Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ?

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΧΘΕΣ ΓΙΝΑΜΕ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕ

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ 67,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 8 ΚΙΛΑ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΧΑ

ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ

ΕΙΠΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ (ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΕΘΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑΚΙ

ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ

ΕΜΕΝΑ ΜΆΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΕΘΩ ΕΓΩ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Εφουλα!:) προφανως δε θελει τις κρεμες του εμποριου επειδη εχουν ζαχαρη και ειναι παχυντικες..εγω βεβαια του εδινα και του δινω ακομη (ειναι 8 1/2 μηνων)αλλα τωρα δε τις πολυθελει και προτιμω να του δινω γιαουρτακι..ξεκινησα στον 6ο με βανιλια+ρυζαλευρο και μηλο-μπανανα-αχλαδι στη φρουτοκρεμα.Στη πορεια του εδωσα και φαριν λακτε,μπισκοτοκρεμα κτλ και προσθεσα κι αλλα φρουτα καρπουζι,βανιλιες,πεπονι νεκταρινι..εμενα βεβαια ειναι αδυνατουλης και δεν αγχωνομαι με το βαρος αλλα η αληθεια ειναι οτι οτιδηποτε επεξεργαζμενο με ζαχαρη,συντηρητικα κτλ δεν ειναι κι οτι καλυτερο...

Γειά σου efoula

Να χαίρεσαι την μπουμπού σου.

Και εμείς ξεκινήσαμε τώρα με φρουτάκια και σε δύο βδομάδες που θα κλείσει τον 6ο θα ξεκινήσουμε και φαγητάκι.

Κρεμούλες δεν θα δώσουμε ούτε εμείς και το απόγευμα θα συνεχίζουμε με θηλασμό.

Οι κρέμες περιέχεουν γάλα σε σκόνη και ζάχαρη και δεν υπάρχει λόγος να τις δώσεις όταν θηλάζεις.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....

ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΜΗΛΟ-ΑΧΛΑΔΙ-ΜΠΑΝΑΝΑ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ.

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΚΕΣ,ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ;)

ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΕΦΟΥΛΑ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ TEO COOL....

Κ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ,ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ(ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ) Κ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!

s7xl38uo18ko.png

εμεις δεν φαγαμε καθολου κρεμες γιατι ειχαμε παραπανω βαρος και οι κρεμουλες παχαινουν.τρωγαμε ομως φρουτοκρεμες με φρεσκα φρουτα που τα αλεθα στο multi και σουπες με μοσχαρι κ λαχανικα και αργοτερα κοτοπουλο κ λαχανικα.

εμείς μετά από 6 μήνες αποκλειστικού θηλασμού, αρχίσαμε το καροτάκι, μετά πατατούλα κ.ο.κ -έτσι μας είπε ο παιδίατρος και τον επόμενο μήνα αρχίσαμε τα φφρέσκα φρουτάκια. κρέμες βανίλια και τα παρόμοια δεν έδωσα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττές θερμίδες χωρίς βιταμίνες!! Ακόμη και τώρα 1 χρονών δεν έχω δώσει τέτοια κρέμα!!! :) Α, και θηλάζει ακόμη.... :)

Αντε με το καλο!

Εμεις ξεκινησαμε αφου κλεισαμε τους 6 μηνες με λαχανικα το μεσημερι και επειτα φρουτακι το πρωι!

Αρχισαμε με καροτο και καθε μερα προσεθετα και ενα νεο λαχανικο.

Το ιδιο εκανα και με τα φρουτα.

Να φροντιζεις παντα να διαλεγεις φρουτα και λαχανικα εποχης.

Οχι για παραδειγμα σταφυλια και πεποι στο καταχειμωνο.

Καλα κανει και δε θελει της κρεμες...

Και γω δεν της εδωσα καθολου μεχρι στιγμης!

ανυπομονω να ξεκινησουμε τον αλλον μηνα να τρωμε...

θελω να δω τι φατσουλα της οταν θα γευτει φαγητακι και οχι γαλατακι..

αν και της εδωσα μια μερα να γλειψει μπανανα

ενω εδειχνε να ξινιζετε την εγλυφε δεν ειχε προβλημα

σας ευχαριστω ολες

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΦΡΟΥΤΑ, ΣΟΥΠΙΤΣΑ,ΚΡΕΜΑ)ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΘΟΣ!

ελενη τωρα μπηκα κ ειδα την απαντηση σου

δεν θελω να αποθηλασω

τι κρεμα εννοεις

εμενα η παιδιατρος μου ειπε θα τρωμε φρουτα και φαγητο

δεν μου ειπε ποσα γευματα τη μερα

θα μου πει τον επομενο μηνα

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΡΕΜΕΣ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ. ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΗΛΑΣΜΟΙ!

ετσι θα κανω

λογικα και η παιδιατρος αυτο θα μου πει αφου μου ειπε πως δεν θα δωσουμε κρεμες σκονη

αντε να δουμε

σε ευχαριστω παντως

και εσυ καλη επιτυχια με το μπουκαλι

ελπιζω να τα καταφερεις

με το καλο εφουλα με το καλο!!!!

εμενα τελικα απεκτησε αλεργεια στις κρεμες σκονη και τρωει μεσημερι απογευμα φαγητο κανονικο απλα το απογευμα του το αλεθω πιο πολυ να μην τον βαρινω στο στομαχι του(καντινου την ιδια γνωμη με σενα ειχε και η γιατρος μας για το φαγητο και ο μικρος εχει ξετρελαθει και ουτε γουλια δεν βγαζει τωρα)

την περασμενη βδομαδα ξεκινησαμε ψαρι και ολα καλα και την αλλη βδοβαδα ξεκιναμε και αυγουλακι!!!!

εδω να σας πω ενα κολπο??? οταν τρωει ψαρι μεσημερι δεν τρωει και το απογευμα γιατι του ερχεται βαρυ οποτε πρεπει να του δωσω κρεμα(2)μερες της εβδομαδας και μου βρηκε η μαμα μου κρεμα που του αρεσει και δεν τον πειραζει ξερετε ποια????? τα φακελακια ανθος αραβοσιτου της γιωτης που τρωγαμε και εμεις οταν ημασταν μικρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...