Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ.

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Katerinaki teleio auto pou egrapses.

Symfwnw kai egw me auth thn stash zwhs. Ayto to syxno fainomeno na symplhrwsw yparxei kai edw sthn Amerikh. Emeis zoume apla kai aneta alla vlepoume gyrw mas spitia kai anthrwpous na katastrefontai apo ta xreh mono kai mono gia na kanoun effe me ta autokinhta kai ta spitia pou exoun. Den skeftontai thn oikogeneia tous para mono thn megalomaneia tous. Einai pragmatika lyphro. Alla kai sthn Ellada thimamai otan phgaina gymnasio pou ta paidia den se ekanan parea an den forages panteloni kai papoutsia marka. Exw fygei edw kai 3 xronia apo Ellada kai parolo pou mou leipei afantasta h xwra mou kai oi filoi mou edw einai pio aplopoihmenh h zwh. Exw dentra, poulakia, skiourakia mia zwh mesa sthn fysh. Me ola ta pragmata pou mas edwse aploxera o Theos opws eipate. Autos o tropos skepshs einai kai o protimoteros kata thn gnwmh mou.

Filia se oles!!!

Δημοσίευση

Symfwnw kai egw me auth thn stash zwhs. Ayto to syxno fainomeno na symplhrwsw yparxei kai edw sthn Amerikh. Emeis zoume apla kai aneta alla vlepoume gyrw mas spitia kai anthrwpous na katastrefontai apo ta xreh mono kai mono gia na kanoun effe me ta autokinhta kai ta spitia pou exoun. Den skeftontai thn oikogeneia tous para mono thn megalomaneia tous. Einai pragmatika lyphro. Alla kai sthn Ellada thimamai otan phgaina gymnasio pou ta paidia den se ekanan parea an den forages panteloni kai papoutsia marka. Exw fygei edw kai 3 xronia apo Ellada kai parolo pou mou leipei afantasta h xwra mou kai oi filoi mou edw einai pio aplopoihmenh h zwh. Exw dentra, poulakia, skiourakia mia zwh mesa sthn fysh. Me ola ta pragmata pou mas edwse aploxera o Theos opws eipate. Autos o tropos skepshs einai kai o protimoteros kata thn gnwmh mou.

Filia se oles!!!

Δημοσίευση

Filia se oles!!!

Δημοσίευση

Α ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΙ ΤΕΛΙΚΑ!!

ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ! ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ! ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟΙ (SORRY ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ).

ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΗ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!

Δημοσίευση

Α ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΙ ΤΕΛΙΚΑ!!

ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗ ΖΩΗ! ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ! ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟΙ (SORRY ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ).

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Πραγματι πλεον εμεις οι ανθρωποι εχουμε γινει πολυ φτωχοι ψυχικα και πνευματικα...

Μας ενδιαφερουν μονο τα υλικα αγαθα που ξεχναμε τις πραγματικες αξιες της ζωης....

Δημοσίευση

Πραγματι πλεον εμεις οι ανθρωποι εχουμε γινει πολυ φτωχοι ψυχικα και πνευματικα...

Μας ενδιαφερουν μονο τα υλικα αγαθα που ξεχναμε τις πραγματικες αξιες της ζωης....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

πλουτος ειναι να εχεις καρδια που να μπορει να αγαπα.. να εχεις χρηματα και να τα ξοδευεις για να βοηθας.. πλουτος ειναι να αγαπας την ζωη για τις πραγματικες τις αξιες.. δειτε το βιντεο με την κοπελλα που ειναι χωρις χερια και θα καταλαβετε τι ειναι να εισαι πραγματικα πλουσιος!!

Δημοσίευση

πλουτος ειναι να εχεις καρδια που να μπορει να αγαπα.. να εχεις χρηματα και να τα ξοδευεις για να βοηθας.. πλουτος ειναι να αγαπας την ζωη για τις πραγματικες τις αξιες.. δειτε το βιντεο με την κοπελλα που ειναι χωρις χερια και θα καταλαβετε τι ειναι να εισαι πραγματικα πλουσιος!!

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• @Zelda σε βρισκω πολυ μαχημη🤩 εμεις 13 μηνων ζητημα να ειχαμε παει παιδικη χαρα 2 3 φορες!Ακομη κ τωρα ομως που ειναι 21 μηνων επειδη απο το Πασχα μια αρρωσταινω εγω μια εκεινη δεν παμε παιδικη παρα μονο οταν ειμαστε καλα κ οι 2 #never🙄(μου εκανε πυρετο παλι σημερα,να την κολλησα εγω μαλλον;🥲) Γενικα εμεις παμε για περπατημα,μαζευουμε λουλουδακια,εχουμε κηπο κ παιζουμε κουβαδακια κ.λπ,μπουγελο,βλεπουμε κ χαιδευουμε τα σκυλακια κ τον γατουλι,ακουμε μουσικη κ χορευουμε..Επισης ειναι μαζι μου σε ολες τις δουλειες του σπιτιου και αντιγραφει,εχει πολυ πλακα αυτο😅 παιζουμε με ζυμαρακια σαν πλαστελινες,φυσικα παιζουμε πολυ με τα παιχνιδια της,πλεον παμε με τον μπαμπα για μπανιο στην θαλασσα (παλι οταν ειμαστε καλα🙄) μονη μου με την εγκυμοσυνη φοβαμαι αλλα περσυ καναμε πολλα μπανια οι 2 μας.Γενικα βοηθεια δεν εχουμε,ουτε καν επισκεπτες,μενουμε μακρια απο συγγενεις φιλους κ.λπ και δεν εχουμε γνωρισει κοσμο απο την περιοχη,αλλα ΣΚ εχουμε την αδερφη της (απο τον μπαμπα) 8 χρονων που μενει μαζι μας κ παιζουν κ.λπ
    • Δεν εχω βγαλει ακρη και ειμαι στα καγκελα! Οτι καναμε αυτο το μηνα. Πηγαμε λιγο στο φλου! 😅 Δεν θα παρω αλλα τεστ και φαντασου εχω ακομα στοκ γιατι ειχα παρει τα 100 🤭
    • Ιιιιιι καλέ τι είναι αυτοοοοοο!!!έγραψε η melitini στο άλλο θεματακι κ δεν κατάλαβα τπτ 😵 κ μπαίνω εδώ κ βλέπω τα τεστ 🥰🥰 Βρε Ελπίδα να μας πεθάνεις θέλεις μη τα στέλνεις έτσι απότομα!!! Με το καλό κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να έρθει το 3ο, να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ μη τυχόν κ φύγεις από το forum έχεις την καλύτερη, την πιο μαγική μπεμπεδοσκονη 👶👶
    • Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου κοριτσι μου!! Γενικα αυτο το μηνα δεν ξερω αν πετυχα το πικ (ηταν σχετικο καπως). Σε ολες τις αλλες προσπαθειες που ειχα το τεστ εβγαινε θετικο (ολοιδιες και οι 2 γραμμες). Σκεφτομαι μηπως εχω καμια ορμονικη διαταραχη λογω αλλαγης καιρου (ζεστη). Γενικα αλλαγες στην περιοδο. Δεν εχω ιδεα!! Οτι καναμε σε αυτο μηνα!! Πηγαμε λιγο στα τυφλα! Σε ευχαριστω πολυ και παλι!! 😇
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ,εγώ μια δεν νιώθω τίποτα μια έχω πονακια γενικώς ένα αλλαλουμ χαχαχαχα ,χαλαρά σήμερα έκανα τις πρώτες εξετάσεις αίματος αύριο το αποτελέσματα ,κατά τ αλλά όλα καλά ,εσύ πως μου είσαι ?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...