Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κόστος Δωματίου στο Ιασώ

tatalina

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι 8 εβδομάδων μόνο αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω πόσο κοστίζει το δωμάτιο στο Ιασώ.Ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά πρέπει να κανονίσουμε τον οβολόν μας με τον αντρούλη μου...οι εποχές είναι δύσκολες!Σίγουρα το πιο εύκολο είναι να ρωτήσω στο Ιασώ αλλά θα με θεωρήσουν τρελλή αν πάω τόσο νωρίς!:lol: Αν κάποια έχει γεννήσει πρόσφατα και μπορεί να μας πει θα με διευκόλυνε πολύ....Θα ήθελα να πάω όχι σε 6κλινο το αμέσως μικρότερο σε κλίνες...δεν ξέρω ποιο είναι!Σας ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο κουκλα μου και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη

υπαρχει καταλογος οπου αν πας στο ιασω στον δεινουν

εχω γραψει τις τιμες στις μανουλες του οκτωμβρη αν θες να το ψαξεις

αλλα γενικα για να εχεις μια ιδεα: σε 6κλινο με καισαρικη βγαινει γυρω στα 5500 μαζι με τον γιατρο και στο 4κλινο 6500 μαζι με τον γιατρο.

εξαρταται ομως

μακαρι να μπορουσα να το σκαναρω να στο στειλω

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Θα πάω στις μανούλες του Οκτωβρίου να το δω!!!Αν μπορούσες να το σκανάρεις θα ήταν σούπερ!!!!Και πάλι σε ευχαριστώ.

ΚΑΤΑ ΡΧΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 5.700 ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΜΑΙΑ . ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ !:kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 2600 ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΜΩΣ 6ΚΛΙΝΟ.

KIDERAKI ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΧΕΙΑΣ , ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ? ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ? ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ???

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ?

ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ 6ΚΛΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 140 ΕΥΡΩ.ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

Tatalina με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Εγώ γέννησα με καισσαρική το Μάιο και μου πήγε 2500ευρώ σε εξάκλινο(το οποίο έχει 2 μπάνια, ενώ το τετράκλινο !!! πολύ συνοστισμός!!) και 2000ευρώ γιατρός και μαία.

Σύνολο 4500ευρώ.

Το εξάκλινο είναι σαν δύο τρίκλινα χωρίζεται στη μέση με παραβάν, μην πετάξεις τα λεφτά σου τσάμπα, φυλαξέ τα για το μωράκι σου!!!!

Η διαφορά είναι τουλάχιστον 1450ευρώ ...και μη φανταστείς οι ίδιες παροχές.

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

tatalina έγραψε:

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι 8 εβδομάδων μόνο αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω πόσο κοστίζει το δωμάτιο στο Ιασώ.Ξέρω είναι πολύ νωρίς αλλά πρέπει να κανονίσουμε τον οβολόν μας με τον αντρούλη μου...οι εποχές είναι δύσκολες!Σίγουρα το πιο εύκολο είναι να ρωτήσω στο Ιασώ αλλά θα με θεωρήσουν τρελλή αν πάω τόσο νωρίς!:lol: Αν κάποια έχει γεννήσει πρόσφατα και μπορεί να μας πει θα με διευκόλυνε πολύ....Θα ήθελα να πάω όχι σε 6κλινο το αμέσως μικρότερο σε κλίνες...δεν ξέρω ποιο είναι!Σας ευχαριστώ!

Καλημέρα κοριτσάκι. Λοιπόν οι τιμές δωματίου μόνο, χωρίς γιατρό μιας και ζητάει ότι θέλει ο καθένας έχουν ως εξής:

Φυσιολιγικός τοκετός:

6-κλινο: 1890Ε (τελική τιμή)

4-κλινο: 1990Ε + 730Ε ιατρικό υλικό, εξετάσεις κ.τ.λ.

3-κλινο: 2090Ε + 730Ε

2-κλινο: 2850Ε + 730Ε

1-κλινο: 5200Ε + 730Ε

Σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται αμοιβή γιατρού, νάρκωση & έξοδα νάρκωσης.

Καισαρική

6-κλινο: 2050Ε (τελική τιμή)

4-κλινο: 2170Ε + 1040Ε

3-κλινο: 2250Ε + 1040Ε

2-κλινο: 2990Ε + 1040Ε

1-κλινο: 5450Ε + 1040Ε

Σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται αμοιβή γιατρού.

Καλημέρα κοριτσάκι. Λοιπόν οι τιμές δωματίου μόνο, χωρίς γιατρό μιας και ζητάει ότι θέλει ο καθένας έχουν ως εξής:

Φυσιολιγικός τοκετός:

6-κλινο: 1890Ε (τελική τιμή)

4-κλινο: 1990Ε + 730Ε ιατρικό υλικό, εξετάσεις κ.τ.λ.

3-κλινο: 2090Ε + 730Ε

2-κλινο: 2850Ε + 730Ε

1-κλινο: 5200Ε + 730Ε

Σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται αμοιβή γιατρού, νάρκωση & έξοδα νάρκωσης.

Καισαρική

6-κλινο: 2050Ε (τελική τιμή)

4-κλινο: 2170Ε + 1040Ε

3-κλινο: 2250Ε + 1040Ε

2-κλινο: 2990Ε + 1040Ε

1-κλινο: 5450Ε + 1040Ε

Σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται αμοιβή γιατρού.

Eπιστημη, τις τιμες αυτες τις πηρες απο το λογιστηριο του Ιασω? γιατι εγω πριν 2 βδομαδες που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν το 6κλινο με καισαρικη +1 επισκληριδιο 2400€. τελικα τι ισχυει?

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!Πω πω είναι τσιμπημένες οι τιμές!Το 6κλινο δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί σε όσους γνωστούς έχω πάει και ήταν σε 6κλινο γινόταν το αδιαχώρητο από τους συγγενείς εννοώ!Βρε κορίτσια σίγουρα δεν αξίζει να πετάξεις τόσα χρήματα για λίγες μέρες ενώ μπορείς να τα δώσεις στο μωράκι σου αλλά αυτός ο πανζουρλισμός που επικρατεί...δεν ξέρω με έχει βάλει σε σκέψεις!

συμφωνω απολυτως μαζι σου!εχ παει και γω ως επισκεπτρια σε 6 κλινο 2 φορες και γινοταν πανικος....εγω σκεφτομαι ή τρικλινο ή δικλινο θα δω και τα οικονομικα πως θα ειναι και θα αποφασισα.ο αντρας μου το εχει αφησει πανω μου τελειως οτι αποφασισω εγω λεει γιατι εγω θα κοιμαμαι εκει 4 νυχτες και θα εχω στο κεφαλι μου τον καθενα. ο γιατρος μου εμενα μου ειχε δωσει τις εξης τιμες για Ιασω: 3κλινο :3.500 και 2κλινο:4500. μονοκλινο :6000 και αν κανω καισαρικη 500 ευρω επιπλεον (σε οτι δωματιο και αν ειμαι).Αυτα!ελπιζω να αποφασισουμε το καλυτερο!

Γέννησα πριν 2 βδομάδες περίπου στο Ιασω. Ημουν σε εξάκλινο με καισαρική και πλήρωσα 2450 το δωματιο και 1700 το γιατρό. Σύνολο 4150

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ αυτές είναι οι τιμές του τιμοκαταλόγου που δίνουν στο Ιασώ.

Δεν συμπεριλαμβάνεται όμως η νάρκωση και τα έξοδα νάρκωσης οπότε ίσως τα 350Ε επιπλέον που σου είπαν είναι αυτά. Στον τιμοκατάλογο δεν λέει πόσο κάνει.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 3700 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ 2300 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 500 Η ΜΑΙΑ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΚΟΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ. ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΟΧΙ (ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.

πω πω κοριτσια οσο θελουν παιρνουν!

κι εγω σε 6κλινο θα καταληξω

γιατι πολλα τα λεφτα , το ξερω - κοσμος - φασαρια αλλα αν γινει ξεκαθαριση απο την αρχη πιστευω οτι ολα καλα θα πανε

τι να πω θα δειξει

Εγώ γέννησα 31 Ιουλίου με φυσιολογικό τοκετό! Δήλωσα τετράκλινο και δεν το μετάνιωσα! Ήταν χλιδή! Μεγάλο δωμάτιο σαν 2 δίκλινα! Με 2 μπάνια! 1 για κάθε 2 κοπέλες! Τελική τιμή πλήρωσα 3.335 Ευρώ για όλα ότι είχε να κάνει με το Ιασώ! ( επισκληρίδιο, χειρουργείο ( γάζες, πάνες..κτλ..), παυσίπονα, σερβιέτες, μαντηλάκια, εξετάσεις μωρού, πάνες μωρού, γαλατάκια μωρού - άσχετα αν τον θήλαζα μόνο και την μεριδούλα πάντα την επέστρεφα...- )Πάντως ισχύει γενικά μια στάνταρ ταρίφα!

Και να προσέξεις στον λογαριασμό, πριν πληρώσετε, να δείτε τι σας έχουν χρεώσει, γιατί σε κάτι γνωστούς τους έβαλαν κάτι με την ένδειξη διάφορα και κάτι ποσά 100 ευρώ και .. και τελικά ήταν κερατιάτικα Σε εμάς βέβαια δεν ισχύσε κέτι τέτοιο! Ότι χρειαστείς ρώτα με! Στείλε πμ!

Ο γιατρός μου πήγαινε 1700 ευρώ στάνταρ κι όχι ανάλογα με την θέση που θα έκλεινα στο νοσοκομείο και η μαία του 300 ευρώ την οποία δεν μετάνιωσα που την είχα στον τοκετό διότι με βοήθησε πάρα πάρα πολύ! Παρόλο που έκανα επισκληρίδιο, έπρεπε να περάσω και κάποιους πόνους κι είχα τρομερή βοήθεια και συμπαράσταση!

Με το καλό..να υποδεχτείς το μωράκι σου!! ;)

Μπράβο κορίτσια με διαφωτίσατε κι εμένα που γεννάω στο Ιασώ. Γιατί πριν λίγους μήνες που ρώτησα το γιατρό πόσο παίρνει μου έλεγε αοριστίες, ότι στο 6-κλινο είναι ο πιο οικονομικός, λες και ήξερα εγώ τι ισχύει σε κάθε δωμάτιο ή λες και ήξερα εγώ τότε το απαράδεκτο να παίρνει ο γιατρός ό,τι δίνεις και στο δωμάτιο!Yuki πολύ δεν πλήρωσες σε σχέση με την dallia;!! Πάντως η κουνιάδα μου που είχε γεννήσει πριν κάποια χρόνια στο Ιασώ μου είπε ότι τα τετράκλινα είναι πολύ καλά γιατί αυτοί όταν πρωτοφτιάξανε το μαιευτήριο κάνανε πολλά δίκλινα αλλά επειδή λόγω κόστους δεν τα έπιανε ο κόσμος, γκρεμίσανε τον τοίχο για να τα μετατρέψουν σε τετράκλινα.Οπότε τα 4-κλινα είναι σαν δυο 2-κλινα ενωμένα γιαυτό και έχουν 2 μπάνια. Οπότε κι εγώ σε 4-κλινο με βλέπω να καταλήγω. Μου κάνει όμως εντύπωση που στο 6-κλινο 1890 είναι η τελική τιμή, δηλ. περιλαμβάνει και τα 730 ιατρικό υλικό, εξετάσεις ε; Δηλ. ενώ φαινομενικά 1890 το 6-κλινο και 1990 το 4-κλινο, λες 100€ διαφορά χαρά στο πράμα ας πάω σε 4-κλινο, εντουτοις είναι κάτι τέτοια κερατιάτικα εξετάσεις κλπ. που ανεβάζουν τη διαφορά.

Dominique

οι ακριβεις τιμες συμφωνα με τον τιμοκαταλογο..

ΒΒ4 1.990 +730

ΒΒ3 2.090 +730

ΒΒ2 2.850 +730

Α1 5.200 +730

ΒΒ οικονομικη θεση 1890 και περιλαμβανεται συγκεκριμενο Υγειονομικο Υλικο και συγκεκριμενες εργαστηριακες και ιατρικες εξετασεις

**τα δωματια Λουξ και Σουιτα δν τα εγραψα καν..(και καλα εκανα)!!!!

όλα αυτα για φυσιολογικο τοκετο βεβαια..

DOMINIQUE ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΜΦΑΛΟΠΛΑΚΟΥΝΤΙΑΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (Η DALIA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ) ΓΙΑ ΔΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ 476 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 231 ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΡΑΦΕΙ 1990 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ 195 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ. ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ????

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟΥ/ΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ! ΦΙΛΙΑ!

οχι το κοστος του δωματειου ειναι δεδομενο

χωριζεται σε δυο κατηγοριες αν θα κανεις καισαρικη ή φυσιολογικο

και μετα αν θα κανεις εισκληριδιο ή οχι.

στην καισαρικη μενεις 5 μερες στον φυσιολογικο 4 μερες μεσα

TO KOSTOS ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΟΧΙ (ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Η ΟΧΙ)

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ .

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΗ ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ (Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 1.5ΟΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ :) )

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...