Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ!!:woohoo: :woohoo: ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΩΡΑ!:laugh: :laugh: ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΜΑ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΙΝΩ ΣΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ...:angry: ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ GASTROYLA ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ... ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:kiss::kiss:

  • Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ειδες τελικα που δεν υπηρχε ολογος να φοβασαι?????ολα καλα πηγαν!!!!κουκλος ο μικρος!!!!!στον υπερηχο εδειχνε οτι θα μοιασει στον μπαμπα,αλλα τωρα που τον ειδα,μαλλον στην μανουλα μοιαζει!!!!!!!!

να σας ζησει και να ειναι παντα καλοτυχος!!!!

Δημοσίευση

Γκαστρούλα..(μαλλον πρέπει να αλλαξεις και ψευδώνυμο τωρα...χιχι)να σου ζησει ο αντρακλας!!!πολυ συγκινητική η περιγραφή τοκετού!!Ευχομαι οτι καλυτερο παντα καλοτυχος ο γιοκαρος!!καλη λοχεια και σε σενα...!!Τωρα θα τα ξεχασεις ολα,,και τις κρισεις πανικου..και ολες οι φοβιες σου θα φυγουν!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...