Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Rubela μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss:

Αλεξάνδρα μου,ό,τι και να σου πω θα'ναι λίγο!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Να χαίρεσαι την μπουμπού σου γλυκιά μανούλα :kiss:

Marianda μου σε ευχαριστώ!!!:kiss: Φιλιά στα ζουζούνια σου

Ιφιγένεια εμάς μας στοίχησαν 2 ευρώ η κάθε μπομπονιέρα.Τις μπομπονιέρες για τους μεγάλους τις φτιάξαμε μόνοι μας(πήραμε τα γλαστράκια,το δεντράκι,τις πετρούλες που το στερεώσαμε και κάποια αποξηραμένα λουλουδάκια που βάλαμε στο πάνω μέρος).Το γλυκό του κουταλιού θα το φτιάξει η μαμά μου :blush:

Μιλίνα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!:kiss::kiss::kiss:

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νέλλυ μου είναι όλα πραγματικά υπέροχα!!! :woohoo:

Μου άρεσε πολύ η ιδέα της διαφορετικής μπομπονιέρας για τους μεγάλους γιατί έτσι θα τους μείνει ενθύμιο! Κάτι ανάλογο σκέφτομαι να κάνω κι εγώ για τη βάπτιση της μπέμπας μας :).

Να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να γίνει η βάπτιση της μικρής Αννούλας και να έχεις μια ήρεμη, ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσύνη και ό,τι άλλο επιθυμείς κοπέλα μου πάντα με υγεία!!!

Σε φιλώ!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Νέλλυ μου μου με το καλό. Να την δείτε και νυφούλα την κοράκλα σας. Πολύ μου άρεσαν όλα, ειδικά το δεντράκι. Όσο για το γλυκό, δεν χρειάζεται να πώ κάτι, αφού είχαμε την ίδια ιδέα.

Αντε, να μας ζήσουν τα ζουζούνια μας, και καλή λευτεριά.

Δημοσίευση

Νελλακι μου καλημερα :) .Τωρα ειδα οτι βαφτηζεστε οπως επισης ειδα οτι περιμενετε και αλλο μπεμπεκακι :) .Μπραβο κοριτσακι μου για ολα.Σας ευχομε μια πολυ μεγαλη ευτηχια στην ζωη σας γεματη χαρες και πολυ αγαπη :) .

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...