oliax73 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Kider να σου ζησει η μπουμπου σου. Να ναι παντα γερη καλοτυχη και ευτυχισμενη Παράθεση
mpougatsoula24 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 να σας ζησει κοριτσακι μου γλυκο υγεια κ ευτυχια στην ζωη της να ειναι γερη κ δυνατη καλη λοχεια σου ευχομαι Παράθεση
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 να σου ζησει η μπεμπουλα σου και χαλαλι ολη η ταλαιπωρια αξιζει!!!! να ειναι παντα γερη και καλη λοχεια σου ευχομαι Παράθεση
quinta00 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σας ζήσει,να είναι γερή και να είστε όλοι σας ευτυχισμένοι. Παράθεση
grousi Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh: φιλια πολλα kinderaki!!!!!!σε σενα και την κουκλιτσα σου!!!!!!! Παράθεση
juliax Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 NA SOY ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΧΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ , ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ Ε ?? ( ΑΝ Κ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...) ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 , να το χαιροσαστε ,ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑ !!! Παράθεση
aeriko32 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 koritsara na sou zisei to mwraki sou! panta gero kai kalotyxo kai seis dynatoi na to megalonete:) Παράθεση
ΠίτερΠαν Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σας ζήσει η μπεμπούλα!!! Γερή και τυχερή!!! Παράθεση
KIDER Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΜΩΡΟ.ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Συμπεθερα μου(ελπιζω να μην το διαβασει η καντινου αυτο!:laugh: )! Να σας ζησει το κοριτσακι σας! Να ειναι παντα γερη και καλοτυχη! Καλη λοχεια και με το καλο να σαραντισετε! Παράθεση
TEO COOL Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 ΕΥΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ -ΞΑΝΑ-Η TINKERBELL!!!!... ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΓΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ! ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Παράθεση
thouli Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 po po zoriki i mpoumpou sou e???????? na spu zisei kopela mou k panta eytixismeni na eisaste...kali anarori. perimenoume k kamia foto.... Παράθεση
eva_25 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Κiderακι όντως μοιάζουν οι ιστορίες μας!!! Πω πω μου θυμισες τόσο τη δικη μου!!! Τελος καλο όλα καλά όμως! Να σου ζήσει το νινάκι σου να το δεις όπως επιθυμείς!!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!! Παράθεση
KONNA Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σας ζήσει κοπέλα μου !!!!!!!!!!!!!!! Να είστε πάντα καλά κ ότι επιθυμείτε!!!! Παράθεση
girl84 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 na sou zisei kider m! na ti xaireste tin prigkipissa sas kai oti kalitero toso gia ti neraidoula sas oso kai gia sas! kalo sarantarismo kai filakia polla sti mpoumpou:) Παράθεση
mwro Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΝΑΙ!!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!! Παράθεση
VASOMITS Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Ευάκι μου να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!! :woohoo: Εύχομαι να'ναι γερή και κολότυχη στη ζωή της!!! Να'στε κι εσείς γεροί και να την καμαρώσετε όπως ποθείτε! Φιλάκιααα! Παράθεση
marouli32 Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σας ζήσει η νεραϊδούλα σας! Να είναι γερή και καλότυχη και να γίνετε μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! Καλή λοχεία! Παράθεση
Anastacia Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σου ζησει η κορουλα σου!!!! Αχ τι συγκινηση ειναι αυτη!!!!!!!Την εχω και νωπη ακομα στο μυαλο τη γεννα!!!!!!!!!!!! Να'ναι καλα τα αγγελουδια μας κιντερακο μου!!!! Φιλακια πολλα! Παράθεση
PIPITSAZOUZOUNA Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Kideraki μου να σου ζήσει αγάπη μου η μικρή σου!!!! Καλοσαράντιστες να είσαστε! Τα φιλιά μου!!!!! Παράθεση
marker Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 να σου ζησει η μικρουλα σου να την δεις οπως επιθυμεις βλεπετε τελικα κοριτσια τα μικρα τελικα οποτε θελουν ερχονται φιλακια σε ολες και με ενα πονο για οσες γεννανε τωρα συντομα Παράθεση
apis Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σου ζησει Κιντερ!!! Να εχει παντα υγεια και αγαπη!! Παράθεση
natasoula Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Να σου ζήσει η μπέμπα. Καλή λοχεία να έχεις. Παράθεση
KPAP Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου, 2009 ΕΥΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! Παράθεση
kyriaki78 Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Να σας ζήσει η μπεμπούλα σας και να είναι γερή και καλότυχη!! Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.