Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα.

Σήμερα το απόγευμα γύρισε η αδελφή μου από τον γυναικολόγο της και τα αποτελέσματα του ΠΑΠ έδειξαν φλεγμονή του τραχήλου.

Η αδελφή μου έχει ήδη 2 παιδάκια και μετά την τελευταία εξέταση στον γυναικολόγο της διαγνώστηκαν και 2 μεγάλα οινομιώματα περίπου 5 εκατοστά αλλά και αρκετά μικρά. Μπήκα στο διαδίκτυο να πάρω πληροφορίες για την φλεγμονή που μάθαμε σήμερα και αγχώθηκα γιατί έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μπορεί να είναι και προάγγελος καρκίνου.

Δεδομένου του ιστορικού της αγχώθηκα αρκετά.

Μήπως κάποιο κορίτσι έχει να μου δώσει επιπλέον πληροφορίες?

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

ΘΕΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ.ΕΙΧΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΝΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΟΙΝΩΜΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Rose μου ο γιατρός της είπε να κάνει κάποιες εξετάσεις τις οποίες δεν γνωρίζω ακριβώς. Ταυτόχρονα της είπε να την εξετάσει 4 μέρες μετά την περίοδό της και να κάνει και κάποιες ορμονολογικές ταυτόχρονα.

Μακάρι να μην είναι τίποτα γιατί κοντεύω να σκάσω.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΕΑΝΩ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ?ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΝΟΜΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΝΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΘΗΣ ΟΓΚΟΙ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=35062 Η ΠΑΤΑ ΣΤΟ GOOGLE KAI ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΙΜΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ:kiss:

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου εμείς δεν πήγαμε βρεφικο, είμαστε στην προνομιακή θέση να έχουμε γιαγιά δίπλα μας οπότε από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάω θα είναι με τη γιαγιά. Θα δούμε πως θα πάει, κι εγώ έχω αραιώσει θηλασμους μέσα στη μέρα ώστε να τρώει στερεές όσο δουλεύω. Θα είναι ένα 6ωρο στην αρχή οπότε πιστεύω θα την παλέψει. Έχουν πολύ καλή σχέση πάντως οπότε είμαι αισιόδοξη.  Πιο πολύ με ανησυχεί ο συνδυασμός δουλειά ξενύχτι είναι η αλήθεια αλλά κρατάω στο μυαλό μου ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι  Επίσης βγάλαμε κι εμείς επιτέλους τα πρώτα δυο δοντακια 😅 ζοριστηκαμε μπορώ να πω, δωσαμε και ντεπον κανα δυο φορές αλλά πιστεύω μετά τους κολικούς μου φαίνονται όλα light Καλά αυτό που πετάει τα φαγητά κάτω αλήθεια προσπαθώ να μην το παίρνω προσωπικά 😂 ειδικά σήμερα της έκανα κάτι τηγανήτες με λαχανικά, τις λυπήθηκα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να της προσφέρω κομμάτια για να έχει να παίζει και να μασουλαει και παράλληλα προσφέρω και κουταλιές πουρέ να κατεβαίνει και τίποτα.  Ασχετο αλλα ηθελα να ρωτησω, οσες εχετε κανει εισαγωγη ξηρους καρπούς πως ξεκινησατε και ποσο δωσατε; με εχει αγχωσει αρκετα το ενδεχομενο αλλεργιας και όλο το αναβάλω Για το μπανιο εγω τη βαζω σε αυτο το καρεκλακι και της ριχνω νερο με ενα κανατακι. Δεν ειναι το αγαπημενο της αλλα ξεμπερδευουμε σε 2-3 λεπτά οπότε δεν προλαβαίνει να εξαγριωθει 😂
    • Λες και μας έχει βγάλει καρμπόν ο θεός. Τα ίδια!!!
    • Όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε. Ευτυχώς όλα καλά μας πάνε❤️
    • Μην αγχώνεσαι για το bexsero ,εμένα ο γιος μου που το έκανε 2 χρονων δεν είχε τίποτα. Ούτε καν πονούσε. Η μικρή εχει κάνει τον Ιούλιο την 1η δοση μαζί με του πνευμονιοκοκκου και απλά για 1 μέρα έκανε ένα 38 και την επόμενη δέκατα. Την πρώτη μέρα κοιμόταν συνέχεια. Εγώ δεν είμαι κατά των εμβολίων και ευτυχώς που υπάρχουν. Άλλωστε αυτά είναι χρονιά και δοκιμασμένα όχι όπως του covid.  Άλλωστε με οποιοδήποτε φάρμακο και το πιο απλό μπορείς να πάθεις οποιαδήποτε παρενέργεια.Ολα θα πανε καλα,μην αγχωνεσαι. Εσείς ξεκινάτε πριν από όλους ε? Πόσο είναι το μωρό? Έχει γίνει 5?
    • Κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν συνέχεια μπουκωμένη! Κ όντως διάβασα οτι είναι σύμπτωμα! Τωρα προς το παρόν δεν έχω, κάθε φορά άλλα πράγματα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...