Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Γενικά αποφεύγεται η χρήση κλαριθρομυκινης στην εγκυμοσύνη (ειναι κατηγορία C του FDA δηλαδή ανήκει στα φάρμακα που αποφεύγονται). Η αζιθρομυκινη που αναφέρθηκε ίσως είναι καλύτερη επιλογή καθώς είναι κατηγορία Β. Αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά προκαλεί πρόβλημα αλλά έχουν γίνει περιορισμένες μελέτες σε έγκυες με αποτέλεσμα να μην είναι ακριβώς γνωστή πιθανή μακροπρόθεσμη επιπλοκη και δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφαλεια. Ο γιατρός σου θεωρεί απαραίτητη τη θεραπεία του ουρεοπλασματος σε αυτή τη φάση; Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών φέρει αυτό το μικρόβιο χωρίς πρόβλημα και ίσως μπορεί η εκρίζωση του να γίνει σε δεύτερο χρόνο.
Ναι κατευθείαν αυχενική και μετά από δύο εβδομάδες θα με δει εννοείται αν δεν προκύψει κάτι νωρίτερα . Οι ναυτίες αυτή τη βδομάδα είναι χειρότερα δεν ξέρω τι γίνεται 🤦
Αχ μωρέ τι γλυκό και αυτό❤️❤️❤️ εσένα δηλαδή θα είναι ολόιδια;;;; Τι καλά❤️❤️❤️ Ναι η αλήθεια είναι ότι στον υπέρηχο προς το παρόν φαίνονται αρκετά ξεχωριστοί οι σάκοι αλλά διάβασα ότι μπορεί να μοιράζονται έναν πλακούντα και αυτά τα μωράκια, τώρα μπορεί να διάβασα και βλακείες δεν ξέρω🤣 Στην αυχενική λογικά θα μας εξηγήσει. Θύμισε μου εσύ πόσο εβδομάδων είσαι;;;; Έχεις αλλά παιδάκια;;
Μπράβο κορίτσι μου! Τέλειααα, Άρα με περνάς λίγες μέρες χαχα!
Κατευθείαν αυχενική τώρα; Εγώ θα πάω άλλη μια να με δει και μετα. Πώς είσαι ηρέμησαν καθόλου ναυτίες κλπ;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.