Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ.

Κ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΕ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 30,ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ Κ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ...

  • Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΧ,ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ..ΠΙΣΤΕΨΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ,ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ..

Δημοσίευση

Kοριτσακι μου μην απογοητευεσαι...Εισαι τουλαχιστον βεβαιη πως η συληψη ειναι παιχνιδακι για σενα και δε θα χρειαστει να κανεις απο την αρχη ενα γολγοθα απο εξετασεις!!Το προβληματακι θα το βρει ο γιατρουλης σου και σε λιγο καιρο θα γινει το θαυμα κοπελα μου....Σκεψου αλλα κοριτσια που εχουν εξαρχης προβλημα και δεν εχουν καν περιοδο και παλευουν πολλα πολλα χρονια με ορμονες και αλλα και παρηγορησου...Σιγουρα θα ερθει και η σειρα σου απλα δεν ηρθε ακομα...Ενα γλυκο μωρακι περιμενει να σε συναντησει και συ πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου απλα να κανεις υπομονουλα μεχρι να γινει αυτο και το κυριοτερο μη τα παρατας...Ευχομαι ο χρονος που θα ερθει να σε βρει με μωρακι στην αγκαλιτσα!Φιλακια!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούργια στην παρέα και αρκετά πληγωμένη και εγώ με την δική μου αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Μετά απο πολύ κόπο μέσω εξωσωματικής και στην τέταρτη προσπάθεια έμεινα επιτέλους έγκυος μόνο που δεν κράτησε για πολύ μιας και παλινδρόμησε στην 10η εβδομάδα. Θα συνεχίσω την προσπάθεια αλλά φοβάμαι πολύ για την επόμενη φορά.Δεν ξέρω τι να αισθανθώ. Το μόνο σίγουρο συναίσθημα είναι η αγωνία! Εύχομαι μέσα απ'την καρδία μου το καλύτερο για όλες μας! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.....ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ευχαριστώ didinouli για το κουράγιο που μου δίνεις. Διαβάζω τις ιστορίες σας και βοηθιέμαι πολύ.Τόν επόμενο μήνα θα κάνω πάλι προσπάθεια με εξωσωματική και επίζω να σας ανακοινώσω ευχάριστα νέα. Είναι και η ηλικία μου, που με ανχώνει,(σχεδών 37 ετών). Κάτι άλλο επίσης που με απασχολεί είναι ότι εδώ και δύο μήνες έχω φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή και στο περίνεο. Έκανα τέστ-πάπ και ο γιατρός για την φαγούρα μου είπαι ότι δεν είναι τίποτα. Από μόνη μου θα κάνω εξετάσεις:καλλιέργεια και μοκροσκοπική κολπικού υγρού. Να σας θυμήσω ότι δυστυχώς η προηγούμενη εγκυμοσύνη παλινδρόμισε! Έκανα ιστολογική και έδειξε ότι ήταν τυχαίο γεγονός,(χρωμοσωματικές ανωμαλίες).Ο γιατρός μου, μου είπαι ότι δεν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις αφού ήταν τυχαίο γεγονός απο χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Ωτόσο επειδή θα πάω να κάνω τις παραπάνω εξετάσεις απο μόνη μου(για την φαγουρα,για τυχόν μύκητες), σκέφτομαι να ζητήσω να μου κάνουν και για μυκόπλασμα, χλαμύδια, ουρεόπλασμα όπου έχω ακούσει ότι ευθύνονται για αποβολές. Συγνώμη αν σας κούρασα,απλά θα ήθελα λίγο να μου πείτε την γνώμη σας και την συμβουλή σας. :)

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝ.ΣΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ???ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ(ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.

Δημοσίευση

mk23 έγραψε:

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝ.ΣΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ???ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ(ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.

Καλησπέρα!Mk23 σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Σήμερα πήγα σε ένα γιατρό του ι.κ.α. και μου έγραψε παραπεμπτικό για ουρεόπλασμα,μυκόπλασμα και χλαμύδια. Και αυτός το ίδιο μου είπαι ότι είναι τυχαίο γενγονός και δεν χρειάζονται εξετάσεις.Ότι εξετάσεις κάνω,απλή γενική ούρων ή αίματος, ότι και νά'ναι τις δείχνω στο γιατρό μου. Πιστεύω πως δεν θέλει να με κουράζει άσκοπα με εξετάσεις, για να αποφεύγω ταλαιπωρία άσκοπη και για ψυχολογικούς λόγους. Τι να πω λίγο δύσκολη η κατάσταση με τους γιατρους. Του έχω εμπιστοσύνη,είναι καλός γιατρός απλά αγωνιώ να κάνω ένα παιδάκι γιατι με ανχώνει και η ηλικία μου(σε λίγο 37).Ας κανω αυτές τις εξετάσεις και θα τις δείξω στον γιατρό μου να τις δεί. Που θα πάει θα έρθει το νινάκι και για μας! Πολλά φιλάκια :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...