Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσια,φιλεναδες μου διαδικτυακες,με αφορμη κατι παραπονακια που μου κανουν οι πραγματικες μου φιλες,ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να ακουσω τις αποψεις σαςB) Ξεκαθαριζω οτι ο ορος ''κανονικες'' μπηκε για να χαρακτηρισει τις φιλες μας τις αλλες εκτος διαδικτυου,γιατι δεν ηξερα πως να τις πω,αλλωστε και σας κανονικες φιλες σας νοιωθω εστω κι αν ακουγεται ουτοπικο!Και πως αλλιως θα γινοταν αφου μοιραζομαστε καθημερινοτητα και τις πιο δυνατες στιγμες,αγχη.αγωνιες,χαρες και στενοχωριες,''μπαινουμε''η μια στο σπιτι της αλληνης οποιαδηποτε ωρα της ημερας και της νυχτας,εχουμε συζητησει για τα πιο σοβαρα ως και τα πιο χαζα θεματα,απο το πρωι μεχρι το ξημερωμα...,εχουμε μιλησει για τις''προσωπικες μας στιγμες'' και.... για οοοοοτι αλλο μπορει καποιος να φανταστει!Τα χουμε πει και τα λεμε ολα μεταξυ μας;)Κι ολα αυτα,ξεκουραστα,αραχτα,απο την πολυθρονα η τον καναπε του σπιτιου μου κοριτσια,φορωντας τις πυζαμες μου η τρωγοντας:P η κανοντας δουλιτσες.Τοχω αυτο το συνηθειο,τελειωνοντας μια δουλεια...θα κοιταξω να δω τι γινεται στο μαμυ:P και μετα αλλη δουλεια και τα λοιπα...Επειδη δουλευω και πολλες φορες γυριζω αργα,εχει τυχει πολλες φορες να προτιμησω να κατσω σπιτακι μου μαζι σας, παρα να βγω εξω με τις κανονικες φιλεναδες μου,τις οποιες πραγματικα τις αγαπω πολυ!Ομως πολλες φορες νοιωθω τοοοοοσο κουρασμενη που δεν θελω να το κουνησω ρουπι...με αποτελεσμα να νοιωθω οτι τις παραμελω:blush: ,τις φιλες μου,σας συμβαινει εσας αυτο?

πεστε μου την αποψη σας........:)

Δημοσίευση

καλησπερα υβοννη μου!!!!! εγω πιστευω οτι απλα οως το ειπες, ειναι θεμα διαθεσης!! οτι καποιες φορες εισαι πολυ κουρασμενη για να βγεις εξω κ καθεσαι σπιτακι σου, οπου εχεις παρειτσα τις φιλεναδες απο το μαμμυ!!! οταν εχεις διαθεση βγαινεις με τις φιλεναδες εξω!!! αυτα! να μην νιωθεις οτι τις παραμελεις!!φιλακια γλυκια μου!!

Δημοσίευση

Βρε Παναγιωτα :laugh: χαχαχαχαχαχ...μ εκανες και γελασα...ακου καλλονη:blink: :laugh: χαχαχαχαχαχ :laugh: να εισαι καλα παντως,ανεβηκα:P χιχιχι

Μελινα με λενε το Υβοννη ειναι το ψευδωνυμο μου[της ανηψιας μου το ονομα],εχω μεγαλο γυιο 23χρ και ειμαι 40,η πιο μεγαλη ειμαι εδω :laugh:

φευγω τωρα γιατι θα στησω την κανονικη φιλη :P :laugh: θα ερθω μετα παλι,φιλαααακιααααααααααα:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Υβόννη!!!!

μη σκέφτεσαι έτσι! έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι κουρασμένη κ να προτιμάς να "αράξεις" στο σπιτι με πιτζάμες κ mammy.Μπορείς να παίρνεις τις φίλες σου τηλ ή να τις βλέπεις τις μέρες που δεν δουλεύεις πχ στο Σαββατοκύριακο.

Εγώ τον περισσότερο καιρό μέχρι τώρα έχω άδεια (επειδή στο τέλος του 2ο μήνα είχα λιγο αιματάκι-ολα οκ όμως) κ τη βγάζω στο σπίτι.

Έτσι αναγκαστικά έχω "παραμελήσει" λίγο τις άλλες φίλες μου.Τώρα ο γιατρός μου είπε να βγαίνω απλά να μην κουράζομαι πολύ κ όμως βγαίνω λίγο, 2-3 φορές την εβδομάδα. Αισθάνομαι ασφάλεια στο σπίτι κ προσπαθώ μέχρι να κλείσω τον τρίτο να είμαι χαλαρή.

Δεν είναι κακό να ξεκουράζεσαι λιγάκι κ είμαι σίγουρη ότι οι φίλες μας καταλαβαίνουν.

Φιλιά!!!!!1

Δημοσίευση

υβονη μου καλησπερα και εγω το ιδιο ενιωθα πριν καποσο καιρο και τωρα εκανα και την κολλητη μου και γραφτηκε στο μαμυ ετσι της ειπα θα ειμαστε καθημερινα σε επαφη χιχιχι καλο ε?????

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ πολυ καλό! :lol:

Και εγώ συμφωνώ, οι φίλες του Μαμυ είναι παντώς καιρου και ώρας!! Ουτε ετοιμασίες, ούτε τρέξιμο , κίνηση!!! :silly:

Αλλα και ένα καφεδάκι στην παραλία που και που... ε? Εχει και αυτό την χάρη του!!! :P

Δημοσίευση

Υβόννη είναι ακριβώς όπως τα λες.

Η παρέα του mammy εφημερεύει, ανα πάσα ώρα και στιγμή

είναι εκεί για να συμπαρασταθεί, ενημερώσει, μοιραστεί,

γελάσει μαζί σου, κουτσομπολέψει .....

Έτσι ποτέ δεν νοιώθεις μόνη, ακόμα και όταν είσαι....

,,,,μόνη στο σπίτι.

Άσε που για να καταφέρεις να μαζέψεις τόσες φιλενάδες για ένα καφέ...

....ξέχνα το....ποτέ!

Εμένα είναι και το αγχολυτικό μου .....

...κάτι σαν sex and the city, να πούμε!

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα,έτσι ακριβώς :woohoo: Γαλατάκι,μπισκοτάκια,κουβερτούλα αν κάνει κρύο και μάμμυ :woohoo:

Εμένα μου αρέσει πολύ η παρέα και όπως και η Μελίνα είμαι στο μαμμυ ενώ συγχρόνως κάνω και άλλες δουλειές :P

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσια τι καλα,κι εσεις λοιπον το νοιωθετε:) ,Αλεξανδρα ετσι κι εγω,αγχολυτικη η παρεα μας και μεσα απ τη ζεστασια του σπιτιου μας,να τωρα δουλευω ενα προγραμματακι αλλα ...τσουπ εχω παραθυρο το μαμμυ κι ανεβοκατεβαινω:P χιχιχι!

Μπεμπουλη[Αναστασια] δεν εχουν ιντερνετ οι φιλες μου αλλιως θα ηταν εδω τωρα μαζι μας:laugh: ,θα βαλουν ομως,τις ψηνω;)

Λινα μου ...αυτο ακριβως!:laugh: :P :laugh: σε φιλω:kiss:

Δημοσίευση

...να φανταστείς τώρα μάζευα τα ψίχουλα!!!!

Παρεπιπτόντως διάβασα για τη Limoges και

είναι πόλη-πρότυπο!!!

Απλά πανέμορφη και εναλλακτική, είστε τυχεροί,

μην το κουνάτε από εκεί!!!!

Τα παιδάκια σας θα σας ευγνομονούν!!!

Δημοσίευση

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Η ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ

ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ

ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ:)

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ

ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΡΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ,ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ(ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙΑ)

ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!;)

Δημοσίευση

Υβοννάκι μου, πολύ καλό το θεματάκι σου! Η αλήθεια είναι πως κι εγώ αισθάνομαι πως έχω βρει πολλές φίλες εδώ μέσα και μάλιστα, προσφάτως γνώρισα και μία "ιδίοις όμασι"! Καντινού μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω πολλές φίλες στον κύκλο μου, 2-3 πολύ καλές θα έλεγα.... αλλά δεν είναι ίδια τα συναισθήματά μου για εκείνες και για εσάς..... αισθάνομαι πως σας γνωρίζω βρε κορίτσια χρόνια...... άσε που και για μένα είναι φοβερό "αγχολυτικό" το Mammy!!!!! Απλώς..... όπως έχετε αντιληφθεί..... όταν δεν είμαι και στα καλύτερά μου..... δε μπαίνω.... δε μου φταίτε και σε τίποτε!!!! Φιλιά σε όλες σας!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...