Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως είμαι crazy όνομα και πράγμα;;;

Recommended Posts

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αααχχ.. Βάσω.. άστα... αυτό το θέμα των κιλών είναι μια πονεμένη ιστορία! :P Αλλά καλά το σκέφτεσαι, όσο περισσότερα χάσεις πριν, τόσο μεγαλύτερο περιθώριο θα'χεις για να βάλεις μετά! ;) :laugh: :P :silly:

Χωρίς πλάκα πάντως.. κι εγώ θέλω να χάσω κιλά, 5-6, αλλά έλα που δε μπορώ να με βάλω σε πρόγραμμα! Είναι και θέμα ψυχολογίας... Αλλά που θα πάει, θα το στρώσω το σύστημα! :P :laugh:

Τζωρτζινάκι μου, κι εγώ ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάααλη αγκαλίτσα!!! :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aυτό το αρχείο μου το έστειλε πριν λίγο η Πεπούλα (Quinta) κι είναι πολύ ωραίο!! Νομίζω ταιριάζει στην περίσταση! :P

Αρκεί να "ανέβει" για να μπορέσετε να το δείτε - δεν το'χω δοκιμάσει ξανά.. :unsure:

Μπα.. δεν ανέβηκε... :(

Ήταν σε powerpoint και δεν το δέχεται..

ΑΧ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ

ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ :):blush:

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ

ΑΓΧΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ... ;)

ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ...ΣΙΧΕΝΟΜΑΙ :dry:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ

ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ! ;):kiss:

Α ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΟΥ

...ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝ!!! :huh:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!!! ;)

ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ!!! ;)

ΦΙΛΑΚΙΑ!!! :kiss:

Υ.Γ.ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ :laugh: :laugh: :laugh:

to agoraki mou έγραψε:

Α ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΟΥ

...ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝ!!! :huh:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!!! ;)

ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ!!! ;)

ΦΙΛΑΚΙΑ!!! :kiss:

Υ.Γ.ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ... ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ :laugh: :laugh: :laugh:

Τι θες να σε κεράσω;;; :laugh: :laugh: :P

Ή μάλλον... καλύτερα γράψε μου τη διεύθυνσή σου για να σου στείλω λουλούδια και τούρτα!!! :P :laugh: :P :silly:

Αχ Θεσσαλονικούλα μου... Θεσσαλονικούλα μου... πότε θα'ρθω;;; :huh::S

Δεν είμαι η Πετρούλα, η Ρούλα είμαι! :laugh: :laugh: :silly: :lol:

Τι να τα κάνουμε τα αγχολυτικά και τα αντικαταθλιπτικά;;; Έχουμε το παρεάκι μας εδώ κι αυτό φτάνει!!! :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

Ρουλα μου ολα θα πανε καλα!...Το ξερεις!!! :):)

Εγω δεν σε γνωρισα αφου εκεινη τη μερα...γεννουσα!!!!!(αν θυμαμαι καλα!!! :P )

Σε "γνωριζω" ομως μεσα απ'το μαμμυ κ....

Οποια κοπελα κι αν εχει προβλημα(οτι κι αν ειναι αυτο) σιγουρα τα δικα σου λογια σταζουν μελι!!!

Και πραγματικα ουτε μπορουσα να διανοηθω πως εχεις αγχος!!!Πιστευα πως εισαι ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος του μαμμυ!!!!Αλλα κ λιγακι αγχουλακι μωρε...καλο κανει!Το πολυ να το διωξεις! ;)

Θα κανεις τη θεραπεια σου κ μετα θα ερθει το μωρο σου!!! :)

Φιλια κ απ'την τσαχπινουλα!!!

Αναστασία μου, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!! :)

Πρέπει να είχες ήδη γεννήσει όταν ήρθα, γιατί από ότι βλέπω στα τικεράκια σου, η μικρή είναι 2 μηνών - εγώ είχα έρθει 22 Σεπτεμβρίου.

Γενικά είμαι ψύχραιμη.. αλλά προφανώς όλη αυτή η ψυχραιμία κάπου χτυπάει - στις ωοθήκες μου! :P :laugh:

Αλλά είπα, θα τα βάλω όλα λίγο στον "αυτόματο" από δω και πέρα.. όσο μπορώ.. και πιστεύω όλα να πάνω καλά! ;)

Φιλάκια πολλά στην τσαχπινούλα από τη θεία Ρούλα!!! :P :woohoo:

Και στη μαμά της βέβαια!! ;):)

Ρουλακι μου επαθα σύγχυση...Οχι θηλων!!!!!συναντησεων!!!!!!!χαχαχαχαχααα

Ηταν η προηγουμενη συναντηση που...γεννουσα!χεχεχε

Κ σημερα...2 μηνων το τσαχπινακι!!!

Ετσι...Βαλε τον αυτοματο πιλοτο!!!Η ζωη ειναι ωραια κ κρυβει

τα πιο ομορφα πραγματα στην επομενη γωνια!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Έπαθα ένα χουνέρι σήμερα... :blink::blink::S

Απ' τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός, μόνο την προγεστερόνη αναγνώρισα, τα υπόλοιπα θεώρησα ότι είναι κι αυτά ορμονικές...

Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πως έμεινα με το στόμα ανοιχτό :huh: όταν μου είπε η μικροβιολόγος: η προγεστερόνη σου μια χαρά και οι καρκινικοί δείκτες επίσης όλα εντάξει! :ohmy::ohmy:

Έμεινα κάγκελο! :ohmy::huh: "Οι ποιοι;!;!;!;!;" :dry:

Ο γιατρούλης μου δε μου είπε τι εξετάσεις μου έγραψε... προφανώς για να μη με αγχώσει! ;):P :silly:

Του τηλεφώνησα και μου είπε να μην αρχίσω τα αντισυλληπτικά ακόμα, να περιμένω να μου έρθει περίοδος και μετά να πάω να με δει. Η κύστη είναι από ωχρό σωμάτιο και υπάρχει πιθανότητα να'χει φύγει μετά την περίοδο. Αν δεν έχει φύγει, τότε θα ξεκινήσω τα χάπια...

Αυτααααααα... προς το παρόν! :P :laugh: :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...