Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ????

MELIA

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ... ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ PROKITE NA GENISO !O GIATROS MU EINAI STO DIABALKANIKO!THELO NA MU PEITE AN EXETE AKOYSEI KALA LOGIA I APLA EXEI TO ONOMA~~~!!!

AX SAS EYXARISTO GIA TIS APADISEIS!!

KALI LEYTERIA SE OLES...KAI ME TO KALO SE OSES PERIMENE PAIDAKI!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχει τ ονομα...μα και τη χαρη!:laugh: Μελια μου 3 φιλεναδες μου που γεννησαν εκει ειπαν τα καλυτερα λογια,γιατροι,καθαριοτητα,μαιες,ολα μια χαρα!Σου ευχομαι με το καλο και μ εναν πονο!Φιλακια.:kiss:

melia μου εγώ γέννησα στο διαβαλκανικό τον ιούνιο κ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!σίγουρα εκεί θα επέλεγα να γεννήσω κ τη δεύτερη φορά ,όταν με το καλό έρθει η ώρα!φιλάκια πολλά κ καλή λευτεριά!:):kiss:

AX KORITSIA MU SAS EYXARISTO GIA TIS GRIGORES APADISEIS ALLA KAI GIA TIS EYXES~~!!!

MAKARI META APO LIGO KAIRO NA LEO KAI EGO TA IDIA!!!

GIA NA DUME TI THA DUME!!!!

KAI KATI ALLO NA ROTISO..ZITAS ESI OPOION ANAISTHISIOLOGO THELIS??I OPOIOS EFIMEREYEI?GNORIZETE??

EYXARISTO

ego gennisa to fevrouario k emeina polu efxaristimeni ean eksereseis to oti eixa oli mera sto domatio ti mana tis mias kopelas k ton antra tis alinis (dn gnorizoun ti paei na pei episkeptirio?) tin epomeni fora tha epilekso monoklino na exo tin usixia mou k na exo k to moro mazi mou...

Καλημέρα Melia,

Με το καλο να υποδεχτείς το μωράκι σου.

Εγώ γέννησα στο Διαβαλκανικό το πρώτο μου παιδάκι και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη.

Στις αίθουσες τοκετού ήταν όλα άψογα και οι μαίες φοβερές.

Από καθαριότητα όλα τέλεια.

Οι παιδίατροι πολύ καλοί. Εγώ κράτησα παιδίατρο από το Διαβαλκανικό και είμαι απόλυτα ευχαριτημένη.

Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι φέρναν τα μωρά μαζί με ξένο γάλα και δεν προωθούσαν τον μητρικό θηλασμό, το οποίο μου είπαν βέβαια ότι τώρα έχει αλλάξει. Και επίσης έχει μόνο 4 τρίκλινα και τα περισσότερα είναι 2κλινα και 1κλινα

Αναισθισιολόγο όποιος έχει εφημερία.

Αν θέλεις συγκεκριμένο αναισθισιολόγο και τον ειδοποιήσεις πληρώνεις περισσότερα νομίζω.

Ελπίζω να βοήθησα.

anaisthisiologoi einai diaforoi ekei ekeini tin ora k den ksero pos moirazontai tis egguous,pantos apo aftin pou mou etuxe emeina uperefxaristimeni ( sumpathestati k evgenestati),ton anaisthisiologo ton plironeis extra k sto xeri na ksereis...

MELIA μου καλη λευτερια σου ευχομαι..!

Εγω προσωπικα εμεινα αρκετα ευχαριστημενη..

αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας..! :laugh:

Τωρα που το σκεφτομαι θα πηγαινα στο Dubai με τοσα

χρηματα αλλα....

Απο καθαριοτητα δεν μπορω να πω..! Αψογα ολα!

Και οι αιθουσες τοκετου πεντακαθαρες..

Και οι μαιες πολυ καλες (εκτος απο μια χαζη που μου πηγαινε κοντρα

και στο τελος την εφτυσα)

Ειχα το ζορι μου ειχα και την πορδη να με πριζει.(sorry για

την εκφραση αλλα τωρα που την θυμηθηκα μου αναψε τα λαμπακια παλι)..!

Αλλα ενα ερμο ψυγειο δεν ειχε και κορακασια

να πινω ζεστο νερο απ΄την κανατα Ιουλιο μηνα..! :laugh:

Με το καλο κουκλα μου.

Ego koritsia gennisa kai ta dio mou paidia sto Diavalkaniko.

Emeina eyxaristimeni.. os ena simeio...

Epeidi gennisa me kaisariki den mou arese to fagito... katholou...

kai to kiriotero... epatha mastitida dioti mia maia den pistepse oti eixa gala (sti deyteri mou genna) eno me sigxorite eimoun prismeni san agelada kai etrexe to gala...to moro den epiane thili.. kai etsi katalavenete ti perasa... parola afta tha genniso kai to trito mou paidi ekei ton Ianouario, dioti i giatros mou einai ekei.

Ton megalitero meros ton koritsion pou douleyoun ekei .. oi mees einai kales... ektos apo memonomenes periptoseis!

Ayta... kala gennitouria ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...