Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DOPPLER ΣΤΙΣ 28/9(ΘΑ ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ)ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ,ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ DVD??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ??ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!Εγώ έκανα προχθες το doppler σε ιδιωτικό ιατρείο,την εμβρυομητρική.Διαρκεί περίπου μισή ωρίτσα κ είναι τέλειοοοοο!!!Dvd δε χρειάστηκε να ζητήσω γιατί εκεί δίνουν ούτως η άλλως χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά απ'ότι ξέρω δε δίνουν όλοι dvd,αναλογα το ιατρείο.Πάρε ένα τηλεφωνάκι πριν πας κ ρώτησε,έτσι έκανα κ εγώ.Εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ lamoyaki!!!

ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ DOPPLER ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 32η και 34η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ xamiloblepousa.

Δημοσίευση

TO DVD DEN ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΧΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ)

ΠΕΡΙΠΟΥ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ.

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ( ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΥΠΕΡΗΧΟ , ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...)

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!:kiss:

Δημοσίευση

Το ντοπλερ το εκανα σχεδον παντα σε καθε επισκεψη!

Καποιοι γιατροι δεν το θεωρουν απαραιτητο να γινει.

Καποιοι αλλοι επειδη εχουν το μηχανημα το χρησιμοποιουν συνεχεια.

Ειναι μια εγχρωμη ψηφιακη υπερηχογραφια που δειχνει την αιματωση του λωρου και του πλακουντα.

Παιρνουν καποιες μετρησεις και βλεπουν πως γινεται η κυκλοφορια του αιματος στο λωρο!

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ DOPPLER.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!

Δημοσίευση

κοριτσια εκανα σημερα το doppler,το οποιο δεν κρατησε παραπανω απο 10 λεπτα.αυτος ο ανθρωπος βαριοταν και να μου μιλησει.δεν εμεινα ευχαριστημενη.τουλαχιστον μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και πηρα και dvd με την μικρουλα μου! :) αληθεια ποσο κοστισε σε εσας???εμενα μου πηρε 100e για την εξεταση και 10e για το dvd.

Δημοσίευση

drop_00 έγραψε:

κοριτσια εκανα σημερα το doppler,το οποιο δεν κρατησε παραπανω απο 10 λεπτα.αυτος ο ανθρωπος βαριοταν και να μου μιλησει.δεν εμεινα ευχαριστημενη.τουλαχιστον μου ειπε οτι ολα ειναι πολυ καλα και πηρα και dvd με την μικρουλα μου! :) αληθεια ποσο κοστισε σε εσας???εμενα μου πηρε 100e για την εξεταση και 10e για το dvd.

καλημερα!!!!!εγω το doppler το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα και μου πηραν 160 ευρω.... :woohoo: :angry: ...

μια χαρα σου πηρε....

η μικρουλα σου ολα καλα??? ποσα κιλακια ηταν?

Δημοσίευση

ναι μια χαρα ειναι η μικρουλα μου.ολα πολυ καλα!ευτυχως!ειναι 1900 gr και ειμαι στην 32η εβδομαδα.επισης μου ειπε ο γιατρος οτι εχει πολυ μαλλι! :P σε ποια εβδομαδα το κανατε εσεις και ποσα κιλα ηταν το μωρακι σας??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...