Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΛΕΓΜΩΝΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΒΟΗΘΕΙΑ


ΘΕΑΝΩ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Σήμερα το απόγευμα γύρισε η αδελφή μου από τον γυναικολόγο της και τα αποτελέσματα του ΠΑΠ έδειξαν φλεγμονή του τραχήλου.

Η αδελφή μου έχει ήδη 2 παιδάκια και μετά την τελευταία εξέταση στον γυναικολόγο της διαγνώστηκαν και 2 μεγάλα οινομιώματα περίπου 5 εκατοστά αλλά και αρκετά μικρά. Μπήκα στο διαδίκτυο να πάρω πληροφορίες για την φλεγμονή που μάθαμε σήμερα και αγχώθηκα γιατί έλεγαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μπορεί να είναι και προάγγελος καρκίνου.

Δεδομένου του ιστορικού της αγχώθηκα αρκετά.

Μήπως κάποιο κορίτσι έχει να μου δώσει επιπλέον πληροφορίες?

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ.ΕΙΧΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΝΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΟΙΝΩΜΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rose μου ο γιατρός της είπε να κάνει κάποιες εξετάσεις τις οποίες δεν γνωρίζω ακριβώς. Ταυτόχρονα της είπε να την εξετάσει 4 μέρες μετά την περίοδό της και να κάνει και κάποιες ορμονολογικές ταυτόχρονα.

Μακάρι να μην είναι τίποτα γιατί κοντεύω να σκάσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΕΑΝΩ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ?ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΝΟΜΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΝΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΘΗΣ ΟΓΚΟΙ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ http://health.in.gr/news/article.asp?lngArticleID=35062 Η ΠΑΤΑ ΣΤΟ GOOGLE KAI ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΙΜΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...