Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα να σου ζήσει ο παίδαρος, πάντα ευτυχισμένος και υγιής να είναι και συνέχισε να τον χαζεύεις.......εγώ ακόμη χαζεύω τον γιο μου που είναι 4,5 χρονών!!!! εννοείτε και την κόρη μου!!!!

Τώρα θα πρέπει να αλλάξεις και το όνομά σου από γκαστρούλα σε μια ευτυχισμένη μανούλα!!!! εκτός και το αφήσεις για το 2ο!!!!!! ;)

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

gastroula μου να σας ζησει ο παιδαρος!Θυμαμαι που μας ελεγες οτι φοβασαι μην πονεσεις, μη λιποθυμησεις κτλ. Ειδες που ο φοβος μονο αρνητικα μπορει να επιδρασει! Τελικα ομως τα καταφερες και γεννησες φυσιολογικα! Φυσικα και αξιζεις τοση ευτυχια! Καλη λοχεια γλυκια μου και με το καλο να σαραντισετε!:kiss:

Δημοσίευση

Kάποια πράγματα τελικά τα συνειδητοποιούμε μόνο όταν κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας!!Τέλος καλό όλα καλά όμως....

Να σου ζήσει ο κούκλος σου(μήπως είναι πανήψηλος???),φιλάκια πολλά,καλή λοχεία σου εύχομαι...Το μπουμπούκι κ τα μάτια σου!!

Δημοσίευση

κοπελιτσα μου!! σαν τωρα ..θυμαμαι που ησουν στην πολυ αρχη της εγκυμοσυνης κ ειχες ολο αποριες κ φοβιες..και να!! τωρα εχεις το θαυματακι σου διπλα σου!!

να σας ζησειιιιιιιιιιιιι!! να τον καμαρωνετε παντα γερο και δυνατο!! καλη λοχεια!!

Δημοσίευση

κοριτσάκι,τα λογια σου τα λενε όλα!!

ετσι οπως διαβαζα αυτα που εγραφες,ενιωσα την αναγκη να σου πω:

τωρα εισαι μια γυναικα πληρης!!

να σας ζησει το αντρακι σας,να ειναι καλοτυχο κι ευτυχισμενο,να εχει καλο δρομο στην ζωη του!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...