Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙτσακια μου καλημερα σας και παλι....λοιπον....την τεταρτη πηρα τις εξετασεις μου τις πρωτες απο την μικροβιολογο και πηγα στην γυναικολογο μου....λοιπον ολες οι εξετασεις μου ηταν πολυ καλες εκτος απο τον αιματοκριτη μου που ηταν 38 και μου εδωσε σιδηρο και αλλη μια εξεταση την λεγομενη για το ουρεοπλασμα...που βγηκε θετικη...και μου συστησε να την επαναλαβω γιατι μου ειπε οτι υπηρχε περιπτωση να εχει γινει λαθος...ετσι και εκανα..πηγα την ξαν εκανα και βγηκε εχτες και πηγα την πηρα αι ξανα πηγα...λοπον...η εξεταση παλι θετικη... μου εδωσε και σε μενα και στον συζυγο αντιβιωση 14 μερες...και μου ειπε οτι μην ανησυχεις και οτιδηποτε αντιμετωπιζετε αλλα με εχει πιασει ενα αγχος,...εσεις τι λετε????ευχαριστω κοριτσακια μου φιλακια περιμενω τα φωτα σας......

Δημοσίευση

το ουρεόπλασμα είναι ένα δύσκολο μικρόβιο και για το λόγο αυτό σας έδωσε αντιβίωση για τόσες ημέρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να πίνεις στάλα αλκοόλ (ούτε ξύδι στη σαλάτα που λέει ο λόγος). 15 μέρες μετά τη θεραπεία θα πρέπει να επαναλάβετε την εξέταση κι επειδή πρόκειται για μικρόβιο που επανέρχεται εύκολα καλό θα ήταν να επαναληφθεί δεύτερη φορά η εξεταση και αφού περάσει 1 μήνας.

Παρόλα αυτά συμφωνώ ότι πρέπει να ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες του γιατρού σου εφόσον κανείς δεν ξέρει την περίπτωσή σου καλύτερα από αυτόν.

Δημοσίευση

καλησπερα σας κοριτσακια μου....βασικα ειχα αγχωθει λιγο εως πολυ αλλα προσπαθω να μενω ηρεμη ιατι η γατρος μου ξερει τι κανει και την εμπιστευομαι απολυτα....ελπιζω να πανε ολα καλα....

esys δεν πινω καθολου...λογω εγκυμοσυνης...οποτε μια χαρουλα.....

ευχαριστω φιλακια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...