Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-09 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21-09 ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΩΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΟΥΛΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΙΑΡΑΑΑΑΑ ;):cheer:;)

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ???

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Ρούμπη μου, κοριτσάκι μου, από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!

Λογικό είναι να'χεις αγωνία, και ποια δε θα'χε;; Αλλά η θετική σκέψη που σίγουρα έχεις, σίγουρα αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας!!!

Φιλάκια πολλά πολλά! Θα τα πούμε κι από κοντά! :):kiss:

Δημοσίευση

Εννοειται οτι θα μεινεις!Ειναι λογικο να αγχωνεσαι αλλα οσο μπορεις με μετρο! Καλη αρχη σου ευχομαι! Οπλισου με υπομονη! Ειμαστε μαζι σου αυτο να το θυμασαι! Θα τα πουμε και στη συναντηση! :kiss:

Δημοσίευση

ρουμπηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ ,ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΤΣΑ!!! ;) ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΙΧΧΙΧΙΙΧΙΙΧ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

ρουμπηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩ ,ΤΟ'ΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΤΣΑ!!! ;) ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΙΧΧΙΧΙΙΧΙΙΧ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ!!!

Καλα δεν παιζεσαι!:P :laugh: :P :laugh:

Δημοσίευση

ΝΤΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ....ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΜ ΣΟΥ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ....ΦΙΛΟΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση

χιχιχιχιχιχι :P δημητρουλα αστα να πανε!!! τι να παιζομαι, εδωπερα ερχεται το μικρουλινι ρουμπιλινι να μας τρελανειιιιιι!!!!!!!!

ρουμπι μουυυυ οκ για το πμ ;) ημαστε λιγο και καλο πραμα!!! :P:P:P καλε δημητρα δεν το ειδες εσυ το πμ???????? αντε αντε τρεχουμε!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΑ....ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ................

Δημοσίευση

ρουμπη μου .....λεω;) ...αμε αμε...........και θα τρελαθουμε.....και θα κλαιμε απο τη χαρα μας.........και θα χοροπηδαμε σαν τα μουρλα(εμεις ,οχι εσυ δεν κανει!) .......και θα το χασουμε τελειως!!!!!(οχι πως το'χαμε και ποτε τοο μυαλο...τεσπα!) αμε αμε.........λεω λεω.........;)

το μπραβο δεν παει σε μενα.....παει σε σενα που θα μας κανεις ρουμπακια!!!!!! και ενα και δυο και οσα θελεις!!!!!!! ετσι και αλλιως εσενα η αγκαλια σου εχει ΠΟΛΥ αγαπη........ξερω εγω ......;) ολα τελεια θα ειναι!!!!!! θα δεις !!

Δημοσίευση

εεεεεεεεεετσι εεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!! ;)

ποπο φαντασου σκηνικο τωρα ..........εσυ,η ρουλιτσα μας,η δημητρουλα(ε να μην κανει αλλο ενα???) ,εγω και αλλα πολλα κοριτσια με τις κοιλιτσες τερααααααααστιες να κανουμε βολταααα!!!!! και να εχουμε 100000 περιοδικα και να διαλεγουμε ρουχαλακια,παπουτσακια,καλτσακια,αλαξιερες,μπιμπερο,κουνιτσες,καροτσακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!! ουαου!!!!!!!! αχ και μετα απο λιγο καιρο στα τηλεφωνα.............''ελα φιληναδα..........αυπνη εμεινα παλι ολη νυχτα........το θηλαζα,το αγκαλιαζα,το ζουζουνιζα...........

Δημοσίευση

μετα απο 5-6 εβδομαδες που ειχα να μπω στο μαμμυ μπηκα κ επεσα πανω στο θεμα σου!!!!!!!!! ολα θα πανε καλα!!!!! θα το δεις!!!! εχεις τη σκεψη απο ολες μας!!! μη κουραζεσαι με ποσοστα επιτυχιας, χαλαρωσε κ αφησου............. καλη επιτυχια απο καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ.....ΘΕΛΩ ΤΑ ΝΤΑΝΤΟΥΛΑΚΙΑ,ΤΑ ΡΟΥΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ....ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΘΕΛΩ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ...Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣ............:woohoo: :lol: :woohoo: :lol::kiss:

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα τέλεια!! Να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα! Και φυσικά πολύ σύντομα ένα μεγάλο + στο τεστ... :P Εύχομαι να καταφέρω να έρθω στην συνάντηση και να τα πούμε κι από κοντά!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΝΟΥΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:woohoo:

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...