Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βρε συ Εβινάκι... 3900;;; Μου φαίνεται ότι τα κορίτσια του Αυγούστου μας έφαγαν λάχανο!! Κι έλεγα εγώ ότι έκανα μεγάλο παιδί με 3650!! Να σου ζήσει κοριτσάρα μου, γερή και δυνατή σαν τα ψηλά βουνά!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!! Περιμένουμε με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας να μας γράψεις την εμπειρία σου!! Καλή λοχεία να έχεις!!

Δημοσίευση

Εβινακι μου γλυκο να σου ευχηθω κι απο εδω!!!

Να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!!!Το μοντελακι σου!!!!(οι κεφτεδουλες μας!!!χεχεχεχε)

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι οικογενιακως και να την καμαρωνετε!!!!

Σε φιλω και αναμενω να μαζευτουμε ξανα κ να λεμε για κακακια,βυζογευματακια κ μη,λοξυγκακια κλπ!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!ΛΟΙΠΟΝ:

ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤ . Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ!!!!!ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2 ΣΕΠΤ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ 4 ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΟΥ !!!Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ 5 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ.

ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2!!ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!!!!ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ !!!ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΣΜΑ , ΟΧΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΤΑΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑΠΑΝΩ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΡΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ!!!!!ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 3900 ΚΑΙ 53 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ !!!ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ , ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ηταν αναποσπαστο κομματι μου ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ !!ΧΙΧΙΧΙ!!!

Δημοσίευση

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?????????ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ?????

ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΦΩΤΟ!!!!!!!

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Δημοσίευση

kalhmeroydia!!!!!!!!!!!ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!:kiss: :kiss:

ΕΦΗΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

ZOUZOUNITSA μου!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει κοπέλα μου ο κορίτσαρος σου!!!!!!! Ωραιότατη η περιγραφή σου!!!!! Να μου φιλήσεις τα μπουτάκια της!!!!!! Τις πατουσίτσες της!!!!! Και καλό σαραντισμό να έχετε κούκλα μου!!!!! Σας φιλώ και τις 2 σας!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΒΙΝΑΚΙΙΙΙΙ , ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ , ΑΝΥΣΗΧΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο Η/Υ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ !!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΒΟΥΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ...:P

ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...:dry::angry:

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ PM .

8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κ από μένα! Έχω κ εγώ υπέρηχο την Δευτέρα και το πρώτο nst, θα είμαι 36+2. Αυτή τη βδομάδα επλυνα σιδερωσα και είμαι σχεδόν έτοιμη! Βαλίτσα δε φτιάχνω ακόμα, τελευταία στιγμή με βλέπω. Κατάφερα να βάλω τα πλυμένα υφάσματα πίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ειλικρινά ήμουν στο τσακ να τα παρατήσω και να αγοράσω καινούριο! Δίπλωμα μηχανικού ήθελε αυτό το πράγμα! Ο μικρός μου τα ίδια και μένα σκαρφαλωμένος πάνω μου και έχει αρχίσει να με αποκαλεί "μαμά μου" αντί για σκέτο μαμά και μου έχει πάρει το μυαλό. Θα ζοριστούν κορίτσια. Κ αυτά κ εμείς αλλά είναι για καλό, θα περάσει. Με το καλό όλες; Φτάσαμε στο τέλος, σε λίγο θα τα έχουμε αγκαλιά. Να είναι υγιή και χαρούμενα από την πρώτη τους στιγμή 🙏🏻
    • Καλησπέρα κορίτσια...πήγα γιατρό,όλα καλα..είδαμε κ το φύλο.. είναι αγοράκι.. εμένα με το που μπήκα 15 η εβδομάδα πετάχτηκε απότομα... όλα καλά γενικά μόνο π με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου...πήρα σε 16 μέρος ένα κιλό.. σίγουρα μπορώ κ καλύτερα...
    • Καλημέρα!!  @Elk τι ωραία που θα φτιάξετε γλυκά σήμερα, καλή δύναμη με τη συγκράτηση στα γλυκά, πράγμα δύσκολο πιστεύω. Η δική μου κοιλίτσα έχει πεταχτεί λίγο, όταν φοράω κάτι στενό φαίνεται να ξεπετάγεται κάτι. Όποτε θυμάμαι βάζω ένα λαδακι στη κοιλιά, αλλά πρέπει να αρχίσω πιο εντατικά να το χρησιμοποιώ. Εσύ χρησιμοποιεις; @Tinasardin8689 νομίζω η δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται νωρίτερα σε σύγκριση με τη πρώτη. Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα ; Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό. 
    • Καλημέρα κορίτσια καλά και εγώ εδώ τα ίδια σπίτι με τα κορίτσια αυτό το διάστημα.. σήμερα θα κάνουμε τα γλυκά μας μελομακάρονα κουραμπιέδες .. θα κάνω μια προσπάθεια να μην φάω πολλά 😂 Εμένα η κοιλιά μου πετάχτηκε για τα καλά πλέον ειμαι και στον 5ο μήνα ! βάζετε καμιά κρέμα στην κοιλιά για ραγάδες κορίτσια ; 
    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...