Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ

drop_00

Recommended Posts

ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ.

Π.Χ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΕΙΑΣ,ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ,ΣΛΙΠ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ,ΟΜΦΑΛΕΠΙΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΚΟΜΑ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

drop_00 καλημέρα! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ διοτι η άποψή μου ειναι με βάση το τι χρειάστηκα εγω. Μονο σερβιέτες χρησιμοποίησα. Ειχα πάρει δικά μου εσώρουχα βαμβακερά. Τωρα για το μωρο οσο θα είστε μεσα οτι χρειαστεί τα παρέχει το νοσοκομείο(ρουχαλάκια, πάνες, κουβερτούλα, γάλα αν χρειαστεί μετα απο εντολη παιδιάτρου κτλ). Την ημέρα που θα φύγετε θα πρέπει να το ντύσεις με δικά του ρουχαλάκια. Ελπίζω να βοήθησα!

Κοριτσάκι μου καλημέρα!

Εχω προσωπική εμπειρία από το ΕΛΕΝΑ όχι όμως από τοκετό!

Η κουνιάδα μου γέννησε εκεί και δεν μου είπε ότι είχε παράπονο ή ότι της έλειψε κάτι...

Είδα με τα μάτια μου ότι τους δίνανε απλόχερα τα περισσότερα από όσα αναφέρεις, βέβαια δεν ξέρω για σλίπ μιάς χρήσης,ομφαλεπίδεσμους...

Ξέρω όμως ότι π.χ. κρέμες για σύγκαμα του μωρού φέρνεις εσύ!

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!

Με το καλό σου εύχομαι!

kalispera!

mia fili mu gennaei opou na nai sto elena...to domatio yperlux....moni tis se souita,kainourgia pteruga...ola auta pou anafereis kalo tha einai na ta exeis esu ...tin rotisa alla k auti den ixere..mu eipe apla oti ta vasika tha ta parei...me to kalo kopela mu...

σας ευχαριστω ολες παλιες και μελλουσες μανουλες!λετε αν παρω και ρωτησω στο μαιευτηριο να μου απαντησουν??ρουχα δικα μου και του μωρου θα παρω σιγουρα.τωρα για τα αλλα θελω να μαθω περισσοτερο μην τα κουβαλαω τζαμπα(φοβαμαι μηπως δεν φτασει και η μια βαλιτσα:P )π.χ. πανες για το μωρο,σερβιετες λοχειας,ομφαλεπιδεσμους,σλιπ μιας χρησης κλπ.αληθεια εσεις χρησιμοποιησατε αυτα τα σλιπ μιας χρησης??κατα ποσο ειναι υγιεινα??απο τι υλικο ειναι???μηπως δεν ειναι βολικα και εκτος των αλλων συγκαω σαν τα μωρα :lol: ??

Ντροπ μου γεια σου.Δυστυχως δεν εχω γεννησει κι εγω στο Ελενα αλλα απο οσο γνωριζω αυτα που χρειαζεσαι συνηθως ειναι οτι θες να χρησιμοποιησεις εσυ απο σερβιετες,εσωρουχα,αφρολουτρα και για το μωρο ρουχαλακια και οι πανες ειναι αναλογα το μαιευτηριο.Μπορεις να παρεις ενα τηλ η να περασεις απο εκει και να σου πουν ακριβως τι παρεχουν και τι οχι αλλα και κατι να ξεχασεις δεν θα μπορει να στο φερει καποιος δικος σου;

θελω να παω οσο γινεται πιο οργανωμενη.και μαλλον θα τα παρω απο την αρχη ολα για να ειμαι σιγουρη.ενταξει αν ξεχασω κατι εννοειται οτι θα μου το φερουν ή ο αντρας μου ή οι γονεις μου.ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και συνεπως και το πρωτο μου μωρακι :) και ειμαι λιγο αγχωμενη μην ξεχασω τιποτα,να πανε ολα καλα και να ειμαι ενημερωμενη και προετοιμασμενη για τα περισσοτερα.

καλησπερα .Κοιτα σε όλα τα ιδιωτικα νοσοκομεια αυτα ειναι μεσα στη τιμη και ειναι στο υγειονομικο υλικο , βεβαια αν χρειαστεις ενα ντεπον ου χρεωνουν ολοκληρο κουτι .Βασικα μεσαστη τμη στα ιδιωτικα σου λενε οτι μεσα στη τιμη εχεις δυο πακετα σερβιετες ας πουμε αν εσυ χρειαστεις περισσοτερα τα χρεωνεσε εξτρα .Τωρα στο κρταικο Νικαιας που γεννησε μια φιλη μου αλλα πριν 6 χρονια ηταν αθλια η κατασταση σεντονια ματωμενα και δεν της τα άλλαζαν τις σερβιετες με το σταγωνομετρο και γενικοτερα εικρατουσε αθλια κατασταση .Στο ελενα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα και δινουν οτι χρειαζεσε αλλα αυτο εξερταται και της θεσης που επιλεγεις , υπαρχουν μονοκλινα , δικλινα , τρικλινα και το λουξ η χρεωση στο λουξ ειναι 750 ευρω και στο μονοκλινο 550 τα υπολοιπα δεν χρεωνονται οτι δωσεις στο γυναικολογο. Θα μαθω για τις παροχες απο μια φιλη που γεννησε στο ελενα και θα σου πω

• 2 weeks later...

Γεια σου.Πριν 4 εβδομάδες γέννησα στο Ελενα .

Θα σου πω τι χρειάστηκα εγώ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ήμουν στα Lux (σουίτες)δωμάτια του 5ου ορόφου (τα οποία παρεπιπτόντως ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλά & όσες φίλες-συγγενείς είχαν γεννήσει σε ιδιωτικά 6κλίνα-4κλινα-2 κλινα είπαν ότι ήταν κλάσης ανώτερο το δωμάτιο & η καθαριότητα & το ότι είσαι μόνη σου είναι μεγάλο πράγμα..γιατί το μωρό είναι συνέχεια στο δωμάτιο & όταν είναι πολλά άτομα για επίσκεψη δεν είναι καλό, επίσης μπορεί να μείνει το βράδυ όποιος θέλει)

Αυτά που χρειάζονται είναι :

Εσώρουχα μιας χρήσης (εγώ χρησιμοποίησα μόνο 5 γιατί δεν λερωνόμουν)

Επιθέματα στήθους

Προσωπικά είδη καθαριότητας -σαμπουάν-αφρόλουτρο-οδοντόκρεμα-οδ/βουρτσα-καλλυντικά κτλ

Σουτιέν θηλασμού -νυχτικά-παντόφλες

Σερβιέτες σου δίνουν -αν δεν σε βολεύουν μπορείς να πάρεις δικές σου γιατί είναι μεγάλες & χοντρές

Στον 5ο οροφο μας έδιναν πετσέτες μέσα σε νάυλον στα απλά δωμάτια νομίζω δεν δίνουν .

& τα ρούχα του μωρού για να την ημέρα που θα βγει μόνο

πάμπερς-κρέμες-αφρόλουτρα μωρού πατε σε αίθουσα & το αλλάζετε & τα έχουν όλα εκεί.

Ποτήρια πλαστικά-χαρτοπετσέτες για να κερνάς τους επισκέπτες

& πάλι όλα αυτά σας τα αναφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στους άλλους ορόφους..

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!

πολυ καλο το θεματακι drop_00!θα μας πουνε και οι πιο προσφατες τις εμπειριες τους. Εγω θυμαμαι οτι για το μωρο τα εδιναν ολα εκει.Αλλα ειχα φερει δικα μου, σεντονακι,κουβερτα,πανες αγκαλιας.Pampers δεν ειχα παρει αλλα ειχε ενα κουτι εκει προσφορα της εταιρειας.Κρεμα για την αλλαγη πανας ειχε εκει στον ειδικο χωρο που πλενεις κ αλλαζεις το μωρο. Τα εσωρουχα μιας χρησης προσωπικα με βολεψαν πολυ!Ειναι δυχτακια,τα εδιναν εκει αλλα ειχα στειλει τον αντρα μου στο φαρμακειο απεναντι απο το Ελενα και μου ειχε παρει.Σερβιετες επισης εδιναν αλλα ειχα παρει τις tena.Καλλυντικα ειχα φερει δικα μου και πετσετες.οτι αλλο θυμηθω...

και επιτελους εδωσαν τον 5ο οροφο με τα lux μονοκλινα!!Οταν γενησα εγω ηταν ετοιμα αλλα επρεπε να περιμενουμε τον ......Αβραμοπουλο να τα εγκαινιασει,ηταν πολυ busy το τρελο αγορι και καθυστερησε τα εγκαινια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...