Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ? ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ??:P ΜΑΚΑΡΙ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩς ΤΑ ΘΕΣ, Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα.... Εχω να μπω πολυ καιρο και χαιρομαι παρα πολυ που το πρωτο θεμα που διαβασα ειναι αυτο! ΤρελοΡουλιτσα ευχομαι να εχεις μεσα σου ενα μικρο σπορακι! Να προσεχεις οσο μπορεις!

Πολλα φιλια!

Δημοσίευση

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! :)

Να'στε καλά κι ό,τι επιθυμεί η κάθε μια σας να της συμβεί σύντομα! :kiss:

Έχω αγωνία να δω τι έχει γίνει.. :huh::unsure:

Αλλά νιώθω τόσο πολύ τη θετική σας σκέψη και ενέργεια.. πιστέψτε με! Οπότε είμαι σίγουρη πως και τώρα αν δεν έχει γίνει, κάπου παρακάτω θα γίνει - τόση ενέργεια δε θα πάει χαμένη!!

Αυτά προς το παρόν, φιλάκια πολλά σε όλες σας!! :)

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα.. :)

Είμαι ψόφια στην κούραση, δούλευα σχεδόν 18 ώρες, έχω κοιμηθεί μια ώρα μόνο.. Βοηθάω την ξαδέλφη μου σε μια εργασία που πρέπει να παραδώσει σήμερα. Μέσα σ' όλα αυτά, πήρα και το γιατρό μου τηλ. και τελικά πήγα για χοριακή σήμερα το πρωί. Αργότερα θα'χω και το αποτέλεσμα..

Ελπίζω να'ναι θετικό αλλά... Για να δούμε τι θα δούμε.. :unsure:

Δημοσίευση

Ρουλακι μου το ευχομαι πραγματικα να το γιορτασεις με την ψυχη σου σημερα!!!Κι εμεις μαζι σου!!!Τι να πω αλλο!!Ελπιζω να ειναι σημερα η μερα που η θεια του λοχου θα γινει μαμαααααααααααααα!!Περιμενουμε με αγωνια!!!!!!!

Δημοσίευση

H θεία του λόχου δε θα γίνει μαμά... ακόμα! :(

Αρνητικό τελικά... αλλά είπαμε... με τόση θετική ενέργεια που μου στείλατε, που θα πάει, θα'ρθεί και σε μένα το πολυπόθητο νινάκι! :)

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας πάρα πολύ!!!

Σας αγαπώ πολύ!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Δεν πειραζει θειουλα μου γλυκια και λατρεμενη!!!!!!Θα ερθει σιγουρα!!!Ειπαμε αυτος ο χειμωνας θα ειναι πολυ καλος μαζι μας,θα μας φερει οτι επιθυμουμε!!!Ξεκιναμε απο τωρα με δυναμη!!!

Αχ απο τις τοσες σφαλιαρες και με χοριακες στο τελος θα φτανουμε 5 μηνων για να παμε και για χοριακη χα χα χα χα χα!!!Ωχου αυτη η περιοδος ολο ναζια και κολπα μας κανει!!!χα χα χα χα!!!Λεμε και κανενα αστειακι μωρε για να ερχομαστε στα ισια!!Σ αγαπω καλη μου!!!Και ειμαι σιγουρη αληθεια σου λεω οτι τωρα δεν θα αργησει πλεον...δεν ξερω γιατι το βλεπω πολυ θετικα αυτο το ξεκινημα της νεας χρονιας!!!

Η Παναγια θα μας χαρισει ποοοοοοολλααααα νινακια!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια... πάλι εδώ.. πάλι τα ίδια... :(

22η μέρα χτες ίχνη..

23η μέρα σήμερα, κι αιματάκι.. σαν να ξεκινάει περιόδος μου φαίνεται..

Υποπτεύομαι κύστη.. πρέπει να πάω στο γιατρό οπωσδήποτε.. θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί και μετά θα κλείσω ραντεβού.

Αν είναι κύστη, ζήτω που καήκαμε.. θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά.. :(

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια... στεναχωρήθηκα απόψε.. :(

Τελικά όλο αυτό το πρόβλημα που είχα τους τελευταίους μήνες οφείλεται σε κύστη... :( Μεγαλούτσικη, ο γιατρός την κατάλαβε με την αφή! Πριν καν τη δει στον υπέρηχο.. :( :(

Μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις (νομίζω ορμονικές είναι) για να διαπιστώσει την "ποιότητα" της κύστης και μετά θα μου πει τι θα κάνω. Αλλά θεωρεί πιο πιθανό ότι φταίει το άγχος μου... ο γνωστός μηχανισμός που επηρεάζει το ορμονικό σύστημα.. μου το'χε εξηγήσει και πριν 5 χρόνια που πάλι είχα κύστη..

Το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά για κάποιο διάστημα... :( :(

Κορίτσια το λέμε και το ξαναλέμε, όχι άγχος, όχι στρες, αλλά δεν το τηρούμε κι ιδού τ'αποτελέσματα... πάρε το χαπάκι σου Ρουλίτσα.. :(

Δημοσίευση

ωχ........θειουλα μου??????? τι κυστη?????????????? :(:(:(

οχι ρε γμτ........ και γιατι να δει τι ''ειδους'' ειναι????????? τι ειδους μπορει να ειναι δηλαδη>?????????? θα μας τρελανει πες του ο ντοκτορ??????????? ουφ...αν πρεπει να παρεις αντισυληπτικα για λιγο μη μου στενοχωριεσαι.......ε???????? οπως περασαμε οοοοολα μαζι ετσι θα περασει και αυτο!!!!!! ;) χαμογελα θελω......:):):) αμαν πια αυτο το αγχος μας εχει καταστρεψει.......ολο λεμε ''οχι μωρε,δεν εχω αγχος.......'' και ολο εχουμε.......με εκανες κλαψ κλοαψ αποψε........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...