Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κοριτσακια μου για να σας ρωτησω ολες μπας και ξερετε.

λεμε για χριστουγεννα με τον αντρα μου να παρουμε τα μικρα μας (θα ειναι 3 μηνων) και να παμε κανα τετραημερο στο ναυπλιο.

να ειμαστε και κοντα στην αθηνα

αλλα θελω ενα ξενοδοχειο που να ειναι κοντα στην πλατεια και στα μαγαζια ωστε να μην χρειαζομαστε αμαξι

να περνουμε δηλ το καροτσακι μας και τσουπ για καφεδακι ή φαγητακι

αλλα να εχει και θεα και να ειναι παραλληλα και καλο ξενοδοχειο

δεν μας πειραζει τοσο η τιμη της ημερας γιατι για 3-4 διανυκτερευσεις θα παμε.

εχω νρει καποια ξενοδ που το ψαχνω αλλα το ενα μου μυριζει και το αλλο μου ξυνιζει.

εχετε κατι να μου προτεινετε που να το ξερετε; και να εχετε μεινει και ευχαριστημενες;

Δημοσίευση

Μαρία μου εγω και παλι εδω για σενα...

το Ναυπλιο ειναι ο αγαπημενος μας προορισμος..παμε μια φορα καθε σεζον τουλαχιστον καθως ζει εκει και ενα πολυ φιλικο μας ζευγαρι!!

τα ξενοδοχεια στο κεντρο δε θα σας βολεψουν γιατι εχουν πολυ μικρα δωματια..και εμεις μεχρι τωρα πηγαιναμε οι δυο μας και μας αρεσαν τα μικρα..μια φορα μειναμε στο Ναυπλια Παλας αλλά πρεπει οπωσδηποτε αυτοκινητο!!

θα ρωτησω τη φιλη μου που μενει κατω χρονια και θα σε κατατοπισω..

Δημοσίευση

αχ βοηθαμε χρυσουλα μου

αυτο με το αμαξι λεμε να το αποφυγουμε

για να ημαστε λιγο ανετοι μην σκεφτομαστε συνεχεια βαλτα στο αμαξι δεσε τα

και αντε παλι τα ιδια.

αντε μπας και παμε λιγο διακοπουλες και ξελαμπικαρουμε γιατι πρεπει να πω οτι νιωθω περισσοτερο κουρασμενη απο οτι να δουλευα

Δημοσίευση

ασχετο... εχω να σου προτεινω κατι διαφορετικο.. καλαβρυτα..πολυ γραφικο μερος, ησυχο κ πολυ καλο φαγητο..2 ωριτσες απο αθηνα.. πηγα περσυ με τον αντρα μου κ μου αρεσε παρα πολυ...ειναι τοσο μικρο το μερος που ολα τα εχεισ διπλα σου.. φιλακια

Δημοσίευση

ναι κι εκει ειναι πολυ ωραια

το σκεφτηκαμε να παμε κι εκει γιατι εχουμε παει μονοημερη και μας αρεσε πολυ

αλλα πιανει χιονι την περιοδο εκεινη και φοβαμε για τα παιδια που θα ειναι πολυ μικρουλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...