Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε? Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Η μπεμπούλα μου είναι 18 ημερών και την θηλάζω αποκλειστικά. Κακάκια έκανα τελευταία φορά προχθές το απόγευμα και μετά τίποτα. Ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε ότι μπορεί να περάσει και μέρα και να μην κάνει και να κάνει την επόμενη. Εφόσον λέει θηλάζω δεν θα πρέπει να με ανησυχεί αυτό. Εσάς κάθε πότε κάνουν κακάκια? Πότε θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?

Δημοσίευση

ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΚΑΚΙΑ! ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΕΙΩΣΕΙ ΟΛΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ!

Δημοσίευση

Για τις πρωτες 20 μερες αν θηλάζεις το μωρο πρεπει να κανει 3-4 φορες την ημέρα κακάκια . Απο κει (εδω που ειστε εσεις δηλ ) και πέρα μπορει να κανει 7 φορες την ημερα αλλα και 1 φορα στις 7 μερες . Ολα ειναι φυσιολογικά :)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με την προλαλήσασα Lala, αλλά μέτρα και τους θηλασμούς σου μήπως πρέπει να θηλάσεις λίγο περισσότερο. Σε μερικά μωράκια το να μην κάνουν κακά τους τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα (στην οποία είναι γερή η δόση:S ), δείχνει ότι αφομιώνουν όλο το γάλα που πίνουν αλλά και ότι χρειάζονται περισσότερους θηλασμούς.

Σίγουρα η Αγλαία είναι πιο ειδική για να σου απαντήσει πάνω σε αυτό...

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3 ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4 ΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ

Δημοσίευση

και εμείς καναμε πολλές φορες τη μέρα, συνηθως κατά την διάρκεια η και μετά τον θηλασμό ( καμια φορα και τα δύο! ) μια μερα μονο δεν εκανε και την επομενη είχε υπερπαραγωγή...:blink:

πριν καμια 15αρια μερες εκανε μερα παρά μέρα, τώρα κάνει κάθε μέρα..οχι βεβαια τις τρελλές ποσότητες που εκανε πριν, ουτε είναι τόσο νερουλά πια...(σορυ για την περιγραφή...)

οπως ειπαν και τα κοριτσια αν θηλαζεις αποκλειστικα μεχρι και μια βδομαδα χωρις να ενεργηθει ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου...

υ.γ δοκίμασε να φας εσύ κανα γιαουρτάκι με ακτινίδιο ή αποξηραμένα δαμάσκηνα..στην δικια μου περιπτωσε μας βοηθησαν και τις δυο...;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...