Μετάβαση σε περιεχόμενο

εξωμητριος κυηση!

Recommended Posts

κοριτσια εχω μια υποψια οτι μπορει να εχω εξωμητριο κυηση!

γιατι εχω συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα αρνητικα τεστ!!

πειτε ποια ειναι τα συμπτωματα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εψαξα και βρηκα τα παρακατω:

"Η εξωμήτριος κύηση εκδηλώνεται με τα κλασικά συμπτώματα της κύησης (καθυστέρηση της περιόδου, ναυτία, εμέτους, διόγκωση και πόνο στους μαστούς) αλλά και με πόνο στην κοιλιά και κόλπική αιμορραγία. Η ρήξη εξωμητρίου κύησης (κατάσταση ιδιαίτερα επικίνδυνη), εκδηλώνεται με αιφνίδιο και ισχυρό πόνο στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς (διαξιφιστικός πόνος) και συνήθως συνοδεύεται από αντανάκλαση του πόνου στην ωμοπλάτη και συμπτώματα εσωτερικής αιμορραγίας (έντονη εφίδρωση, λιποθυμική κατάσταση, ταχυσφυγμία, πτώση αρτηριακής πίεση κ.α.)."

Αν πιστευεις οτι κατι συμβαινει να πας επιγοντως στο γιατρο σου να σεεξετασει..ενας κολπικος υπερηχος θα δειξει τα παντα

Ευχομαι να ειναι ολα Ok...

Μην εμπιστεύεσαι τα τεστ! Αν νομίζεις ότι κάτι συμβαίνει πήγαινε στο πρώτο εφημερεύον νοσοκομείο!!

Περιμένουμε νέα σου..

Βρε μαρινιώ, κοριτσάκι μου γλυκό, τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό?? Πονάς? Εγω πιστεύω πως πρέπει να πας να σε δει ο γιατρός σου και να συζητήσετε ό,τι σε απασχολεί για να σου φύγει κάθε υποψία.

egw omws eixa teleutaia periodo 21/8!

kai apo tote sinexizontai ponos sto masto kai tsimpimata,ponakia xamila periodou,zalades kai anagoules!!!

me auta pou sas eipa na anisixw????

peite mou!!!

apis pes ki esy pou epsakses kai ta vrikes!thanks koukla;)

Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι και συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Ότι τα τεστ είναι αρνητικά δεν σημαίνει τίποτα!!

Χοριακή έχεις κάνει;

μαρινιω απο οσο γνωρίζω στην εξωμήτριο κύηση το τέστ είναι θετικό,'ετσι τουλάχιστον μου είπε ο γυναικολόγος.Οι πιθανότητες λάθους είναι οι ίδιες με την φυσιολογική κύηση.Πήγαινε σε έναν γιατρό να κάνεις υπέρηχο και χαλάρωσε λίγο βρε κοπέλα μου όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Η διάγνωση

της εξωμήτριου κυήσεως, θα γίνει με την αμηνόρροια που θα έχει η γυναίκα, δηλαδή την καθυστέρηση της περιόδου. Ο ιατρός τότε θα υποπτευθεί εγκυμοσύνη και θα συστήσει ένα τεστ κυήσεως και ένα υπερηχογράφημα. Το τεστ κυήσεως θα βγει θετικό, το υπερηχογράφημα όμως θα δείξει ότι η μήτρα είναι άδεια. Σε πολλές περιπτώσεις το υπερηχογράφημα επίσης θα διαπιστώσει ότι η κύηση βρίσκεται έξω από την μήτρα.

Τα συμπτώματα

που θα έχει η γυναίκα θα είναι ίσως λίγο αίμα από τον κόλπο και, ίσως επίσης, κάποιος πόνος από την πλευρά όπου έχει δημιουργηθεί η εξωμήτρια κύηση. Εάν η κύηση αυτή δεν διαπιστωθεί και μεγαλώσει και «σπάσει» όπως λέμε, τότε ο πόνος αυτός γίνεται έντονος και διαξιφιστικός και υπάρχει περίπτωση αύξηση της αιμορραγίας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τότε είναι να επικοινωνήσουμε αμέσως με τον ιατρό μας, ο οποίος θα βρει την ύπαρξη αυτής της έκτοπης κύησης.

Μαρινιώ , καλησπέρα! τι κύκλο έχεις?

Αν έχω καταλάβει σωστά, τελευταία περίοδο είχες 21/08 μάλλον ακόμα δεν έχεις καθυστέρηση.

Τα τεστ που έκανες μπορεί να σου βγήκαν αρνητικα διότι οι ορμόνες είναι ακόμα σε πολύ χαμηλα επίπεδα . Ίσως μια χοριακή να σε φώτιζε καλύτερα...

Θετική σκέψη χρειάζεται ...

Καλή επιτυχία! :)

Συμφωνω με τη Χρυσα Εισαι στην 22η μερα του κυκλου σου..Οι ζαλαδες εμφανιζονται μετα τις πρωτες εβδομαδες κυησης..Αν εμεινες εγκυος εισαι κοντα στη συλληψη ακομα..Η προηγουμενη περιοδος ηταν φυσιολογικη;; Στη θεση σου θα πηγαινα στο γυναικολογο μου για υπερηχο και αν ηταν ολα καλα θα εκανα μια γενικη αιματος(σε συνενοηση με παθολογο) να δω που μπορει να οφειλονται οι ζαλαδες..

Τελευταια εχω κι εγω ζαλαδες πριν την αναμενομενη περιοδο (και εγινε και αυτο πλεον συμπτωμα της περιοδου μου) Για εξωμητριες κυησεις δεν ξερω κατι παραπανω ..Πηγαινε να το δεις και ολα θα πανε καλα..

και που ξερεις;; μπορει σε λιγες μερες μετα την καθυστερηση σου να μας πεις κατι ευχαριστο!!

koritsia euxaristw gia tis simvoules sas!!!

tin perimenw se 5 meres opote vlepontas kai kanontas...

apla exw anisixisei ligo me ta trelosimptwmata mou!!!:silly:

elpizw na einai kati thetiko!!!!!:woohoo:

;) ;)

vre glikia mou einai poli noris akomi afou eixes teleftea periodo 21/8 eisai tora stin 23h mera tou kiklou sou oute kan an yparxei silipsi den mporeis na kseries giati einai noris pos einai dinaton na pigainei to mialoudaki sou ekei sto eksomitrio???

epeidi prin treis mhnes eixa eksomitrio kyhsh 8a sou po oti exeis pono xamila k apo ti mera pou perimeneis na adia8etisis exeis kafekokkino se sindiasmo me edono pono periodo

pados min skeftese toso arnitika kopela mou einai poli noris des prota an eiparksi ka8ysterisi k meta ola ta ypoloipa

alla pls stamata na skeftese tooooooooso arnitika. filia k sou efxomai ta kalitera.:)

apla epeidi nomiza oti eimai egkios apo ton proigoumeno kiklo apla eixa kai periodo ekana test egkimosinis ksana kai htan arnitiko!

alla ta simptwmata opws tsimpimata stous mastous,ponoi periodoi kai zalades sinexizontai lew mipws exw ekswmitria kihsi apo tote!

nomiza oti adiatheteis kanonika stin ekswmitrio!!!

alliws giati ola auta??

diladi meta tis 21/8 pou adiathetisa ta simptwmata sinexizontai....

alla ta test egkimosinis arnitika!:blink:

Μαρινιω παρε τηλ στο γιατρο σου και πες του αυτο..οτι κατι δεν παει καλα απο την προηγουμενη περιοδο..να κλεισετε ραντεβου να σε δει..οτι και να σου λεμε εμεις δεν ειμαστε γιατροι Αφου κατι αισθανεσαι οτι δεν παει καλα να τρεξεις να το δεις

Κοριτσάκι μου, επειδή έχω την δυσάρεστη εμπειρία 2 εξωμητρίων σου λέω ότι τα συμπτώματα της είναι αυτά της εγκυμοσύνης.

Τα τέστ βγαίνουν θετικά και η χοριακή επίσης...

Πίστεψέ με είσαι τυχερή που δεν έχεις εξωμήτρια κύηση!

Αν δεν κάνω λάθος τα συμπτώματα είναι θετικό τεστ αλλά πόνοι αφόρητοι σε μια από τις δύο ωοθήκες. Αποκλείεται να μην το καταλάβεις..πάντα όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα μας και κυρίως όταν είναι σοβαρό πάντα το σώμα μας μας δίνει σημάδια. Δε θα είσαι καλά, θα πονάς.

Irene1 έγραψε:

Κοριτσάκι μου, επειδή έχω την δυσάρεστη εμπειρία 2 εξωμητρίων σου λέω ότι τα συμπτώματα της είναι αυτά της εγκυμοσύνης.

Τα τέστ βγαίνουν θετικά και η χοριακή επίσης...

Πίστεψέ με είσαι τυχερή που δεν έχεις εξωμήτρια κύηση!

lipamai koritsaki mou!:( elpizw na sou paei kala apo edw kai pera...kai na piaseis to sporaki sou kanonika!:)

entaksei eutixws kathisixastika tote!!giati eixa tromaksei!pantws tsimpimata exw...

alla tha einai kati allo!!!

sas euxaristw oles gia tis simvoules sas!filakia:kiss: :kiss:

Από εδώ και πέρα, για μένα, μόνο εξωσωματική, διότι μου αφαίρεσαν τις σάλπιγγες λόγω των εξωμητρίων...γι αυτό σου λέω, ότι και να είναι (άλλο) ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις φυσιολογικά έγκυος!

Μην πανικοβάλεσαι και μην απογοητεύεσαι, μάλλον κάποιο κρυωματάκι θα χεις από τα καλοκαιρινά μπανάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...