Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ???

juliax

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ , ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ Κ 4 ΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ)

ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ( ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ)...(ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ Η ΦΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ , ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΑΩ , ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ...)

ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ...

ΚΑΙ ΛΕΩ ... ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ????:angry: :angry:

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 30΄ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΘΡΕΦΤΑΡΙ ΜΟΥ ???

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ???

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ , ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ... (ΕΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ 8Α ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ...:S )

ΜΕ ΟΡΟΥΣ? ΝΗΣΤΙΚΗ? ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΑ 2 ? ΓΙΑ ΠΟΣΟ ??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΟΗΘΕΙΑ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω παιδιά, ούτε είμαι έγκυος, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που σου λέει ο γιατρός σου. Είναι κρίμα να ταλαιπωρηθείς πόσες ώρες και να καταλήξεις και πάλι στην καισαρική. Μπορείς να κάνεις καισαρική και με επισκληρίδιο, αν και απ' ό,τι έχω ακούσει είναι λίγο σοκαριστική εμπειρία.

Αλλά έλα μωρέ, μη χτυπιέσαι, θα έχεις το μωρό σου, τι άλλο θες; Θα το πιείς το φραπέ, σε δυο βδομάδες, αυτό είναι το πρόβλημα;

Οι κοπέλες που έχουν εμπειρία θα σουν πουν πιο κατατοπιστικά πράγματα.

με το καλο κοριτσαρα μου το μωρακι σου!!!!!!η δικη μου γνωμη ειναι να απφυγεις την καισαρικη..εμενα με επιασαν οι πονοι στην κορη μου κ ειχα διαστολη.παω στο μητερα 1 η ωρα το βραδυ κ ο μωρο ηταν ακομα πολυ ψηλα,,,,ποναγα η αληθεια ειναι αρκετα αφου ουτε επισκληριδιο δεν εκανα αλλα τελικα με την βοηθεια του γιατρου γεννησα 6 κ 20 το πρωι....αν δεν εχει παρει θεση το μωρο ναι να κανεις αλλα αν εχει παρει την θεση του κ ειναι ετοιμο να βγει για μενα καλο θα ηταν να προσπαθησεις να διαδεχτεις το μωρακι με τον φυσιολογικο τροπο,,,,,,,,,μανα γινεσαι κ για χαρη το μωρου δεν πειραζει να πονεσεις ,,,μολις το πιασεις στην αγκαλια σου θα τα ξεχασεις λοα,πιστεψε με!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ , ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.

ΡΕ ΚΑLLI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ( ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ Κ

ΟΙ 2 Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΑΜΩΤΟ...):(

Και καισαρικη να κανεις, την 2η μερα θα εισαι στο καφε και θα πινεις φραπε.(εγω εκανα 2 που στο λεω).

Δεν σε ενθαρυνω να κανεις καισαρικη, θα σου προτεινα να δοκιμασεις φυσιολογικα και αν τα δειτε σκουρα τοτε να κανετε.Αλλωστε ειναι κ η επισκληριδιος σημερα.

Οπως και να ερθει παντως, με το καλο!

ΧΝΤΟΥ ΜΟΥ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...:unsure: )

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ :blush:

Ειδικα η 2η καισαρικη ηταν λες και πηγα για καφε.Με επιασε καλα η επισκληριδιος, και να ξερεις το βραδακι πριν κοιμηθεις να ζητησεις παυσιπονη ενεση και δεν θα πονας καθολου.Εγω γεννησα 9 μιση το πρωι, το μεσημερι εφαγα πουρε (που σημαινει οτι δεν ημουν τελειως ξαπλωμενη) το απογευμα τιποτα γιατι δεν πεινουσα και το αλλο πρωι περπαταγα σχετικα καλα.

Τζουλια εμενα εσπασαν τα νερα Κυριακη πρωι και τελικα γεννησα Δευτερα απογευμα γιατι δεν ειχα καθολου πονους,διαστολη 0 και το παιδι ψηλα!!Ο γιατρος που ηταν και φιλος μας θα μπορουσε να μου κανει καισ/κη αλλα μου ειπε να το παλεψουμε μεχρι το τελος κι ετσι κι εγινε..θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομη..:)

Μην ανησυχεις παντως και καισ/κη να κανεις ολα καλα θα πανε..;)

απεβαλε το ανχος απο μεσα σου κ ολα θα πανε καλα!!!!!απολαυσε το μεγαλυτερο κ ομορφοτερο συναισθημα ,την γεννηση ενος αγγελου....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα!!!!που γεννας;

εγώ θα περίμενα μέχρι να κατέβει το παιδί δλδ δεν θα έκανα τεχνιτούς πόνους άλλωστε η κύηση διαρκεί 40 εβδομάδες, ίσως την τελευταία εβδομάδα το παιδί να κατέβει!!

Δεν καταλαβαινω (απλη περιεργεια) πως το ξερει οτι θα υπαρχει προβλημα απο τη λεκανη???

Θελω να πω δεν το εχω ακουσει...

Παντως η καισαρικη δεν ειναι κακη ιδεα...Αν ειναι να παιδευτεις κοπελα μου εννοειται να την προτιμησεις!

Φιλια και με το καλο!!!:)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ !1ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ειχε αλλα σχεδια !!γεννησα 2 σεπτεμβριου , με καισαρικη επειδη η μπεμπα κοιτουσε με το κεφαλι πανω!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΜΗ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!!!!ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ!!ΑΠΛΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΙΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!

juliax μου!!!!!

να με και δω!!!!!

ελα βρε θηριο μην ανυσηχεις για να στο λεει ο γιατρος σιγουρα κατι ξερει παραπανω

ελα βρε που θα ταλαιπωρηθεις κι εσυ και το μωρουλινακι σου για να κανεις τελικα καισαρικη στο τελος.

εγω θα ειμαι 5:45 την παρασκευηω - θα βαλω μια φωνη να με ακουσεις μπορει να ειμαστε διπλα διπλα στα δωματεια κατω

καλα θα εχει πολυ πλακα αν τελικα γεννησεις στις 18 κι εσυ

μην σε παιρνει απο κατω

το καταλαβαινω κι εγω θα ειχα σοκ αν μου ελεγε τελικα οτι θα γεννησω φυσιολογικα τωρα

το εχω παρει αποφαση πια

φιλακια πολλα

ενημερωσε μας

καταρχιν πρεπει να αρχισεις απο το πιο απλο :ποσο εβδομαδων εισαι ; οπως ειπε και η φιλη η agri η ολοκληρωμενη διαρκεια της κυησης ειναι 40 εβδομαδες βεβαια πολλα μωρακια βιαζονται και γεννιουνται πιο νωρις .Αν σπασουν τα νερα εξυπακουετε οτι πας κατευθειαν στο νοσοκομειο.Τωρα αν ο γυναικολογος σου σου ειπε οτι ειναι ψηλα το μωρο μην τον αμφισβητησεις αλλα περιμενεν μμορει να κατεβει αυτα μπορει ναάλλαξουν θεση εως και τελευταια στιγμη .Το καταλαβαινω οτι επειδη πλησιαζει ο καιρος εχεις αγχωθει και σου φαινετε βουνο , νομιζεις οτι αργει αλλα κανε υπομονη εφαγες το γαιδαρο στην ουρα θα κολλησεις; Αν παλι αποφασισεις να μπεις με προκληση εγω θα στο προτεινα να δοκιμασεις να γεννησεις και αν τελικα δνε γινετε τοτε ναι πηγαινε στη καισαρικη , ξερεις λεμε δεν ειναι τιποτα αλλα κακα τα ψεμματα ειναι ενα χειρουργειο το οποιο για να βγει το μωρο ειναι 7στρωματα κατω . Δεν ξερω αν εισια ενημερωμενη τι εστι καισαρικη , οι πιο πολλες στεκομαστε στο αν κανουμε επισκληριδιο η ολικη και δνε μενουμε στο πιο βασικο κομματι της διαδικασιας , το οποιο ειναι το χειρουργειο και οχι ο τροπος ανιασθησιας που θα επιλεψουμε .Δενε ιεμαι αντιθετη στη κασαρικη αν υπαρχει λογος και εγω καισαρικη εκανα αναγκαστικα επειδη ο μικρος κοιταγε προς τα πανω ειχαν σπασει τα νερα ειχαν αλλοιωθει οι παλμοι του και δεν ειχα καθολου πονους .Ετσι ακολουθησα την καισαρικη με ολικη αναισθησια στην οποια εγω δενειχα κανενα προβλημα εβγαλα το φαρμακομια χαρα ενω αντιθετα η κοπελα που ηταν στο ιδιο δωματι με μενα εκανε καισαρικη με επισκληριδιο και ειχε φοβερη φαγουρα .Δεν πονουσα μετα τη καισαρικη απλα ειχα ενα βαρος σηκωθηκα στις 1 περιπου το μεσημερι ενω ειχα γεννησει στις 06,20 το πρωι ειχα ορο καικαθετηρα και βεβαι ο γιατρος μου δνε με αφησε ουτε λεπτο χωρις παυσιπονα δεν υπηρχε λογος να ποναω . Την πρωτη μερα ΔΕΝ ΤΡΩΣ και το γραφω με κεφαλαια γιατι μια κοπελα ειπε οτι εφαγε πουρε εγω παντως στο Ιασω ολες οσες ειχαν γεννησει με καισαρικη ανεξαρτητα το τροπο ανσθησιας την βγαλαμε με τσαγακι την αλλη μερα ειχε φιδε και μετα κανονικο φαι . Νια και εγω ηθελα να παω στη καφετερεια αλλ το εκαν την τριτη μερα ,μια και γεννησα τριτη τεταρτη μου εβγαλαν τα παραπανω και πεμπτη πηγα για το καφεδακιμου . Ειχα κανει την προσπαθεια τη τεταρτη πριν μου βγαλουν τα παραπανω να βγω με τον ορο και το καθετηρα να παω στη καφετερεια αλλα ο σεκιουριτας μου ειπε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΥς ΛΕς ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟς ΔΕΝΕ ΠΙΝΕ ΚΑΦΕ !Περα απο τη πλακα το μονο που μου ελειψε στη καισαρικη ηταν οτι πειναγα και δνε μπορουσα να φαω αμεσως και να πιω το καφεδακι .

Οποιος τροπος και αν γεννησεις με ενα πονο να ειναι σου ευχομαι ολα καλα

Πραγματικα δεν υπάρχει καν λόγος να αγχωνεσαι!!!

μην εισαι αγχωμενη γιατι δημιουργεις πρόβλημα χωρις να υπάρχει!!!

και με καισαρικη να καταλήξεις δε σημαινει τιποτα..ισα ισα που θα βγει το μωρακι ηρεμο ηρεμο και καθολου ταλαιπωρημενο!!!

και εγω μπορει να βρισκομαι σε παρομοια φαση αφου ο μπέμπης ηταν ηδη 3 κιλα στην 35η εβδομαδα και δε διακρινομαι για τη φαρδια μου λεκανη!!!

Όλα θα πανε τελεια!!!

Απειλη: Θα ερθω να επιθεωρησω την κατασταση στο Ιασω το Σαββατο!!!!αν και πολυ θα ηθελα να μου κρατουσατε μια θεσουλα με τη Marker διπλα σας!!!!τρελο σαββατοκυριακο στο Ιασω!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ .

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΝΜ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ.

ΜΑΡΚΕΡ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΙΑΣΩ 8Α ΕΙΜΑΙ (ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 8ΑΣΕ ΠΕΤΥΧΩ :P )

juliax,

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΩΝ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 14/07.ΣΤΙΣ 10/07 ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ,ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ(ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ)ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΕΝΟΧΛΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΚΕΤΟ.ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΜΠΤΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ(ΤΥΠΟΥ ΤΑΜΠΟΝ) ΤΟ PROPESS,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΓΩ.

ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΟΡΟ.ΠΑΛΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 22:30 ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ PROPESS.ΜΕΤΑ ΑΠΟΠ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΤΟΤΕΡΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.

ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΑΚΟΣ.ΕΙΧΕ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΟΚΕΤΟΣ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 4 24ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ)ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΥΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ 14/07 ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ!!!!

Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!(ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ)

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΧΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.

9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,9:30 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ 10:00 ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ.

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΤΡΑΧΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Π Ο Τ Ε ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ,ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 40-41 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ.

ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 64 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ) ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΒΙΩΣΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠ ΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΔΕ ΜΠΠΟΡΟΥΣΑ Ν ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΓΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ,ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ,ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ.ΕΓΩ ΗΠΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΦΕΪΝΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΣΥ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ.ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΆ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.

SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΟΣΤ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ!

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Καλέ τι ωραία!! Να σας βάλουν και στο ίδιο δωμάτιο.. :lol:

Η καισαρική δεν είναι τρομακτική, μην ανυσηχείς οι πόνοι αντέχονται και ειδικά όταν θα σου φέρουν το μωράκι σου.... εεεεεε!! εκεί τα έχεις ξεχάσει όλα!!!

Την ίδια πρόταση είχα και εγώ από το γιατρό μου, αφού ήταν ψιλά να ξεκινήσουμε με τεχνητούς και πήραμε κοινή απόφαση με τον άντρα μου, να κάνουμε κατευθείαν καισαρίκη όπως λες και εσύ ... να φάω τους πόνους και να καταλήξω χειρουργείο....όχιιιιιιι :lol:

Πέρα από την πλάκα είναι στην κρίση σου και έχεις και το γιατρό σύμμαχο...

Σου εύχομαι να γ΄νει το καλύτερο και να μην ταλαιπωρήθει κανένας σας!!!

Από βδομάδα περιμένουμε νεα!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :kiss:

Γεια σου και απο εμενα!καταρχας θα ηθελα να σου ευχηθω να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι κ ολα τα αλλα ερχονται!λοιπον,εγω εχω 2 παιδακια.ο πρωτος μου γιος ειναι 3 ετων και ο αλλος 5 μηνων!τα εκανα και τα 2 με καισαρικη.ναι μεν ηθελα εξ'αρχης την καισαρικη αλλα απο την αρχη ο πρωτος μου γιος κατεβαινε αναποδα οποτε βγηκε και ο αλλος με καισαρικη.τους εκανα με επισκληριδιο και δεν καταλαβα τιποτα!ημουν ξυπνια σε ολη τη διαρκεια της επεμβασης και αυτο ειναι το μαγικο της ολης διαδικασιας!σου φερνουν το μωρακι σου κ τα ξεχνας ολα.εγω μετα δεν πολυπονουσα αλλα γιατι ομως;επειδη τους ζητουσα ανα 8ωρο που τελειωνε η επιδραση της παυσιπονης ενεσης,ζητουσα κ αλλη!δεν αφηνα δηλαδη τον εαυτο μου να πονεσει καθολου.ετσι οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ημουν μια χαρα!!!μην σε αγχωνουν λοιπον ολα αυτα που ακους για την καισαρικη γιατι ο καθε οργανισμος ισως το δεχεται διαφορετικα!αν θελεις να με ρωτησεις κατι,μη διστασεις!!!σου ευχομαι η ωρα η καλη!!!!;)

Ρενα

εγώ θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις για φυσιολογικό τοκετό!!!

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κατευθείαν καισαρική.

Αν φοβάσαι τον πόνο, κάνε επισκληρίδιο.

Για όλα υπάρχει λύση.

Είτε φυσιολογικά γεννήσεις, είτε με καισαρική... την ανάρρωση σου θα τη χρειαστείς!

Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για τα φραπεδάκια!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΕΡΟ!!! ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ !!!!!ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ!!

χαχαχα καλοοοοο και εγω μετα την καισαρικη ενω με πηγαιναν στο δωματιο ηθελα να παω για καφε με τον αντρουλη μου αλλα δεν μαφησαχ χιχι

μονο μιδυο μερες ποναγα και αυτο ηταν τραβηγμα απο τα ραμματα οχι τιποτα το ιδιαιτερο,νομιζω ομως οτι ειναι καλυτερα να ξεκινησεις με τους τεχνιτους πονους και αν δεν τοτε καισαρικη γιατι οπως και να εχει ειναι προτυμοτερος ο φυσιολογικος τοκετος απο ενα χειρουργειο

σου ευχομαι οπως και ναναι με οποιν τροπο να εχεις την παρασκευη το θρευταρακι σου στην αγκαλιτσα σου και να σε κοιταει και να λιωνεις φιλακια και με εναν πονο περιμενουμε νεα σου ε????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...