Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδιωτικο μαιευτηριο Αξιζει τον κοπο??????????

ΕλένηΧ

Recommended Posts

Γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο Στον Αγιο Νικολαο Στην Κρητη οι μαιες ηταν παντα διπλα μου οταν ηθελα καποια βοηθεια με το μωρο

η κορη μου ηταν ολη μερα διπλα μου

το δωματιο μας ο καθαριζαν 3 φορες την ημερα και ημουν εγω με αλλες 2 κοπελες

το νοσοκομειο ειχε ασφαλεια και εβγαζε τους επισκεπτες απο τις 7 το βραδυ και μετα και αφηναν μονο τους συνοδους μας και εκαναν εξαιρεση μονο για τους αντρες μας και τους αφηναν λιγο παραπανω

Ακομα και στο δημοσιο στην πολη μου το νοσοκομειο εχει μονο 4 κρεβατια σε καθε δωματιο και στο νοσοκομειο ειχε μια πολυ καλη νεογλολογικη μοναδα φροντιδας πιο προσεγμενη και απο το μαιευτικο τμημα

Στον γιατρο εδωσε ο αντρας μου 500ευρο γιατι το ηθελε μιας που ομολογουμενος με προσεξε πολυ και σην μαια αλλα 300 χωρις να στο επιβαλει κανενας

Τι παραπανω εχει τελικα το ιδιωτικο για να πληρωσεις στην καλυτερη των περιπτωσεων για 6κλινο δωματιο και το μωρο να το παιρνουν

απο διπλα σου 4000Ε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω σε δημοσιο γεννησα στο αλεξανδρας και ηταν ολα τελεια και οι γιατροι και οι μαιες ολοι!!!!

για μενα το μονο που σου προσφερει το ιδιωτικο ειναι το ονομα του και η πολυτελεια αν προκυψει κατι μαμα και μωρο μεταφερονται σε ιδιωτικα και εξαλλου ολες οι γυναικες με τον ενα η με τον αλλο τροπο γεννανε τι σημασια εχει αν ειναι σε δημοσιο!!

Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΔΩΣΑΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ(ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ)Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ!!!!

Κοριτσια καλα τα λετε..δεν θα διαφωνησω εντελως αλλά παιζει ρολο που ειναι ο γιατρος που σε παρακλουθει και πριν την εγκυμοσυνη αλλά και η πόλη που μενεις.. Δεν αλλάζεις ευκολα γιατρο ή όταν μενεις εγκυος αποφασιζεις πρώτα γιατρο και όχι μαιετηριο.

Επίσης υπαρχουν δημοσια νοσοκομεια όπου δεν υπάρχει αναισθησιολογος ή υπαρχει καποιος που προβαλλεται εναντιον της επισκληριδιου..υπάρχουν νοσοκομεια όπου αν τυχει κατι σοβαρο σε μαμα ή μωρο δεν υπαρχουν τα καταλληλα μεσα να αντιμετωπιστει και χανεται πολυτιμος χρονος κατα τη μεταφορα..

το σιγουρο ειναι ότι ενα ιδιωτικο μεγαλο μαιευτηριο σου προσφερει περισσοτερο ψυχολογικη ασφαλεια χωρις να θεωρω ότι μπορει να αντιμετωπίσει με επιτυχια οποιοδηποτε προβλημα...

Συμφωνώ με τη Χρυσούλα...εξαρτάται πού είναι ο γιατρός σου..

Εμένα είναι μόνο στο ΙΑΣΩ, οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς θα πάω ξανά εκεί..

Στο πρώτο παιδάκι που είχα περισσότερο άγχος ήθελα οπωσδήποτε ιδιωτικό,,τώρα που ξέρω τη διαδικασία, αν ερχόταν ο γιατρός μου θα πήγαινα στο Αλεξάνδρα...

Η αλήθεια είναι οτι ξενοδοχείο και περιποίηση πληρώνεις στα ιδιωτικά, αλλά ειδικά στο πρώτο νομίζω οτι την χρειαζόμαστε...

ego tha simfoniso me oles tis apopsis.gia mena omos pou mexri tora kathe eksosomatiki pou kano(kai ine 5)mou kostizi sxedon mia gena se idiotiko.giafto ilikrina den me niazi katholou as mino mono ekgios.

thelo na po me afto pos oles analoga tis periptosis exoume ta dikia mas.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...