Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως είμαι crazy όνομα και πράγμα;;;

Recommended Posts

ΕΛΑ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

ΜΩΡΕ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...

ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΑ!!!

ΑΜΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ... :angry:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ

ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως το άγχος μου δεν είναι μόνο για το θέμα "παιδί".. είναι και για πολλά άλλα.. κι έχω πολλά μέτωπα βρε κορίτσια.. :(

Χαπάκια για το άγχος υπάρχουν, τα αγχολυτικά.. αλλά εκεί πρέπει να φτάσουμε;;; :unsure:

Αχ κορίτσια.. θα σκάσω.. όχι τόσο για το ότι θα πρέπει να πάρω αντισυλληπτικά.. αλλά γιατί όλα πάνε στραβά! :(

:):):) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ????

ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΘΑ

ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ....ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ....

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

ΑΓΧΩΜΕΝΗ...ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΠΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...

ΗΜΑΡΤΟΝ...Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!! :angry:

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!!!ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ :kiss::kiss:

θειουλα.......ολες μας εχουμε πολλα μετωπα....... ουτε για μια στιγμη μην σκεφτεις για χαπια.... ειμαι πολυ ασχημα αυτον τον καιρο και σκεψου οτι εχθες το βραδυ πηρα ενα για να ηρεμησω και ακομα με βριζω....... ειμαι απαραδεκτη........αντι να σεβομαι το σωμα μου για να ερθει καποια στιγμη ενα μωρο,παω και του βαζω ουσιες κακες. εγω προτεινω ΠΟΛΥ υπομονη.........δεν γινεται να το παλεψουμε αλλιως......

αχ ρουλακι μου, μη μου στεναχωριεσαι, μια δυσκολη φαση ειναι θα φτιαξουν τα πραγματα σιγα σιγα, υπομονη κουκλιτσα μου, και κουραγιο

Aααααχ.. αν ξέρατε πόσο καιρό λέω "υπομονή"... Τέλος πάντων...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες!

Ανυπομονώ να σας δω την Κυριακή! :)

Φιλάκια, καληνύχτα! :)

Ρουλάκι μου τώρα το είδα το μήνυμα σου!! Μην στενοχωριέσαι! Είμαι κι εγώ δίπλα σου σ'ότι χρειαστείς να το ξέρεις αυτό! Θα περάσει! Κι εύχομαι γρήγορα ...

Καλημέρα κορίτσια.. σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! :)

Πήγα το πρωί κι έδωσα αίμα για τις εξετάσεις.. Πέμπτη θα'ναι έτοιμες.

Που θα πάει.. θα περάσει κι αυτό!

ΡΟΥΛΑΚΙ, ΑΝ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ( ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ Κ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ!!!), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ Κ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΗ Κ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ....ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! :kiss:

Ρουλίτσα μου αντε πάλι!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσακι μου ! οτι θα περασει θα περασει αυτο ειναι σιγουρο!

υπομονή πάλι!

εχω και εγω μια ταση με κύστες στις ωοθήκες! μια φευγουν μια ερχονται! βεβαια εχει καιρό να εμφανιστεί το πρόβλημα!

Με τα αντισυλληπτικα και εγω το αντιμετώπισα...δεν πειράζει μετα τα αντισυλληπτικά όμως θα ειναι οτι πρεπει να μεινεις έγκυος!!!! :kiss:

φιλιά!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ........ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ......!!!!!!!!

ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ....ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.....ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΠΥΣΑ....ΤΙΠΟΤΑ....ΕΙΧΑ ΠΟΟΟΟΛΥ ΑΙΜΑ....ΕΠΙ 20 ΜΕΡΕΣ.....ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ....ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ....

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ.....!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.....!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣΙ.....ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΟΟΟΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.....

http://

Λιονταρίνα μου... με συγκίνησαν πολύ τα λόγια σου και σ'ευχαριστώ πολύ! :blush::)

Ελπίζω κι εγώ να καταφέρεις να έρθεις την Κυριακή για να γνωριστούμε!

Φιλάκια πολλά κι εύχομαι και σε σένα ό,τι επιθυμείς!! :kiss::)

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!!! :blush:

Μπορεί πολλά πράγματα στη ζωή μου να πηγαίνουν στραβά τον τελευταίο καιρό, αλλά μου'χει συμβεί κι ένα πολύ σημαντικό θετικό... Το mammyland!

Νιώθω τόσο τυχερή που μπήκα στην παρέα του mammyland... Έχω εισπράξει τόση αγάπη και υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες... πραγματικά ήταν ένα "δώρο Θεού" σε μια δύσκολη περίοδο για μένα - χωρίς υπερβολές!

Σας αγαπώ πολύ όλες! Να'στε καλά... κι εύχομαι σε όλες να έχουν την υγεία τους πάνω απ΄όλα και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας! :kiss::kiss:

Ρουλακιιιιιι τελευταια και καταιδρωμενη εγω χα χα χα χα!!!!

Τωρα μολις διαβασα τα τελευται νεα....τι να σου πω αγαπημενο μου θειακι!!!

Αρχικα οτι κι εμεις ειμαστε πολυ πολυ τυχερες που σε εχουμε γνωρισει και οσες οοοχι να πατε στην συναντηση!!!χι χι χι!!!

Σου εχω πει πολλες φορες οτι εισαι απιστευτος ανθρωπος με τεραστια καρδια και ψυχη!!!

Μπαινω στην θεση σου....αλλωστε ολοι λιγο πολυ εχουμε περασει αυτην την φαση ολα να πηγαινουν στραβα και να λες φτανει πια εεεεεεεεεεεεελεος!!!Και σε καταλαβαινω απολυτα...μα τι μπορουμε να κανουμε τι????????Δυστηχως πρεπει καποιες φορες να κανουμε περισοτερη υπομονη απ οτι εχουμε ποτε φανταστει!!!Αλλα γεμισε με δυναμη και μην αφησεις τιποτα να σε ριξει!!Δες τον στοχο μπροστα το θαυμα και θα δεις που ολα θα γινουν και ο καιρος θα περασει γρηγορα....

Εγω το μονο που μπορω να κανω για σενα ειναι να ευχηθω με οοοοολη την δυναμη της ψυχης μου για σενα να ξυπνησεις ενα πρωι και ολα να εχουν φωτισει ολα να εχουν αλλαξει και οτι σου ελειπε ως τωρα να το λαβεις εις διπλουν!!!:-)Σ αγαπω!

Δεν έχω λόγια... έχω μείνει άφωνη... :blush:

Κωνσταντίνα μου, σου στέλνω μια τεράααααστια αγκαλιά...

Σ'αγαπώ πολύ ανιψούδι μου!!! :) :)

ρουλακι μου τωρα σε διαβαζω γιατι χθες δεν καταφερα να μπω στο μαμυ...ξερω τις σκεψεις σου κ σε καταλαβαινω απολυτα... δεν μπορεις να κανεις κατι με το αγχος, μονο κακο στον εαυτο σου,στην διαθεση σου κ ολα μετα να τα βλεπεις μαυρα μαυρα μαυρα, υπαρχουν κ αλλα χρωματα, δεν νομιζεις ;);););) ολα θα ερθουν στην ωρα τους κ εκει που δεν θα το περιμενεις..για ριξτο λιγο στην τρελα αλλωστε τι το εχεις το ονομα αυτο??? :P:P:P:P εγω ενα εχω καταλαβει με στενοχωριες κ δακρυα μονο τον εαυτο μου χαλαω.. ολοι οι αλλοι συμεχιζουν την ζωη τους κ εγω να σκαω... εεε οχι πια, υπαρχω κ εγω, μονο εγω.. η ζωη ειναι δικη μου.. :angry::angry::angry::angry::angry:

ρουλακι μου,θειουλινι μου γλυκο, εμενα με καλυψε πληρως το αριστινακι μας....... εισαι το πιο γλυκο πλασματακι...... εμεις ημαστε τυχερες που μας δωθηκε η ευκαιρεια να σε γνωρισουμε και να μας μαθεις τοσα πολλα ......... ξερεις εσυ...... γιαυτα που υπαρχουν μεσα στις ψυχουλες ;)

ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΟΥΛΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ,ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ..

ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

Καλά εε;;.. σήμερα έχετε βαλθεί όλες να με κάνετε να κλαίω από συγκίνηση συνέχεια!! :blush::blush::P

Αlkostακι μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Αν κρίνω από σένα, μόλις ξεχάσω το άγχος μου (και τελειώσω και τα αντισυλληπτικά :P ) θα μείνω αμέσως έγκυος!!!! ;) ;) :laugh: :silly: Με το καλό το νινάκι σου!!! :)

Μικρούλα-ανιψούλα! :P Kανόνισε την πορεία σου... να'ναι προς Άγιο Δημήτριο την Κυριακή!! Έχεις πάρει πάρα πολλές απουσίες!!! :P

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θέλω να σου κάνω μια μεγαααααλη αγκαλίτσα!! :kiss::kiss:

Λαμπρινούλα μου, εμείς τα'παμε και στο τηλέφωνο..

Αλλά πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες: "υπαρχουν κ αλλα χρωματα, δεν νομιζεις;" ;) ;)

Ρουλίτσα μου γλυκιά τώρα είδα το πόστ σου...

Καθε εμπόδιο για καλό... :dry:

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να περάσει γρήγορα η περίοδος αυτή της θεραπείας και να μας ανακοινώσεις αμέσως μετά τα ευχάριστα!!! ;)

Οσο για το άγχος...ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Ολοι, θέλοντας και μη, με τις καταστάσεις που βιώνουμε (σπίτι, δουλειά, καθημερινότητα) δεν μπορούμε να το αποφύγουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Είμαι κι εγώ στο κλαμπ αυτό των "πολεμίων του άγχους" αλλά όσο κι αν προσπαθώ να το αποβάλλω, αυτό με κυριεύει ακόμα περισσότερο...

Εύχομαι όλα να σου πάνε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Φιλιά πολλά γλυκούλα μου Ρουλίτσα!!! :kiss::kiss::kiss:

Βασούλα;;; Που είσαι εσύ;;;; :) :)

Το ωραίο ξέρεις ποιο είναι;;; Ότι δεν το καταλαβαίνω ότι αγχώνομαι. Θέλω να πω, δεν κολλάει το μυαλό μου να σκέφτομαι συνέχεια κάποια πράγματα, (τουλάχιστον όχι όλα) όσα με απασχολούν. Πχ στη δουλειά. Οι περισσότεροι που με ξέρουν, με θεωρούν τέρας ψυχραιμίας. Και πάντα καταφέρνω να φέρνω εις πέρας οτιδήποτε προκύψει, χωρίς να νιώσω ότι αγχώνομαι τρελά.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως το σώμα μου το νιώθει καλά το άγχος!..

Δουλεύει αυτό... δουλεύει υπογείως! :P

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Άντε, γρήγορα ν'ακούσουμε ευχάριστα από σένα!! ;):)

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι! :)

Εδώ είμαι...!!! :laugh:

Είχα ένα θεματάκι με το μάμμυ τελευταία...δεν μπορούσα να μπω... :angry:

Αυτό το μήνα είχα τις ελπίδες μου αλλά δυστυχώς η χοριακή με διέψευσε...το τρελό είναι οτι ακόμα έχω καθυστέρηση...αλλά έχω και τον άτιμο τον κύκλο μου που είναι χάλιαααα...

Μάλλον πάλι με χάπια θα αδιαθετήσω...και όχι τίποτα άλλο...προσπαθώ να αποφύγω την πρόκληση ωορρυξίας γιατί πάλι θα πριστώ...και μόλις μπήκα σε ένα δρόμο που έχω αρχίσει να ξεπρίζομαι...ουφφφφφ...αλλά χαλάλι...Θα το καθυστερήσω όσο περισσότερο γίνεται το θέμα του μωρού (αν και δεν το θέλω) για να χάσω οσο το δυνατό περισσότερα κιλά...και μετά βουρ για πρόκληση!!!!

Ολα για το καλό μας γίνονται!!!Να το θυμάσαι!!!

Πολλά πολλά φιλιά Ρουλίτσα!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...