Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!!  @Παρασκευαιδου χρόνια πολλά χρόνια καλά!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό το τρίτο μέλος!!  @evaa__ μου είσαι πολύ κοντά κοριτσάκι μου!! Το πιστεύω για σένα!! 
    • @Xrisa95 μακάρι να πάνε όλα καλά που θα πάνε γιατί είσαι από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους...χαίρομαι να σε διαβάζω... εύχομαι η Παναγία να σε βοηθήσει κ να είναι πάντα δίπλα σας...θα πάνε όλα τέλεια με το μωράκι...καλά με ξεπερνάει που σκέφτεσαι ήδη το τέταρτο.. μπράβο σου ..
    • Ααα ναι ξέχασα να πω ότι μπορεί ν πάρω το μωρό έκτακτα τον Σεπτέμβρη να κατέβω Ελλάδα γιατί πρέπει κ εγώ κ ο άντρας μου κ το μωρό να ψαχτούμε για γονιδιακές μεταλλάξεις λόγω του μωρού. Εμφάνισε πολλά εκ γενετής προβλήματα (καρδιά, αυτιά κτλ) άρα θέλει διερεύνηση κ έλεγα να κάνω στην Ελλάδα αυτές τις εξετάσεις που βγαίνουν γρήγορα κτλ. Αλλά θα δούμε γιατί που να αφήσω και τα άλλα 2 πίσω παιδάκια. Ίσως κατέβουμε οικογενειακά.    θα δούμε πως θα μας βγει στο πρόγραμμα! Ίσως κ εδώ βγάλω γρήγορα άκρη 🙏🏼γιατί έχω κ τις γνωριμίες μου! 
    • Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο    εγω θα σας προτείνω ακράδαντα να διαβάσετε τουλάχιστον τον εθνικό διατροφικό οδηγό κ έπειτα να ψαχτείτε λίγο ακόμα με ειδικούς όσον αφορά την διατροφή των μωρών! 😍 μην μένετε σ αυτά που σας λέει ο παιδίατρος μόνο!    εμάς ο μικρός είναι αλλεργικός, έχει αλλεργική πρωκτοκολλιτιδα όπως η κόρη μου άρα έχω κόψει γαλακτοκομικά, σόγια, πρόσθετα κτλ κτλ έπεσε κ η νηστεία τώρα μαζί αλλά πάει καλά κ βλέπω ήδη βελτίωση!    την Δευτέρα έχουμε ραντεβού για την ακοή. Από το ένα αυτί δεν ακούει τίποτα από το άλλο πολύ λίγο! Μας είπαν για εγχείρηση, δεν είναι κωφαλαλια ευτυχώς (το ακουστικό νεύρο είναι οκ), είναι βαρηκοοια. Με κάποιο ακουστικό, με κάποιο εμφύτευμα κοχλία κάπως θα φτάσουμε στην λύση. Απλά έχει πολύ-πολύ τρέξιμο. Γιατί πρέπει άμεσα να κάνει το παιδί όποιο χειρουργείο χρειαστεί να μην μείνει πίσω στην ομιλία. Ευτυχώς μας καλύπτουν τα πάντα το ταμείο κ δν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ και δεν αγχώνομαι για τα χρήματα.  Του βρήκαν κ λίγο μεγαλύτερο το νεφρό (έχει και φίμωση που θα κάνουμε επέμβαση) οπότε ίσως οφείλεται εκεί. Δεν αδειάζει καλά από τα ούρα του. Θα το δούμε κ αυτό  Για το φαγητό θα ξεκινήσουμε 6 μηνών όπως κ στα άλλα παιδιά. Τώρα είναι 4 άρα μετά το καλοκαιράκι εκεί τέλη Αυγούστου.  Είμαι γενικά πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη ο άντρας μου είχε φύγει Ελλάδα μια εβδομάδα ήμουν μόνη μου κ έχει ένα μήνα που δουλεύει κ γυρνάει στις 12 το βράδυ άρα πραγματικά χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ που τα βγάζω πέρα και μετά τρία. Πάμε πολύ πάρκο (καθόμαστε κανένα 3-4ωρο να ξεσκάσουν τα παιδιά). Το είχα μεγάλο άγχος πως θα τα καταφέρω μόνη μου! Σκέφτομαι ήδη το 4ο με το καλό ανάλογα πότε θα έρθει κ η περίοδος γιατί θηλάζω πολύ θηλάζω πολλά παιδιά κ στα άλλα είχα 2 χρόνια ν δω περίοδο. Για να δούμε πότε θα έρθει τώρα 🤣   αυτά τα νέα μας 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...