Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως είμαι crazy όνομα και πράγμα;;;

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Μου συμβαίνει κάτι και θέλω τη γνώμη σας γιατί έχω τρελαθεί λιγάκι...

Τον προηγούμενο μήνα από την 21η μέρα του κύκλου και για μια εβδομάδα περίπου είχα κάθε μέρα λίγο αίμα (κάποια στιγμή της ημέρας, όχι συνέχεια). Μετά μου ήρθε η περιόδος κανονικά. Ακόμα δεν είχα κάνει μπάνια στη θάλασσα, για να πει κανείς ότι επηρεάστηκα από αυτό. Επίσης, δεν υπήρχε πιθανότητα εγκυμοσύνης ώστε να υποπτευθώ άλλα πράγματα.

Είχα πάρει το γιατρό μου τηλ. αλλά με καθησύχασε, δεν το θεώρησε ανησυχητικό και μου'πε να μην αγχώνομαι.. (...)... ίσως να'ναι καμιά κυστούλα ή κάτι τυχαίο.

Το κακό με την όλη ιστορία είναι ότι δεν ήξερα τι να υπολογίσω ως πρώτη μέρα περιόδου και τελικά σημείωσα στο ημερολόγιό μου τη μέρα που αυξήθηκε το αίμα και θεώρησα ότι άρχισε κανονικά η περίοδος.

Ο κύκλος μου σε γενικές γραμμές κυμαίνεται από 27-31, άντε 32 μέρες.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα... 20η μέρα του κύκλου, πάλι είδα λίγο αίμα! Λίγο, πολύ λίγο, αλλά αίμα, κόκκινο. Μόνο που αυτή τη φορά, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης... :woohoo: :blush:

Αυτό το περιβόητο "αίμα εμφύτευσης" πόσο είναι συνήθως; Είναι πολύ; λίγο;; :unsure: Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα δει καθόλου.

Εντωμεταξύ, λόγω του προηγούμενου ιστορικού μου (αποβολή + παλίνδρομη) και το γεγονός ότι πρέπει να καταλάβω όσο πιο σύντομα γίνεται ότι είμαι έγκυος για να ξεκινήσω αγωγή με ενέσεις κλπ, έχω "χεστεί" από το φόβο μου, την αγωνία μου κι όλα τα υπόλοιπα... :huh::dry::S:blink:

Τι να'ναι;; Πάλι το ίδιο όπως τον προηγούμενο μήνα ή... ;;;... :silly: :S:huh:

Τέλος πάντων.. σας ζάλισα.. όπως καταλαβαίνετε έχω αναστατωθεί πολύ..

Έχει καμιά σας κάποια παρόμοια εμπειρία;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρουλίτα μου ,

λοιπόν φούντωσα!

Το αίμα εμφύτευσης έρχεται (αν έρθει) 6-12 μέρες μετά την οωρηξια-επαφή-σύλληψη.

Είναι συνήθως λίγο σε ποσότητα εγώ είχα δει κόκινες σταγονίτσες και πολλές κοπέλες που ξέρω και μετά τίποτα.....

Αντε μακάρι!!

Crazy, πρώτη μέρα περιόδου είναι η μέρα που έρχεται το αίμα, όχι η μέρα που κατεβαίνει το πολύ αίμα. Οπότε, παίζεται να είναι και κανονική περίοδος το αίμα που έχεις.

Αν, όμως, υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, τότε μπορεί να είναι και αίμα εμφύτευσης. Περίμενε λίγες μέρες μήπως σου κατέβει πιο πολύ.

Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!:kiss:

Πεπούλα μου, εγώ να δεις φούντωμα!! :P :laugh:

Θέλω να γίνω μαμά! (καλέ πως σε λένε;;; τι τέλειο ψευδώνυμο!!) είναι δυνατόν να μου'ρχεται περίοδος ξαφνικά στις 20 μέρες;; θα τρελαθώ!!!

Τέλος πάντων... υπομονή και βλέπουμε...

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια!! :)

Και που είστε;;; Αν είμαι, αφενός θα κάνουμε πάρτυ, αφετέρου θέλω παρέα στις φουσκωμένες κοιλίτσες εε;;!!! ;)

Άννα-Μαρία με λένε!

Αυτό που λες μου είχε τύχει και μένα, αλλά ήμουν λίγο ειδική περίπτωση. Κάποια στιγμή το κάναμε την πρώτη μέρα της περιόδου, και μου κόπηκε το αίμα. Για μία σχεδόν εβδομάδα μου ερχόταν λίγο, ελάχιστο και καφέ, και μετά άρχισε το πολύ. Δηλαδή, συνολικά αυτό το πράγμα κράτησε για περίπου δύο εβδομάδες αντί για τη συνηθισμένη μία της περιόδου. Τις επόμενες φορές επηρεάστηκε ο κύκλος, και συνεχίστηκε το ίδιο βιολί, για 2-3 μήνες ακόμα και μετά ομαλοποιήθηκε πάλι.

Όσο για την 20η μέρα που λες, υπολόγισε από τη μέρα που σου ήρθε το αίμα, το λίγο, και πες μας πόσες μέρες είναι από τότε.

Ax Ρουλακι μου ζω γι αυτο το δημοσιευμα σου!Θα γινω μαμα!!!!!!!!Τι αλλο να πω!!!!

Οσο γι αυτα που περιγραφεις περιεργα!Δεν μου λες αυτο το αιμα σημερα σταματησε?ηταν σταγονες λιγο τι πως?????Αχ μακαρι το ευχομαι οσο τιποτα!!!!Οσο για το προηγουμενο συμβαν ξεκινησε την 21 και κρατησε καμια βδομαδα και μετα ηρθε κανονικα περιοδος η οποια κρατησε ποσο?Μεχρι ποια μερα δλδ?ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!Παντως αν ειναι σαν τον προηγουμενο μηνα θα γινοτανε καθε μερα αυτο το σημερινο ετσι δεν ειναι?Σε ζαλισα συγνωμη αλλα ειναι μεγαλη η χαρα μου να διαβαζω απο σενα τετοια νεα!

Αχ ανιψούδι μου αγαπημένο, Κωνσταντίνα μου.. :) Με συγκίνησες βρε ατιμούλικο!! :P:kiss:

Λοιπόν:

Είχα νορμάλ περίοδο στις 22/7.

Μετά από 21 μέρες, στις 11/8 και μέχρι και 16/8 είχα αυτό το ελάχιστο, μια φορά μέσα στη μέρα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν ήταν την ίδια στιγμή μέσα στη μέρα) και ήταν κόκκινο ή ροζ. Στις 16/8 το βράδυ είχα ξαφνικά αρκετό καφέ κι από την άλλη μέρα, 17/8, ξεκίνησε κανονικά περίοδος που κράτησε όσο μου κρατάει συνήθως, 3-4 μέρες.

Κι ερχόμαστε στον επόμενο κύκλο. Επαφές είχαμε στην 13η και 14η μέρα.

Σήμερα είναι η 20η μέρα από τις 17/8. Κι είχα πριν κανά δίωρο ελάχιστο ροζ-κόκκινο στο σκούπισμα και μετά τίποτα.

Αυτά... :unsure:

Τι να σου πω;

Είναι 20η μέρα από τη 17/8, αλλά και 26η από την 11/8.

Οπότε, περίμενε λίγες μέρες ακόμα, ή αν δεν αντέχεις κάνε κανένα τεστάκι, να δούμε τι παίζει, γνωρίζοντας, όμως, ότι δεν είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστα.

Ρουλα μου δεν ξερω τι να σου απαντησω, δεν ειχα τετοια εμπειρια...:blush:

Σου ευχομαι ομως μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυος, και να κανεις ενα ομορφο και υγειες μωρουλι...! :laugh:

Σε φιλω...! :kiss:

Άννα-Μαρία κι εγώ πιστεύω πως τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα, γι'αυτό και κάποια ψυχή εδώ στο mammy μ' έχει βαφτίσει "χοριακάκια"! :laugh: Γιατί σε όλες λέω πηγαίντε για χοριακή! :P

Στην περίπτωσή μου είναι νωρίς για χοριακή. Νομίζω αν πάω προς Πέμπτη-Παρασκευή θα'χω περισσότερες πιθανότητες για έγκυρο αποτέλεσμα.

Μαρινάκι μου σ'ευχαριστώ! Άντε, να βρεθούμε κι από κοντά, σας πεθύμησα!!

Μέχρι τότε... για να δούμε τι θα δούμε... :unsure:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩ κι εγω ειμαι της αποψης να πας προς Πεμπτη η Παρασκευη για μια χοριακουλα!!!!!Μεχρι τοτε πρεπει να δεις αν θα συνεχιστει οπως την προηγουμενη φορα το ιδιο...αν ναι να πας και για κανενα υπερηχο.Να δεις γιατι γινεται αυτο!Ελα μωρε τρελονινακιιιιιιιιιιιι !!!!Να το χασουμε τελειως!!!!!Απο αλλα συμπτωματα εχεις τιποτα?

ρουλακι μου μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι να κανεις ποστ στις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης και να κανουμε τρελο παρτυ!!!!!!!!!!!

να κανεις την χοριακη για να βεβαιωθεις και μετα κατευθειαν την αγωγη...μονο ενεσεις θα κανεις η θα παρεις και ασπιρινη??

Κωνσταντίνα μου τίποτε από συμπτώματα. Μα έτσι κι αλλιώς, και να'μαι, είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα.

Αναστασία μου, σ'ευχαριστώ! Μόλις τώρα έγραψα κι εγώ στο δικό σου θέμα για τη βάφτιση!! :laugh:

Θα κάνω ενέσεις ηπαρίνης και θα παίρνω παιδική ασπιρίνη και μικρή δόση κορτιζόνης. Η κορτιζόνη νομίζω θα'ναι για τους πρώτους μήνες, τα υπόλοιπα σε όλη την εγκυμοσύνη. Και δεν τα πάω καλά με τις ενέσεις.. και θα τις κάνω και μόνη μου.. ουφ... Αλλά... ας είμαι, πρώτα ο Θεός και θα γίνω σούπερ νοσοκόμα του εαυτού μου! :P

Koρίτσια, δεν ενθουσιάζομαι για να μην απογοητευτώ. Αλλά όσο να'ναι, έχω αγωνία... υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και βλέπουμε...

Εχεις δικιο ναι!Παντως Παρε και καμια παιδικη ασπιρινουλα ετσι στο που και που γιατι ξερεις ποτε τι γινεται!!!Αμην με το καλο να ερθει!!!

Αλλα να μας πεις και αυριο αν συνεχιζονται αυτα οπως σημερα!

Και επιτελους αν εχουμε τα ευχαριστα να φωναξεις δυνατα οπως και ολες μας αντε γιατι πολυ συγκρατιομαστε για να μην απογοητευτουμε και μου την εχει βαρεσει!!!Θα θελω τρελο ενθουσιασμοοοοοοο!!!!

Σε φιλω!!!!!!

Χαχαχαχα... καλά, εννοείται πως θα σας κρατάω ενήμερες για τις εξελίξεις.. κι αν είμαι τελικά, πρώτες θα το μάθετε!!! Μη σου πω θα μπω από τον υπολογιστή του μικροβιολογικού για να το γράψω!! :laugh: :P

Λες να πάρω παιδική ασπιρίνη από τώρα; Δε μου'χει πει κάτι ο γιατρός, αλλά να σου πω την αλήθεια κι εγώ το σκέφτηκα.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας! :kiss::)

θειουλα μου???????????????????????????? :):):)

τι χαρουμενα νεα ειναι αυτα????? :) μακαρι παναγιτσα μου να ειναι για καλο αυτο το αιματακι, ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!!!!! ελα να το εκανες το θαυματακι σου να τρελαθωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να το και το άλλο μου ανιψούδι!!! :) :)

Καλό χειμώνα κοριτσάκι μου! Μακάρι να'χουμε πολλά θαυματάκια στη σειρά!!!! :);):)

Ρουλακι μου στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Λιγες μερες υπομονη μονο! Ευχομαι στην επομενη συναντηση μας να χαϊδεύουμε ολες μας την κοιλιτσα σου! Προς το παρον εχεις ολη τη θετικη ενεργεια του mammyland!:kiss:

Αμε αμε απο κει να μπεις!!!!Και να ξεκινησεις με ενα κεφαλαιο ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙ!!!! :)

Λεω να παιρνεις καμια ασπιρινουλα εγω θα επαιρνα κακο δεν κανουν!Εστω και καθε δυο μερες οχι καθε μερα...δεν ξερω αν θες ρωτας και τον γιατρο...εδω αλλοι τις παιρνουν με το κιλο και τις κανονικες!

Οτι πιστευεις!Αντε αντε να δουμε!!!ΑΓΩΝΙΑ ΑΓΩΝΙΑ!!!Φιλακια περιμενουμε εξελιξεις!!!

Καλά εε;; Φαντασία που οργιάζει έχω!! Αμέσως φαντάστηκα την εικόνα του πλήθους που περνάει με τη σειρά να χαϊδέψει την κοιλιά μου!! Χαχαχαχαχα...

Ευχαριστώ Δημητρούλα μου!!! :kiss:

Για να δούμε.. λες να'γινε το θαυματάκι, όπως λέει και η Μικρούλα μας;;;

I'm going crazy!!! I'm going nuts!! :P

:laugh: E εισαι λιγο τρελουτσικη...αλλιως δεν θα σ αγαπουσα..:P :laugh:

Αχ Ρουλακι μου ...μακαρι...χιλιες φορες μακαρι να εισαι,ξερεις ποοοοοσο θα χαρω!!!!Η αληθεια ειναι πως οταν ειχα μεινει εγκυος εβλεπα συνεχεια λιγο κοκκινο η ροζ αιμα και ειχα και πονακια ελαφρα σαν να μουρχεται περιοδος,πηγαινα καθε τοσο στο μπανιο κι ελεγα τωρα σιγουρα μου ηρθε,αλλα δεν...:) :) :) Σου ευχομαι να εισαι!:woohoo: και περιμενω τσατοπαρτυ!:P :laugh: :woohoo:

ρουλακι μου ολες οι σκεψεις κ οι ευχες μου ειναι μαζι σου...μακαρι ολα να ειναι τελεια κ ενα σπορακι να αρχισε τα κολπα του...για καλο κ για κακο αφου παιζουν ολα τα ενδεχομενα δεν κανεις ενα τηλεφωνο στον γιατρο??αυτος κατι θα ξερει περισσοτερο κ να σε συμβουλευσει σωστα για την ασπιρινη κ οτιδηποτε αλλο...περιμενω νεα σου....μμμμμμμαααατσσ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...