ζουζουνια σου ε???? αχ ποσο ωραια ειναι αντε και του χρονου με το καλο θα τρεχει και ο δικος μου στην αυλη του παππου και της γιαγιας

Δημοσίευση

Μπεμπούλης και καντινού ευχαριστώ και εσάς!

Μπεμπούλης άντε και του χρόνου να κυνηγάτε και εσείς κοτούλες (τα κο-κο όπως λένε τις κότες τα ζουζούνια μου!)

Καντινού μάλλον τα παιδιά γέμισαν τις μπαταρίες τους και ...άντε τώρα να τους μαζέψω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...