Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΑΘΟΣ "ΓΙΑΤΡΟΥ"


Athena

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ.ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΤΣΙ.ΒΛΕΠΩ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝ.ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΤΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ.ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΟΚΑΒΑΛΙΚΕΥΜΑ.Ο ΜΕΜΠΑΚΟΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ.ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΤΕΠΟΝ.ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΡΕΜΕΙ.ΜΟΛΙΣ Η ΩΡΑ ΠΑΕΙ 5 ΚΑΙ ΑΝΗΞΑΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΑΓΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ.ΟΙ .... ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΙΔΑΝ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ?ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΝΤΕΠΟΝ?ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι και πολύ μαλ@κες!! Εδώ η μαμά μου μια φορά της στάθηκε κόκκαλο από κοτόπουλο και της έδωσαν αντιβίωση γιατί λέει το κατάπιε το κόκκαλο και της έκανε φλεγμονή!της έβγαλαν και ακτινογραφία τα στραβάδια! Στάθηκαν και τα χαπάκια που πήρε στον λαιμό! Έπινε νερό να κατέβει και γύριζε πίσω! Ευτυχώς είχε μείνει μια οπή κι έπαιρνε αέρα! Τελικά κι ενώ είχε ανακατευτεί πολύ, λέει θα κάνω εμετό δεν αντέχω άλλο και την χτύπησε ένας οικογενειακώς μας φίλος δυνατά στην πλάτη κι έβγαλε ένα κόκκαλο όσο είναι το μικρό μας δάχτυλο του χεριού! Και λέω εγώ, έχεις ένα παιδάκι, σου λένε δεν είναι τίποτα και το βάζεις για ύπνο, σου παθαίνει αναρρόφηση την νύχτα στον ύπνο του... Τους Γ@μ@ς ή δεν τους Γ@μ@ς;;; :angry:

Αφου όλα είναι πλέον καλά, εύχομαι να είναι και η τελευταία λαχτάρα που περνάτε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα του μπεμπακου σου και να μην περασετε αλλη λαχταρα!!! και εμενα του εβγαινε συχνα ο ωμος σαυτην την ηλικια και του τον εφτιαχνε η κουμπαρα μου(που ευτυχως ξερει)

να σου πω ομως κατι και αχρειαστο να σου ειναι οταν πας σε νοσοκομειο να μην παιρνεις και πολυ τις μετροιτης οτι λενε να φαχνεσαι να ρωτας να σιγουρευεσαι και εμενα στο παιδων ειχαν λυσσαξει να του δινουν ενα γαλα για την παλινδρομηση.το μωρο μου με αυτο το γαλα χειροτερευε τους το ελεγα καθε μερα..αυτοι τον χαβα τους ωσπου μια μερα τους εβαλα αγριο χερι και αλλαξαν γαλα και ηρεμισε το παιδι μου εγω αυτο εμεθα τοσο καιρο που τρεχω στο παιδων υπαρχουν γιατροι φοβεροι αλλα υπαρχουν και κατι μ....που πρεπει να φωναζεις για να παιρνουν μπρος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

perastika athena mou k nanai to teleifteo pragma pou ton talaiporei ton mpempi sou,ego se ilikia 9 eton epatha skolikoeiditi k dn sumfonousan oi giatroi se nosokomeio edo sti thessaloniki g to ti exo,o enas elege tha tin kratisoume g parakolouthisi k o allos oxi,malonane san ta kokoria,sto telos eipane stous goneis mou pigainte to paidi se ena giatro ekso,tin alli mera o paidoxeirourgos me evale espeusmena sto xeirourgeio,eixe skasei i skolikoeiditi k pigaina g peritonitida....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δοξα το θεο που το παιδακι ειναι καλα και του περασε....

μα ειναι δυνατον?

τι αχρηστοι απο που τα παιρνουνε τα πτυχια?ακου depon...

τι θα περασες και εσυ κοπελα μου..

οσο για την ακτινογραφια επειδη ξερω για μια φορα δεν πειραζει τουλαχιστον για αυτο να μην στεναχωριεσαι..αλλα βεβαια αν κανεις καταγγελια να το χρησιμοποιησεις και αυτο γιατι δεν παυει να ειναι ακτινοβολια..

τουλαχιστον το ακτινοπροστατεψανε το παιδι στις γοναδες του ή ουτε αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αν σου εχει τυχει να κανεις ακτινογραφια και να σου δωσουν καποια βαρια ποδια να φορεσεις(η οποια ειναι φτιαγμενη απο μολυβδο)ετσι ωστε να ακτινοπροστατεψεις τα υπολοιπα οργανα και μεροι του σωματος απο την ακτινοβολια(κοινως να μην αποροφησουν μεγαλη δοση απο την ακτινογραφια που κανεις)

μια απο τις περιοχες που ακτινοπροστατευουμε παντα ειναι οι γοναδες...υπαρχουν ποδιτσες που τις φορανε εκει..αυτο ελεγα..

και να μην το κανανε να μην αγχωθεις(σε προλαβαινω χιχι :))απλα θα ηταν καλυτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...