Μετάβαση σε περιεχόμενο

KOYNIEΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ. ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ τι να πω θα δω μηπως παρω κ εγω τηλ να μου στειλουν καταλογο κ στελνω μετα την κουνιαδα μου το πολυ πολυ αν εχει τετοια διαφορα στις τιμές. Δηλαδη βρε κοριτσακια μια κουνια που να γινεται κ κρεβατακι με το στρωμα ποσο μπορει να κοστιζει?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 390ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΗΡΑ

• 2 weeks later...

Αggelina σήμερα έκανα και εγώ την επίσκεψή μου από τον Μωρουδόκοσμο.

Είναι όπως τα λένε τα κορίτσια. Πολύ καλές τιμές και ποιότητα και πολύ καλοί άνθρωποι.

Για καθίσματα αυτοκινήτου δεν είναι και πολλές μάρκες. Είδα τις chicco της carelo και άλλη μία που δεν την θυμάμαι πως λέγετε ακριβώς.

Πάντως και εγώ εκεί θα καταλήξω για τις αγορές μου και το προτείνω και εγώ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΜΟΥ! :cheer::cheer:

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ! ;)

Γεια σου Rubelitsa.

Όντως πολύ καλοί άνθρωποι. Οι τιμές πάλι έχουν τεράστιες διαφορές από τους άλλους!

Πότε θα πας κοριτσάκι μου? Σε άφησε ο αντρούλης σου να τα κλείσεις νωρίς? Εμένα μου υποσχέθηκε τέλος Φλεβάρη να πάμε!!! Τον κατάφερα!

Ασχετο και δεν κολλάει στο θέμα αλλά να σου πω ότι την έκανα την β επιπέδου. Τέλεια!!!!!! Και όλα καλά!! Φιλάκια

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ....ΧΙΧΙΧΙ ΕΓΩ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 12 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ!

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

προσωπικα μετα απο 11 μηνες διαπιστωσα οτι πολλα πραγματα ειναι περιττα μα τα ψωνιζουμε πανω στον ενθουσιασμο μας...στο επομενο οτι χρειαστω θα το παραγγειλω απο το εξωτερικο,ενδεικτικα σας αναφερω οτι βρηκα καθισματακι αυτοκινητου γ το μωρο 150 ευρω φθηνοτερο αποτι το πουλαει στο Λητω..

savropinguinos έγραψε:

προσωπικα μετα απο 11 μηνες διαπιστωσα οτι πολλα πραγματα ειναι περιττα μα τα ψωνιζουμε πανω στον ενθουσιασμο μας...στο επομενο οτι χρειαστω θα το παραγγειλω απο το εξωτερικο,ενδεικτικα σας αναφερω οτι βρηκα καθισματακι αυτοκινητου γ το μωρο 150 ευρω φθηνοτερο αποτι το πουλαει στο Λητω..

ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ...ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ! ;)

Rubela στον Ιπποκράτη το έκανα. Αλλά σε άλλο γιατρό από αυτόν που μου είπες γιατί δεν είχε ραντευού την ημέρα που πήγα. Πάντως ήταν τέλεια. Και το μωρό κομπλέ με χεράκια ποδαράκια :P:P από όλα είχε.

Stavropigouinos και εμένα είναι το δεύτερο παιδάκι με μεγάλη διαφορά ηλικίας (ο γιος μου είναι 17 χρονών) και ξέρω πολύ καλά τί θα μου είναι χρήσιμο και τί άχρηστο. Επίσης συμφωνώ ότι τα έχουν κάνει όλα εμπόριο αλλά εκεί επειδή το έψαξα έχουν πραγματικά τιμές χονδρικής.

Εγώ πάλι από το Internet τέτοιες αγορές δεν θέλω να τις κάνω. Προτιμώ να τα βλέπω από κοντά και να τα διαλέγω.

Να χαίρεσε το μωράκι σου!

17 χρονια ε?μπραβο στην υπομονη σου!!!!!!κ με το καλο να ερθει το ζουζουνι σου,το καθισμα που παρειγγειλα πηγα κ το ειδα πρωτα στα ΛΗΤΩ απο κοντα!!!!!καλα ψωνια κοριτσια!!!!

eleftheria75 έγραψε:

Rubela στον Ιπποκράτη το έκανα. Αλλά σε άλλο γιατρό από αυτόν που μου είπες γιατί δεν είχε ραντευού την ημέρα που πήγα. Πάντως ήταν τέλεια. Και το μωρό κομπλέ με χεράκια ποδαράκια :P:P από όλα είχε.

ΑΧ ΚΡΙΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΩ!

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ,ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ?

ΦΥΛΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ?

• 2 weeks later...

Τα έκλεισα και εγώ τα πραγματάκια μας από το εν λόγω κατάστημα!

Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι για όσα κορίτσια ψάχνουν αξίζει μία επίσκεψη από εκεί. Είμαι και εγώ πολύ ικανοποιημένη και από τις τιμές (μεγάλες διαφορές!!) και από την εξυπηρέτηση!

Όσο για το στρώμα που σας είχα πρήξει τόσες μέρες τελικά κατέληξα στο coco-latex που είναι δύο όψεων (μαλακό τον πρώτο καιρό και σκληρό από την ανάποδη για αργότερα).

Φιλιά σε όλες και καλές αγορές!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!

• 2 weeks later...

Kορίτσια επειδή είμαι λίγο άσχετη με το θέμα. Θα μπορούσε να μου πει κάποια όταν λέτε οικονομικά είτε από αυτό το κατάστημα είτε από αλλού ο προυπολογισμός για μία κούνια, το στρώμα και το παπλωματάκι πόσο θα μπορούσε να στοιχήσει? Μέση τιμή. Ξέρω ότι υπάρχουν διάφορες τιμές αλλά επειδή πρέπει και εγώ να αρχίσω να ψάχνω ήθελα να έχω μια ιδέα.

Νομίζω ότι αυτά είναι και τα πιο ακριβά έτσι δεν είναι?

• 4 weeks later...

Kαι εγώ από το κατάστημα αυτό έκλεισα εχθές τα πραγματάκια μου.

Τελικά δεν είναι μόνο οι τιμές αλλά και η αντιμετώπιση που έχεις που ήταν ΆΨΟΓΗ.

Μπράβο τους, σας προτείνω και εγώ να κάνετε μία βόλτα από εκεί.

Φιλιά

• 3 weeks later...

Τώρα είδα και εγώ το ποστ. Και εγώ από εκεί θα πάρω τα πραγματάκια. Οι εντυπώσεις είναι ίδιες με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια. Δηλαδή άψογες!

Μόλις παραλάβω θα σας πω και περισσότερες λεπτομέρεις.

• 4 weeks later...

mariatkd έγραψε:

Γεια σας!!!Θα 'ηθελα την αποψή σας για το πότε πρέπει να αγοράσω κούνια για το μωρό. Γεννάω αρχές Οκτώβρη... :)

Εγώ γεννάω Αύγουστο και τα έχω κλείσει ήδη τα έπιπλα. Ωστόσο θεωρώ ότι καλά θα ήταν γύρω στον Ιούλιο - Αύγουστο να έχεις καταλήξει.

Με το καλό όπως και να έχει!

mariatkd έγραψε:

Γεια σας!!!Θα 'ηθελα την αποψή σας για το πότε πρέπει να αγοράσω κούνια για το μωρό. Γεννάω αρχές Οκτώβρη... :)

Εγω εχω ΠΗΤ 24/7 και θα παραγγείλουμε τα επιπλα αύριο.Συνηθως χρειαζονται γυρω στον μηνα για να παραδοθουν.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ?????ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΟΜΗΡΟΛΗΣ".ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ????ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!!!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...