Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ-ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Ειναι το πρωτο μηνυμα στην παρεα σας αν και σας διαβαζω ενα 6μηνο.Εχω μια μπεμπα 3,5 μηνων και θηλαζουμε αποκλειστικα αν και με καποια μικροπροβληματακια στην αρχη.Ξεκινησα μαγια ενα μηνα πριν γεννησω, για προετοιμασια.Εδω και 1,5 μηνα κανουμε πρασινα κακά,οχι πάντα αλλα τις περισσοτερες φορες.Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το εμβολιο γαστρεντεριτιδας που καναμε αλλα μετα διαβασα συζητησεις σας για μαγια και υπερπαραγωγη γαλακτος,αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω καταλαβει ακριβως τι ειναι και πως το καταλαβαινεις.Αν δεν σας μπερδεψα πειτε μου τη γνωμη σας ή αν το αναλυσατε ηδη πειτε μου που θα βρω τις λεπτομερειες.Περισσοτερες αποριες μου σε επομενα μηνυματα..μη σας κουρασω απο την αρχη..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η κορούλα μου είναι 4 μηνών, τη θηλάζω αποκλειστικά, και τα κακάκια της ήταν

πράσινα ανέκαθεν, σε διάφορες αποχρώσεις!!!

Να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ, εξακολουθείς και παίρνεις μαγιά ενώ θηλάζεις?

Θέλω κι εγώ να πάρω γι αυτό ρωτάω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ(ΟΤΑΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΝΤΙΕΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ? ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

Κοριτσια μηπος παιρνετε σιδηρο ή δινετε στο μωρο σιδηρο. Γιατι εμενα οταν εκανε πρασινα κακα οφειλωταν στο συμπληρωμ ασιδηρου που επαιρνα

Ntiela σε ποσε κενώσεις την ημερα κανει πρασινα κακά το μωράκι σου ? Αν αυτο γινετε σποραδικά (1 φορα στις 5 μερες )δεν μπορουμε να το αξιολογήσουμε .

Συνεχίζεις να παιρνεις μαγιά ?

Ποιος ειδημων σου ειπε να παιρνεις μαγιά για προετοιμασία ??:blink: Δεν μπορει να σε βοηθήσει η μαγιά αν δεν γινονται θηλαστικές κινησεις ...το πολυ πολυ να σου εκανε ωραιο δέρμα !:laugh:

Αλεξάνδρα για πες μας τα δικά σου γιατι εσυ μαλλον εχεις θεμα τελκα :P

Για ποιο λογο θελεις να παρεις μαγιά ? Τα κακα σας ειναι πράσινα ΠΑΝΤΑ ? Σε ολες τις κενώσεις ? Πως ταιζεις το μωρακι σου ? Ενα γευμα ανα στηθος ? Ποση ωρα ?

Ntiela,

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΛΕΝΝΕΣ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΚΑΚΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΦΙΛΙΑ

ποιος ¨εξυπνος¨ ειπε να παιρνεις μαγια μπυρας για προετοιμασια? αυτο πρωτη φορα τοα ακουω! ολες η μαμαδς μπορουν να θηλασουν αρκει να δωθει το ερεθισμα! απο μονη της η μαγια μπυρας δεν κανει τιποτα!

στο θηλασμο η μαγια μπυρας θα δωθει για αυξηση παραγωγης αφου θηλαζει το μωρο η κανεις ανλησεις! και δεν δινεται συνεχωμενα! γινονται παυσεις !

τα συνεχωμενα πρασινα κακακια μπορει να δηλωνουν υπερπαραγωγη μποει και οχι!

πως θηλαζεις?

ενα γευμα ενα στηθος η με εναλλαγες?

κρατας ωρα στο θηλασμο?

alexandra36 τη μαγια την παιρνω ασταματητα εδω και 4,5 μηνες με 2 παυσεις της μιας εβδομαδας και θεωρω οτι με βοηθησε.

Παντως δεν μπορω να ξερω αν το προβλημα εχει να κανει με τη μαγια γιατι μεχρι και που κλεισαμε τον 2ο μηνα τα κακακια ηταν κιτρινα με κουκουτσακια,μετα ξεκινησαν τα πρασινα.

LaLa οι κενωσεις της πλεον ειναι σχεδον παντα πρασινες πχ απο τις 5 μια ή δυο κιτρινες και οι αλλες πρασινες ή και ολες πρασινες.Η μαια μου,που γενικα την εμπιστευομαι και με βοηθησε πολυ, με συμβουλεψε να την παρω τη μαγια αλλα δεν ξερω μηπως εγω τελικα εκανα καταχρηση.Δερμα φραπα παντως!!

molly καλως σας βρηκα!Και μενα οταν πρωτοαρχισε να τα κανει πρασινα ηταν με παρα πολλες βλεννες,αλλα τωρα ειναι σαν διαρροια.Η παιδιατρος μου ειπε οτι τα θελει πιο ''κοπρανωδη'' οπως μου ειπε χαρακτηριστικα.

molly έγραψε:

Ntiela,

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΛΕΝΝΕΣ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΚΑΚΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΦΙΛΙΑ

Συγχαρητήρια στο γιατρο σου ! Συνηθισμένο βεβαια γιατι και ο δικος μου ετσι ελεγε ...

Πρασινα κακα με βλέννα σημαινει ή υπερπαραγωγή ή αλλεργια ! Ειναι αρκετα σοβαρα και τα δυο αλλα με τους ασχετους που εχουμε μπλέξει δυσκολα να βρεις βοηθεια !

NtieLa έγραψε:

alexandra36 τη μαγια την παιρνω ασταματητα εδω και 4,5 μηνες με 2 παυσεις της μιας εβδομαδας και θεωρω οτι με βοηθησε.

Παντως δεν μπορω να ξερω αν το προβλημα εχει να κανει με τη μαγια γιατι μεχρι και που κλεισαμε τον 2ο μηνα τα κακακια ηταν κιτρινα με κουκουτσακια,μετα ξεκινησαν τα πρασινα.

LaLa οι κενωσεις της πλεον ειναι σχεδον παντα πρασινες πχ απο τις 5 μια ή δυο κιτρινες και οι αλλες πρασινες ή και ολες πρασινες.Η μαια μου,που γενικα την εμπιστευομαι και με βοηθησε πολυ, με συμβουλεψε να την παρω τη μαγια αλλα δεν ξερω μηπως εγω τελικα εκανα καταχρηση.Δερμα φραπα παντως!!

molly καλως σας βρηκα!Και μενα οταν πρωτοαρχισε να τα κανει πρασινα ηταν με παρα πολλες βλεννες,αλλα τωρα ειναι σαν διαρροια.Η παιδιατρος μου ειπε οτι τα θελει πιο ''κοπρανωδη'' οπως μου ειπε χαρακτηριστικα.

ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΓΙΑ? ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ? ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ! ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ?

καλημέρα κορίτσια!:) να"καταχραστώ"το θέμα κ να σας ρωτήσω κάτι σχετικό κ εγώ;;λοιπόν,θηλάζουμε αποκλειστικά.όλα καλά πλέον,κ ο ύπνος μας μια χαρά κ χορταίνουμε κ όλα εντάξει,φτου φτου μη μας ματιάξω!βέβαια,την ημέρα τρώμε κ ανα μία ώρα,πολύ συχνά δεν είναι;τελοσπάντων,εγώ όταν γκρινιάζει κ αν δε συντρέχει άλλος λόγος,όπως άλλαγμα,παιχνίδι,αγκαλιά,τον βάζω στο στήθος!τώρα,τα κακάκια μας μια φορά την ημέρα είναι πράσινα με βλέννες.λερωνόμαστε περίπου 5 φορές,αν ήταν αλλεργία ή υπερπαραγωγή,δε θα έπρεπε να ήταν πράσινα καθε φορά;λέτε να είναι κρυωματάκι;ταίζω ενα στηθος καθε φορά κ αν δε χορτάσει,τον βάζω κ στο άλλο..επίσης βγάζουμε πολλές γουλίτσες κάθε φορά,ο γιατρός λέει οτι απλως ειναι λαιμαργουλης!για τα κακακια να ανησυχήσω ή να το αφήσω;τί λέτε;

NtieLa έγραψε:

Κοψε τη μαγιά ! Δεν έχω ξανακούσει να παιρνει καποια κοπέλα τοσο καιρο μαγιά ! Δεν την χρειάζεσαι πλεον , μια χαρά τα καταφέρνεις !

Προσεξε γιατι τα μαλακά κακα δεν μας πειράζουν αλλα τα νερουλα πρασινα θα κανουν προβλημα στο εντεράκι του μωρου .

LUCKY! έγραψε:

καλημέρα κορίτσια!:) να"καταχραστώ"το θέμα κ να σας ρωτήσω κάτι σχετικό κ εγώ;;λοιπόν,θηλάζουμε αποκλειστικά.όλα καλά πλέον,κ ο ύπνος μας μια χαρά κ χορταίνουμε κ όλα εντάξει,φτου φτου μη μας ματιάξω!βέβαια,την ημέρα τρώμε κ ανα μία ώρα,πολύ συχνά δεν είναι;τελοσπάντων,εγώ όταν γκρινιάζει κ αν δε συντρέχει άλλος λόγος,όπως άλλαγμα,παιχνίδι,αγκαλιά,τον βάζω στο στήθος!τώρα,τα κακάκια μας μια φορά την ημέρα είναι πράσινα με βλέννες.λερωνόμαστε περίπου 5 φορές,αν ήταν αλλεργία ή υπερπαραγωγή,δε θα έπρεπε να ήταν πράσινα καθε φορά;λέτε να είναι κρυωματάκι;ταίζω ενα στηθος καθε φορά κ αν δε χορτάσει,τον βάζω κ στο άλλο..επίσης βγάζουμε πολλές γουλίτσες κάθε φορά,ο γιατρός λέει οτι απλως ειναι λαιμαργουλης!για τα κακακια να ανησυχήσω ή να το αφήσω;τί λέτε;

Ποσο καιρο βλεπεις αυτα τα πράσινα κακα ? Αν ειναι μικρο το διαστημα μπορει να περασε καποια ιωση . Αν ειναι μια φορα την μερα δεν ειναι προβλημα μπορει να γινεται οταν αλλάζεις στηθος . Παρακολουθησε να δεις ποτε συμβαίνει :)

lala μου είναι μια φορα την ημέρα,με προτίμηση βραδινές ώρες,δηλαδή τα παρατηρώ για την ακρίβεια γυρω στις 9 το βραδυ,όταν αρχιζω τις ετοιμασιες για το μπανακι του κ τον αλλάζω.την ημερα όλα καλά!φτερνιζετε μια ,δυο φορες κ ειναι κ βουλωμένη η μυτούλα μας,αλλά αν ηταν ιωση,δε θα ηταν ολες τις φορές πρασινα καθημερινα;;να σε ρωτήσω lala κ κατι ακομη τώρα που σε βρήκα;;) πώς θα καταλάβω αν εχει εδραιωθει η γαλουχία μου;;

Lala mou τώρα μπήκα,

Θηλάζω αποκλειστικά, κυρίως ένα στήθος τη φορά αλλά υπάρχουν και φορές που της δίνω και τα δύο. Τις δύο τελευταίες μέρες είναι πιο νερουλά από τις άλλες φορες και τα βράδυα ο ύπνος της είναι ανήσυχος σαν να πονάει....

Και να είναι πράσινα, κιτρινοπράσινα με βλέννες .....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΝΤΙΝΟΥ!!!ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ!!!ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΜΕ!!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!;)

Τα πρασινα κακακια μπορει να σημαινουν πολλα.

Οπως ιωσουλες,υπερπαραγωγη ή αλλεργια σε γαλακτοκομικα κυριως.

Αν εχουμε να κανουμε με συνεχιζομενη κατασταση θα πρεπει να το κοιταξεις.

Κοβοντας τα γαλακτοκομικα για τουλαχιστον ενα μηνα καθαριζει ο οργανισμος του μωρου απο τη λακτοζη και τοτε φαινονται τα αποτελεσματα και οχι νωριτερα.

Η υπερπαραγωγη για να υφισταται πρεπει να εντοπισεις και αλλα σημαδια.

Και γω ειχα ασχοληθει με το θεμα παλαιοτερα ομως τελικα η μικρη μου περνουσε μια ιωσουλα.

Αυτο που δεν καταλαβα τελικα ειναι γιατι παιρνεις τη μαγια.

Και μαλιστα για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΚΟΜΑ ΦΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ!!!!!Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

molly έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ?
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΛΛΗ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ"ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ(ΣΠΑΝΙΟ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΘΕΩΡΡΟΥΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ(ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ) ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ ΜΕ ΒΛΕΝΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ"ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ.

LUCKY! έγραψε:

lala μου είναι μια φορα την ημέρα,με προτίμηση βραδινές ώρες,δηλαδή τα παρατηρώ για την ακρίβεια γυρω στις 9 το βραδυ,όταν αρχιζω τις ετοιμασιες για το μπανακι του κ τον αλλάζω.την ημερα όλα καλά!φτερνιζετε μια ,δυο φορες κ ειναι κ βουλωμένη η μυτούλα μας,αλλά αν ηταν ιωση,δε θα ηταν ολες τις φορές πρασινα καθημερινα;;να σε ρωτήσω lala κ κατι ακομη τώρα που σε βρήκα;;) πώς θα καταλάβω αν εχει εδραιωθει η γαλουχία μου;;

Τον εχεις θηλάσει φανταζομαι πριν ετσι ? Το προηγουμενο γευμα τι ωρα το κανει? Μηπως περναν αρκετες ωρες απο το προηγουμενο γευμα ? Μηπως δεν θηλάζει αρκετα εκεινη την ωρα γιατι ειναι κουρασμένος ?

Αν θηλάζεις μεχρι σημερα αποκλειστικά τοτε σιγουρα εδω και καιρο εχει εδραιωθει η γαλουχια σου :)

alexandra36 έγραψε:

Lala mou τώρα μπήκα,

Θηλάζω αποκλειστικά, κυρίως ένα στήθος τη φορά αλλά υπάρχουν και φορές που της δίνω και τα δύο. Τις δύο τελευταίες μέρες είναι πιο νερουλά από τις άλλες φορες και τα βράδυα ο ύπνος της είναι ανήσυχος σαν να πονάει....

Και να είναι πράσινα, κιτρινοπράσινα με βλέννες .....

Λοιπον πρεπει να αρχισεις block feeding μεχρι να γινουν τα κακα μουσταρδί /κιτρινα . Εχεις υπερπαραγωγή κοριτσάκι μου και θα σου δημιουργησει ίσως προβληματα . Η υπερπαραγωγή δημιουργει και προβληματα στο μωρο ενα απο αυτα ειναι ο ερεθισμος του εντερου.

Θα θηλάζεις απο το ενα στηθος τη φορά και θα ξαναδίνεις αυτο το στηθος και στο επομενο γευμα . Το αλλο στηθος που θα κοντευει να εκραγει :P θα βγάζεις λιγο με το χέρι σου για να μην το νιωθεις τοσο φορτωμένο .

Ξεκινα με ενα στηθος ανα γευμα, δες τις κενώσεις και μετα συνέχισε με το 2 γευματα στο ενα στηθος . Ενημερωσε μας πως τα πατε :)

ναι,φυσικά κ τον θηλάζω πριν!ανα μια ώρα,το πολύ δυο,τον θηλάζω όλη μέρα!μόνο το βραδυ που κοιμαται σερι ξεκουραζομαστε!καποιες φορες καθεται λιγοτερο στο στηθος,ίσως να φταιει αυτό,αλλά γενικα τρωει παρα πολύ,αυτή την αισθηση μου δινει κ αυτο δειχνουν κ οι ρυθμοι αναπτυξης του..θα το παρακολουθησω καλυτερα κ θα δω..

αποκλειστικα θηλαζω από την αρχή,απλά πίστευα πως εδραιωση γαλουχιας σήμαινε κ αραιοτερα γευματα..προφανως αυτο δεν ισχυει,ετσι;;ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις κ το ενδιαφέρον!:)

Και του δικού μου πράσινα είναι εδώ και καιρό. Και 2-3 φορές έχω δει και βλέννες. Μόνος του σταματάει στα 5 λεπτά, χάνει το ενδιαφέρον του και αλλάζουμε μαστό.. Βέβαια έχω πάντα το άγχος ότι δεν του φτάνει το γάλα και πίνω Hemo καθημερινά και καμιά μπιρίτσα που και που χωρίς αλκοόλ.. Και παρατρώω βέβαια και έχω γίνει 100 κιλά..σχεδόν...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...