Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρήκα φθηνά τεστ ωορρηξίας σε ελληνικό site

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, :) είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω καλά να χειρίζομαι το φόρουμ. Το ξαναέγραψα αυτό αλλά μάλλον σε λάθος ενότητα... Γράφω πάλι κι εύχομαι να μου γράψει καμία και τη δική της εμπειρία.

Στην προσπάθειά μου κι εγώ να μείνω έγκυος, 3 μήνες τώρα ξόδευα τα χρήματά μου στα τεστ ωορρηξίας των φαρμακείων.... Τα οποία ομολογουμένως είναι πανάκριβα. Βρήκα ένα ελληνικό site, το www.hometest.gr με το οποίο ενθουσιάστηκα! Τουλάχιστον η όψη του με τράβηξε.... και φυσικά οι τιμές από τα τεστ ωορρηξίας (έχει και εγκυμοσύνης αλλά αυτά δεν με ενδιαφέρουν ακόμα). Είναι πααααρα πολύ φθηνά. Παρήγγειλα και τώρα τα περιμένω. Αν θέλετε μπείτε να το δείτε κι εσεις. Πιστεύω ότι αξίζει. Θα σας ξαναγράψω, αν ήταν γουρλίδικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pepi A κι εγώ ανακάλυψα αυτό το site κ έχω ήδη παραγγείλει τα τεστ.Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω να τα έχω παραλάβει.Μακάρι να αποδεικτούν γουρλίδικα κ τον επόμενο μήνα να είμαστε εγκυούλες.....θα περιμένω νέα σου....καλή μας επιτυχία.....!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ:P ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ:P ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ?

πολυ ωραια η σελιδα με τα τεστακια, και πραγματικα φτηνα!!!!!! ξερει καποιο κοριτσακι αν ειναι με αντικαταβολη, ή αν πρεπει να χρησιμοποιησει κανεις πιστωτικη??????????

rose25 και γιατί να δίνεις τα λεφτάκια σου στη γυναικολόγο, ενώ αυτά τα τεστ βρίσκουν την ορμόνη και προγραμματιζεις τις επαφές σου? ;) Εγώ είχα μία γυναικολόγο με την οποία ξεκίνησα παρακολούθηση ωορρηξίας, αλλά μάλλον δεν ήξερε να διαβάζει καλά τον υπέρηχο και μπερδευτήκαμε τόσο πολύ, που τη σταμάτησα. Η πλάκα είναι ότι η ίδια μου πρότεινε να πάρω τεστ ωορρηξίας!!

Εμένα μου ήρθαν σήμερα. Εγώ πλήρωσα με πιστωτική αλλά είχε και κατάθεση στην τράπεζα...

Pepi A ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΥΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ!ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CLEARBLUE KΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ 13 ΜΕΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ 13η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ.ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΟΝΙΜΗ!ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ:P ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΥΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ.ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:) ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΗ ΗΤΑΝ:laugh: ΠΟΣΟ ΕΙΧΕΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?

Έδινα 30 ευρώ τη φορά, δεν ήταν πολλά, σε σχέση με άλλους, αλλά πάλι δεν έκανε δουλειά αυτή... Μου ήρθαν με ταχυδρομείο και βρήκα το φάκελο αφού γύρισα σπίτι από τη δουλειά. Μακάρι να έχουν αποτελέσματα. Παραμένουμε αισιόδοξες!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ:) :) :) ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ

Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:)

PEPI ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SITE:kiss: :kiss: :kiss:

κορίτσια, έχω ακούσει 3 κοπέλες από τη δουλειά που έμειναν με την πρώτη φορά που έκαναν τεστ ωορρηξίας!!!! Ποτέ δεν ξέρουμε........... φιλάκια

mariant έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ:) :) :) ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ

Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.....ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:)

PEPI ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ SITE:kiss: :kiss: :kiss:

H πρώτη φορά είναι τυχερή συνήθως!!! Σου εύχομαι να μείνεις με τη μία!!!!

Χθές τι πρωι εκάνα τη παραγγελία και σημερα μου ηρθαν (με κουριερ) δεν βλεπω την ωρα να τα ξεκινησω την αλλη εβδομαδα;)

Αχχ καλη μου επιτυχία!!

gioulaki έγραψε:

Χθές τι πρωι εκάνα τη παραγγελία και σημερα μου ηρθαν (με κουριερ) δεν βλεπω την ωρα να τα ξεκινησω την αλλη εβδομαδα;)

Αχχ καλη μου επιτυχία!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ +++ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΣΕΣ ΜΕΡΕΣ?

Pepi A έγραψε:

mariant έγραψε:

H πρώτη φορά είναι τυχερή συνήθως!!! Σου εύχομαι να μείνεις με τη μία!!!![/quote:2g0n7gk6]

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΡΙ:)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...