Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οπως ειπα και χθες αλλα τοοοσεςςςςς σελιδες που να προλαβει κανεις να διαβασει χιχιχιχι

ημουν στο τσατ μαζι με την ζουζου και την μαργιαντα!!!

μας ελεγε λοιπον οτι ο πατερας του παιδιου της πινει και οταν ειναι ξεμεθυστος ειναι οξυθυμος!!!(πινει γιατι εχει στεναχωριες)

οτι δεν προλαβαινε να παει να παρει τεστ εγκυμοσυνης γιατι ειχε ραντεβου για μανικιουρ και μετα στα newday και μετα στην μια απο τις 5 σχεσεις της(που ειναι μαζι 4 χρονια)η οποια σχεση της αν δεν παει της θυμωνει και γκρινιαζει !!!!!

τωρα πως γινεται να γρινιαζει η μια σχεση αν η μαργιαντα αργησει στο ραντεβου της και παραλληλα να εχει αλλη μια σχεση (2 χρονων) και αλλες 3 (αγνωστο χρονικο διαστημα)δεν ξερω μαλλον εχει υπερφυσικες δυναμεις!!!

το μονο που μας ειπε ειναι γραφτε μου στο φορουμ γιατι πρεπει να φυγω για τα νυχια μου και θα μιλησουμε απο εκει εκτοτε αγνοειται η τυχη της ζωηρης μικρας ψυχολογου

Δημοσίευση

χαχαχα

δε μπαίνω στο chat, αλλά αυτά που διάβασα... ασχολίαστο...

τέσπα, δε προλαβαίνω, πρέπει να πάω να κοιμηθώ.

γράφτε ότι νεότερο έχετε και θα το δω μόλις ξυπνήσω.

φιλάκιαααααααααααααααα :kiss:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

οπως ειπα και χθες αλλα τοοοσεςςςςς σελιδες που να προλαβει κανεις να διαβασει χιχιχιχι

ημουν στο τσατ μαζι με την ζουζου και την μαργιαντα!!!

μας ελεγε λοιπον οτι ο πατερας του παιδιου της πινει και οταν ειναι ξεμεθυστος ειναι οξυθυμος!!!(πινει γιατι εχει στεναχωριες)

οτι δεν προλαβαινε να παει να παρει τεστ εγκυμοσυνης γιατι ειχε ραντεβου για μανικιουρ και μετα στα newday και μετα στην μια απο τις 5 σχεσεις της(που ειναι μαζι 4 χρονια)η οποια σχεση της αν δεν παει της θυμωνει και γκρινιαζει !!!!!

τωρα πως γινεται να γρινιαζει η μια σχεση αν η μαργιαντα αργησει στο ραντεβου της και παραλληλα να εχει αλλη μια σχεση (2 χρονων) και αλλες 3 (αγνωστο χρονικο διαστημα)δεν ξερω μαλλον εχει υπερφυσικες δυναμεις!!!

το μονο που μας ειπε ειναι γραφτε μου στο φορουμ γιατι πρεπει να φυγω για τα νυχια μου και θα μιλησουμε απο εκει εκτοτε αγνοειται η τυχη της ζωηρης μικρας ψυχολογου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ,ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ CHAT..LOL!!!!

Δημοσίευση

δηλαδη νατασσα και χρυσα κριμα που εφυγα εχασα σωου ....:woohoo:

κριμα ολο τα καλυτερα χανωωωωωω :huh:

παντωσ ηταν ωραιο ξυπνημα το χθεσινο το διαβασα μολισ το εβγαλε και νομιζα οτι κατι διαβασα λαθοσ αλλα μετα την 3 φορα καταλαβα οτι δεν εκανα λαθος :silly:

α ρε μαργιαννα με τους ερωτες σουουουουου :lol:

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

δηλαδη νατασσα και χρυσα κριμα που εφυγα εχασα σωου ....:woohoo:

κριμα ολο τα καλυτερα χανωωωωωω :huh:

παντωσ ηταν ωραιο ξυπνημα το χθεσινο το διαβασα μολισ το εβγαλε και νομιζα οτι κατι διαβασα λαθοσ αλλα μετα την 3 φορα καταλαβα οτι δεν εκανα λαθος :silly:

α ρε μαργιαννα με τους ερωτες σουουουουου :lol:

ΚΑΛΑ ΕΥΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ'ΠΕΣ)ΛΕΩ..ΩΧ!ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

ΕΧΑΣΕΣ... :laugh:

Δημοσίευση

εχασες ευη εχασες και την ατακα της ζουζου που της ειπε θα κατουρηθω απο το γελιο και ρωταει η μαργιαντα ''γιατι??'' και της λεει η ζουζου εχω ακρατεια λογω ηλικιας!!!!!!!!! γεια σου ρε ζουζου απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ οχι, τωρα με το βρεφος δεν μπορω να τα αφησω

να μεγαλωσουν! Απλα λεω εφ οσον δεν δουλευουν υπαρχει πιθανοτητα

να ειναι μεσα αυριο η Μαριαννα.

ε... σορρυ Μαργιανα ηθελα να πω

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εχασες ευη εχασες και την ατακα της ζουζου που της ειπε θα κατουρηθω απο το γελιο και ρωταει η μαργιαντα ''γιατι??'' και της λεει η ζουζου εχω ακρατεια λογω ηλικιας!!!!!!!!! γεια σου ρε ζουζου απαιχτη!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh:

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ??ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΕ Η ΒΑΡΚΑ??ΧΑΧΑΧΑ :P

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ..ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΓΟΥΜΕ..ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ :blink:;) ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ.... :woohoo:

:silly: :woohoo: :lol::P

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

απαιχτη χρυσα θεαααααααα :P

νατασσα λες αυριο που ειναι κυριακη να μας επισκεφτει στο τσατ εεεε δεν μπορει την κυριακη πρεπει να ξεκουραζεται απο τισ 5 σχεσειςςς :lol:

ΚΑΛΑ ΑΝ ΜΠΕΙ ΑΥΡΙΟ..ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

εγω έχω μια απορία!!!Πως το κατάφερε η κοπελιά μιλάμε για το μυαλό...κάνει ψυχολογία και τελειώνει σε 4 χρόνια ακριβώς...καθώτι 21 τώρα και σε 9 μήνες θα είναι 22.Και αφού μιλάμε για επιστήμονα τον μπεκρή τι τον θέλει?Μάλλον θα κάνει καλο κρε....!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...