Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

stavroula7 έγραψε:

katiakondaki έγραψε:

Κάτια, επιχείρησα να της δώσω και γάλα με ζάχαρη αλλά απλά δεν ανοίγει το στόμα της ούτε για να το δοκιμάσει. Οπότε και εγώ κατέφυγα στη λύση των γιαουρτιών. Έτσι, πέρα από το πρωινό γάλα της δίνω δυο γιαουρτάκια τύπου Noulac, ένα το απόγευμα και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο. Τουλάχιστον ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να παίρνει το απαραίτητο ασβέστιο. Θα ρωτήσω σχετικά και τον παιδίατρο στο τέλος της εβδομάδας που θα πάμε για το εμβόλιο της ιλαράς (ωχ!)[/quote:3k1a7y5w]

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΤΥΡΑΚΙ Η ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

stavroula7 έγραψε:

katiakondaki έγραψε:

Κάτια, επιχείρησα να της δώσω και γάλα με ζάχαρη αλλά απλά δεν ανοίγει το στόμα της ούτε για να το δοκιμάσει. Οπότε και εγώ κατέφυγα στη λύση των γιαουρτιών. Έτσι, πέρα από το πρωινό γάλα της δίνω δυο γιαουρτάκια τύπου Noulac, ένα το απόγευμα και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο. Τουλάχιστον ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να παίρνει το απαραίτητο ασβέστιο. Θα ρωτήσω σχετικά και τον παιδίατρο στο τέλος της εβδομάδας που θα πάμε για το εμβόλιο της ιλαράς (ωχ!)[/quote:m31q2dg4]

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΤΥΡΑΚΙ Η ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

Δημοσίευση

stavroula7 έγραψε:

katiakondaki έγραψε:

Κάτια, επιχείρησα να της δώσω και γάλα με ζάχαρη αλλά απλά δεν ανοίγει το στόμα της ούτε για να το δοκιμάσει. Οπότε και εγώ κατέφυγα στη λύση των γιαουρτιών. Έτσι, πέρα από το πρωινό γάλα της δίνω δυο γιαουρτάκια τύπου Noulac, ένα το απόγευμα και ένα το βράδυ πριν τον ύπνο. Τουλάχιστον ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να παίρνει το απαραίτητο ασβέστιο. Θα ρωτήσω σχετικά και τον παιδίατρο στο τέλος της εβδομάδας που θα πάμε για το εμβόλιο της ιλαράς (ωχ!)[/quote:3bc958h1]

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια θα ηθελα πολυ να μου πειτε στην εξης περιπτωση:

αν ειστε εξω πχ. για φαγητο το βραδυ κ ειναι η ωρα να φαει το παιδι το τελευταιο του γαλα, τι κανετε?

εγω παντα φροντιζα να ειμαστε σπιτι για το τελευταιο γαλα(στις 10.00) ή αν θελαμε να κατσουμε πιο αργα τον αφηνα στις γιαγιαδες.

αυτο που με απασχολει ειναι πως θα φτιαξω εκεινη την ωρα το γαλα καπου εξω, κ κυριως πως θα το κρυωσω? αν το εχουμε ετοιμο νομιζω πως θα ξυνισει, ετσι δεν ειναι?

θα ηθελα πολυ να μου πειτε κ εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα γιατι μας δεσμευει πολυ στην βολτα μας!

Δημοσίευση

αν ειστε εξω πχ. για φαγητο το βραδυ κ ειναι η ωρα να φαει το παιδι το τελευταιο του γαλα, τι κανετε?

εγω παντα φροντιζα να ειμαστε σπιτι για το τελευταιο γαλα(στις 10.00) ή αν θελαμε να κατσουμε πιο αργα τον αφηνα στις γιαγιαδες.

αυτο που με απασχολει ειναι πως θα φτιαξω εκεινη την ωρα το γαλα καπου εξω, κ κυριως πως θα το κρυωσω? αν το εχουμε ετοιμο νομιζω πως θα ξυνισει, ετσι δεν ειναι?

θα ηθελα πολυ να μου πειτε κ εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα γιατι μας δεσμευει πολυ στην βολτα μας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

egw den eixa pote problima.panta pernw ta bradia to paidi kai to gala tou.exw se eidiko taperaki tin skoni apo to gala kai se ena thermo bazw miso kayto nero kai miso krio oste na einai etoimo.na min thelei oute zestama,oute krioma.an tou dineis gala se ygro:egw oso eimastan elada tou edina to noulac kai mporw na pw me bolebe perissotero.eixa sthn tsanta to mikro koutaki apo to gala me ta 150gr pou periexei ebaza oso ithela sto mpimpero kai to poli ligo pou emena to petousa i to ebaza olo kai oso epine kai pali eixa mazi to thermo me to neraki,symplirwna sto gala kai mia xara itan ola!!!!

Δημοσίευση

egw den eixa pote problima.panta pernw ta bradia to paidi kai to gala tou.exw se eidiko taperaki tin skoni apo to gala kai se ena thermo bazw miso kayto nero kai miso krio oste na einai etoimo.na min thelei oute zestama,oute krioma.an tou dineis gala se ygro:egw oso eimastan elada tou edina to noulac kai mporw na pw me bolebe perissotero.eixa sthn tsanta to mikro koutaki apo to gala me ta 150gr pou periexei ebaza oso ithela sto mpimpero kai to poli ligo pou emena to petousa i to ebaza olo kai oso epine kai pali eixa mazi to thermo me to neraki,symplirwna sto gala kai mia xara itan ola!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλα Μαιρη μου με εσωσες τωρα!!!!

πω πω πως δεν ειχα σκεφτει αυτο που λες, να εχω ετοιμο το νερο στο θερμο κ να το φτιαχνω αμεσως το γαλα!

δεν ξερω αν επιτρεπεται να του δωσω φρεσκο (advance) οταν ειμαστε εξω, ενω κανονικα πινει το Sanilac3.

Δημοσίευση

πω πω πως δεν ειχα σκεφτει αυτο που λες, να εχω ετοιμο το νερο στο θερμο κ να το φτιαχνω αμεσως το γαλα!

δεν ξερω αν επιτρεπεται να του δωσω φρεσκο (advance) οταν ειμαστε εξω, ενω κανονικα πινει το Sanilac3.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Zoglag μου κι εγώ το ίδιο κάνω, μήνες τώρα... όχι μόνο για το βραδυνό γάλα αλλά και όταν έτρωγε μόνο γάλα η μπουμπού μου και ήμαστε έξω... Στο μπιμπερό κατευθείαν μόνο τη σκόνη και σε θερμό (προτίμησε ανοξείδωτο και όχι πλαστικό ή γυάλινο μέσα μην τύχει και σπάσει!) σε μέτρια θερμοκρασία, ώστε και το γάλα να είναι ζεστό, αλλά να μην καίει κιόλας... Εάν σου προκύψει λίγο πιο ζεστό, μπορείς κάλλιστα να το κρυώσεις στην τουαλέττα του εστιατορίου όπου θα είστε ή στην καφετέρια, η ακόμα να το αφήσεις για λίγο στο περιβάλλον... Για μισή ώρα το γάλα δεν παθαίνει τίποτα... Μετά ναι, ξυνίζει.

Δημοσίευση

Zoglag μου κι εγώ το ίδιο κάνω, μήνες τώρα... όχι μόνο για το βραδυνό γάλα αλλά και όταν έτρωγε μόνο γάλα η μπουμπού μου και ήμαστε έξω... Στο μπιμπερό κατευθείαν μόνο τη σκόνη και σε θερμό (προτίμησε ανοξείδωτο και όχι πλαστικό ή γυάλινο μέσα μην τύχει και σπάσει!) σε μέτρια θερμοκρασία, ώστε και το γάλα να είναι ζεστό, αλλά να μην καίει κιόλας... Εάν σου προκύψει λίγο πιο ζεστό, μπορείς κάλλιστα να το κρυώσεις στην τουαλέττα του εστιατορίου όπου θα είστε ή στην καφετέρια, η ακόμα να το αφήσεις για λίγο στο περιβάλλον... Για μισή ώρα το γάλα δεν παθαίνει τίποτα... Μετά ναι, ξυνίζει.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Και εγω zoglag μου αυτο κανω απο τοτε που γεννηθηκε..

Απορω πως δεν το ειχες σκεφτει αυτο...

Παντα εχω το κουτι με την σκονη και το θερμο μαζι μου και ανα πασα στιγμη την ταιζω..

Ουτε αγχος για την ωρα ουτε τιποτα...:)

Δημοσίευση

Παντα εχω το κουτι με την σκονη και το θερμο μαζι μου και ανα πασα στιγμη την ταιζω..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ZOGLAG έγραψε:

den kserw se timorfi einai to cinalac3 pou mou les k se ti siskeyasia bgenei.an einai skoni ok.alla an einai se igri morfi kai den exei mikres siskeyasies gia mia fora mporeis na baleis oso gala xreiazese sto mpimpero kai mesa se ena tsantaki apo ayta pou kratane thn thermokrasiai ite krio eite zesto i na pareis ayta ta sakoulakia me ton ximiko pago pou bazoume sthn katapsiksi kai tiligeis me ayto to mpimpero kai pali sto idio tsantaki k einai san na to exeis sto psigeio.eksalou den kratisei wres ayti i bolta xwris gala...mexri na kseopagwsei to sakoulaki tha exete pinasei sigouraaaaa;) !!!

Δημοσίευση

ZOGLAG έγραψε:

den kserw se timorfi einai to cinalac3 pou mou les k se ti siskeyasia bgenei.an einai skoni ok.alla an einai se igri morfi kai den exei mikres siskeyasies gia mia fora mporeis na baleis oso gala xreiazese sto mpimpero kai mesa se ena tsantaki apo ayta pou kratane thn thermokrasiai ite krio eite zesto i na pareis ayta ta sakoulakia me ton ximiko pago pou bazoume sthn katapsiksi kai tiligeis me ayto to mpimpero kai pali sto idio tsantaki k einai san na to exeis sto psigeio.eksalou den kratisei wres ayti i bolta xwris gala...mexri na kseopagwsei to sakoulaki tha exete pinasei sigouraaaaa;) !!!

Δημοσίευση

ZOGLAG έγραψε:

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως κανω και εγω,βραζω το νερο και το βαζω μετα στο θερμο τα μπουκαλια μετα απο την αποστηρωση τα βαζω στο ψυγειο.Στο μπιμπερο πρωτα μπενει το νερο και μετα το γαλα(σκονη) και οχι πρωτα η σκονη και μετα το νερο;Εμεις οταν βγενουμε εξω περνω και την σκονη μαζι μου η την βαζω σε ενα ιδικο ταπερ που λεει και της δωσεις!!

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως κανω και εγω,βραζω το νερο και το βαζω μετα στο θερμο τα μπουκαλια μετα απο την αποστηρωση τα βαζω στο ψυγειο.Στο μπιμπερο πρωτα μπενει το νερο και μετα το γαλα(σκονη) και οχι πρωτα η σκονη και μετα το νερο;Εμεις οταν βγενουμε εξω περνω και την σκονη μαζι μου η την βαζω σε ενα ιδικο ταπερ που λεει και της δωσεις!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ που με βοηθησατε!

τι να πω ισως ειχα επαναπαυθει στο οτι μπορω να τον αφηνω στις γιαγιαδες κ ημουν ησυχη! τωρα ομως η βολτουλα επιβαλεται κ... οσο κρατησει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...