Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-09 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-09 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΩΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΟΥΛΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΑΡΑΑΑΑΑ ;):cheer:;)

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ???

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Ρούμπη μου, κοριτσάκι μου, από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!

Λογικό είναι να'χεις αγωνία, και ποια δε θα'χε;; Αλλά η θετική σκέψη που σίγουρα έχεις, σίγουρα αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας!!!

Φιλάκια πολλά πολλά! Θα τα πούμε κι από κοντά! :):kiss:

Δημοσίευση

Εννοειται οτι θα μεινεις!Ειναι λογικο να αγχωνεσαι αλλα οσο μπορεις με μετρο! Καλη αρχη σου ευχομαι! Οπλισου με υπομονη! Ειμαστε μαζι σου αυτο να το θυμασαι! Θα τα πουμε και στη συναντηση! :kiss:

Δημοσίευση

ρουμπηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ ,ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΤΣΑ!!! ;) ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΙΧΧΙΧΙΙΧΙΙΧ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

ρουμπηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ ,ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΤΣΑ!!! ;) ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΙΧΧΙΧΙΙΧΙΙΧ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ!!!

Καλα δεν παιζεσαι!:P :laugh: :P :laugh:

Δημοσίευση

ΝΤΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ....ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΜ ΣΟΥ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ....ΦΙΛΟΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση

χιχιχιχιχιχι :P δημητρουλα αστα να πανε!!! τι να παιζομαι, εδωπερα ερχεται το μικρουλινι ρουμπιλινι να μας τρελανειιιιιι!!!!!!!!

ρουμπι μουυυυ οκ για το πμ ;) ημαστε λιγο και καλο πραμα!!! :P:P:P καλε δημητρα δεν το ειδες εσυ το πμ???????? αντε αντε τρεχουμε!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΑ....ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ................

Δημοσίευση

ρουμπη μου .....λεω;) ...αμε αμε...........και θα τρελαθουμε.....και θα κλαιμε απο τη χαρα μας.........και θα χοροπηδαμε σαν τα μουρλα(εμεις ,οχι εσυ δεν κανει!) .......και θα το χασουμε τελειως!!!!!(οχι πως το'χαμε και ποτε τοο μυαλο...τεσπα!) αμε αμε.........λεω λεω.........;)

το μπραβο δεν παει σε μενα.....παει σε σενα που θα μας κανεις ρουμπακια!!!!!! και ενα και δυο και οσα θελεις!!!!!!! ετσι και αλλιως εσενα η αγκαλια σου εχει ΠΟΛΥ αγαπη........ξερω εγω ......;) ολα τελεια θα ειναι!!!!!! θα δεις !!

Δημοσίευση

εεεεεεεεεετσι εεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!! ;)

ποπο φαντασου σκηνικο τωρα ..........εσυ,η ρουλιτσα μας,η δημητρουλα(ε να μην κανει αλλο ενα???) ,εγω και αλλα πολλα κοριτσια με τις κοιλιτσες τερααααααααστιες να κανουμε βολταααα!!!!! και να εχουμε 100000 περιοδικα και να διαλεγουμε ρουχαλακια,παπουτσακια,καλτσακια,αλαξιερες,μπιμπερο,κουνιτσες,καροτσακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!! ουαου!!!!!!!! αχ και μετα απο λιγο καιρο στα τηλεφωνα.............''ελα φιληναδα..........αυπνη εμεινα παλι ολη νυχτα........το θηλαζα,το αγκαλιαζα,το ζουζουνιζα...........

Δημοσίευση

μετα απο 5-6 εβδομαδες που ειχα να μπω στο μαμμυ μπηκα κ επεσα πανω στο θεμα σου!!!!!!!!! ολα θα πανε καλα!!!!! θα το δεις!!!! εχεις τη σκεψη απο ολες μας!!! μη κουραζεσαι με ποσοστα επιτυχιας, χαλαρωσε κ αφησου............. καλη επιτυχια απο καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ.....ΘΕΛΩ ΤΑ ΝΤΑΝΤΟΥΛΑΚΙΑ,ΤΑ ΡΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ....ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΘΕΛΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ...Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣ............:woohoo: :lol: :woohoo: :lol::kiss:

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα τέλεια!! Να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα! Και φυσικά πολύ σύντομα ένα μεγάλο + στο τεστ... :P Εύχομαι να καταφέρω να έρθω στην συνάντηση και να τα πούμε κι από κοντά!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΝΟΥΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:woohoo:

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...