Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Προκειται σε λιγο καιρο να μετακομισουμε σε καινουργιο σπιτι και υπαρχει ενα παιδικο δωματιο οποτε θα το μοιραστουν οι γιοι μου.Σκεφτομαι να κανω κουκετα για εξοικονομιση χωρου.Στην αρχη θα εχω και το κρεβατακι του μωρου μεσα αλλα θελω να τελιωνω με την κατασκευη μια και καλη.Εννοειται οτι θελω να κανω και μια συνθεση γραφειου.Εχετε κατι να μου προτεινετε η αν εχετε κανει κατι αντιστοιχο να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω.ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκω κατι ενδιαφερον.Ευχαριστω!

Δημοσίευση

Εγώ θα αγόραζα και κανένα περιοδικό για διακόσμηση παιδικού δωματίου να πάρω καμμιά ιδέα.....ο άντρας μου ήθελε να κάνει κουκέτα να μοιραστούν τοπ δωμάτιο γιος και κόρη αλλά επειδή η κόρη ακόμη ξυπνά τα βράδια, ξυπνούσε και ο γιος μου και έτσι την βγάλαμε από εκεί και τώρα θα μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι με 2 παιδικά!!

Η κουκέτα για τον γιο μου δεν είναι και το καλύτερο αφού πολλές φορές τον βρίσκω να κοιμάται στο πάτωμα!!!! φαντάσου να πέσει από ψηλά!!! :ohmy:

Μόνο αυτό θα φοβόμουν....βέβαια έχουν καγκελάκια....σου βάζω και ένα link από το ΙΚΕΑ, ρίξε και εκεί μια ματιά, έχουν πολύ ωραίες ιδέες...και μια άλλη φωτό σχετική :kiss:

http://www.ikea.com/de/de/catalog/categ ... rens_ikea/

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Αργι ειναι καινουργιο σχεδιο του ικεα αυτο?Γιατι δεν το εχω δει ακομα εδω:dry:

Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι από το ΙΚΕΑ αλλά αν εννοείς η φωτό από το link που έβαλα ναι είναι καινούργια είναι από το εδώ ΙΚΕΑ της Γερμανίας, υποθέτω όλα τα ΙΚΕΑ σε όλες τις χώρες έχουν τα ίδια πράγματα ταυτόχρονα!!!

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Καντινου η μεγαλη κοιμαται πανω φανταζομαι?Τι σκαλα εχετε?

Ρωταω γιατι και εγω ενδιαφερομαι να τους παρω.

Αργι ειναι καινουργιο σχεδιο του ικεα αυτο?Γιατι δεν το εχω δει ακομα εδω:dry:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΩ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΗ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ.
Δημοσίευση

bikxar έγραψε:

Εγώ που πήγα προχτές ικεα δεν το είχε παντως...

Τι να σου πω Βίκυ μου, εμείς λάβαμε και ταχυδρομικώς το βιβλίο του ΙΚΕΑ και το είχε μέσα, μήπως στην Ελλάδα έρθει αργότερα? δεν ξέρω τι να πω!!

Δημοσίευση

Εγω εχω παρει την συγκεκριμενη κουκετα η οποια ειναι χαμηλη και η μεγαλη μου κοιμαται στο επανω......Σε κανενα χρονο θα την βαλω κατω και στο επανω θα βαλω τον μικρο.....Απο θεμα πεσιματος μην φοβασαι δεν υπαρχει θεμα,οταν την εβαλα εγω ηταν 2,5 χρονων....

**Αν σκεφτεσε μελλοντικα και για 3ο (χαρας το κουραγιο σου):) υπαρχει και ψηλοτερη κουκετα

Δημοσίευση

καντινου αν δεν κανει "ατσαλο" υπνο βαλτην στο πανω......

Βαλτην για δοκιμη ενα μεσημερι να κοιμηθει και βλεπεις...

Εγω την εβαλα 2,5 ετων γιατι επρεπε να βγαλω την κουνια της απο το δωματιο μας και να συνηθισει το δωματιο της και το κρεβατι της γιατι οταν θα εφερνα το μωρο σπιτι θα ειχαμε "δραματα".

Δημοσίευση

ΜΑ ΟΣΟ ΑΤΣΑΛΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΟ ΠΑΝΩ. ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΤΣΑΛΟ ΥΠΝΟ ΠΙΑ! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΣΕ ΓΑΜΑ ΣΧΗΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ. ΘΑ ΤΟ ΔΩΚΙΜΑΣΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κοριτσια! Και γω έχει μερικά βραδια δ κοιμαμαι καθολου καλά. Με τραβάει η μέση, τα ισχύα, εχω ψιλο συσπάσεις. @Elenaki12 τι όμορφα που μας τ περιγράφεις! Έτσι να συνεχίσετε! Για την έξοδο από τ μαιευτήριο αν καταλήξεις σε καισαρικη δ βολεύει τ τζιν εγκυμοσυνης γτ δ θες τίποτα να σε ακουμπάει στην τομη.  @ΜαρίαΔημήτρης αντε να βγείτε να πατε στο σπιτάκι σας. Είναι διαφορετικα. Ο μικρος ηρθε σε ειδε?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Χάθηκα λίγο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας με τον θηλασμό και ακόμα προσπαθώ και εγώ από την καισαρική αλλά κάθε μέρα και καλύτερα,αύριο ίσως βγούμε ανάλογα αν θα έχει ή όχι ίκτερο η μικρή, κανονικά λόγω καισαρικής πρέπει να μείνω 4 βραδιά αλλά δεν μπορώ θέλω να πάω σπίτι να βρούμε τους ρυθμούς μας σαν οικογένεια!
    • @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...