Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επιτελους οι μερες περασαν και ηρθε και η δικη μας η σειρα:woohoo:

σημερα το απογευμα θα αποκτησει το ονομα του ΣΠΥΡΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

εγω βεβαια απο την αγωνια μου δεν εχω κοιμηθει ξυπναγα το βραδυ και σκευτομουν μηπως ξεχασα να κανω κατι:blink:

ολα τα εχω ετοιμα σιδερωσα και το κουστουμι του να ειναι ετοιμο του εχω ετοιμα τα παπουτσακια του λες και τον παω γαμπρο:laugh: :laugh: :laugh:

αχ τι αγωνια ειναι αυτη πωπωπωπωπωπω....!!!!!!!!!!!!τι συγκινηση!!!!!

σας βαζω μερικες φωτο αλλα το βραδυ θα βαλω και απο την βαπτιση γιατι σιγα μην περιμενω εγω τον φωτογραφο:laugh: :laugh: θα εχω μαζι μου την φωτογραφικη και ο αδερφος μου την βιντεοκαμερα:laugh: οποτε θα ξεκλεψω και μερικες φωτογραφιες για μενα:laugh:

οι μπομπονιερες μας!!

post-7176-13873934733975_thumb.jpg

  • Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασια μου!!!

Εφτασε η μεγαλη μερα!!!

με το καλο!!να τον χαιρεστε τον κουκλο σας και να ειναι παντα στην ζωη του γερος ευτυχισμενος και τυχερος!!!

και εσεις απο διπλα να τον καμαρωνετε!!

φιλακια πολλα και περιμενουμε φωτο και λεπτομερειες!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου καλημερα να ζηση το ονομα (ετσι λεμε στην μακεδονια :) ).Σου ευχομε να δςσει ο θεος να τον ντυσεις και γαμπρο και να τον δεις ευτηχισμενο μεχρι τα βαθεια του γεραματα.Φιλια πολλα με το καλο :) .

Δημοσίευση

Kαλημερα Νατασα:) Τι ωραια που ειναι ολα? Τρελαθηκα με τις μπομπονιερες, κι εγω αν ειχα αγορακι αυτες θα διαλεγα:P Και τα ρολογια για τις νονες ειναι πολυ καλη επιλογη και δεν ειναι και φτηνα!!! Μπραβο, καλοφωτιστος να ειναι ο σπυρετος σου, να τον δεις οπως επιθυμεις, αντε και στα δικα μου:P :silly: :)

Δημοσίευση

Νατάσσα μου στα είπα και στο δικό μου θέμα, στα λέω και εδώ επίσημα. Να σας ζήσει ο μικρός, να τον δείτει όπως επιθυμείτε.

Όσο για προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ. ΤΕΛΕΙΑ. Η κορνιζούλα μάλιστα μου άρεσε πάρα πολύ.

Αντε, το βράδυ πριν κοιμηθώ, θα κοιτάξω να δώ φώτο απο την βάφτιση του Σπύρου-Τάξιάρχη.

Φιλάκια κούκλα μου

Δημοσίευση

Καλημέρα...με το καλό να το βαφτίσεις το αντράκι σου και να το καμαρώνεις! Είναι πολύ συγκινητική στιγμή για τις μανούλες η βάφτιση...να είσαι χαλαρή να το απολαύσεις...Όλα είναι πολύ όμορφα...

Δημοσίευση

με το καλό Αναστασία μου η βάφτιση,

καλοφώτιστος ο μπεμπούλης, εχμ, ο Σπύρος-Ταξιάρχης ήθελα να πω,

να τον χαίρεσαι, πάντα γερός να είναι και να τον καμαρώνεις!!!

πάντα ευτυχίες εύχομαι και χαμόγελα :kiss:

Δημοσίευση

καλημερα αναστασια.σημερα θα ειναι μια απο τις πιο τελειες και συγκινητικες στιγμες που περναει μια μανουλα.θα περασετε υπεροχα θα δεις.ο μικρουλης να ειναι γερος και καλοφωτιστος:laugh:

Δημοσίευση

Αναστασια μου ολα ειναι πανεμορφα! Σε καταλαβαίνω καθως και εγω την ιδια αγωνια ειχα!Γλυκια αγωνια!:P :P Με το καλο κοριτσακι μου!Ολα να πανε τελεια! Καλα να περασετε!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...