Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πηνελοπακι γλυκο σας ευχομαι χρονια καλα κ παντα ερωτευμενοι!!!

Να μη σταματησετε ποτε να "λιωνετε" ο ενας για τον αλλο!

Ευχες κ απτη μπεμπα μ,ου για ενα τσαχπινικο νινακι συντομα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ φιλενάδες μου!!!! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

Το πώς θα το γιορτάσουμε..... για να είμαι ειλικρινής.... δε γνωρίζω.... δεν έχω κανονίσει τίποτε απολύτως.... ο Κωστής έχει πολύ δουλειά στο σπίτι (Λογιστική γαρ!!!) κι έτσι..... μάλλον θα μείνουμε σπιτάκι μας..... να κάνουμε τρελίτσες!!!!! Αν και μεταξύ μας..... δεν αποκλείεται να έχει κανονίσει και να μην το ξέρω εγώ, είπαμε..... είναι πολύ της εκπλήξεως γενικά......

Δημοσίευση

Μια τουρτιτσα παντως να την παρετε και ας μεινετε μεσα.Μονο κ μονο για να ξαναγευτειτε τη γλυκα εκεινης της ημερας.

Εγω θυμαμαι τους γονεις μου, παντα επαιρναν τουρτα παγωτο(γιατι ηταν ιουλιος) και τρωγαμε.

Δημοσίευση

Κοίταξε.... η ιδέα σου είναι όντως πολύ καλή! Αλλά τί γίνεται? Εγώ δεν πρέπει να τρώω γλυκά γιατί και λιχούδα είμαι και χοντρή..... ο αντρούλης μου έχει από την Τρίτη Γαλακτομπούρεκο (που το έφτιαξα για 1η φορά και πέτυχε!!!) οπότε..... δεν το βλέπω..... αλλά ευχαριστώ πολύ πάντως για την ιδέα σου κορίτσι μου!!!!

Δημοσίευση

Pipitsazouzouna, πολλές ευχές και από εμένα για πολλά και καλά χρόνια με τον αντρούλη σου!!!

Με το καλό να 'ρθουν και τα μωρά σας για να συμπληρώσουν την ευτυχία σας...

(Δεν σου κρύβω ότι μου έχεις εξάψει την περιέργεια....γιατί χρησιμοποιείς στην υπογραφή σου, την φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού; Γίνομαι αδιάκριτη; Sorry αλλά αν δεν ρώταγα θα έσκαγα....)

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Marilou μου, τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο τραγούδι..... το ακούω και..... παθαίνω κάτι βρε παιδάκι μου.... δεν ξέρω..... ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για την αφιέρωσή σου!!!!

Irene μου, καθόλου αδιάκριτη δε γίνεσαι κουκλί μου! Είναι η μεγάλη αδυναμία του αντρούλη μου..... τί να κάνουμε..... μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ το κορίτσι, αλλά είναι ο "ΕΡΩΤΑΣ" του αντρούλη μου γεια......

Ελένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι τα διαμαντάκια σου!!!

Με έχετε κατασυγκινήσει όλες βρε..... άτιμα θηλυκά!!!! Ευτυχώς μέχρι να έρθει ο αγαπημένος μου, έχω περίπου 1 ώρα ακόμη να κλάψω!!!!!:S Από το πρωϊ κλαίω.... τί να κάνω η γυναίκα!!!! Αλλιώς την περίμενα αυτήν την Επέτειο..... αλλιώς είναι!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...